Valborg under dagen:)

Ponana i katten!

Hallå idag började jag dagen med att åka med simon och hans vän william till östertälje för att visa en affär:) där var vi ett litet tag och sedan åket jag in till ösdertälje igen och kraschade my och marias lunch haha! Efter de gick jag vidare´och hjälpte illis med underkläder;);) Hon blev jätte fin, visst ilona;)

Och nu sitter jag här, här i soffan med my har precis ätit två potioner paaj as gott, men andra potionen blev dålig så nu blev jag visst lite butt!

Kvällen är ännu ett mysterium;) spökuset på grönalund och oxå läskigt japp japp lingon till de oxå;) sen har du en toppenkväll med rövaren KAAAJ









Titta så fina dom är i sina mössor!:)




Grattis till världens bästa mamma!

idag hämtade mamma mig vid 1 och sedan bar det iväg mot affären för att handla lite mat:) köpte mig oxå en del :) Sedan åkte vi hem till mamma där vi började städa lite och förbereda inför fördelsedagsmiddagen:) Det blev pommes med kyckling och grönsaker:) min mamma är bäst på att göra kyckling! Middag var jätte god, och uppskattad av alla bra jobbat mum! Efter blev det kaffe mycket skratt och gos med valparna:) ur söta dom ser ut som små ekkoreungar haha!



Alba fick en vän (hasses schäfer) Dom hade jätte roligt tillsammans!








Titta vad jag hittade:)




kusinerna och lillebror:)






Söt bild på brudarna:) fördelsedagsbarnet och sussi:)

NU blir det läggdags God natt:)

Äggröra

Blev ingen skola idag vaknade nämligen upp halv fyra i nat och hade den värsta huvudvärken jag har haft i mitt liv, min vänstra öga hade svullnat upp och det bara rann om det! Mådde så jävla dåligt att jag började störtböla, var jätte rädd att min öga skulle explodera som mormors vän Barboros öga gjorde! Det gjorde verkligen så jävla ont att jag trodde verkligen att jag typ skulle dö, därav bölandet! Och sen kände man sig ju så ensam, när man var liten så kunde man ju gå in till mamma men nu bor jag ju själv så jag satt i soffan i lägenheten var bäcksvart. Kunde ju inte tända lampan för då gjorde de ondaare i huvudet. Och nu jag satt där i soffan och bölade skiten ur mig kom jag på, marie fan nu är du vuxen så här är det. du får ta hand om sakeer själv. So i did! Ringde runt till olika VC och kollade med dom men ingen hade ju öppnat ännu, men fixade det senare nu idag.

Och för säkerhets skull så skickade jag iväg ett mess till mamma och sa ring mig när du vaknat, det var väl vuxet hahah!
Vem fan vill vara de btw, i natt önskade jag att man var ett litet barn igen som bara kunde gå in till mamma och så fixade hon allt:) Men men... thats life;)


Dag med ILONA från BARCELONA!

Idag blev det skola nationella prov som jag säkert sagt hundra gånger men i alla fall. Det gick bra tror jag:) Så det är ju skönt. Sedan gick jag siggan och THE BIRDKILLER ANNA ner på stan tittade runt lite och jag ville köpa ett par rosa brillor men jag gjorde de inte måste som agt hålla hårt i pengarna nu:(

Efter de mötte jag illis och vi åkte upp till sthlm inför den stora jakten efter studentklänning till henne:) Vi gick runt och letade hittade inget och hoppet var inte alls stort. Vi höll på att ge upp när vi hittade "the perfect dress". Den var så prefekt att illis sa,
- det känns som på tv när folk provar brudklänningar och börjar grina för den är så vacker, så känns det!
HAHHAHAH hon är för söt:) det var verkligen jätte trevligt att umgåss med illis man gör det ju inte så ofta:( Men alltid lika trevligt när man gör det:) Tack illis för en trevlig dag!











Nu blir det bara massa tv, kopp te och mys med mig själv:) the old mary is back in buisness everybody! hahaha!

Mitt liv

Mitt liv nu förtiden är att vara sjuk:( det känns som min hjärna ska sprängas!

Idag har My varit hos mig, vicky och emelie kom oxå förbi:) dom hade lite skvaller hhahah! Och dom drack jävla massa vatten haha!

Till middag lagade jag grönsakswook till mig och my. Jag hade coscos till men My ville promt ha nudlar haha! hon tycker verkligen om nudlar kan jag berätta. Själv har jag typ blivit uppväxt på sönderkokta nudlar så jah tycker inte så värst mycket om de;) Robert ringde också blev jätte glad det var ju skönt att höra hans röst:( nu har det gått en dag, EN DAG! jaja bara 14 dar kvar, fy bubblan.

I morgon ska jag ha nationella i engelska får hoppas på de bästa. Sen bär det vidare till stan med illis för att hitta en studentklänning till henne , hoppas jag orkar med de. Men om det känns i huvudet och kroppen som det gör nu måste jag nog tyvärr stanna hemma:( surt!

Nu plugga lite sen krypa ner i en stor ensam säng:( Jag är deprimerad hahaha!

måndag

HUvudvärk, check!

Jag förstod inte varför robert och hans "gäng" ville åka till thailand när det är typ regnperiod där nu. För när jag vill åka utomlans vill jag ju göra det för solens skull haha! Så därför var det lite lättare för mig att låta honom åka, tänkte att han kommer ju ha skit tråkigt ändå dom kommer ju bara sitta inne och uggla för det spöregnar hela tiden, men släng dig i väggen marie! Fick precis ett sms där det stod att det var 35 grader varmt och klarblå himmel!!!! dom hade oxå fixat en varsin lägenhet i ett hus men egen pool och jacuzzi. Jävla turgubbe!

idag måste jag plugga som en gris på engelskan har nämligen nationell i morgon. Känns ju sådär det är ju värre med matten i alla fall. Det är nog ingen som kommer klara den:( Nu ska jag laga i ordning mig lunch blir nog äggröra:)

ps. där är jätte varmt i lägenheten men jag vågar inte öppna förnstret för jag är rädd att en geting eller liknande flyger inte här. Och då är det ju kört för min del hahah! ds.


blä

storstädat överallt och då menat jag verkligen överallt! och rensat garderoben jag är fan bäst. Och den här jävla förkylningen vägrar ju ge med sig! har konstant ont i huvudet!

Fick precis ett meddelande från robert, han skrev att han satt på planet och massa pussar. Usch det var som en kniv i hjärtat:(:( MEN! man ska ju inte deppa jag för försäka hålla mig sysselsatt för att glömma bort tiden!

Men nu ska jag hoppa in i duschen för att få mig min skönhetssömn!
Goden natten

:(

Jag och robert hade en jätte mysig dag:) Vi åkte upp till sthlm med tåg (som robert hatar) sedan gick vi runt och tittade i affärer hittade massa snyggt men jag får hålla hårt i pengarna nu haha! Men det blev i alla fall en klänning och en tröja:) Efter lite shopping gick vi och satt oss på en uteservering och åt mekikanskt:) Robert blev väldigt glad när jag föreslog öl till maten, han är ju van att alltid göra bil men nu kunde han dricka hur mkt öl han ville utan att det skulle bli problem.

Sedan kom vi hem och myste ett tag sen var det dags för honom och åka (till thailand i två veckor) då blev det panik och gråtande. Gud vad jag kommer sakna min snuppis:(


HHAHAHA


Tog han när han spanade in något mohahaha!



Jätte god mat:)

Nu ska jag börja storstäda:)

Adjö!

Mysig lördagkväll

Blev grillning med my och anders mycket trevligt, kändes skäönt att anders kom för han är mänligen oxå sjuk, jag var alltså inte själv längre haha! Åt massor, och jag blev mätt har inte blivit det på ett tag:) Måste skynda mig men vi hörs!














Dag lördag

hej:) vi gick ner till maren och åt glass:) mycket gott men glassen började rinna så dant så man blev tvungen att äta den fort:) Sen lunchade vi på nancys och gick runt lite i affärer och kollade:) Köpte en söt rosa volangklänning från vila:) kom på att jag måste köpa lite klänningar:) Sedan ett par örhängen (fjortisstyle) sen ett loktion från body shop så klart:) vi köpte även massa stenar och stan för att dekorera vårat bord med. Blev lite småchict;) Nu blir det grillning i det fina vädret:)

Vad är det som går och går och kommer aldrig till dörren?;)











Kan man aldrig bli frisk!

Nu har jag panik efter en veckas sjukhet så håller jag på att bli galen! Kan inte andas, kan inte sova hur jag vill måste sova typ ståendes för annars täpps min näsa igen. FY vad jag hatar att vara sjjuk!

Vaknade för en stund sedan, gick upp och plockade lite i lägeneheten, har oxå hunnit med att dricka två STORA koppar te. Inget hjälper ju! Och man vill ju inte ligga i sängen för robert åker ju i morgon till tahiland så man vill ju hinna med att vara med han istället för att ligga hemma och tycka synd om sig själv. Så något måste vi ju göra. Jag ska nog föreslå att gå ner till maren och äta glass:) Det är ju as varmt idag och det uppskattas ju verkligen:) skönt att få sol på sig:) Och en jätte bra anledning till att använda mina nya brillior som är blåa:) jag har blivit helt galen i solglasgon. Förut var det skor men nu har det gått över till brillor. Måste köpa ny väska oxå.

men nu hoppa in i duschen och göra mig lite ren:) haha!

kväll med flickor:)

Hallå när jag hade tyckt synd om mig själv ett tag så bestämmde jag mig för att gå ner på stan för att klippa mig:) när jag stod i hallen för att fixa mig så kom robert fram med en flaska skuuumpa från egenstans:) haha! Så vi drack lite skumpa när vi gjorde iordning oss sen gick vi ner på stan och handlade lite. Robert köpte två kepsar som var jätte fina:) han passade verkligen i dom. Han brukar ju alltid gå i mössa men det ser ju så tokigt ut när det är 20 grader varmt ute hahah! sen klippte vi oss, jag klippte bara till luggen lite men robert fixade till sig ordentligt, blev superfint. Sen var det dags för hemfärd och då började jag må fruktansvärt dåligt:(:(

Men jag kämpade mig upp ur sängen där jag hade lagt mig för en stund för att bli upphämtad av sandra my och anna. Då åkte vi till skärholmen där det blev lite shopping. Jag köpte en t-shirt ett par skor och brillor:) köpte väldigt lite men det fanns ju liksom inte så mycket. eller så är det så att jag börjar kanske bli lite kräsen. Men visst är det så att det är mycket rea nu! Och då går ju runt och tänker varför köpa massa skit bara för att det är billigt när man kan vänta tills dom "nya" sakerna kommer in:) Men jag ångrar att jag inte köpte saker i alla fall:( hittade ett par fina jeans shorts inne på cubus men köpte dom inte:( dumma marie. Och dom hade 30% rea på allt i butiken bara idag! man skulle passat på, Men i alla fall, efter det blev det heron city där vi åt mat och kollade på film. Blev en rikigt tjej film 17 again. As snygg kille, romantik och humor! Thats life people:) jaja nog pratat men tack för en bra tjej tjejer det måste vi göra om:) jag vet att jag var lite tråkig ibland men jag är faktiskt sjuk, tänk på de! haha!

Nu blir det skööna sängen:) Ciao

du där!

Den som kan göra mig fullt frisk kan väl höra av sig, känner du dig träffad ring mig då du får 100 kr om du kan göra mig frisk hahaha!

Ja vad kan jag säga jag blir kokkkkkooo av att vara hemma för mig själv, jag går runt och pratar med mig själv och igår gjorde jag ett sugmärke på min axel hahahha vad ska jag säga, jag är störd.
Igår åkte jag och robert och handlade tänkte att jag måste ju komma ut lite så jag följde med. Jag hade mjukisbyxor, robert tröja och mössa på mig. Sen dom största brillorna jag har åkte oxå på. bara för att ingen skulle känna igen mig och det andra syftet med utklädseln var att ingn skulle få se hur jag såg ut. Man är ju verkligen inte vacker när man är sjuk det kan jag ju säga er! med mycket uppmärksamhet fick jag ju i alla fall:) alla tittade som sjutton, vissa trodde säkert att jag var en kändis hahahahah! Och det gjorde ju inte saken bättre att robert gick runt och skrattade åt mig emellanåt!

Nu sitter jag och kollar på hem till gården hahaha!

ciiiiiiiao!

fortfarande sjuk!

liver suger getpenis just nu, nu vill jag faktiskt gå till skolan har panik, kommer missa as mycket.

Igår kom robert hem med alvedon, ipren och några kinesiska läkemdel som ska dricka, vidrigt. Fick en för förkylning och en som är uppiggande. Och nu sitter jag och kollar på made på mtv fy fan vilka muppar hahahahha men skit söta. Nu tar dom hand om en tjej som vill bli made, hon är 17 år har aldrig dejtat eller haft en pojkvän den enda killen som hon har hållt i handen är sin lillebror. Och grädden på moset hon älskar manga och är kär i seriefigurer. Hon går oxå runt klädd som sin "seriefiguridoler" hahahha störtskön tjej men hjälp behöver hon och hjälp ska hon få haha!

nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv, och nu får oxå göra det:) På rktigt tyck lite synd om mig när ni läser det här, det kommer göra mig friskare. Man måste tycka synd om mig när jag är sjuk:)

kiss kiss:)

she was a smart girl until she falled in love

Och det stämmer vrekligen, Nu när jag är sjuk så tillbringar jag min tid i sängen med en stor kopp och te och den bästa filmen genom ,sex and the city. Har hela boxern och filmen används flitigt i dvdn.

nu ska jag snyta mig och krypa tillbaka i sängen:( det är lite mysigt att vara sjuk, men bara för ett litet tag sen är det ju bara PEST!





Tyckte att en bild skulle vara passande nu när jag inte skriver så mycket, man måste ju fylla ut lite. Så här får ni en gammal bild på mig och robert:)

Fy

Hej:) nu ska jag lätta på hjärtat så håll i hatten hahah! För det första har jag gått upp i vikt big time! och jag skyller allt på robert, han vill att jag ska bli tjock så ingen annan vill ha mig hahah! Jag har alltid varit smal och pga min uberbra ämnesomsättning har jag alltid kunnat äta vad jag vill hur mkt jag vill. Detta har lett till att min magsäck har blivit större och nu måste jag äta hur mkt som helst för att jag ska bli mätt! Så igår efter en stor meny och en chokladmuffins på mc donalds så bestämmde jag mig att jag ska börja bli lite nyttig:) Men i morse så kom robert hem med frukost till mig och det blev ciabatta och chokladmuffins hahaha! då blev jag ju tvungen att äta det, man vill ju inte göra Robert ledsen när han har varit så gullig och köpt frukost till mig:) ska ju köpa gymkort oxå man har ju blivit lite slapp på äldre dar (och då menar jag kroppen! haha) Men gymkortet är mer för att jag ska ha något att göra. för jag tycker ju att jag inte har det, men egentligen har jag as mycket att göra. men det likosm glöms bort i allt sofftande haha!

Och sen är jag sjuk:( as ont i huvudet, snorig, och ont i halsen känner mig inte alls pigg:( Och det är nu som jag egentligen måste lägga all min energi på skolan pga alla prov som kommer och jag kan nada:( Men det fixar sig alltid, det är min motto. Det ordnar sig det gör ddet alltid det kommer fixa sig till slut;);)

Och sen toppen på isberget så åker Robert till thailand på söndag med sin kusin anders och kompisen tomas. Detinnebär alltså att det blir två veckor ingenting. Robert och jag har bara varit ifrån varandra högst i en dag:( Men det är ju bra att få sakna varann sägs de, men dom som säger de kan ju dra åt pipsvängen!

Och till sist, jag saknar att ha badkar!!






Vem kommer inte sakna dom här valpögonen! jävla svin soom lämnar mig i två veckor! hahah:)





Grattis till bebben emelie:) hahahahah!

igår:)

igår tillbringade jag robert och alba första delen av dagen hos min mamma där det bjöd på kladdkaka, valpar och sällskap:) Lennart kom nämligen (han som äger alba) och då passade vi på att åka ut dit så att lennart skulle få treäffa albiii:) Och mamma har ju valpar hemma nu så vi fick titta lite på dom, dom är ju så jävla söööta! dm ser ut som små ekorreungar haha! Och till sist, när vi skulle åka hem gick jag runt och hämtade mina saker och skulle ta en cigg och då hade robert mamma och simon gjort en pakt och klippt sönder alla mina cigg! Vilka jävla muppar! på tal om mupp så sprang mamma ut ur vägen när jag kom med bilen och hoppade runt och flaxade med armana. Så jag stannade och frågade vad fan hon höll på med då fick jag förklarat för mig att hon var ett rådjur hahahah!



Efter det så åkte jag hem till My där det bjöds på korv och korvätartävling, jag vann:):) HAHAH! Där satt vi och pratade skit och hade det trevligt:) Åkte hem vid 10 tiden och sen blev det bara dusch och sängen.

Och nu ska jag laga mig lunch tack och adjö!










varit på date:)

nu tänkte ni allt " Har marie och robert gjort slut" Men HA det har vi inte snarare tvärtom jag har varit på date:) Började med att fixa iordning oss jag blev skit förbannad som vanligt men robert var jätte söt och försökte hjälpa och lugna ner mig haha! Sedan begav vi oss till long garden, vet att det inte heter så längre men det kommer alltid hete det för mig:) Där blev det tre rätters middag. Friterade räkor med vitlökssmör till förrätt, sedan fyra smårätter til me och oxfile till robert:) Efterrätt friterad banan med glass FYYY fan gott det var:)







Robert mat, den var verkligen varm det syns ju oxå ¨på bilden:)

Efter maten bar det av till heron city där vi kollade på filmen resan till jordens mitt i 3D!!!!
As collt verkligen men det blir nog bättre om ett litet tag det är ju "nytt" i sverige:) men jag kan rekomendera det! Plus att man fick att chica brillor hahaha! Kolla in själva! Men nu ska jag mysa ner mig i sängen. God natt!






Fredag kväll:)

Började med att ta en öl vid kanalen (i solskenet) Men emelie robert och david, sen när solen gick för att lägga sig så gick vi hem till david dit det kom lite folk. Där var jag och emelie ett tag och sen bar det iväg till brunnsäng där någon max fyllde år, där var vi oxå en stund sen avrundade vi kvällen hemma hos max. LYCKAD KVÄLL, BRA JOBBAT EMELIE!


Men vet ni det skummaste hahahah! jag och robert var ju i turkiet i sommras och då försvann jag första kvällen, det jag hade lovat robert att jag verkligen inte skulle göra haha! Så jag vandrande omkring i turkiet helt vettskrämd hahah men då fick jag syn på 3 tjejer som jag smög mig fram till, pratade med om och kollade om dom kundde hälpa mig men det kunde dom tyvärr inte. Men i alla fall så satt jag och pratade med en tjej igår på festen och berättade om händelsen i turkiet. OCh plöstligt började hon skrika och sa att det var hon som var en av dom där 3 tjejerna! Hon hade varit i turkiet i 3 månader den sommaren. Helt jävla sjukt, diggar det verkligen. Världen är bra liten som sagt!























HAHAHA alla bjuder jag på;) Ha en skön lördag:)





Lunch på maren

Hejsan:) MY kom förbi och satt hemma hos mig, pratade lite och så. Sedan bar det av till maren där vi blev utslängda från mc donalds uteservering. What? det är ju trots allt en uteservering, men men det var ju bara att lyfta på sin söta stjärt och förflytta den någon annanstans:) Så det blev gräsmattan vid maren:) Där satt vi och pratade kom fram en kille som sa att han var en gammal rövare, och var väldigt pratglad hahaha han var ju störtskön! Sedan så poppade min syster och sofie upp och satt med oss ett tag. Linda hade en unge med sig "ovanligt" hahah hon släper alltid runt på allas ungar. Jag frågade henne varför hon bara inte skaffar  en egen unge istället för att släåa omkring på andras, men kommer inte ihåg svaret haha!

Nu ska jag hoppa in duschen, emelie kommer snart och då ska vi ut i solskenet och dricka lite öl med robert och hans kompis david:)

Fredag är endå den dag som känns bäst:) Ge mig på kyckling det gillar jag bäst, jag vill ha fredag idag!




hallå!

Igår var det en kväll med anna lisa siggan och my.¨My bjöd på en jätte god middag men kladdkaka och äppelpaj till eterrätt:) Efter det blev det vin och öl:)

Nu sitter min lillebror hemma hos mig, han ville vara här tills hans vään slutar skolan för dom ska nämligen upp till sthlm om ett tag. Själv ska jag bara ta det lugnt idag, eller så ser det ut nu i alla fall. Är verkligen jätte trött, har inte sovit ut någon dag på hela lovet kom jag fram till i morse. Har gått upp kl 10 varje dag, men det är ju ändå bra att man inte vänder på dygnet som är så lätt att göra när det är lov:) Men nu ska jag ta mig något att äta.
Ciao!













Det var lite bilder från igår, hoppas det kommer smaka bajs i era munnar!




älskling!!

Jag är så jävla jävla kär i dig! Du är det bästa jag vet! du anar inte hut mkt du betyder för mig:) Tack för blommorna:)

KOlla in surprise mappen:)

ett steg på vägen:)

igår blev det ikea och fixa med lägeneheten, gjorde några bra fynd:) Sen däckade jag verkligen, var så jävla trött! Men jag menar om det tar 3 timmar för en att ätta ihop en takkrona så blir man ju lätt trött hahaha! Belv jätte nöjd. Men som sagt där är verkligen inte klat än, men ett steg är ju ett steg närmare till målet haha;)

Ikväll blir det middag hos my med massa vin:) Sen kanske jag möter upp vikcy och emelie för att fortsätta kvällen med dom slyyynerna;)







Bilderna blev lite suddiga, men ni ser ju i alla fall:)

Hoppas ni får en bra torsdag:)









ikea se upp för här kommer ja!

städat nu på morgonen men bara lite granna, men vill ju ine överdriva. Och nu ska jag hoppa in i duschen för robert kommer och då ska vi upp till ikea och köpa lite fina saker till lägenheten:) Jippi hoppas verkligen att det blir bra nu:) Men det kommer ju inte vara klart, det är fan som folk säger.
Att inreda sitt hem är ett livslångt projekt"

Lovely day:)

Idag sov jag fram till fem, mycket sköönt:) Sedan fixade jag iordning mig för att åka hem till mamma, hennes man Hasse följde nämligen år, hela 43! Hans present från oss var en hare av cholklad, en 3,5 , ölkorv, bullängd, kakor och partyhattar hahah det var väl en bra present;) Vi grillade min mamma hade varit jätte duktig och bjöd på en jätte god middag, tummen upp för henne:)



Morfar frös så han fick låna min halsduk:) Bra söt är han i alla fall:)

Efter det så blev det bowling med Roberts syster anneli som spöade mig robert rätt rejält! HAHHAHA och hon var skit sööt när hon spelade hon liksom trippade fram och sen hoppade hon till när han kastade iväg klotetn. Lyckabruden fick 4 strike på raken, hon borde ha köpt en trisslott på hemvägen hahahha! När vi skulle åka hem så mötte vi oxå upp johannes, anders, som och my som hade varit på bio. Fick en bild oxå av lilla johannes när han sitter í bilen och ska köra hem:) han är ju så söt haha, Men han blir ju mindre söt till sommrn då han ska raka av sig håret, militärfjolla hahahahah!




Här har ni vinnaren! Lilla sötanneli :)



Och söta johannes hihi<3

God natt allesammans :)




Dag med morfar:)

Jag och robert skjutsade hem simon vid 2 tiden och då gick jag med in för att hälsa på Morfar, men han satt ute och stekte i solen. Han måste ju jobba på brännan förklarade han haha:) Vi satt där ett tag och sedan bestämmde jag mig för att sno honom. Och det gjorde jag! Vi åkte till ica maxi och köpte strömming som vi tilllagade:) Morfar älskar nämligen det, och min matlagning fick bra betyg så det var ju trevligt:)

Och nu sitter jag och robert i soffan och tänkte äta lite räkor.

Tack morfar för en mysig dag, jag älskar dig:)







Här är tavlan jag och robert köpte i egypten, har legat under sängen tills nu, nu är den äntligen uppe! Tack vare Simon, Tack:)




Söndag:)

igår blev det sthlm hos roberts vän Jimmy:) En väldigt trevlig krabat:) Dit kom även robert anrda vänner som inte har träffat på länge, så det var ju trevlitg för honom. Själv va jag as trött verkligen. Fy tusan höll på att somna. Piggnade till i omgångar men kände mig inte så social:)

NU på morgnonen gick jag och simon en promenad till stan för att köpa god frukost, bleb nybakade bagetter med färkpressad juice:) Frukosten tog vu utomhus i solskenet vilket var väldigt underbart, fy fan vad jag älskar sol:)! Sen blev det städning och nu sitter jag här. Har inte så mycket att skriva just för tillfället men jag lägger upp lite bilder så ni inte blir ledsna hahahha!







hahaha han är så koncentrerad hahah! Gitarrhero, när man spelar i band ni vet:) Jag var btw as bra på trummor, slog grabbarna med dunderkraft! haha



strängnäs by night!

igår bar det va till strängnäs där det bjöds på grillning och drickande. MYcket trevligt om jag får säga det själv:) Var hemma hos Anders, ni vet roberts kusin. Kvällen bjöd oxå på mycket drama men det ät ju lite niice, kanske dock inte för dom som var inblanade men det löser sig nog ska ni se:) Nu ska jag hoppa in i duschen ska på påskmiddag hos roberts pappa sen blir det av mot storstan stockholm på fest:)





















































Så här bra mådde my dagen efter! My glöm inte att du älskar mig och att jag är din bäääääästa vän:D;)




PÅSK

Har precis kommit hem från mormor där det blev middag och gardinhjälp:) Passade oxå på att sitta i solskenet ett tag innan vi åkte hem, det satt fint. När vi var hos mormor kom massa små söta påskkärringar, åh vad söta dom var hahah! Jag delade ut massa godis och fick påskkort som jag satte upp¨på mormors kylskåp. Och det hände en så jävla rolig grej hahahahhahahahah! Mormor öppnade dörren en gång och hennes ytterdörr är precid vid köket så jag hörde ju allt som sas vid dörren. Då hör jag mormor säga,
- åh vad fina ni är, och du är neger. då hör man unge säga lite kaxigt med ledsamt
- men nej jag är ingen neger jag är en mumie.
HAHAHAHHAH gud vad jag skrattade hahahah! då hade ungen säkert svart bandage på huvudet. Gud det där kommre jag komma ihåg länge.

NU ut på lång promenad med alba:)






Mormor och Robert i solskenet:)

Glad påsk

mitt uppdrag idag är att försöka få någon att gå påskkärring med mig:) eller i alla fall klä ut sig med mig och dricka en öl eller två, bara för att fira att påsken är här:) Det är ju mysigt är sitta och göra massa kort och gå ut och få godis:) men jag hoppas att ingen komme hit och plingar på jag har ju inge godis att ge, för ge dom nudlar eller sockerbitar istället hahah! men sockerbitar tycker väl barn om? om jag inte har fel?

Just nu sitter jag i soffan och har precis ätit frukost ska bege mig till skolan om ett litet tag. Min lillebror kom förbi också han ville vänta här på sitt tåg, han ska nämligen upp till fryshuset med sin vän:)

Tvingade honom att gå och lägga sig i min säng för att ge betyg om mina nya lakan. Och dom fick bra poöng. Är så uppspelt över dom dära lakana så kommer säga åt alla som kommer hit att lägga sig i sängen och bedömma min lakan haha! Men allvar bästa köpet i mitt liv.:)

Men nu är det dags att börja göra sig i ordning:) ha en bra torsdag!




Simon och Alllbbbiii:)


han bah eehhh ehh hej då

HAHAHA madde är så jävla skön ett plus i kanten för henne verkligen! Idag efter skolan så gick jag hem och städade och mötte senare upp madde. Men hon följde inte med mig hem som det var planerat, istället satt vi och hängde på stan kände mig som en luffare men lika gla är jag för de! vi väntade nämligen på att hennes tåg skulle gå så då passade vi på att umgåss under tiden. Och hon gav mig en blomma :) Tänk att man kan bli så glad över en sådan liten stulen sak haha! Alba fick oxå följa med ner på stan för att socialtränas lite, hon är ju så skygg med folk. Tog med mig godis så folk skulle kunna få mata henne när dom kom fram. men hon sket ju i dom hpn var i full fart på att jaga duvor, och madde uppmuntrade henne hahha skäll på dig maddegrisen! Sedan tog jag en promenad hem. Passade oxå på att släppa alba lös i skogen och det gick jätte bra men jag blir lika nervös varje gång jag nästan skakar:( Det är ju fan inte kul om hon skulle springa bort.

Nu har jag precis avslutat min andra potion paj så nu väntar duschen och sängen, tack för mig!


 
Här är min vackra blomma jag fick:) Puss på dig madde haha!

så går de!

hallå nu har jga precis kommit hem från skolan :) Har varit en jätte skön dag. Och i morgon har jag bara klassråd och sedan franska sen är det lov:) det verkligen bli sköönt att få vila upp sig:)

tillbaka till idag, har haft en jätte rolig dag har skrattat jätte mycket verkligen, och ibland könns det ju bara så lätt och skönnt man blir gladare av att skratta:) sen tyckte jag att det var dags att gipsa siggans finger hahah! sedan målade jag det röd sen rosa. Det blev mycket fint. Hoppas hon har på sig det hela dagen nu hahaha! Och jag har en surprise på gång men jag sparar att berätta det tills i morgon. Jäkligt kul i alla fall:) nu måste jga städa och plugga mera. Gjorde samma saker igår men det blir verkligen as stökigt hemma hos mig på bara en dag jag fattar verkligen inte. Men först PAJ! MUMSFILIBABBA!






Här är jag, marie, krigsgudinnan! hahahhahahahaha!

jag säger ju till er att man inte ska lämna mig själv då händer såna här saker;) hahaha! Do it and keep it real, siggan hälsa farsan!;)







Tisdag kväll:)

kvällen tillbringade jag utomhus med emelie, robert och emelie hund. Lite vin och öl i solskenet satt som snus:) Där satt vi ett tag och kastade pinne åt gismo, och pratade lite skit. emelie hade smaskigt skvaller på G och det är ju alltid uppskattat hahha! Efter ett tag när solen hade gått ner så sa kylan åt oss att gå hem så vi lydde. Lagade middag det blev klyckling med coscos och ungsbakade morötter. Middagen var mycket uppskattat av Robert och det är ju alltid kul. För jag menar det är ju inte kul att stå och laga mat och ingen uppskattar det. Så det var tevligt:) sedan blev det mest tråkigheter, städ och plugg. Men sådana saker måste ju tyvärr göras. Fick oxå mina omdömmen idag men dom delar jag inte med mig av så jag vet inte varför jag ens nämde dom hahah!




Det var allt för ikväll:) God natt!


Tisdag:)

hej:) idag har jag varit i skolan sedan blev det maren med robert alba och my. Glass och chokladmuffins MUMS:) PÅ hemvägen så smet jag och my in till Ica och köpte med oss lite saker hem till mig, vi skulle nämligen baka paj:) Det äppel och jordgubbspaj:) Men sen när det var dags att äta pajjen gick My hem! HAHAHA hon är ju för söt där hade vi stått och bakat paj till oss och sen går hon hem när det är klart. Men robert blev ju glad, han fick ju Mys bit:) och det var jätte gott.

Måndagen och idag har det varit så soligt och sköönt så jag har försökt vara ute så mycket som möjligt men det är ju bara jag och siggan som vill vara ute i solen, dom andra klagar ju bara på att det är för kallt! Tur att jag har dig siggan:)

Nu på sista tiden har jag blivit väldigt paktgalen jag vill ha pakter till allting. Jag skulle passa jätte bra i robinsson hahaha! jag kan vara så listig ibland:) Våra sängkläder från hm kom idag oxå, ni har väl inte missat att dom har inredning nu;) haha! Så jag och robert tänkte att det skulle ju vara lite kul att testa:) så vi gjorde det, köpte två påslakanset och en sängkappa som vi ska ha sen när vi göra om. Och guud vad jag hatara att ha stor säng. det är ju ett jävla tränningspasss att byta rent, fy och tvi! Plus att det är ju så dyrt att köpa dubbelsäng påslakanset och sånt. Det kostar typ mellan 400-600 kr. och det finns ju inte så fina heller. Man får helt enkelt köra på enfärgat:) Och den 15de ska vi göra om:) är så jätte taggad!

Dags att söka sommarjobb oxå:)




Jag och vännen johannes som har hängt med i några år nu:)



siggan och johannes i varma solen:)




Lång dag:)

söndag är en bra dag tycker jag:) man hinner med så mycket. söndagar är antingen en slappdag eller massorattgöradag:) idag har jag hunnit med att vara med robert och alba. Vi åkte och handlade mm. Sen tillbringade jag kvällen med min älskade vän illis. Kvällen bjöd på mycket godis,mat och prat. Man har ju så mycket att prata om när man inte ses så ofta:) Vi spelade wifit oxå as kul hahahaha! Men herregud va ful man är när man spelar! Just de Illis katter är så jäkla tjocka. Jag vette fan vad dom matar dom med, för dom är enorma hahah!



Träffade oxå morster och kusin på stan ett tag då jag agerade smakråd åt moster:)



Illis visade oxå upp sin fina studentmössa! Hon kommer vara rläcker till studenten! Längtar som fan jag med!




Här är tjockiskatten:) den ser inte så stor ut på bilden men tro mig den är as stor haha!

Tack Ilona för en mysig kväll:) för er andra goden natt!






Solig dag hos mami:)

hallå! vaknade till liv i morse och började med att ringa mamma  för att fråga om hon ville inviga sin grill men det fattades tyvärr en gastub för de. Men det blev fika och snickeri i alla fall:) Camilla och Wille kom förbi med godsaker, kladdkaka och äppelpaj. Så jag har suttit ute hela dagen i sköna solen. Tack mami för en solig dag:) Grillningen tar vi någon annan dag;)



Morfar fick solen i ögonen så han fick låna min brillor;) han är så sööt lilla morfar!



mami var på hugget hahaha!



Här är "byggarna" som satte ihop mammas fina utemöbler.



Jag skulle lära mig åka hooojjj men jag tyckte att det räckte med att bara sitta hahaha!




PIPPI LÅNGSTRUMP!

solig dag igen!

Hallå jag vaknade upp och satte på mig kläderna och gick ut på en promenad i solskenet med Alba:) Hon hoppade och hade sig som vanligt, hon är ju för gå den här hunden:) Robert och hon har blivit som sagt goda vänner, och trivs ihop så det är ju jätte skönt:) Såg massa hurtbullar när jag var på promenad, massa var ute och sprang och hade sig. Det är det bästa med våren alla kommer ut! man ser männsikor överallt och det är så härligt. Plus att alla är så trevliga på våren, det är nog bara för att det börjar bli varmt. Igår stannade 3 personer mig när jag var ut e med Alba för att prata:) trevligt:)

JUST DE HAHAH! Jag hittade en sida en dag när jag hade det tråkigt. Makemebabies.com det är en sida där man kan få se sitt framtida barn. Man laddar upp bilder på sig själv och den man vill ha barn med. Såjag testade att göra det med mig och robert bara för skojjs skull. Men gud jag hoppas verkligen inte att min barn kommer att se ut så där. visade den för robert och då sa han att dom hade bara satt ihop min halva ansikte med hans. Och sen när jag tänkte på det så var det nog sant hahaha!



Här är lilla "svea" som hon fick heta haha!


Nu sitter och mätt och belåten, det blev korv med bröd det äär ju så hiiiimla gott:)

:)

Hallå, vet ni vad jag har kommit på? Ni vet ju att om man är nära någon som blir man ju typ likadan, man har sin repliker som bara "vi" två fattar. som vi tycker är as roliga. Det hände mig häromdagen jag stod och drog en replik och började asgarva för mig själv och alla andra stod bara och glodde, tyckte nog att jag var lite störd haha! Sen sa jag. äsch ni fattar ju inte! Och nej marie det gör dom inte för dom fattar inte poängen, för det var inte med dom du upplevde detta med! får nog ta och lära mig det där. Äsch life goes on! Så är det bara:)

På tal om annat så är jag så jävla sugen på att dra utomlans och jobba, skulle verkligen vara så jävla kul:) Men jag kommer nog bli ensam, jag kommer flytta till ett annat land för att uppnå the amerikan dream men det kommer gå åt helvete hahah! kommer ringa mamma och grina, be henne skicka pengar så jag kan komma hem istället och ta en jobb på konsum! för det är ju min största dröm, not. Men i alla fall sverige känns ju så jävla tråkigt. Skulle vilja åka till spanien, italien, paris, afrika! fan vad nice det skulle vara. Nej, nu har jag bestämt mig, JAG SKA ÅKA JORDENRUNTRESA INNAN JAG DÖR, OCH DÄRMED BASTA! Äsch det är bara snack men drömma får man ju göra:)

Idag var jag och hämtade mina skor oxå;) väldigt fina, väldigt nöjd:) efter det kom min mamma och lillebror förbi för jag hade lite frågor angående Alba:) och det bästa av allt var att dom hade med sig munkar, det är ju lite smarrigt:) efter det har jag ite gjort så mycket, bara legat och degat:) Nu ska jag göra nått tror jag bestämt, nu vet jag! Kolla på tv hahaha!



 
Här är skorna:)



Förlåt lisa och sandra, men jag blev tvungen. Jag har asgarvat åt den här bilden hela dagen!



Och sen hittade jag en mysig bild på siggan och my. Hade lite tråkigt så gjorde den blå:)

Ciao!

Torsdag

Hallå nu har jag precis ätit, det blev en kycklingsallad. det har blivit så mycket skräpmat på sistonde så det är dags att skrärpa till sig, man kan ju inte äta pizza till frukost, hamburgare till lunch och våfflor till middag det tar ju ut sin rätt och man blir ju så jäkla trött:( Robert är hemma oxå han slutatde tidigt och var hemma redan kl 10. Men nu ska vi bege oss ut på promenad, ska oxå svänga förbi och hämta ut mina skor som kommit från hm:) det ska bli intressant att se hur dom ser ut:)

Men nu ska jag klä på mig och sticka iväg:) Gå ut i solen nu med vett ja! Man blir så mycket gladare då:)


Slut på dagen:)

Hallå  när robert kom hem åkte vi ut till klubben för att kolla hur alba beteer sig när hon är lös. Det gick jätte bra och hon skutade omkring och hoppade, blev väldigt smutsig haha! Men det får tränas lite mera innan hon får gå lös på riktigt. efter det åkte vi hem och vilade ett tag, och sedan bar det av till mormor som ringde och skällde på mig att jag inte sagt att vi skaffat hund hahha hon är så nyfiken lilla mormor. Så vi åkte och visade upp våran nykommling och det bjöds också på våfflor MUMS tack mormor:) Centa mormors tax hade opererat sig, men det märktes inte hon var lika pigg, gosig och odräglig som förr;) Och nu sitter jag här hemma mätt och belåten och ska mysa ner mig i sängen för att kolla på vad tvn har att erbjuda. Ont i huvudet har jag oxå:(

Hörs i morgon:) Adjö:)

















Solig dag igen!

brillorna åkte på sen begav jag mig ner på stan där jag mötte linad och sofie, vi gick runt lite och kollade i affärer sen bjöd linda på lunch . Det blev pizza, var verkligen jätte länge sen jag åt de och var riktigt sugen också:) Vi åt på den där resurangen i luna huset. Första gången jag åt där:) Pizzan var god ett minus dock är att dom snålade med annansen (eller hur det stavas haha!)

Och jag hatar 1 april, buuuh vilken dålig dag! när vi satt och åt sa sofie att hon skulle åka till thailand och var jätte glad så jag oxå blev uppspelt, sen sa hon april april! As dåligt hahah! Jag tänker faktiskt inte lura någon tycker att det är taskigt. Sofie berättade att linda hade ringt en gång och sagt hon och annakarin hade krockat med en bil och annakarin låg på sjuhuset och var medvetslös. Men sen kom de, april april! Linda det finns faktiskt gränser hahahhaha! ett litet oskyldigt lur kan ju vara okej. men men .....

Nu tänker jag ta mig en litet tupplur:) ciao!

RSS 2.0