:)

Tillbaka från hundshoppingen, det blev hundmat, ett halsband, frolic, en borste och ett rökt märgben. Robert stod för gosakerna, jag åkte för att köpa hundmat och borste hahaha hunden kommer bli bortskämd men det får jag sätta stod för om en litet tag, hon kan få bli lote bortskämd först;)

Åter till mig haha:) Jag börjar bli sjuk:( mår illa och har ont i huvudet, inte alls bra vill verkligen inte bli sjuk. Inte nu när det är fint väder haha! Men nu ska jag bege mig ner på stan för att göra lite ärenden:)

blev ett kort inlägg men det kommer mera!


Solig dag!





Hejsan fy tusan vilken härlig dag! Gick ut på långpromenad med alba och jag gick en en tjocktröja bara! Åh vad glad jag blev då:) Allt går jätte bra med Alba hon är inte alls skygg längre:) Hon sov på soffan och i sängen med oss inatt, var jätte mysigt:) Märkte inte av henne förän på morgonen då Robert låg och gosade med henne i sängen, han hoppade omkring och hade sig. Sedan försvann robert iväg till jobbet då pep Alba lite grann men då ropade jag på henne så kom hon och la sig i sängen med mig. Hon blev också glad över att hon hittade en människa, ligger nämligen lite gömd när jag sover så hon trodde nog att hon var själv. Sen somnade vi om och gick upp och åt frukost sen promenad. Bad, kloklippning och tandstensskrapning på lilla Alba har oxå gjorts. Hon var jääte duktig när jag klippte klorna. Hon är en liten kelgris som vill vara med överallt. Men när hon ska med in på toan går gränsen hahha hon behöver ju inte vara med överallt:)

Nu sitter vi och väntar på att husse ska komma hem så vi kan åka och köpa lite saker till Alba:)











alba i soffan och sängen, hon fick också ärva min älskade accras scharf:)

Alba:)

Hejsan, nu har jag och robert fått en nykommling till familjen. Hennes namn är Alba:) Jätte söt tjej som min mamma fixade upp oss med. Har bara haft henne i en timme eller så, jag känner henne ju inte så bra ännu. Ska ha henne på på prov i en vecka eller två och om det går bra så stannar hon:) Och jag tror faktiskt att det kommer gå jätte bra. Hennes nya vän är då robert, båda två är matälskare så dom passar bra ihop. Alba sprang med Robert in till köket där han stod och matade henne med godsaker hahah! Hon är lite skygg en så länge men det är ju fullt förståligt. Nya platser och nya människor. Men det kommer nog gå över snabbt ska ni se:)

Nu är det dags för lite plugg sen sova. God natt!









Här är hon, kolla in dumboöronen hahah!

Måndag:)

Idag är det måndag och solen skiner:D väldigt skönt gick till skolan med vårskor och kavaj och det kändes helt underbart att kunna gå "lättklädd" Jag tycker verkligen om min vinterjacka men det ska bli så skönt att få slippa den ett tag, den är ju så stor och klumpig. Just nu sitter jag hemma gick hem för att plugga på kriminalogiprovet som vi tydligen skulle ha idag. Så det blev lite panik så jag sprang hem och jag tror faktiskt att det kommer gå bra även fast jag pluggade en timme innan i sista sekund:) duktiga marie klapp på huvudet:)

Passade oxå på att ringa och avbeställa en bikini från hm som jag hade beställt kändes bara onödigt. beställde den bara för att ville liksom egentligen inte ha den. Och det är såna köp man blir fattig av, visst;) Och jag blev ännu gladare när det var en supertrevlig telefonist som hjälpte mig att avbeställa bikinin:) Såna borde det finnas mer utav, tycker verkligen inte om otrevliga telefonister. jag ringer ju för att få hjälp med något och då vill man jag mötas av en tevlig stämma.

Johannes kom till skolan idag oxå han hade ju varit i italien och åkt skidor, han hade en sån där pandabränna hahahha han var så söt så:) Han hade haft det jätte trevligt, när han sitter och pratar om skidor så blir man ju själv sugen på att göra en sån där tripp. Men om jag tänker efter lite så är jag en sån där människa som vill ha värme, åker bara utomlans för att bli brun och eget annat, eller jo maten i sånna fall:) Men nu ska jag kila tillbaka och göra provet, önska mig lycka till!

ha en super bra, solig måndag!

God kväll

hallå:) jag och robert fick ett tyck och stack till ikea fort som tusan. Var där 20 i 8 och dom stänger 8. Men bra blev det i alla fall. Hittade jätte coola fina saker som vi ska skaffa:) Jag tror verkligen att det blir fint:) För nu är jag inte så nöjd med hur lägenheten ser ut, det är ju inte fult men jag har ju bara ställt in alla saker utan att tänka och planera på mycket. Men nu blir det ändring på det! Fint som snus ska det bli och därmed basta!

Nu ska jag krypa till korgs, har varit en lyckad söndag!

Söndag

Hallå! nu är det söndag, skön dag:) Min lördag spenderade jag hos Min kusin Jane och hennes gubbe Johan dom hade nämligen 25 års firande. Det var väldigt trevligt:) Kul att träffa Jane och Jenny igen det var ju länge sen sist. Dom var som dom alltid har varit, lite störda men underbara hahaha! Dom bjöd på mat och dryck som var väldigt uppskattat:D Jane är förjävla bra på att laga mat, tummen upp för henne!

Och robert var så gullig, jag vaknade upp av att han skrammlade i köket, och sedan kan han in med en bricka full med bakis mat. Han är så sööt:) Nu ska jag fortsätta med att ligga och dega i soffan. Söndagar är ju till för att vila.
Gud skapade ju världen på 6 dagar och vilade på den sjunde;);)

en av dom bästa sakerna i livet

Ny duschat med massa goda dofter, rena handdukar som luktar sköljmedel, pealat hela kroppen, och smörjt in med body shops papya loktion och till sist kryper ner i en renbäddad säng! Thats life people:)

lugn kväll:)

Hallå vakande upp vid halv åtta och möttes att min lillebror sommskulle just gå hem, kändes lite taskigt att jag sov hela tiden han var här. Men han hade ju i alla fall Robert att umgåss med. Jag drömde en jätte skum dröm, drömde att jag var i ett varuhus typ ica maxi på nattetid så jag kunde ta vad jag ville utan att betala, men sen blev vi påkommna av dom som jobbade där och dom började skjuta paddor på oss hahahah! skit stora var dom. Sen drömde jag att jag sprang barfota därifrån och då var det en skum typ som smög okring runt butiken med pistol, men han sköt mig inte haha han kllade bara väldigt läskigt på mig. Vilka drömmar man kan ha alltså haha!

Och jag var så trött så trött så jah orkade verkligen inte gå till anna-karin. men jag har bastämt att vi ska ses på söndag istället känns allt för länge sen vi sågs.

Så det blev en hemma kväll med lets dance, lailas dans var ju as bra för tusan blev nästan lite våt i ögonen hahha!  och magnus han är ju så jävla söt! innan i kväll så höll jag ¨på Magnus med nu vette fan längre lailas sista dans var ju så hiiimla bra jöö:) efter finalen så har vi filmer att se, robert och jag äkte nämligen i pausen och hyrde två filmer köpte redbull och salt och blandat, Laktris is tha shiiit:) Filmerna böev Patrik 1,5 och syster i jeans, hoppas verkligen att dom är bra.
Förästen det är någon som har fetting fest brevid oss och det ser verkligen as niice ut, jätte mycket folk. Jag gav ett förslag till robert, att vi skullle gå upp och våldgästa festen men sedan tyckte vi att det var ju alldeles för riskabelt. men en vacker dag ska jag dit, måste ta reda på vem som bor där och bli lite bundis med människan. Kommer säkert svänga upp där på fyllan med annakarin hon är sån som våldgästar så det känns tryggare att ha med henne hahahaha! visst ankakarin;)

Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och spendera resten av min lugna fredag:)

shoppingdag

nu har jag precis kommit hem från sthlm:=) Blev en bra dag och det skönaste var att dagen inte blev så lång däruppe det är ju lätt hänt att dagen försvinner iväg när man är bland alla roliga affärer. Men jag hittade lite smått och gott i alla fall. Köpte alldeles för mycket, hade en budget men den sprack haha och jag är inte förvånad;)

Min lillebror skulle komma snart oxå, han skulle bara upp till sthlm och köpa nått. så nu sitter jag här i soffan och funderar över varför det är så jävla stökigt. Jag storstädade igår men det syns verkligen inte idag. Jag tror på roberts toeri, jag slänger saker överallt haha. Men jag är ju för fan tjej alla tjejer slänger saker överallt jämt. när man ska fixa mig så är alla kläder på golvet istället för garderoben och sminken är överallt i badrummet, Ni vet hur det är tjejer;)

ikväll blir det nog en sväng förbi anna-karin och nina dom skulle ha lite partajj:)

Good morning

Hallå idag är det fredag:) jätte skönt att helgen är nu:) Igår tillbringade jag min dag hemmmafrustyle;) jag tvättade och städade. bjöd hem linda sofie och fabio på kladdkaka. det var trevligt:)

Nu väntar jag på att My ska komma till mig för att sedan gå till tåget som tar oss på sthlm. Där tänkte jag shoppa LITE grann:) hoppas jag hittar nått fint:)

Just de jag hade spolar i håret över natten och nnu är min hår vekligen LOCKIGT! Jag ville bara ha stora fina lockar men fick jätte små och jätte fula hahahha ser ut som en liten vit neger i håret, det kortades upp typ 20 cm så nu har jag kort hår, lovade robert att ta en bild och skicka men det ger jag fan i han ska inte få se hahah! Men jag ska bara träffa my idag plus att brillorna ska på så det gör inget att jag går så här idag,visst:)

Men nu ska jag fortsätta lite granna här! hoppas att ni får en bra dag:)

onsdagkväll

Hallå kom ju hem från skolan kl 12 och sen gick jag och la mig orkade inte plugga haha! Sen vaknade jag upp vid sextiden och tittade mig omkring och då såg jag robert på soffan också sov:) Magen kurrade till så jag bestämde mig för att laga lite mat:) diska oxå förståss. Det blev sparrid inrullat i bacon, sås, ris och brocolli. Tände massa ljus och överraskade robert med mat:) och det var uppskattat:) efter maten blev jag väldigt sugen på kladdkaka, och robert på glass så vi bestämde oss för att åka till våran älskklngsbutik ICA MAXI. Där provade jag på en ny kladdkaka dom var butikspackad och kostade 60 kr, och den var as vidrig hård och jätte hård, är väldigt sur nu hade ju verkligen sett fram emot min kladdkaka:( men robert var nöjd med sin glass i alla fall, jag ska sno lite av honom mohaha.

Just de varning för mongo vid sjukhuset hahaha! Igår skulle jag och robert åka ner på stan (även fast det tar 3 min att gå haha) så stod det ett mongo vid bilen och drar upp en kamera, jag trodde han skulle börja foto mig och tittade fundersamt på robert för att kollla av om han fattade nått. sedan satte vi oss i bilen och hann åka 2 meter då hoppar mongot ut i vägen för att fota reggplåten på bilen. Robert stannade och frågade varför han tog kort på reggplåten då svarar han att hans chef brukar göra det, inge frågor inga svar och gick sedan därifrån. Ja även fast Robert blev irriterad och jag fick förklara att han är ett mongo och dom gör ju lite skumma saker så blev det ett gott skratt som gjorde dagen:)

Nu ska jg sno roberts glass:) Sen natti natti

meh

hallå ni tror säkert är jag är jätte dålig på att uppdatera min blogg men det är inte sant! jag skriver inlägg och allt med det visas inte på sidan bara! det kommer liksom inte upp. känns lite pist att jag har suttit och skrivit massa roliga saker men ingen sett det för att det inte har kommit upp. Ni har missat as mycket haha;)

I helgen var jag med emelie på fredan blev det gensta och järna, på lördag blev det sofie och sedan hölö. Jag har haft en jätte rolig helg. tack emelie:) Nu i helgen tar jag nog det lugnt på fredag för ska på 25-årsfirande hos min älskade kusin Jane och hennes gubbe Johan:) det ska bli jätte trevligt. Vi satt ihop en gång i tiden men har glidit ifrån varandra och det är synd. Så man blir liksom glad för dom tillfällen man träffas. Skulle oxå hjälpa henne att spendera pengar på kläder i helgen:) det är ju tyvärr att om man inte har så mycket pengar att spendera på sig själv den här månaden så får man hjälpa andra istället hahah! Idag har jag varit i skolan oxå men jag var typ själv, kändes inte helt okej haha. Ingen var ju liksm där. Men jag gick på dom lektionerna jag ska skulle på förutom idrotten för jag pallade inte att gå runt själv mer pkus att dom få som var där gick efter lunchen och då skulle jag ju gå själv på idrotten och då skulle jag ju inte ha någon att fjanta mig med så idrotten blev roligare. Så jag sa fuck it och gick hem gjorde mig en kopp nudlar och satte mig vid datorn. kanske skulle passa på att plugga lite? men sängen låter ju oxå väldigt lockade:)

My jag tog papper till dig! haha
 på återseende:)

håller nu tummarna att detta inlägg ska synas!

:(

Jag kan inte sova:( hatar det här har varit as trött hela dagen men sen när det är dags att nanna kudden går det ej. Är pigg som en lärka. Försökte gosa med robert men utan resultat han är ju förfan stendöd. Så jag låg och kliade han på ryggen och då fick han nått ryck i benet hahahaha det började rycka som fan. Riktigt roligt faktisk. Så jag gick upp tog en cigg men sedan blev det allt för läskigt att vara ute i käket själv så jag satte mig och läste veckorevyn för femteelfte gången. Kan det utantill nu hahaha! Men där hittade jag ett par as niiice byxor, så nu vill jag ha dom:) Men jag får börja snåla lite på kruset har en tendens att göra slut på mina pengar som fort dom kommer in i kontot fy fy sen får jag ju vara fattig resten av månaden. allt bara för att ha fina saker:) men ibland är det fan värt det;)

Har storstädat idag, blev alldelles svettig haha sedan möte. Efter mötet skulle jag försöka mig på att ta en kaffe med min syster men det gick ju som vanligt (slutade med att ingen kaffe hamnade i min mage) så jag  åkte hem och mötes att kyrkfeeling för min älskade robert hade typ tänt en miljon ljus jag trodde han skulle fria hahahhahahaha men det enda han sa var att han var sugen på spagetti och köttfärsås, bättre lycka nästa gång hahaha!

I ,morgon tänkte jag ta mig en titt förbi skolan och göra lite nytta, sedan vill jag gå ner på stan och glida runt kanske ska ställa mig lite vid centralen och hänga hahahahahaha!

Jag ska börja träna lite oxå, inte för att gå ner i vikt eller så utan bara för att ha något att göra haha, är väldigt rastlös jämt så jag känner att det är dags, visst:) det kanske hjälper mot mina sömnproblem;) tänkte dra ner med mig my oxå för hon behöver verkligen träna! haha nej my du är seeexig som fan!;) nu sitter jag bara och skriver massa skit förjag inte har något att göra, så nu tar jag med i kragen och slutar.....

Hej då!:)






Här är robers nya tatuuu förresten:D



Tack mamma!

Tack snälla underbara mamma för att du hämtade mig och köpte cheeseburgare till mig:) Men det blir dock ett minus för att du skrek på mig hela vägen hahahaha! Älskar dig lilla mamma:) Tack:)





Älskar den här bilden på min kära mor och lilldavid, lillgrisen"

:)

igår startade kvällen med att vi drack några öl hos sofie:) det var linda, sofie, jag ,emelie, robert och fabio;) det var trevligt men blev genast mycket trevligare när fabio drog fan värsta aset till kamera. Jag vill ha, vill ha jääte mycket! så jag sprang omkring och tog kort men den, jätte roligt. Jag säger ju att jag ska bli fotograf:D sen fortsatte kvällen med att emelie och jag åkte på fest i hölö, det var ett riktigt killgäng och jag hade as kul:) det blev mycket sjung med dans på stolar haha! Det är fan roligast att festa med grabbar dom är ju så lättsamma. och emelie är ju en liten pingla,, det får jag inte glömma att tala om haha!

Just de Carla tror att Dr.Phil är en neger hahahahaha!




Kväll med emelie:)

Hallå där:)
nu ska berätta om min fredag, jag och emelie började med att åka till gnesta där tobias firades:) det var en liten tillställning men trevligt:) sen åkte jag och emelie till järna där vi mötte linus och mikael, dom var virriga som vanligt haha! vi åkte bil och emelie satt och fotoade och frågade mig hur jag skulle se ut innan jag dog hahaha hon är ju störd! sen åkte vi till pontus där det var väldigt skumma människor men vad gjorde det! det fanns ju chips haha! där va vi ett tag och träffade på alla möjliga roliga från förr sedan tyckte jag att det var dags att åka hem så tog sista tåget. sen kom jag hem och här var my,som,robert,nadja,anders och thomas:) Väldigt trevligt:) Bra avslut på kvällen.












Emelie drog omkull oss oxå hahaha men det var hon som fick alla skador, titta vad synd det är om henne haha!

Idag ska jag nog till ankakarin som ska ha lite inflyttningsfest/välkommenhemninafest det ska bli trevligt:)


På återseende:)






















Fredag:)

hallå nu sitter jag i soffan och degar, har ätit fyra yoghurt redan:) ni vet dom där små förpackningarna som man åt när man var liten? älskar dom:) my och siggan kom precis förbi och lämnade mina brillor:D Dom är mina nya favvisar dom är ju as coola:)

Ikväll blir det gnesta då min systers ex tobias fyller år. Dit ska jag med emelie men jag försöka få dit älsklingmadde oxå:) ju fler desto bättre:) ska försöka börja fixa mig om ett litet tag men först mat:) Jag är ju ensam idag så jag får äta resten från igår. Robert är ju och tatuerar sig, där ska han vara 6 timmar stackaren, men han får skylla sig själv om han ska göra sånt djävulskap haha hör du det!

En till sak fan vad jag hatar I kissed a girl! Jag spyr galla över denna låt! Kan dom inte bara sluta spela den snälla, jag får panik så fort jag hör den! hatar henne i huvudtaget, vidrig tjej. hahaha jag tycker bara det ingen motivering krävs. min blogg mina regler hahaha!

Och nu sitter jag och klurar på hur man ska se ut ikväll. tänkte locka håret lite så där men sen kom jag på att om fem minuter så kommer det ligga platt över skallen och lockarna kommer vara gooone! men jag ska nog kunna klura ut något ska ni se:) men nu är ju inte robert hemma så jag får foto mig själv det brukar inte gå så bra, men jag får nog ta och lära mig, visst:D

En till sak, GRYNET is tha shiit:) ta ingen skit hahah








Brillsen och maten som ska placeras in i min mage nu:)

Toppendag!

Idag har det varit en as bra dag verkligen jag tror bestämt att det beror på vädret:D har varit så jävla bra väder i dag, synd bara att det blåste:( Idag började dagen med att gå till skolan sedan ner på stan med My där vi åt ¨på nancys och shoppade lite,my köpte lite saker jag stylade henne, försökte tvinga henne att göra en makeover med håret men hon satta sig verkligen på tvären haha! Men jag ger inte upp så lätt! hittade ett par fina brillor och la undan dom, dom var blommiga haha as snygga:D  sen gick vi tillbaka till skolan där vi såg siggans nya frilla as fint:D

Efter skolan mötte jag upp madde och hon var skit snygg, väldigt vårklädd så jag blev genast piggare:) Sen gick vi hem till mig drack lite kaffe och skvallrade. Madde hade smaskigt skvaller, i lööve it haha! Sen degade vi vara i soffan och hon åt center;) Min lillebror komförbi oxå och nu ligger han och nannar på min soffa, la precis en filt över han, duktig storasyster. NU  ska jag och robert laga mat,wook MUMS!

Tack för en underbar dag allihopa:)











Visst borde jag bli fotograf hahaha;)


blev lite mycket bilder idag, men det är ju lite chict;) haha
























dagens slut

Hallå har varit död hela dagen, sov till kl elva gick upp och var uppe en timme för My kom förbi sen gick jag och la mig igen och vaknade halv sju. Känner mig lite dålig har ingen ork till något, kanske börjar bli sjuk? fy bullan isåna fall:(

och jag har lite panik oxå har massa plugg att göra men ingen ork i huvudtaget, får ta mig i kragen i morgon ligger inte så bra till i skolan har misskött det hela lite grann känner jag. Men nu ska jag fixa det där till slutspurten:)

Sen har jag lite dåligt samvete för att jag sov hela dagen. jag var ju ledig idag och jag hade planerat och glida omkring hela dagen och mysa för det var ju sånt jävla fint väder men nej nej här tillbringade jag årets vinaste dag med att nanna kudden hahha thats life i belive;) Men nu ska jag nanna kudden igen tror jag bestämt:)

Ha det gött!

Tisdag kväll

Hejsan ikväll blev det myskväll med middag och vin hus MY. Det var anna, lisa, my, siggan och jag:)älskade siggan för att hon röker, saved my night;) Och jag var otroligt trött,kände mig inte alls social för fem öre:( Men men det blev tocopaj i alla fall, jätte gott. pajjen glömde vi bort men jag fick med mig en doggybag hem så pajen ligger i kylskåpet nu, tack my:)

Och jag kom hem till en rent hem, fy fan va sköönt kan inte ens beskriva. tänkte sova hos my inatt för jag ville inte åka hem för att det var så stökigt, och jag är seriös haha! Men jag möttes att doften av skurmedel när jah kom hem och jag blev verkligen jätte glad. Och jag kan inte pussa på min älskade nu för han sover, men jag kan skriva här istället, Tack baby:D

Gjorde ett kollage, vet att det inte är snyggt men jag orkar inte kgga upp en bild ett tag för det tar så jävla lång tid, tar ca 3 minuter för mig att lägga upp en bild och inte mer. och kollage är ju så bekvämt för du får jag upp alla bilder på 3 minuter istället. Blev ingen bild på mig idag och ett fint vinglas fick ta min plats haha! kände mig inte så fotosugen idag.

Men nu väntar pajen en kvällscigg och sängen, SKÖÖÖNT!



HEJ!

Nu sitter jag hemma igen:) skolan gick fort för vi fick sluta för dagen, jätte skönt. Så nu sitter jag här i den röriga lägenheten,jätte stökigt. Men nu orkar jag verkligen inte städa. städade lite igår men det har blivit värre idag. Jag tänker gå och lägga mig, är verkligen jätte trött och nehöver sova. Sover inte så bra på nätterna:( Min lillebror kom förbi min skola i dag oxå, han var med mig och mina tjejer under tiden mamma gjorde sig brun. Jag fattar inte hur min mamma kan bli så brun, hon blir en riktig pepparkaka. VIll oxå kunna bli det, det är ju så fint:) Men jag får nöjja mig med det gud ger mig haha!
 Jag kan ju bli brun på sommaren:) längtar dit btw:D

God natt:)

Måndag, check!

Hallå nu är den här måndagen nästan slut. Ikväll blev det bara lite mys framför tv, ballar av stål. Jävligt kul men trodde det skulle vara lite roligare! har pluggat oxå är väldigt stolt över mig själv:D gjorde en hel interljuv plus klädde ut mig till en kille (lånade lite kläder av robert) Men nu ska jag krypa till korgs:) hoppas ni har haft en bra måndag:)
GOD NATT!





Har är jag som "Daniel" som hade kommit i kant med brottsligheten;) haha visst ser jag manlig ut:)

Måndag

hallå:)
idag har jag varit hos tandläkaren, fy bubblan:( Jag har aldrig varit rädd för tandläkare men är fan det nu,fick ingen bra tandblablabla hon gjorde mig illa haha:( Efter det så tog jag en promenad och kaffe med ankakarin, fast det blev inte så länge för hon skulle till skolan. Sedan var det min tur att fara till skolan min, där åt jag lunch med my, siggan och nathalie och agerade fotograf under tiden. Jag vill fan bli det, älskar att ta kort! roligt som tusan. Men gick jag hem och fick ett msn från sofie som frågade om jag kunde passa cleo (systers hund) och det kunde jag ju göra, så jag mötte upp min syster för att bege oss till hunddagiset där cleo befann sig. Efter det gick jag hem och madde kom förbi, vi drack kaffe diskade lite och satt framför datan och kollade på resor. Vi vill nämligen ut och resa lite:)  kollade verkligen överallt. vi vill gå på luffen lite granna. fick ju inspiration när jag och robert kollade på rasmus på luffen häromdagen:) har btw gått och sjungit på den låten hela dagen, fick tom siggan att sjunga med och lärde henne texten:) hon är inte lika torr som my haha, my vill nämligen aldrig sjunga med när jag går och trallar på barnsånger:)

efter ett tag så tyckte jag att cleo luktade äckligt så jag bestämde mig för att bada henne. Hon var jätte duktig försökte bara rymma en gång;) haha menjag var snabb som en räka och fångade henne hahahha! Sedan var det föning och borstning som stod på listan.Allt gick bra men föningen var lite läskig i början, hon ville inte alls vara med och gick och gömde sig i min bänk som jag har i hallen. hon är lite charmig den där hunde.Lärde henne skall, så nu vet du det linda!

Nu ska jag bege mig iväg till anna karin och malin,där vill jag ha kaffe:)

Puss på er:)





Lunch fotografering:)





Mina två besök:)hahahaha






Heldag på landet

Hejsan;)
idag är det söndag och söndagar kräver att man ska ta det lungt men ändå göra något. Så jag och robert åkte ut till min mamma. Vi började med att fika då min moster och hennes familj var där, sen blev det furhjuling. Man måste ju pröva;) Efter det så visade jag min mamma min blogg och hon blev självklart imponerad haha. Hon sa att hon oxå skulle skaffa en, och skällde på mig för att jag tog stellberg.blogg det som hon ville ha :) Först till kvarn mamma;) Sedan åt vi mat,blev wook det är så jävla gott skulle kunna äta det varje dag tills jag dör!

Och nu sitter vi hemma och ska nog inte göra så mycket mer idag:) skönt:)


kolla in tjocka bäbis foten, så jävla sööt:)






sexiga va;)

Söndag:)

Hej alla, och god morgon:)
hoppas er kväll var bra igår, min blev helt misslyckad hahha! för det första blev jag alldelles för full, sedan klämde jag vickys fingrar i dörren och då menar jag verkligen det. Hon stod utanför billen och hennes fingrar var i bilen haha, och sen blev jag utkastad från olerys, sen träffade jag männsikor och bara för att jag var lite på lyset så var jag skit töntig och sa jätte onödiga saker. Men vissa menade jag:) Sen gav jag upp och gick hem, men det gjorde inte så mycket för klockan var nog gåhemdax:)

Igår var hela stora familjen på middag, det var supertrevligt:) hände massa roliga saker:)  Kul att alla var samlade, tom min syster linda:) som btw har klippt sig, as snyggt verkligen. Blev lite chockad över att jag tyckte att det var så snyggt, hade ju bildat mig en uppfattning innan. Men det fick jag äta upp för det var verkligen as fint. Och det roligaste av allt var att hon var med på bild igår. Hon är sån där som slänger sig så fort en kamera kommer upp.Det måste vara nya frillan som gör förändring eller hur linda;)















Morgon

Hallå vaknade nyss och nu sitter jag och robert att äta frukost:) Det är så skönt att äta frukost när man precis har varit och storhandlat, finns ju så mycket mer att välja på:) Till frukosten sitter vi och kollar på filmen "vi hade i alla fall tur med vädret" den verkar ju lite rolig men hahahha jag vet inte. Vi får se vad jag tycker när den är slut.

Om ett litet tag ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig, har inte bestämt helt vad jag ska ha på mig. Får fundera ett tag:)

Bye

God kväll:)

Hej:) idag har det varit en rolig dag. jag följde aldrig med min syster, hon dissade mig haha;) visst linda;) Men inte satt jag och hängde läpp över det, så jag och robert åkte ner på stan och shoppade lite, jag hittade massa fint till robert och packade på honom:) Älskar att shoppa med han, han blir ju så snygg;) Sen åt vi mat på nancys, inte så gott faktiskt är lite besviken, det brukar ju vara så gott där:) Sen åkte vi och handlade träffade söööta frida där oxå, hon smög sig på:) så jag tvingade robert och frida stå och posa på en bild, för eran skull haha;)

Jag och robert hade en deal i affären, vi skulle ta saker som ser skumma ut och det gjorde vi haha det ska blir roligt att fixa ihop allt sen och kolla om det blir nått gott. Bland annat köpte vi en jätte söt frukt som ingen av oss hade en aning om vad det var, den var lika stor som en kiwi och det kostade 22 kr!! hoppas den är god haha:)

nu orkar jag inte skriva mer, på efterseende:)






















det var några bilder:)







Hemma:)

Hej:) idag har det varit en bra dag:) Har haft jäte mycket energi:) Först startade jag dagen med att vara med anna karin på morgon, vi tog en fika och sedan åt:) men hon är ju lika virrig som vanligt haha;) Sedan gick jag till skolan hade enelska och samhälle. Hade kameran i fickan idag så det blev lite bilder:) Jag och johannes hittade en finess på min kamera så vi tog massa kort och hoppade omkring som fem-åringar haha jätte roligt. Sen har jag sjungit på massa film låtar på vägen hem så my blev nog lite less, försökte få henne att sjunga med men hon är torr haha;!

Nu sitter jag och väntar på att robert ska komma hem med mina kläder som jag har beställt sen är det fullt upp med att pröva dom. Sedan ska jag ner på stan med min kära syster yster, Ska följa med henne till frisören och sedan hjälpa henne hitta nått snyggt. Hon ringde mig lite tidigare idag då sa hon att hon ville klippa kort på ena sidan och sedan på andra sidan ha långt?:S Nej du jag fixar. Hon skulle vara as snygg i posh frilla hon har så jävla vackert ansikte. Jätte fina ögon:=) Stora jävlar, inte som mig hahaha gud förbannade mig med små ögon;)
 















Så där nu har ni lite bilder att kolla upp, muppbilder haha!

GOd kväll:)

Idag pallrade jag ner mig till banken och fixade mitt kort. Det skulle ta en vecka innan det nya kommer:( lite surt. Jag har oxå varit med min syster och jenny, vi åkte till tumba för att hämta jennys körkort som hon hade tappat på någon kryssning. det var lite kul haha:D

Sen när jag kom hem låg jag och beklagade mig för robert om hur sjuk jag kände mig. Sen när jag var klar med det gjorde jag mat, det blev bara makaroner och korv. Fast det är faktiskt gott:) Sen bäddade jag och robert ner mig i sängen och kollade på Rasmus på luffen, as bra film:) Så jävla mysig, och jag älskar verkligen den där oskar han ska jag gifta mig med haha! det är nämligen så att robert har typ inte sett några barnfilmer alls, så jag har tagit på mig jobbet att visa alla klassiker för han:) Jag älskar verkligen barnfilmer, det väcker så många minnen och man blir så en liten snorunge på nytt när man sitter och sjunger med i alla sånger:) längtar verkigen till när jag skaffar barn för det enda jag ska göra med dom är shoppa och kolla på barnfilmer haha;)





En till sak. igår så satt jag i soffan och plötsligt fick jag syn på robert då ligger han så här (se ovan) jag börhar skratta och frågar vad han gör. då svarar han att han inte vet, han fick bara lust att ligga så där. Så jag sprang direkt efter kameran för att dokumentera HAHAHHAHA!

I morgon är det fredag:) Skönt med helg:)



Man blir så trött!

Nu har jag kommit hem:) Hae varit i skolan och umgåtts lite med min mamma, det var mysigt:)

Men nu kollar jag på tyra banks show och det handlar om unga mammor, och jag blir så jävla förbannad dom är 14-16 år. Det är inte det att jag har fördommar mor unga mammor utan jag har det när unga männsikor skaffar barn av helt fel anledning. Det var en tjej som dom pratade med hon var 16 år och var i 7:de månaden. Hon skaffade barn pga i hennes stat för man mycket hjälp när man är ung och skaffar barn. Man får en egen lägenhet betald, pengar mm. PLUS att hon skulle slippa alla regler hemme, hennes mamma skulle inte kunna bestämma över henne. därför ville hon ha barn! För att få alla dom där förmånerna. Hon berättade att hon tom. gick ut för att "leta" efter någon att skaffa barn med för hon ville ha barn så hon kunde få en egen lägehet, pengar och slippa mamma. BRA JOBBAT TJEJEN! Hon skaffade liksom inte barn för att hon ville, undrar hur bra mamma hon kommer bli och vilken bra uppväxt det barnet kommer ha?

Det fanns oxå en tjej som också var 16 och hade 2 barn. men egentligen 3 men ett av barnen adopterade hon bort. Hon sa oxå att inget var planerat och att hon ville inte ens ha nån av barnen. Hon hade gjort aborter innan osv. Men va fan!
Tyra frågade vad hon skulle göra om hon fick ändra på något, då svarade hon, att jag aldrig skulle skaffat barn.

Visst att unga mammor ångrar att dom inte VÄNTADE med barn, men jag har aldrig hört någon säga att hon ångrade att hon behöll barnen.

Och dom tar inte ens sitt ansvar, det är deras stackars mammor som gör. Mammorna fixar preventinmedel och får ta hand om sitt barn och sitt barnsbarn. Det är en väldigt svår situation, det kostar! Sen kommer dom hem igen och ska ha ett till barn? Dom flesta som är med i programmet har två barn. Då tänker man, lär dom sig inte av sina misstag? Dom ångrar första barnet jääte mycket. sedan ett år efter skaffar dom ett till, LYCKAT! Det är likadant när man kollar på programet unga mödrar. Vilka idioter. den där tjocka tjejen som var med hon var ju ett psykfall. Hon var gammal alkholist, och suttit på psyket, försökt ta självmord flera gånger. Och sen blir hon sur när socialen inte lämnar henne och hennes barn ifred? ehh kanske bara för att du är ett gammalt alkholiserat psykfall? PLUS att skötte ju inte ens sin barn. HOn berättade många gånger att hon skriker och gapar på sina barn. Hennes pojkvän kunde försvinna i flera dagar utan att höra av sig. Dyker inte upp hos barnmorskan när det är dags för kontroll. Sen sitter hon och säger att hon är sugen på att ta sig en sup då och då. Och om dom tar hennes barn ifrån henne kommer hon med störta sannolikhet att börja dricka igen. Och det förklarade hon att det blir ungefär 1 liter starksprit om dagen.

NU säger inte jag att unga mödrar är dåliga mödrar, utan det finns oxå tjejer som klarar det galant! Och till dom skulle jag vilja säga, BRA JOBBAT TJEJER:)

:)

Hej på er:)
Nu sitter jag i soffan och kollar på min nagel, känns inte bra alls:( Men det piggar upp att det är bra saker på tv:) Det blev ingen bank idag som jag misstänkte haha mitt besök drog ut på tiden, men inte mig emot för hade det trevligt. Försökte också plugga på svenskan men jag kom på att jag kan det mesta:) så det känns ju skööönt:)

Och i morgon är det torsdag känns bra, snart fredag och ledig:) Ska oxå på middag på lördag ska verkligen bli toppen kul:) det är nämligen så att min bonussyster fyller år så min papi har bokat bord på hard rock cafe. Så det blir jag robert syster och bror som åker upp dit:) undrar vad man ska ha på sig? det blir nog en av mina tunikor som jag har beställt som föresten har kommit. men kan inte hämta ut dom förän på fredag, för det är då jag har råd att hämta ut dom haha;)

I morgon är det en ny dag, nya chanser:) God Natt

NEJ!

Alla vet att jag äslakr mina naglar, har starka sunda naglar hahah! Ingen har gått av på typ två år! Och idag skar jag av mig tumnageln! Men kniv! Jag är så upprörd att jag skakar! Den är jäätte jätte kort, plus att jag gjorde illa mig! Fatta att man kan skära av sig tumnageln! PLUS att min tumme ser knubbig ut, utan sin fina nagel på den!

Tänker aldrig mer laga mat!

Godmorgon

Hallå, har pecis vaknat orkade verkligen inte gå till skolan usch. Men nu måste jag klä på mig och börka städa får nämligen främmande snart. då kan det ju inte se ut som skit, får ju liksom städa lite:) och min kaffebryggare har blivit helt fel, det kokar jätte äklgt kaffe:( vet inte vad som har hänt:S men men, min syster ringde precis hon ville ha hundvakt åt sin lilla nikki på fredag då både hon och emil jobbar samma tider och emil får bara ha en hund på jobbet. Men det är klart jag ställer upp. ska bara kännas skönt att ha en liten hund här har ju varit så tomt efter lilla accra:(

ska försöka ta mig ner till banken idag oxå för att fixa nått bankomatkort. men det kommer säkert inte bli av. Mer kul än så händer nog inte idag haha. det ändå posetiva är att min älskade robert slutar tidigare idag, så snart kommer han hem! JIPPI! Nu har jag varit själv alldeles för länge.

Men nu ska jag börja städa:) ha en jätte bra dag hörrni!

God kväll!

Nu är jag mätt, lagade precis mat;) det blev potatiskroketter med kött, grönsaker och vitlökssmör:) väldigt gott. Men det är bara det att jag fick massa kött av min papi när jag var där senast. Han köper nämligen jävla massa kött från slaktaren och packar på mmig sen. Bra men jag vet liksom aldrig vad jag får. är inte så där jääte insatt i kött. Får bara massa kött i fryspåsar, ingen information så jag får alltid gisa mig fram. Men det har gått bra hittils i alla fall:)

En till sak, Jag, robert och min lillebror simon var i egypten för en månad sen kanske. Då varnade alla på hottelet för att man inte skulle gå ensam tjej där. Tyckte oxå att det var lite obehgligt att även gå med Robert, för dom tittade ju i alla fall. ni vet såna där äkliga blickar. Dom gjorde ju aldrig något så men i alla fall. Robert skyddade ju mig haha:) Men om man tänker vidare så, det är klart dom tittar dom får ju aldrig se kvinnor och när dom ser dom så ser dom ju bara ett svart skynke gå förbi. När jag var där såg jag kanske 6 kvinnor på en hel vecka. Men i alla fall, för att komma till saken. Så var det nydligen en svenskt tjej där som blev våldtagen av 12 män. Polisen fick sedan tag på männen och 6 av dom blev avrättade och 6 av dom fick livstids fängelse. Dom har verkligen jätte hårda straff där, och i fängelset blir dom väldigt illa behandlade. I sverige hade männen fått 1 max 3 års fängelse om knappt det. Det var fan äkligt att höra om det där när man själv precis har varit där. FY

Och samma tid som jag var där så hade jag en uppgift i Svenskan. Det var att läsa en bok och sedan annalysera mm. Då läste jag "Gömda" av Liza Marklund och den handlar om en kvinna som blir misshandlad och förföljd av sin förre detta man och hans vänner. deras ursprung var att dom var muslimer. Samma som i egypten. Och då fick jag lära mig lite av Koranen. Och visste ni att det står i Koranen av om en våldtäkt händer så måste det vara minst 4 män som vittnar i rättegången om att våldtäkten har ägt rum? det är ju sjukt! En till sak när jag ändå är på G, i koranen står det oxå att "mannen är familjens överhuvud, och han har rätt att tillrättavisa kvinnan när hon har misskött sig och sina uppgifter som kvinna" Det tolkas som att mannen får slå kvinnan när hon inte har skött sig. Men det kan lika gärna tolkas till att  mannen har rätt att säga till kvinnan om hon har gjort något fel som att glömma barnen på dagis (töntigt exempel men ni fattar)

HAHA kanske blev ett tråkigt inlägg men blev bara tvungen att få ur mig det:)



Egypten

God eftermiddag:)

Hej:)
Nu är jag äntligen hemma:) har varit i skolan idag och tog en sväng på stan med lisa och my. Hittade ett par as fina armband och ett par örhängen. Men när jag skulle köpa dom fu kar inte mitt kort nånstans! jätte jobbigt, och frustrerande! Men jag får försöka lösa det och gå ner och köpa det i morgon:)

Nu sitter jag kollar kollar på Tyra banks show, lite bra faktiskt. Tycker jääte mycket om henne men vet inte vad jag tycker om en henne show. Det blir lite för påklistrat, det är som att hon veerkligen försöker att vara sig själv men sen blir det bara fel. Men hon är förlåten för hon är så jävla snygg! haha!

Idag blir det nog bara plugg då jag har prov på torsdag. Svenska antiken:) åhh vad roligt verkligen!

Just det jag skulle skriva på bloggen att My är snäll, så nu har jag det sagt haha!

God kväll:)

Hallå;)
Vaknade för en timme sedan, har sovit bort hela dagen. Men det var det värt. Nu har jag precis ätit, spagetti och köttfärssås. hörde du det linda;) Spagetti och köttfärssås haha!

Nu sitter jag och väntar på anna-karin som sa att hon skulle komma förbi, men men man vet ju aldrig med henne. hon kan ju säga att jag kommer om 5 minuter med sen dyker hon upp 3 dagar senare. Men det är det värt, hon brukar har massa skvaller. Om hon väl fokuserar på vad hon ska säga, blir lätt hänt att hon försvinner in i sin egen värld. och då är hon förlorad hahahah! Nej hon är söt anna karin. Visste ni at vi blev kompisar pga hennes frisyr. HAHAH vi va på ett disco när vi var små och sen försökte alla få av henne mössan för att kolla på hennes frisyr, hon hade nämligen POTTFRILLA! HAHA men jag gled fram och räddade henn,
- hörrö hennes frilla är ju cool!
Sen den dagaen har vi varit kompisar, gick ju fort. Vi har massa minnen tillsammans och hon är en sån där människa man vet kommer vara ens liv for ever. Så hatten av för dig gullet:)

I morgon ska jag upp till stan för att kolla på en jacka jag länge velat ha:) hoppas det går bra. Men jag ska inte köpa den bara kolla stl och allt sånt där:)

Nu ska jag gå och duscha, fixa mig inför natten liksom. Ska verkligen bli jätte sköönt att få soba hur mycket som helst. Det är då jag trivs bäst:D







Jag och ankakarin på illis 20-års dag:) hahaha

Ryssar!

Hej:)
Nu är jag hemma från skolan, orkade verkligen inte gå hela dagen är så jävla trött så kroppen helt enkelt sa GÅ HEM!

Men först va jag på matten och idrotten:) På idrotten så sprang jag omkring i gymmet som en galning och larvade mig:) gjorde allt möjligt:) fick massage också av MY och NATHALIE, jätte skönt:) båda har så små händer, och jag tycker massagen blir skönare om den som masserar har små händer;) testa får du se!

Men signe /signe min blomma, signe min äng) är så jävla skön. Vi satt på idrotten och pratade om att vi måste sola, kanske kasta på sig lite brown whitout sun;) Men då kom vi fram till att det skulle vara bäst att bara åka utomlans, thailand! Då berättade signe att hennes syster skulle åla till tahiland rätt länge. Hon skulle åka tåg till asien från typ ryssland eller nått. Då sa jag,
-Shit var långt att åka med tåg.
Då sa signe det klockrenaste,
-men tänk hur mycket det kommer lukta ryss! det var massa ryssar som var i någon gympasal och dom plockade ner brandlarmen i hela gympasalen så dom kunde röka inne. och det stank verkligen svett där inne.
Då sa jag,
- men det finns ju dusch i gympasalen.
- ja men dom vet väl inte hur man använder dom!
Låter kanske inte så jävla kul men när hon sa det va det verkligen kul hahah! PLUS att my stod vid oss när vi pratade och hon är ryss. Men hon luktar inte svett haha!

NU ska jag sova lite granna, ska bli jätte sköönt:)







Rysshataren SIGNE! HAHA


HAHAHA

hej:)
alldeles nyss kom min kära mami inrysandes från ingenstans och hade på sig en overall och hjälm. Hon och hennes gubbe hade kommit förbi med deras nya älskling, en fyrhjuling! Mamma betedde sig som en liten unge i godisaffären. Hon skulle promt ha ut oss för att beundra hennes älskling. Och det var ett jävla as! hahah mami och hasse var rätt gulliga dom med. Dom hade matchande reflex overaller och hjälmar!

Robert provåkte oxå, han tyckte det var lika roligt som dom där andra mupparna haha;) själv stod jag på sidan och var inte alls lika imponerad. Men den var ju häftig, jag skulle ju ljuga om jag sa nått annat. Hoppas bara inte robert får några ideer nu haha

Ajust de mamma vvar jätte stolt och sa
- vi tog motorvägen hit;D
Sen frågade jag om dom inte frys (dt regnar ju ute!) Och då sa hasse
-det finns inga dåliga kläder
och mamma avslutade meningen med,
- bara dåliga kläder.
HAHA!

Jag älskar dig mami!





En till sak bara! JAG ÄLSKAR WIPEOUT! BÄSTA PROGRAMMET EVER! SKRATTAR SÅ JAG KISSAR PÅ MIG!

Mat

Hej:)
Nu är jag mätt! MIn älskade Robert har lagat mat åt mig, MUMS. det blev lax&potatis med grönsaker och romsås:) Nyttigt och bra, har nämligen ätit chips,choklad,alkohol och mac donalds den här helgen. Jag kände att min kropp behöver lite nyttigheter:) Nu kollar jag på gossipgirl som jag älskar, så fina kläder där hela tiden:)

På tal om kläder så kommer mina kläder nästa vecka:) JIPPI! förut hatade jag att handla kläder på internet men nu älskar jag det:) man kan ju sitta hemma och mysa och klicka hem jätte fina saker:) Om man inte beställer från asos som aldrig kommer i tid. Kommer aldrig handla därifrån igen! Beställde en jääte fin klänning därifrån som jag ville ha på nyår. Beställde den två vckor innan nyår och räkna ut allt det där med röda dagar och så. Det stod att det skulle ta 5-7 ungefär. DEN KOM DAGEN EFTER NYÅR! och då var det försent men det blev jätte bra ändå. Jag hade en nödoutfit:) Smart drag av mig:) "stolt".

Nu ska jag kolla klart på gossipsgirl sen duscha och gå och lägga mig jätte tidigt känner att det är dags:) 
 kanske skriver något innan jag går och lägger mig:)

Puss påer:)





old times:)

Jag och robert träffades för första gången 10 oktober 2007 Hemma hos Pati på villagatan. Dit kom jag egentligen för att supa mig full tillsammans med Malin som då höll på med Pati. Men malin hade fixat en lite matchmaker grejj så robert var ju förståss där oxå. Och grejjen var ju att jag och robert skulle träffas men men. Jag gled dit och började supa mig full sket både i pati och robert och kocentrerade mig baa på malin. Vi pratade nog inte ens med dom under större delen av kvällen. Det var inte det att man var blyg utan lite mer att vi sket i alla andra, det fanns bara vi två haha! Men märkte att Robert försökte ta kontakt och dissade det ganska hårt, tänkte att han får ku kämpa lite. Han fick kämpa och kämpa, han var ju på väg att ge upp (det märkte jag) Så jag slängde in "vad fina ögon du har" sen var jag back in buisness igen;)

Efter gick det bara utför:) Första två månadena tillbringade vi i Patis soffa. VI söp på kvällarna och sov hela dagarna. Och observera att soffan är inte så jävla stor så det var trångt;) Så han blev tvungen att ligga och hålla om mig hela tiden så jag inte skulle ramla ner från soffan. Men inte mig emot. Fan vad jag var kär då! Helt jävla galet! Han var ju den där as snygga killen jag trodde va  player men sen visade det sig att han var världens bästa! Och är det en idag:)

Jag älskar dig, fittrobert:)




Här började allt för mer än ett år sedan:D




Melodifestivalen!

Fan vad jag känner hatkärlek till det här programmet! Men en sak bara lily och sussi is the shit! Dom för ju lite stil, äkta schlager till programmet! Hatten av för dom, kärringjävlar!

My svängde nämligen förbi med en påse chips och choklad. MUMS FILIBABBA! så vi passade på att kolla in melodifestivalen. För tyck vad du vill om det programmet, men det är ju svensk tradition! Och min syster yster älskar sånt. Hon älskar dansband och det där, scotts är enligt henne lite hooothie mama! Hon va här tidigare idag, väldigt mysigt. Synd bara att hennes hund kissade på min matta, ja ni hörde rätt! Och det första hennes hund va när den kom in va att skälla ut robert hahah. Han blev lite paff att det rusar in en liten jävel och skäller ut honom i hans eget hem. Men men den där lilla Nikki (nakenhunden) är inte så jätte socialttränad men jag försöker. Matar den med massa köttbullar, skinka mm. bara för den ska få en positiv reaktion av främmande människor. Det går framåt:)

Nu ska jag åter till chipsen, cin, choklad, robert och My

Trevlig kväll:)

Strängnäs

Halllå:)
igår började kvällen med att my kom hem till mig och åt wook som robert gjorde till oss:D Jätte gott! Sen fixade jag till mig lite och sen bar det av! Vi kom till strängnäs vid åtta tiden. Då slog vi oss ner i Anders vardagsrum och öppnade vindunken. Spela lite spel (lugn kväll) och pratade. Umgicks helt enkelt:) Vid tio tiden va My så full att hon fick byta ut vinet med en stort härligt glas vatten:D hahah! Sen kom också några andra som deltog i aktiviteterna:D

Trevliga människor kanske lite för försiktiga för min smak. Men smaken är som baken;)

Vinandet fortsatte och sen var det dags för bastu men jag stod över kände mig inte rikitgt sugen på det. så det blev bara några grabbar som gick när och basta. Sen gick jag och la mig, och sov ändå till kl 12! Det brukar jag inte kunna göra. Kan nämligen inte sova när jag har druckit. brukar vakna vid 7tiden och vara pigg som en ärta:D

När jag vaknade gick jag in till vardagsrummet när my och anders låg och kollade på nån tönt serie, jätte rolig haha! Sen blev vi tvugna att åka hem, men vi svängde förbi för att hälsa på gamla vännen macdonalds:D Inte gott lls faktiskt, smakade lite mysko.

Och nu sitter och hemma och ska hoppa in i duschaaaa!

Just de, jag lägger upp lite kort. obervera att jag fick nått ryck ,jag satte på konstiga saker på huvet och gick runt med:) Festligt;)









Främmande

Hallå!
Hade precis främmande, folket var sofie syster och hennes två hundar. Vi drack vidrigt kaffe som jag hade gjort BLÄ det måste vara gammalt hahaha! plus att jag inte hade så mycket mjölk heller och det gjorde inte saken bättre. I vanliga fall göra jag latte MUMS:) Det var trevligt att dom kom förbi träffar ju bara min syster yp på födelsedagar, dop och sånt. och notera att hon bor 3 minuter bort med bil:( inte bra det där inte. Så man får ta vara på tiden man får tillsammans:)

Hennes nya hund är en nakenhund. blanadat med nått litet haha:D Den var naken och naken haha. Inge hår alls. Tyckte att den var lite torr så jag smorde in den med cocossmör:) det satt fintfint:)

Nu ska jag sitta och vänta på min man så ska han åka till bolaget och handla lite gott inför kvällen:)

Fick tag på anna karin ÄNTLIGEN! HAHA har försökt nå henne jätte länge. trodde tom ett tag att vi var osams, men fick reda på att vi inte va det nu när jag väl fick tag på henne:) SKönt att höra:)

Nu ska jag göra nått annat för att hålla mig sysselsatt:)

Puss




Här är min syster nya hund "nikki" På en av bilderna har sofie gjort fin frisyr på henne hahahah!






Fredag:)

Hallå allihopa:)
NU har jag precis vaknat och sitter och väntar på min syster, hennes två hundar och sofie:) Vi skulle egebtligen iväg men dom ska komma hit istället:) dom skulle bara förbi djuraaffären och köpa "kläder" till min systers nya hund, som är en nakenhund. Det är anledningen till varför hon behöver kläder. Hon fryser ju ihjäl annars haha. Det är jääte många som tycker om såna hundar, men inte jag inte. Jag tycker om "riktiga" hundar.:) men jag kanske ändrar uppfattning om henne när jag väl träffat henne. en till sak bara, dom är så läskiga att klappa på ju:) haha.


Ikväll ska jag,robert och My iväg till strängnäs yeeeah! HAHA! där bjuds det på middag och vin. Kanske lite bastu men My hatar tydligen bastu men men:)

Under som här två dagarna har jag kollat på massa film:) Snatch, eva och adam, sex and city och stardust. Dom bästa är ju ändå eva&adam och snatch. Jag älskar verkligen den där scenen när brad pitt slåss med en kille och dödar han på ett slag. Det är min MAN hahaha!

Och tillbaka till eva&adam , det är ju så jävla mysigt att kolla tillbaka på såna där filmer. Hade massa filmer när jag var liten hade typ 190 barnfilmer. Men min smarta mor gav ju bort alla. dom ville ju jag ha! det är ju jätte roligt att kvar sånt. Dom nya barnfilmerna är ju inte alls bra, visst inte?

Men nu ska jag gå upp och duscha så jag är lite fräsch innan dom kommer.

En sista sak bara, jag såg på oprah att om man är torr om hälarna, så ska man smörja in dom med cocossmör över natten och sätta på strumpor. Det funkade ju inte ens:( FY för Oprah!

Long time no seee;)

Hej:)
Har inte skrivit här på ett tag då jag har gått under jorden dom senaste 4 dagarna. Det är nämligen så att jag blev tvungen att ta bort min älskade Accra efter 10 år. En sann vän som har funnits där för mig när ingen annan har de, sovit med mig under täcket, snott min choklad som jag glömt att ta undan "ler". Som mamma sa,
- Alla andra hade gossedjur när dom var små, och du hade din accra.
kan inte ens beskriva med ord hur mycket den hunden har betytt för mig, låter lite konstigt när det är en hund. Men det är sanningen. Hon var min bästa vän:)

Tänker inte sitta här och beklaga mig, för det enda jag har hört dom senaste dagarna är "livet går vidare, tänk på det posetiva och accra kommer alltid finnas i ditt hjärta" Så det tänker jag göra nu:) leva vidare, är inte så jävla kul när det är så tomt här hemma. Men man får väl försöka.
Jag tänker inte dela med mig av min sorg på bloggen utan hålla den för mig själv, och mina närmsta.

Men tack accra för dom underbara 10 åren tillsammans med dig. Du kommer alltid vara älskad och saknad:)








Bra dag:)

Hejsan har varit hos min pappi hela dagen, haft jätte trevligt. Det är synd att man inte ses så ofta men roligt när man väl gör det:) Men vi ska käka ute "alla ungar" näst nästa helg. Det ska bli trevligt:)

Idag red jag oxå, var år sedan. Konstigt det kändes bara som i går när man hade egen häst och va stalltjej haha;) Jag hade ju glömt allt! Det kändes helt ovant. Och redan när jag hade ridit i typ en kvart kanske så kände jag av att tränningsvärken inte kommer vara så rolig i morgon. Men det var lätt värt det! Robert passade på att rida lite, han både skrittade och travade. Han har ju typ aldrig provat på det, och man måste ju pröva allt mist en gång i alla fall. Han tyckte att det var roligt, en nackdel dock. Kulorna hamnade lite i klämm haha!

Hoppas ni har haft en bra dag:D

Diamonds Madde!

Madde du är fan klockren på alla sätt en människa kan vara, du är så jävla vidrig hahaha! Kvällen va as kul, dansade som sagt mycket. Alla var jätte trevliga och glada!

Nu på morgon fick jag ingen hamburgare, så jag dealade till mig två korvar och en cola för 40 spänn på pressbyrån, men det var vara dom enda två korvarna. och madde ville förstås ha, så hon snodde ena korven av mig, det kommer jag aldrig förlåta och jag är fullt seriös. Ta korv från en stackars flicka så däär tidigt på morgon, lortjänta! på tåget hem så satt jag och visade madde alla bilder från igår och berättade lite smaskiga saker om henne själv som hon inte alls hade minne av. Egentligen kunde jag hittat på vad som helst, men jag är en snäll vän så jag höll mig till sanningen, eller? haha! Och ni ska se hennes katt allvar! Dom har rakat bort halva pälsen! pga tovor, då kan man ju undra om det inte bara ä lättare att borsta den någon gång i bland.
Ett klockrent citat från madde igår
- nej för fan släpp inte ut katten, den kommer frysa ihjäl!
ni kommer fatta när ni ser den.

När jag väl kom hem hade älsklingsrobert städat HELA lägenheten, han hade varit jätte duktig. Och sprang omkring och visade upp allt, URSÖT! Och en till anledning till varför han är väldens bästa är att han hade lagt upp massa choklad, och små pappershjärtan med små rader från han själv på, som låg ¨på bordet:D:D Väldigt bra start på dagen!

Nu ska jag iväg till Pappi:D pusspåer

God morgon!

Nu har jag vaknat hemma hos Diamonds Madde, och hon är fortfarande full, inte lite utan full HAHAHA. Igår va en toppen ikväll, dansade fan hela kvällen med att möjliga, jätte roligt! Just nu sitter jag i soffan och ser på när madde och nån kille klämmer sig själva i sängen, och de tycker att det är as kul! och det är faktiskt lite kul:D haha! hon har ju en sån där säng där man trycker på en knapp så åker fotänden/rygstödet upp! Som på hästen sängarna ni vet:)

Och bilderna som togs igår ser inte okej ut! inte alls haha. jag brukar i vanliga fall bli nöjd med några bilder men jag vette fan vad jag sysslade med igår;)

Nu ska jag försöka få madde att köpa hamburgare till mig:) jätte gott:)
när jag kommer hem lögger jag upp bilder, men kom ihåg, inte okej!
Sista saken, saknar min man!:(
pusss påre

RSS 2.0