OM två timmar fyller jag år:)

Blir en lugn kväll med att måla tossingarna:) Inväntar robert och anneli, vi ska nämligen kolla på film, men det har tagit väldigt väldigt lång tid nu. Så då blir det ju lite kort medans man väntar haha!

I morgon vill jag sova lännge! Dom som väcker mig kommer att förflyttas till ronna och bli rumskompis med IBA!






PUST! I MORGON FYLLER JAG ÅR!

hallå kom till jobbet för att jobba i morse men fick reda på att jag skulle visst inte jobba, hade skett ett missförstånd mellan mig och mig chef. Men det var ju skönt för då slapp jag jobba då jag hade mycket saker att fixa haha!

Har hunnit med två latte på tratten, sedaqn följa med anneli och klippa sig, sen Öb, rusta axens livs, Ica Maxi, och bolaget. Sedan har jag stylat lokalen där jag ska ha mitt firande, hahaha men dom där jävla orange stolarna förstör ju allt.! hahah! men jag har gjort mitt bästa:)! men vem fan bryr sig om stolarna:)

nu har jag massa mer att göra':)


Marie har klippt sig:)

Igår blev det mys med robert och anneli vid heron:) vi startade kvällen med sushi sedan massa godis på willys:) ni vet såna där snören som man åt när man var liten, kinderägg chokladen (SKITT GOTT!) och en påse bilar:) Filmen vi såg blev bruno hahaha! Skit dålig film verkligen, den var ju rolig och så men den var absolut inte bra;P

Idag blev det att gå upp med tuppen för att möta upp lillebror och klippa oss:) båda har ju cp tjockt hår så vi båda fick håret uttunnat. hatar att gå tilll friösren, det tar lång tid, och frisörerna lyckas alltid fastna med kammen i håret, sliter och drar. Men jag blev nöjd., håret känns grymt mycket lättare ( nu kanske jag inte får ont i huvudet när jag går med toffs haha) och det blev ganska så mycket kortare:) men äsch ! jag börjar fatta nu är det går inte ha cplångt hår och ha volym för det är alldelees för tungt. Min lillebrir blev oxå nöjd:) och det brukar han inte bli, och när han inte blir det tar han ut det på mig hahah så det var mycket skönt att han blev nöjd. Sedan blev jag tvungen att köpa dust it och silikondroppar för mina var slut:)

Kortet är tagen med Camen men det får duga:)




fyra dagar left

Idag blev det stan på jakt efter en klänning:) Jag LOVAR att jag och thomas letade igenom alla butiker i hela sthlm efter en klänning men hittade ingen! Sen efter 7 timmar så givk jag in på MQ och hittade en klänning och en jacka prövade inte alls sakerna utan kastade upp dom på disken och var allmänt förbannad. JAJA det blir npg bra trots allt, men man vill ju ha den där IT dressen:) Men ni skulle sett Thomas, han var så duktig dom flesta killarna skulle ha gett upp efter andra butiken men han var en riktigt kämpe:) Nu ska jag hoppa in i ducshen sen SOVA:)

Hade tänkt sola på min systers tak i morgn för att få in brännan lite men va fan nu ska det ju inte ens vara sol i morgon? vad är det här, SOL KOM TILL MIG ÄLSKADE SOL!!!

Träffade madde och resten av hennes familj oxå:) jätte kul att se dig gumman:) vi ses på lördag:)

Dagens grej; Ja men marie du är ju på gränsen! hahahahah


fem daager kvar!

sov till kl fyra idag, så jävla underbart! Skulle sovit längre om inte era jäkla muppar till vänner ringer som råttor på anabola, sluta ring jag sover hahaha!

Ja nu är ju klockan redan 6 och det är dags för tvättstuga, den blir det nog inge mer. OCH det känns faktiskt skönt:)


.

Alba är en tjuv! Robert gjorde ordning en thaisoppa som var så stark som bamse han själv, och sedan gick jag ner till tvättstugan en snabbis och då snodde Alba den. Hoppas det inte händer något speciellt, jäkla hund!

En till sak bara, jag måste ju göra om den hära bloggen, Nu , snabbt och effektivt!

kliar i nebben:)

God kväll mitt herrskap:)

Idag blev det mysfrkost med den nya "familjen" hahha sen blev det hemmagjord äppelpaj:) sen blev jag tvungen att slänga er fruntimmerna för att bege mig till strängnäs med robert och alba. Där fann vi en kista, och i kistan var My och Anders! tänka sig! Så vi slog oss ner med dom och grillde, det är ju så himmmmllla gott! Sedan blir det lite mer vuxet hahah! Vi slog oss nämligen ner oss i soffan för att dricka ett glas vin och spela sällskapspel haha!

i alla fall tack för en trevlig dag My och Anders.

NU sitter jag här och ska inte göra något annat än att göra ingetning. Cinderella man is the shiit!


jojojop

ÅH vi är SÅ vackra!

har ni hört!

Japp, igår blev det tratten med malin linda ak och nina, toast skagen MUMS! Sedan bar det av till bolaget för att inhandla smått och gott till kvällen som tillbringades vid kanalen:) Mycket trevligt:) kvällen slutade med massa brudar i min lägenhet, hur mysigt är inte de;)

Idag åkte jag och robert ner på stan (japp vi åker fast det tar 3 min att gå haha) där vi mötte upp nina ak linda malin feffe där det blev tacotallrik på Milano:) jätte gott jätte gott:) sedan blev det lite shopping åt Robert:) Men jag ville ju också ha så jag och Anneli åkte upp till skärhomen och shoppade lite:) OJ vad mycket saker det fanns i skärholmen på rean:) shoppade nog allt på rean. Men det finns ju inget annat just nu, tycker faktiskt inte om rean. Känns bara som att den tar massa plats och nästan bara skitkläder! Man vill ju ha fina nya kläder men nej nej då måste man vänta tills rean är över oc det tar ju två månader:)

Och vet ni vad:) jag fyller år om en vecka. Kommer skicka in inbjudan via Facebook men det gör väl inget;) blir lite lättare då:) Tror att det blir grillning hos mig sedan ut på bögkrog:) YES!

I ALLA FALL; efter shopping kom jag hem och satte igång att städa och fixa garderoben, för vem vill stoppa in nya fräscha kläder i en vidrig garberop nej nej. Så jag gick omkring och lullade, LInda, Malin och bejamano kom förbi så snart har vi två filmer avklarade, pyttipanna och räkor:) Fast nu sitter jag för mig själv för alla har visst somnat! Hemska människor. Undra om jag ska bädda ner dom, men först och främst hur ska vi få plats hahah! Får nog ringa robert och säga att han får sova borta i kväll!

I morgon blir det klippning sedan grillning hos My och AndersPankders!






Titta på han! ursöt! bilden tagen nyss:)



Flickorna:)



MIn syster hittade sig en redig karl vid vattnet;)



Sådär ja nu känner jag mig inte skyldig längre:)

GOD NATT

HAHAHAHHAHA SOV GOTT!!


!!!

Jag ska klä ut mig!


Bilder kommer snart!


Musiken som väcker minnen!

en="true" width="425" height="344">

Musiken som väcker minnen!

ullscreen="true" width="425" height="344">d>object>

Mumma

Hallå igår blev det heldag med linda och malin, vi startade dagen med tratten sedan var vi hemma hos linda ett tag, sedan blev det middag film, glass och popcorn hemma hos mig:) och storasyster sov tom över haha:) Idag gick jag upp linda skulle överraska mig med frukost på sängen (gulligt :) ) men jag hann upp så det blev frukost sedan kom malin över på kaffe sedan blev det lunch på nancys där jag oxå mötte upp my. När vi var mätta och belåtna så gick vi hem till linda och gick ut på taket och passade på att sola lite granna. Är ju så jävla blek:)

Och nu sitter jag här och ska göra middag till mig själv, poatis, morätter och rödbetor i ungnen, lax och romsås:)

Sen får vi se vad som hittas på:)

Vill bara tala om en rolig händelse, Malin och hennes son

- bit mamma
- malin vad gör du egentligen?
- men han biter en i hakan för det kliar i tänderna, och sen kan han börja bita skithårt och bli helt galen hahah!
- ? hahahha
- meh låt han bita dig så ska du få se det är as kul!
- HAHAHAHAHHAHAHAHAH

Hon är bra skön hon, BENJAMIN!

ne e

hallå har vaknat upp nu och mina ben är fulla med taggar? ont som satan gör det i alla fall

Igår; Som saagt ddet bestämdes att vi skulle mysa nere vid kanalen, så vi gjorde det:) mycket trevligt förutom att det var kackerlackor med vingar som surrade om kring och en flög på mig! men ingen såg så ingen brydde sig särkilt mycket om marie när hon ligger på marken och hyperventilerar för hon ej får luft haha! skål sas det bara!

En brasa blev ju till efter ett tag oxå, tid tog det men det blev ju alla fall en brasa:) Ocxh varför ska jag börja foto mig själv med andras kameror? Men är ju inte i sitt finaste tillstånd kl 2 på natten och fått i sig lite morgan, så jävla dumt. Plus att jag tror jag glömde något viktigt vid kanalen igår, men har int ekommit på vad än.

Nu låter jag bilderna tala, inge vidare kvalitet på bilderna men ändå:)















lovely

Idag blev det sovande till kl 2 sedan fika med thomas och hennes crew haha! Mycket bra! Och nu ska jag städa lite och duscha för att sedan kila ner till kanalen och tillbringa mig kväll där med älskade Madde:) JÄTTTTTEEE KULL att få träffa henne hon är ju min lilla mumsfia:)

Kila ner ni oxå vett ja!


Så här började min morgon

Ligger och sover här konstiga ljud från Alba, insåg vad som var på väg att hända och slänger mig till soffan " NEEEJJJ ALLLLBA" Men jag hann inte, skadan var redan skedd. Det är nu Spyor i soffan, lovely morning!

hahaha

Vet ni vad jag gör när jag är själv? många knäppa saker men en stor del av tiden när jag är själv sitter jag och tar störda bilder mig mig själv. Hittade några på datan som jag har tagit med camen hahah! så jag tänkte bjuda på mig själv och lägga upp några! YES










Anna Nicole Smith

jag sitter och kollar den den där filmen som är på 5an den handlar om anna n s. Innan jag började se på den så tyckte jag att hon var en riktigt vidrig brud, USCH. men desto längre man tittar så börjar man förstå och tycka synd om människan. Hon var urfattig och hade EN stor dröm att bli filmstjärna/modell och hennes största idol i hela världen var Marylin monnroe (vet inte hur det stavas) . Om man tittar så är ju MM den största modellen genom tidider som var smart och framgångrik så hon är ju en bra idol om man tänker så. Så anna ville alltså bli framgångsrik modell men samtidigt en affärskvinna. Hon jobbade som servitris och sedan som strippa där hon träffade Harold eller vad han hette, ooch han blev totalt betuttad i henne. Han ville ge henne ett bättre liv för han såg det där extra i henne. Hon gick ut på middag med honom och visste inte ens vem han var då eller hur mycket pengar han hade. Han friade men hon tackade nej, aldeningen var att hon ville fullfölja sin dröm. Oc efter ett tag slog honom igenom i Playboy, hon tyckte att hennes dröm hade slagit in och harold friade på nytt och hon tackade ja. Sen dog han ju och alla ifrågasatte henne att hon hade gift sig med honom för pengarna osv. Och att hon aldrig hade älskat honom. Men wtf? hur kan man inte älska en människa som har "räddat" en, dag in och dag ut berättat hur unik hon är som männsika, och han var en första och kanske den enda som vekligen trodde på henne. Hur kan man inte älska en sådan människa??!

VIsst den fuckade hon ur med alla droger och sådant, men vad förv'ntar folk sig? en godtrogen, snäll och kanske lite dum mäniiska blir utnyttjad av press mm. Otoligt höga krav på hur man skulle se ut och bette sig, och drogerna fanns ju direkt under näsan på en hela tiden. I längden blir det ju ganska så svårt att motstå drogerna.

Den enda hon ville under hela sitt liv var att bli framgångsrik, umtyckt och beundrad, slutade kanske inte så bra. Tycket faktiskt synd om människan men det försvarar ju inte hur hon levde och hennes actions men ändå.

Hon ville ju så gärna så mycket!

Och som hon oxå så många gånger, " baby, it`s just a act




Ganska töntigt klipp, men ändå. Hon var ju inte riktigt den människan hon egentligen var i slutet. Och vems fel är detta?




.

hemma och dundermätt blev pizza , köttbullar makaroner, broclli, kakor, frukt. Jag kanske ska börja med en matblogg istället? haha! Varit en grymt lugn dag på jobbet, vi har knappt några kunder alls på söndar vilket är ganska så trist. så jag har spenderat min dag men att plocka uppp nya varor. Det är faktiskt kul för då kan man vara först till kvarn om det kommer in något snygg;) finns en grymt snygg acneklänning som jag länge har suktat efter, den skulle vara fin på min födelsedag men som sagt vi får se:)

Ikväll blir det inget spciellt är så trött att jag håller på att svimma men jag kan inte gå och lägga mig än kl är ju bara 8, får vänta till kl nio i alla fall haah!

Mammas kompis Ruth ringde idag och tipsade om en dobermann kull i norge, och det fanns en svart tik kvar. Så nu sitter jag här och funderar hur jag ska göra. Bli lite krångligt. Först tåg från stockholm till oslo sedan flyg till en anna del av norge sedan ska man ta sig till en färja och åka över med den, sen är man framme, Sedan ska man sova över där och åka tillbaka samma väg som man kom dagen efter. Men vi får allt se, det är ju lätt värt att fundera lite extra på:)

NU måste jag göra något känner jag, vill äta mer bara för att ha något att göra men är alldelles för mätt. I morgon ska jag gå upp kl 9 och ringa vägverket som ska tala om för mig varför min ärende är under utredning.



Harry pottterrr

Idag blev det jobb, jätte jobbigt pga min sjukdom hahah det där lät, men det jag menar med det hela är ju att jag är sjuk inte lika roligt att jobba då:/ Och när jag var på jobbet fick jag ett mms från robert med en bild på biljetten till harry potter:) han är ju så gullig:) men jag blev ärligt talat besviken på filmen, känns bara som det liksom aldrig hände nånting utan det var som att det hade påbörjat filmen men lämnat allting åt sista filmen för den skulle bli the grand finale! Det är min åsikt haha!

Just de ringde vägverket och frågade vart mitt körkortstillstånf tagit vägen, det skulle ta 4 veckor men har gått 8. Och det enda dom säger är " jag ser att din ärende är under behandling men kan inte se varför du får återkomma på måndag mellan kl 9 och elva" jaha tack för det era idiotfittor. Här sitter man och väntar och väntar. Jag och robert dubbelkollade allt innan vi skickade in papprena, men allt kan ju inte bli rätt alla gånger.


God morgon välden här kommer jag! hahaha

tänkte sova ut idag men det fick jag ju inte min lillebror ringde och väckte mig! Men han hade bra nyheter, han hade nämligen mina kakor. Min pappa åker till holland lite då och då och där har dom världens godaste kakor! så jag bad min papi att köpa med sig lite kakor till mig för dom är tydligen väldigt svåra att hitta i sverige. Dom är vrkligen dom gdaste kakorna i världen, och jag fick TRE paket! NAM NAM kommer bli så fet haha! Idag är det sol ute, i början av sommaren var jag brun och fin med nu är jag är riktigt blekfis, solen tittar ju aldrig fram på riktigt plus att jag kommer nu så jag kan i alla fall inte sola med riktigt störtigt är det. Det kanske blir solarium ikväll haha , nej nej jag är typ rädd för dom:S

Nej nu väntar duschen får ju inte lukta skunk på jobbet;)

Tänkte lägga in en skön låt med det gick inte stod typ inaktiverad på begären:S haha!

Jag har lärt mig!

Nu mår jag betydligen bättre, skönt för det betyder att jag kan jobba i morgon:)

Idag blev det mys och lunch med My, åt på nancys tog en tacotallrik Fy vad äkligt jag ångrar mig haha! Sedan gick vi runt i butiker och sånt, hittade en fin pälsväst jag ska köpa. Jag skiter i att köpa sommarsaker nu, sommaren är fan över så det är bäst att passa på med höstkläderna med en gång:) 

Efter det gick jag till min syster och hjälpte henne att klippa klorna på hennes hund, välbehövt ska jag säga er. Och vet ni vad hon gör då? hon sitter och kollar på förlossningar och kejsarsnitt på youtube. Jag frågade varför hon torterar sig med att titta på sånt. Vid en klipp visades det när man blev tvungen att klippa upp någons kvinnas muff för barnet skulle kunna komma ut! Sånt där får man ju inte titta på när man själv är gravid. hahha! Men behöver ju veta the basics inget mer linda haha!

Sedan blev det storhandling på ica maxi, nio påsar för 2 och 3. Mycket biligare än vi hade trott brukar ju gå på mellan 3,5 och 4 när vi handlar. dom kanske har sänkt priserna?

Och jag har lärt mig lägga upp klipp från youtube så här kommer låten man must dance.

object width="425" height="344">









Nu väntar min nötter!





Sjuk

Nu har jag gått upp ont i hela kroppen och förbnnar hela dagen för att det är molm på himlen!

en ipren en alvedon in i duschen ner på stan för att Luncha med MY. Önska mig lycka till!

.

Först och främst skulle jag bara vilja meddela att jag har blivit sjuk. POFF sa det bara!

Hade en jätte bra dag på jobbet :) kom in två killar som behövde lite nya kläder, så jag stylade dom och gav tips på olika outfits.Dom blev skit nöjda, det är ju skit kul verkligen när folk verkligen inte vill ha en grejj men så tvingar jag på dom de i alla fall och sen slutar det med att dom köper de haha! Så när jag blir stor ska jag bli stylist;) Eller kanske måste ju kolla hur min konstnärkarriär går först hahah!

Tv,sushi, thaimat, sängen, rökpaus,tolaettbesök och låten man must dance är mitt liv just nu! Den låten är bäst btw man kan lyssna på den HUR mycket som helst utan bli tired på den! Vill passa på att Gratta min boll Siggis idag, det är nämligen hans födlsedag, hipp hipp hurra!

I morgon blir det lunch med My om jag inte har blvit sjukare, Sushi tredje dagen irad?

Lär mig hur jag lägger upp youtubeklipp på bloggen mustaffa:)

Baksmällan

Jag dör! fan va bra film:) hahahah!

Det blev heron idag som ni kanske förstår, först blev det lite sushi för det är ju to die for:) haha thomas killkompis var tydligen en sushilover och hade ätiti typ över 50 bitar en gång. Det kan man kalla manligt på hög nivå haha;P

Och nu sitter i soffan helt alone, robert är och kollar på film med grabbarna så det är bara jag och alba hemm:( tycker inte om att vara själv, inte. Måste ladda mobilen också det vibbrerar hela tiden, så jag flyger på telefonen för att jag tror att det ringer men ICKE haha! Nu har inte jag så mycket mer att säga, Tack för ikväll mina medmännsikor. Och du Thomas! Hälsa din vän tack för skjutsen glömde det:)

Baksmällan, se den! hahahahahah!

.

Vet ni vad? Marie ska börja rita eller måla rättaresagt. Carolina Gynning har inspirerat mig! jag är taggad till hundra. Min mamma är väldigt duktig på måla likaså morfar. Och min lillebror är en konstnär han med. Så varför inte jag också? hahah! jag måste ju prova i alla fall:) fast jag ska inte måla landskap och sånt utan fucked up tavlor! kommer bli skit fult hahah!

Så om någon undrar så önskar jag mig såna där målargrejjer när jag fyller år:)

.

Hallå i stugan! hallå i skägget! hallå i blåbärskogen!

Igår blev det grillning nere vid kanalen med lite människor:) fast "gänget" var uppdelat i två grupper hahaha, emelie och dom andra vågade nämligen inte sitta vid dom andra, dom är ganska så skygga av sig eller hur;) hahah!

Kvällen gick och flera människor försvann och tillslut var det bara jag david och Thomas kvar! härliga grabbar dom dära haha! Och kameran var ju förstås också med så det blev ännu trevligare pga av denna underbara maskin. Medans kapten morgan slank ner som ett tjut så ledde detta till att Marie blev kockobello och därför sitter jag här nu och har fått bett om ursäkt till allla!! haha men det skönaste är ju att killar är ju ganska så okomplicerade så dom bryr sig inte om man har tur, men som sagt så är jag ju en väldigt väluppfostrad människa så en ursäkt sitter ju som smäckan under kjolen på den fete gamle damen haha!




 skönaste bilden EVER! haha



Min MIN när jag inte hör riktigt och inte förstår riktigt!

Nu vill lägenheten bli städad!

.

Det är bara du själv som bestämmer hur långt du bör och kan gå, ingen annan, du själv är din största kritiker använd det till det bästa!

.

hallå idag har jag haft en jätte bra tag hittils, hoppas den verkligen håller i sig:) började dagen med att åka och äta lunch/fika i järna vid saltå.) antisarna är allt bra duktiga på att laga mat och baka dom haha:P satt och fikade med en vän i två timmar mycket bra, behövde få ut mig lite ! haha! Sedan åkte jag hem och sedan blev det raka vägen till mälarbadet och tittade på när killarna spelade lite volyboll sen blev det bad. och fy fasiken va kallt! kunde ju inte ens andas i vattnet så jag gick upp haha! och nu sitter jag här och förhoppningsvis kommer jag avsluta dagen med madde:) har saknat henne och ska bli kul om det blir så att vi hoookar upp:)

Men nu väntar duschen, lite städning ville robert också ha på shemat men vi får allt se;) haha

Ha en asabra dag:)

.

har precis ätit lite makaroner och köttbullar som smakade bakterier så nu är det väl dags att bli sjuk igen.

Idag blir det inte så mycket, skulle egentligen ätit thaimat och kollat på film med robert, men det blev istället makaroner ovh köttbullar i min ensamhet hahs så det kan gå.

Och den jävla aset till människa som har gjort den nya pollyreklamen borde hängas! sen var det inget mer

God kväll

Nu är jag fan bra trött

Vad gör folk egetnligen? sitter på sina feta rövar och gör samma sak dag ut och dag in! Vidriga männsikor. Vad hände men att "kom vi gör något kul" nej det existerar inte längre. Jag tror jag har blivit lurad!

Det är dags att bli djup, men bara för en stund

Varför är det alltid så lätt att börja tänka tillbaka på saker och ting när man sitter i sin ensamhet? det är nog därför människor är så sällskapssjuka, de vill ha någon/något som distraherar än från att tänka dom tankarna man gör.Det är så lätt att tänka tillbaka och tänka "fan det var bättre förr" men för en lång tid sedan så satt man och tänka samma sak som man gör nu. Varför tänker folk inte bara på framtiden, det förflutna är det förflutna går inte att ändra eller uppleva igen så varför bara inte gå vidare? För att vi vet inte hur man gör, det förflutna är tryggt då visste man hur man skulle göra, fast ändå inte för det kommer man alltid på senare. Det förflutna är tryggt för vi kommer ihåg känslorna, hatet och reaktionerna. Om samma sak skulle hända igen så vet vi hur man skulle kunna göra för att förbättra eller försämra.

människan är ju flokdjur det vet ju alla. dom flesta människorna har alltid någon som man kan kalla "bästa vän" någon som förstår än och man kan öppna upp sig helt utan att skämmas. Men det stämmer ju inte heller. Det finns inte en enda människa som kan öppna upp sig helt för en människa. alltid är det något man inte vågar visa eller berätta. Men ändå så säger man att man kan säga allt till sin bästa vän. Och när man hittar den vännen så kämpar man för att hålla fast i den. Det känner ju nästan hela dig och det är ju en bra bit på vägen men inte längre än så. Men det känns ju i alla fall tryggt att ha någon som känner halva dig.

Människan vill alltid ha folk runt omkring sig, det är ju ingen som vill sitta hemma själv. och varför inte det? nej för då börjar man tänka på saker som man egentligen inte vill veta av, ni vet dom där känslorna man så länge har gömt undan och försökt kväva? det är dom som kommer fram så därför ringar man någon för att bli distraherad. Du vill inte längre tänka utan bara vara. Men har ingen stannat upp och tänkt " en av dom största anledningarna till att jag måste hålla mig sysselsatt är pga annars börjar jag bli mig själv och har mina tankar som jag inte vill att någpn ska veta om. Jag vill själv inte veta, Det är lättare att bara vara. Supa sig full och göra något dumt för då slipper man ju prata om sånt man inte vill prata om utan då leds samtalet om hur full man var och gud vad jag har gjort bort mig.

Det kanske helt enkelt är enklast så?


Vi hoppas på det bästa

GOD KVÄLL

Tänka sig att snälla Sofie ska hjälpa mig att fixa till min blogg, så nu ska jag skrapa ihop lite bilder som ska pryda bloggen:) Skickar bilderna till sofie sen är det bara att vänta förväntansfulla på resultatet:)

Hon är duktig hon!

Lovely Morning:)

NU har jag vaknat:) har låt
en hallulja med dom där norska idolern på högsta volym:) skönt att starta dagen med ett halleluja;) hahah!

Igår var vi hos kennys parents, gud ni skulle sett deras lägenget, samma stil som min men mycket STÖRRE! Åh dit vill jag flytta plus att dom hade min utemöbler på plantagen oxå, jäkla människor haha;P

Ja vad ska man säga om kvällen, Vicky gick hem ganska så tidigt hon hade varit uppe sedan 5 stackarn så hon följde aldrig med till kenny det var synd!, emelie blev sur och skulle kasta öl på Max men missade jag träffade stackars min istället så har torkat öl i hela håret. Men öl ska ju tydligen vara bra för håret säger dom, men jag vill helst inte ha det där i alla fall EMELIE!

Sedan började alla krypa till korgs så jag körde en lite rapkonsert som avslutning för kvällen och sen drog jag min röv hemmåt:)

Och vi vet den där vidriga bilden som jag la upp i förra inlägget på mig och emelie. Hon säger att det är hon på kortet så det här måste ju bevisas. Jag vet att korten är skit vidriga men jag får ju inte ge upp nu, saken i fråga måste ju bevisas!



här sitter vi emelie, samma färg i bakgrunden alltså tapeten, sedan gick max och satte sig i soffan, sedan kom det här kortet!




PANG det är du din kattfösare hahaha!

NU väntar den godaste frukosten någonsin:)

JAG ÄLSKAR ANTIKDEKARNA!

God morgon goden morgen good morning , sen kan jag inte mer hahah! Jag vaknade upp i morse och tänkte YES nu har jag allt sovit länge och jag känner mig SÅÅÅÅ utvilad. Kollar på klockan lite kaxigt och ser att den är halv nio hahahah wtf! äsch men det är bara att pallra sig upp och gå ut med hunden, som btw bajsade typ 6 gånger har nämligen bytt foder till henne. Och hundfodret heter "hundenkommerbajsaton" hahahahahah!

Har ringt runt lite till folk men ingen har svarat och sedan när dom ringde upp så är ju den vanligaste frågan "vad ville du" och då svarade jag glatt "jag ville bara tala om att jag är vaken" hahahaha jag är så festlig. komemr ihåg en gång när jag skulle skryta för tjejerna och berätta vad som gör mig unik. Och om jag inte har fel så  sa jag väldigt skrytsamt "men jag är ju marie det som gör mig till den jag är, är mina unika egenskaper. Jag är supersnygg, glädjespridare och KVICK!" hahaha det var något sånt i alla fall och det lät superroligt:)

Nu har emelie vaknat till liv och gör sig redo för en sväng på stan , hon ska klippa sig och jag ska lämna tillbaka mina turkskor hahah! dom är superfina men färgen gör dem till turkskor hahahha!

Jag är på skitbra humör idag! Jag ska nog köpa mig några bullar på pressbyrån och hetsäta dom och sedan klaga för emelie att jag mår illa. Visst låter det som den bästa dagen EVER!

Nej nu slutar jag nu är roligastuden över!



Jag slänger med en mycket passande vidrig bild i detta inlägg. ENJOY! ahahahahahahah

Ps Ser ni emelies mördartag runt mitt huvud. Tänk vad hon måste göra för att få sig en puss haha! Hon är bra sugen hon!


Ge mig nybakta kanelbullar!

idag var det jobb min älskade kusin, bebis och man kom in på jobbet:) mycket trebligt att få se lite bakanta ansikten:)

Efter jobbet  kom My förbi med massa prat hahahah! männsikor är bra roliga ibland tycker ni inte;) Och nu sitter jag här själv! vad ska jag hitta på för hyss? klä ut mig och ta lite kort kanske, nej då måste jag ju städa efterråt. och fixa min garderob kan jag ju inte heller göra för det är ju jobbigt

Fyller år snart! måste fixa en grym outfit tills dess! har panik redan nu och det är typ 25 dagar kvar:) Jag satt och planerade lite med my idag eller planerade och planerade jag rättarsagt bollade till ideer till henne. Jag hade tänkt så här. först fika för släkten på dagen sedan boka bord på SNAPS eller någpt liknade och käka middag med dom närmsta sedan fortsätta parta på snaps. Vi var ju där med jobbet och det var riktigt trevligt ställe men vi får se. som sagt det är ju 25 dagar kvar så jag hinner ändra mig en miljon gånger:) Men jag får inte lägga så mycket vikt på det hela. Det blir roligast om det är lite spontant:) eller vad säger ni om 360? hahahahah yes det har ju alltid varit min största dröm att vara där! Drömmer om stället på nätterna hahaha

Nu måste jag hitta på något eller sova:) ska kanske ringa Robert och kolla vad han gör. För någon anna orkar jag inte med för tillfället hahah! inte ens du;P Nej men man vet aldrig jag kanske ringer just dig! hahahah

Jag är på mycket bra humör idag! :D


hahahahahahahaha

Det ska ju inte stå horgubbspaj utan JORDGUBBSPAJ! hhahaha

Burger king reklamen är såååå rolig hahaha!

Hallå idag blev det jobb och jobb fick lite skäll av min chef att det hade varit stökigt i butiken men men vad ska man göra, tar inte åt mig så värst mycket för jag gjorde så mycket som jag kunde plus att det är inte bara mitt ansvar utan vi jobbat ju flera stycken då? visst:)

Efter det så blev det en vända så stan med Cat, vi sprang runt till djuraffären sedan blev det inn och finn. Och cat hade världens coolaste jacka på sig, vill ha jag med:) Men fattig är man ju nu så ajabaja:(

Sedan blev det en sväng förbi morfar, tog också med mig hemmagjord horgubbspaj men det ville ha inte ha gubben hhahaha han hade ju precis ätit förklarade han, men det var mysigt att vara med honom ett tag. Fast lite ledsamt att gå hem, för han är nämligen rädd på åskan så jag ville ju inte lämna honom när det var åske utanför. Man jag stannade så länge jag kunde men någon gång måste man ju faktiskt gå hem.

Och ja, jag är en NÖRD, jag ville nämligen jätte gärna gå på harry potter premiären den 15 men jag jobbar ju till sju den dagen:( Jag är faktiskt ledsen över detta hahah! I morgon är det jobb kom in och fynda vett ja!

Och jag måste vara rekommendera en sak. smotthies på hjul (eller hur det stavas) jätte gott!

Nu ska jag dricka upp min juice och gå ut på en promenad men alba, nu skulle man ha haft skit snygga gummistövlar men det har jag ju inte. sitter alltid och tänker på att jag ska köpa det när jag får mina pengar men glömmer alltid bort det. Och kommer på det innan det är för sent!

Sista saken! måste göra om min blogg men jag kan ju inte själv! fattar ingenting. så ni som läser detta. Jag vet att min blogg ser ut som skit men ska försöka fixa det:)

Kan inte sova

Nej nu har jag nog erkänt för mig själv att jag har sömnproblem. Det är nog jobbets fel för varje dag vaknar jag i pnaik slänger mig på telefonen för att kolla klockan, och är bombsäker på att jag har försovit mig.Nej nej då är klockan halv 7 och jag ska inte upp förän 10. det är läskigt sånt där, är verkligen livrädd för att inte "sköta" jobbet och komma försent. USCHABUSCHA! men det här med att jag inte kan sova är skit jobbigt verkligen. Robert säger alltid, lägg dig ner och försök sova i alla fall. Och det gör jag verklgen men det går inte ändå. Idag gick jag och la mig klockan halvelva och nu är klockan tolv typ. och jag är inte de minsta trött än:( ligger bara och vrider och vänder. Försöker väcka robert också men han grymtar bara och vänder på sig, svin.

Och jag måste reda ur en sak, bilden på Thomas (visas snart) när han hänger i en lyktstolpe . Ja den bilden, folk har undrat och frågat hur hög den där lyktstolpen är egentligen. Och det ska jagg säga er, det är ingen sån där liten jäkel utan dom där lyktstolparna på typ 5 meter höga:) men vad gör man inte för att få en bra bild, borde kanske hänga med dne där thomas lite oftare. Men thomas det är ju snart firmafest igen och då glömmer jag inte kameran!

PS: Vicky jag såg att det var du som vinkade,)


Rubrik

ILONA jag vill se Harry Potter på premiären!

Nu har jag vaknat kl är tjugo i två och det var så skönt, har inte kunnat sova på sistonde:( Och jag kanske ska stänga av telefonen när jag sover det börjar alltid ringa en massa och dom ger verkligen inte upp. min mor är ett typiskt exempel  av dettta, hon ringer och ringer och ringer och ringer. ganska så störigt, och sen vet man att hon bara ringer för att kräva en på pengar så då blir det tom mer störigt. MEN MEN that to do that to do.

Nej nu har jag inge mer att säga förutom att jag vill äta tacos på lunch nam nam:)


rubrik














Titta så roligt man kan ha på studsmatta hahaah! jobbigt är det också! eller hur vicky picky!

update från raggarträff

Emelie ringde precis, den jäveln är ju på raggarträff i västerrås. Hon är med järnapojkarna och bor i tält och i en van. HAHAHAHAHah det kallar jag att leva livet. Hipp Hipp HURRA för emelie!


rubrik

god dagens:) idag har jag jobbat sedan kom jag hem bråkade lite med robert sen när vi var klara med det så åkte vi till affären för att inhandla tacos:) Mycket gott men jag tycker att vi äter det så ofta här hemma så det kan bli lite uttjtatat:)

Nu sitter jag och väntar på att robert och hans syster anneli ska komma, jag håller verkligen på att somna är så jälöa trött. Blir en lugn kväll idag, ska snart baka äppelpaj och äta tills jag spricker! Anledningen till att jag inte dricker är för att det är jobb i morgon, på en söndag och då är det sjukt lite folk i butiken så jag får gå och lulla för mig själv och det är faktiskt ingen höjdare när man är bakis. så nej tack! och igår skulle jag egentligen partat med Vicky och CO men jag blev kvar hemma för att fixa avloppet i köket! vilken fredag damer och herrar hahahah!

Men det är skönt att det ska vara dåligt väder nu den hära veckan (om jag inte har fel) för det tråkigaste som finns är ju att jobba när det är toppenväder ute och man bara vill ligga på stranden me thats life people, eller rättare sagt thats the grownups life pepole hahah! pengar får man ju i alla fall. men det tråkiga med pengar är ju att dom försvinner så fort sen står man och kliar sig i huvudet och tänker va fan alla pengar tar vägen, jo men kl'äder men var fan är alla kläder någonstans då? haahahha! Nej nu måste jag börja fixa och dona, ha en mycket trevlig lördag era fyllesvin!

Skulle också vilja passa på att Gratta Cat på födelsedagen och önska Thomas lycka till i Italien! TJOHO!

Se bild nedan på männsikorna jag precis pratade om:)

Mer foton bara till er:)



hahaha sen ville inte min data mer hahahaha










Kaos!

Hallå:) för det första vill jag meddela att jag är riktigt stolt över mig själv för jag inte har "vänt på dygnet" :) vaknar kl 9-10 och ska upp även fast jag inte behöver. Det är solningen som har satt sina spår hahah då går jag upp kl 9 varje morgon när det är soldags:) Köpte en ny bikini på topshop också, folk frågade varför jag bara inte köpte en på hm men det vill man ju inte. kul att ha samma bikini som 299330 andra brudar på stranden NEH inte jag inte;) Så jag köpte en superrosa volang bikini hahah! hade spanat in den på nätet men där såg det ju annurlunda ut men i alla fall sen kom jag upp till topshop då visar det sig att dom bara har EN kvar i hela sthlm. Och när sånt där händer så tänker ja "det här är fan ödet" hahah så måste jag köpa den:) So I Did;)

Kaos i lägenheten också grejjer överallt och stopp i avloppet i köket, det luktar verkligen inte blomma där ska jag tala om hahahah! Det var så illa att jag blev tvungen att diska i duschen hahaha lite äkligt men i alla fall:)

Igår blev det en vända till morfar har ju inte varit där på ett tag pga jobb och tidsbrist. Hade dåligt samvete och piggade upp han med tidningarna, glass och cocacola:) Han var jätte glad och skrattade och skämtade hela tiden haha ett riktigt härligt besök. Sen blev det en vända hos mormor också hon fyllde ju hela 69 år:) Så vi köpte en blomma och en påse vinigummin bara en symbolisk gåva, men nästa åt smäller det då fyller hon 70 då ska jag köpa en åpar lila pumps till henne, tänka sig det önskade hon sig faktiskt hahah! Efter det så åkte jag och Robert till en sjö för att bada Alba:) vi bar ut henne i vattnet för hon ville inte riktiggt gå i själv. och sedan släppte vi i henne och hon simmade som en liten fisk, hon var jätte duktig hahah!

Neh nu fick jag brodis ska jobba om en timme och här sitter jag och har inte gjort någonting än:)



En till sak innan jag går bara, anledningen till att jag är på stranden som en glaning är ju för att tror ni att det är kul att komma hem och vara blek när man har en sån här neger till pojkvän hahahah!

Puss och kram syns på stan hahahahhahahahahahah

raka vägen till anus

HAHAHAh jag har aldrig riktigt fattat det där med rubriker, denna rubrik tog jag från Veckorevyn, skön lite truddelutt jöö!

Nu ska jag kortfatta vaad jag gör på dagarna, STRANDEN!! hahahah och jag har kommit på en sak, vart har alla hunkar tagit vägen har dom bytt stränder eller? Alla snackar om att dom ska komma iform till beach 09 men vart fan är resultatet? tycker att alla killar springer runt med ölmagar! hahaha!

Igår hade jag och min kära ägodelar en mysig kväll vid kanalen:) Blev mycket prat mellan himmel och jord och mina jobbarkompisar Cat och Thomas kom också förbi:) mycket bra gjort av er två:) där satt vi en stund men blev till sist tvugna att ge oss pga Mygg, kyla och jobbande hahah! Tog massa kort också men blev riktigt nöjd på två av dom:) Och jag ska nog visa vilka TJOHO!



Titta så vacker hon är! ;)



Och kolla hur galen Thomas är! hahaha



Och en söt bild på lillebror fast han var dock inte med igår:) Men bra söt är han i alla fall:)

Nu blir det en sväng förbi min syster sedan en sväng upp till stan på jakt efter en ny bikini JIPPI!

RSS 2.0