Nu bar det av!

Hej!
Jag är jätte taggad inför kvällen! Jag lägger ut två kort, ett är taget i spegel och jag är inte så bra på det men ni ser säkert ändå. Och en till sak, Jag vet att den röda rosett skär sig som fan, men det struntar jag i för jag tyckte det var as coolt:) Ballerina ska jag vara med ser mer ut som mussepiggs fru haha!
Ha en toppen kväll för det ska jag verkligen ha! Puss

Nu kom jag på det!

God morgon min skööna:)
Häromdagen blev jag helt hysteriskt på att det inte fanns någon mat att äta hemma! Pratade med my i telefonen samtidigt och hon sa att jag skulle rabbla upp det jag hade så kunde hon hjälpa till. Jag rabblade och rabblade och hon kom med förslag. Men allt lät så jävla vidrigt, och det är ju konstigt för hon sa mat som jag i vanliga fall äter med stor glädje. Och sen kom jag på det, allt är så jävla fett! Man kan inte äta något längre man går till affären och köper nycekhålsmärkt för att vara lite duktig och nyttig, men nej du. Sen sitter man och kollar på "du blir vad du äter" Och då har dom som är med i programmet samma saker som jag i kylskåpet. Men det slängs ju och plus på det för dom en utskällning av den där Anna. Och då hade jag ju köpt vissa saker nykelhålsmärkt! OCh vadå fullkorn , jag hatar det! allting ska vara fulllkorn, spagetti, bröd, ris, mjöl, flingor, godis! snart kommer väl det komma "prova den nya fullkornssalladen, den enda salladen som är gör utav fullkorn"

En till sak. jag kom på att jag äter samma sak hela tiden, hamburgare, wook, spagettiköttfärssås, oxpytt, kött, mackor och juice.  Det är det enda. Och jag vill jätte gärna ändra på det. Men så åker jag och robert till affären och sen går vi bara och plockar det vi alltid plockar! samma bröd, samma juice, alltid storpacket på köttfärsen mm. allting går ju på vana. det kan vara någon LITEN sak som är främmande som åker i vagnen. Allt går ju för fan på vana, tråkigt för dom säger ju att man ska försöka äta allsidig kost med det är ju fan inte lätt alla gånger. Jag ska köpa en kokbok!

Bio kväll:)

Hallååå:)
Ikväll har jag varit på Heron med Johannes, My, anna och Siggan! (signe min blomma, signe min äng, signe gillar ägg!) haha! Vi började med att äta lite mat, åt klyckling wooook, as gott:D Dom andra åt på mac donalds, fetton!

Och jag var verkligen på jääte bra humör idag, kanske lite jobbigt för alla andra men siggan va på min sida tror jag haha! Det var verkligen en toppen kväll, jag hade roligt med mig själv ....och alla andra haahah
Filmen vi såg hette "borta bäst hemma värst" den bjöd på skratt:) men kunde varit bättre, men bra:)

Och en sak till! Johannes hämtade mig, Han har fått körkort, GRATTIS! Plötsligt såg han lite vuxen ut:) han var verkligen jätte söt, love him:) Skulle ha tagit ett kort men hade tyvärr inte med mig kameran:( det får bli en annan gång.

Planerna för i morgon är Maskerad i Björnlunda, ja ni hörde rätt;) Dit ska jag med min älskade Diamonds Madde:D och om jag ska vara ärlig tror jag att vi kommer ha jätte kul! Men det svåraste är ju vad man ska klä ut sig till? tänkte ballerina men hittade ingen kjol som var bra nog. och jag vill inte klä ut mig till brottare för även fast det är ju as kul så vill man ju vara lite fin i alla fall:) Det återstår att se:) Kan lägga ut en bild om jag kommer ihåg det, så ni får se vilken outfit jag valde;) kanske sumobrottare? haha
 nu ska jag nanna kudden tror jag:) men först använda mina nya ansiktprodukter som jag oxå provade när jag fixade mig inför kvällen, lermasken kan jag verkligen rekommendera. Poff sa det bara så va all skit gone!

Tack alla hoes för en lyckad kväll!
Gott natt:D

Stan

Hallåå!
NU har jag kommit hem från stan. Det hela började med en sen frukost på nancys och sen blev det lite shopping. Inte bra alls för jag gick ner för att köpa LITE saker, men blev mer än vad jag hade förväntat mig. Och allt är Mys fel!

Träffade Frida oxå hon hade varit och gjort sig fin i håret, och det var verkligen fint:) hon Fixade håret på den "nya" frisörsalongen elitesse. Har många vänner som varit där och det är verkligen bäst. Jätte duktiga frisörer och as bra service! och det bästa är att man får fika och massage i stolarna! Ett riktigt tjejställe!

Nu tänkte jag visa det jag köpte; Köpte ett par stentvättade svart/grå tight på vero moda, som jag velat ha länge. Sedan en skinnjacka men den köpte jag mest bara för att jag fick den 200 kr billigare:D:D blixtlåset var nämligen lite trasigt, men det är inget som syns och jag har andå aldrig jackan stängd:) Sedan bar det vidare till scorett, dit jag verkligen inte ville men my tvingade mig! anledningen till att jag inte ville gå in var att jag var bombsäker på att jag skulle hitta något. Och poff sa det bara! så hittade jag två armband som jag blev kär i så jag blev tvungen att köpa dom:) sen gick vi till body shop, bästa affären i världen. Där köpte jag leransiktsmask,ansiktsrengöring, ansiktskräm, duschtvål och body lotionen i lukten papaya. Det lukatde jätte gott:) Sedan fick man en present med och då fick jag väskan och alla andra "småsaker" som också visas på kortet:)

Lägger upp lite bilder så ni kan titta:) ha en fortsatt bra dag!
Puss:)



Nu ångrar jag mig!

God morgon!
Under en lång tid har jag tjatat på min vän illis att hon ska skaffa facebook, men det får jag ångra nu! Jag hade ju glömt att hon har ju alla jätte fula blder från förr. Och då menar jag verkligen jätte fula! Och nu när han skaffat facebook har hon så klart lagt upp alla dessa bilder. HAHA! Man kan ju inte säga åt henne att ta bort dom för det är ju typ 30 bilder.

Det väcker så klart bra minnen för jag har så jätte många med den människan. Vi har verkligen haft det roligt tillsammans! Alla sommrar, bakisdagar bara dom där smågrejjerna som man kan sitta och tänka tillbaka på. Hennes räkmackor tex, they are to die for;) haha! 

saknar den tiden, och saknar framförallt henne, tänk att man kan glida ifrån någon som bara bor fem minuter iväg med bil! FY!

Men nu får det vara nog med all dessa deaptalk! Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, ska ner på stan med my och försöka hitta en outfit till på lördag då jag kanske ska på maskerad:) (jag ska vara ballerina) Sedan ska jag hitta lite ansiktsprodukter, har fått finnattack! Kanske ska droppa ner på alla choklad man äter? Aldrig! Jag kan visa vad jag har köpt när jag kommer hem:)
 
Min lillebror kommer oxå han ska sova över, för robert och han ska åka bräda i morgon, tuffingar haha! Om vi ska tala om han så har han blivit så stor! Poff sa det bara så va han tonåring. Han är jätte söt, men han skäller på mig hela tiden. Tur att han kommer till mig för då kan jag kasta ut han om han skäller på mig haha!

Puss på er!





                                                                                 Min Söta lillebror, Simon







                                                                                   Jag och simon i egypten:)



































Marie har blivit bloggerska!

Hej!

Nu har jag skaffat blogg! Jag ska vara ärlig med er, jag hatade bloggar först. Och det kan jag faktiskt skylla på blondinbella, jag tyckte inte om henne, så då tyckte jag inte om hennes blogg, och till slut ingen blogg alls. Med en dag kom min vän My hem till mig och slog sin söta stjärt framför min data och bröjade kolla på allas bloggar (hon kan alla haha!) och då satt jag och tjuvkikade lite. Sen blev jag fast! Fy för den dära My!

Men nu har jag blivit lite kär i bloggar. Det är ju ett jäkla bra tidsfördriv, plus att det är kul att kolla in vad folk har köpt och vad dom gör. Sex bloggarna är ju bäst men det var lite för mycket för mig, man måste ju ha lite privatliv haha!

Så nu har jag mitt eget tidsfördriv, här kommer jag skriva om mitt glamourösa liv i storstan Södertälje, och alla innekrogar här som 550, olearys och stanleys. (HAHAHA nu måste alla fatta att jag skämtar!)

Hoppas ni kommer tycka att min blogg är bra, ni måste jag vill ju inte bli bloggmobbad haha!
















Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0