Känner mig inte nöjd!

Hallå idag har jag varit och solat på farstanäs, soladde från 11 till tre och sedan måste man ju åka hem för att gå ut med hunden. men jag ville inte! det är ju så jäkla varmt och sola utan att ha en sjö eller havet att svalka sig i! Ringde Vicky och försökte få med henne ut till en annan strand lite närmra hemmet men hon var för bakis för att lyfta på röven! dumma vicky! Hon ville stanna hemma för att ha chansen att gå in i huset om hon ville hahahahah!

Nej jag tänker fan lägga mig utanför med en spruta med iskallt vatten i så jag kan svalka av mig i min ensamhet för alla andra super ju så dant! Vicky du är en färsking! hahahhahaha






Nu vill jag grilla NAM NAM;)

Patetiska lilla du

Hallå där köp blåbär:) iidag blev det jobb, gjorde även lite fynd på jobbet:) "nöjd";) Sedan bar det av till farstanäs för att sola i en timme eller två. Och ikväll vet jag inte vad som kommer hända, det återstår att se helt enkelt.

På sista tiden så har jag nästan bara använt systemkameran, så min lilla rosa har blivit dåligt använd. men igår och idag använde jag den:) Hade lite roliga bilder på också som jag hade glömt bort. Lätt hänt













ADJÖ




Varm dag:)

Idag sov jag till kl 2 på dagen:) väldigt skönt kände jag i kroppen hahah. Gick upp och tog en välbehövd med varmt promenad till rosenlund för att hämta ut mina klänningar jag köpt:) finfina:) Skulle egentligen åkt upp till sthlm med min lillebror idag men han ångrade sig i sista sekund.

Ikväll bär det av till Vicky först för grillning sedan blir det fest hos Håkan som håller år, grattis till dig!
 
Nu in i duschen! Ha en bra kväll;)


RÖDA DAGAR!

Hallå hallå! idag blev det stranden, mycket trevligt. Emelie jag och malin, robert och jorinda var oxå med på ett hörn:) jag och jorinda hade krig, vatten krig på stranden hahah kan ni tänka er. Fast det var med såna där bollar ni vet, som man kan fylla med vatten och kasta, Ja i alla fall Jorinda kastar som en man hahah! det gjorde ju ont för tusan din kattdyrkare!

Brände mig i dag med! jag fattar inte vad fan det är som händer egentligen. Någon måste ha bytt ut min solskyddsfaktor mot stekarolja jag lovar!!! Äsch i morgon tar jag det lugnt i alla fall ska upp till sthlm med min lillebror och kolla runt lite.:) jjag hoppas jag inte kommer att hitta något för då blir jag fattig:) Och min lön kommer ju inte där hära månaden:( fattar ingeting och ingen förklrar ju heller. good job!

Nej nu ska jag kolla på en hemsk film:( Ha en trevlig kväll:)

Man must dance

Hallå nu är jag hemma ffrån stranden och har bränt mig:( jag har aldrig använt solskyddsfaktor i mitt liv men på sistonde har jag börjat med de, och då bränner jag mig mer än i vanliga fall! det är nog någon som har bytt ut skyddet mot stekarolja hahah;) somnade ett tag på stranden oockså, väldigt skönt oh mycket sällsynt brukar inte kunna sova på stranden, men robert! han sover jämt och snarkar så alla tittar hahahh! Emelie brände du dih med eller? hahah vi kanske ska ta det lite lugnt nu när vi har varit med i tidningen om solskyddsfaktor och sedan bränner vi skiten ur oss hahahahahhaha, någon kan ju kallas oss för hycklare!;)

NU har ska jag fräscha till mig lite för att åka till Jysk och kolla runt lite;) Har shoppat lite på nelly idag oxå fy bubblan jag gör ju av med pengarna innan dom kommer! man man lever ju bara en gång. DÅ får man ju göra som man vill men man ska ju se upp för skulder, LYXFÄLLAN;) HAHHAHA

I morgon blir det oxå stranden och då ska jag fan ha solskyddsfaktor 28484849330!

Over and out bitches hahahahahah;)

Tänkte förgylla eran dag med ne bild på emelies RAGG;)



Och det är ju fortsåss jag, checka in finnarna jag har odlat dom själv!

En till sak bara! SOFIE HALVARDSSON vad hände med våran tränning? vi som skulle bli systrarna GRAAF!

nu är det sommar nu är det sol nu är det koskit i hagen!

Hallå suckers:)

Igår tillbringade jag min dag på stranden sedan stan:) inget mer med det:)

Och idag gick jag upp tidigt som attan för att åka till stranden:) Man måste ju passa på nästa vecka kommer det säkert bli regn:( Var faktiskt på gammla mälarbadet idag, tjejerna brukade alltid vara där förut men det har liksom försvunnit så det var lite roligt att vara där igen. (det där lät jätte töntigt haha)

Och vet ni vad? emelie låg och solade och hade handen uppe och när hon skulle lägga ner den så råkade hon fånga en humla med handen hahah! och gud så rädd hon var! men den brännade henne inte vilket var ju lite tråkigt haha!
Sedan råkade jag hosta ut min mat på emlelie så det blev ett litet skratt hahah!

Och vet ni vad dumvicky gjorde då? när vi skulle gå till bilen så skriker Vikcy OOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMM!! Så alla blev ju rädda och hoppade till. Och då fick vi se en lite kopparödla på 15 cm som slingrade sig två meter framför oss!! hahahahahah men gud straffade henne med en kärringstopp senare för det var lugnt, men billigt kom hon undan i alla fall:)

OCh nu ska jag duscha hej hopp negersnopp!



Robert har klippt sig! snygga man dära!

shit:S haha

Hallå min goda medmänniskor! igår var det midsommar och det var galet kul! Kvällen började med middag hos Roberts pappa, sedan bjöd roberts pappa på lite dans as well haha! Efter ett litet tag så lämnade jag dom för att åka vidare fem minuter bort för att tillbringa resten av min midsommar på en annan fest:) Bröderna M! det är nämligen typ 5 bröder och alla börjar på bokstaven M. M som i Marie haha! passar in där. Där bjöd festen på mycket dans dans och åter dans! Det var jag tomas och Markus som dansade uppe i datarummet hahah! alla andra stod där nere och dansade med inte vi inte;) vi körde lite vip-style hahaha! Tomas blev våldkysst av en tjej eller vad man ska kalla henne, plus att det var någon kille som spydde på hans byxor så tomas tvingade stackarn att skrubba rent dom, Markus blev alldels för full och sa väldigt kostiga saker, men chokladpuddig i hela ansiktet. Jaag tappade rösten HELT. Kan fortfarande inte prata, och hela min nya klänning är förstörd av chokladpudding:( Men kul hade vi!

Och emelie som jag "var" med den kvällen var jag aldrig med haha! hittade inte henne någonstans! för jag gick emellanåt ner för att ta lite luft och då passade jag på att leta efter henne, men marie hittade ingen emelie, vart tog du vägen?

Inga bilder blev det heller! tog med mig kameran men hade jag batteri? svar nej. skit synd verkligen för jag älskar ju att ta kort. Men men thats life.
NANANANANANA hahah;)

Idag blir det "sen" midsommarlunch/knytis hemma hos min moster i gensta. Och där hade jag tänkt att ta lite kort så det där blir nog bra! visar sen om jag får in dom på datorn. Roberts dator är nämligen HELT full så egentligen får det inte plats någonting där. men ska försöka för eran skull!



Veckans blomma går till ROBERT:) Tack för att du hämtade mig i hölö igår:) Guld värt:)

Listen up y´all becuse this is it!

Hallå jag måste bara få säga en sak hahahahha!

Min syster har en blogg, hon var tillsammans med en kille förut vi kan kalla honom Pelle. Linda och pelle var tillsammans ett tag och efter en tid så blev Linda och pelles ex osams. inte så ovanligt att att exet kommer på kant med den "nya" tjejen. Men i alla fall, det blev massa strul som det kan bli i ett förhållade. Alla förhållanden har sinna ups and down men det ganska så unika med detta bråk var att det var inget bråk mellan pella och linda, utan det var bråk mellan linda och pelles fanilj. eller inte bråk snarare att familjen/släkten terroriserade linda. Men i alla fall det tog mycket på förhållandet och linda och pelle gled isär, DET HÄNDER TVÅ MÄNNISKOR DET ÄR INGET SPECIELLT MED DETTA. men terrorena slutade inte där, familjen/släkten fortsatte att klanka ner hota mm. och vet ni vilka med som började. Pelles ex och hennes familj. Och det enda jag kan säga är LÖVE IT, ALLSÅNG PÅ SKANSEN på fredag alla inblandade ska vara uppställda och klara för att vara med varandra och umgåss hela dagen! vi ska knyta band. Och glöm för all del inte det glada humöret!

En till sak bara! Nu får ni absolut inte ge er med det här med linda. Ja menar jag tycker verkligen att det är så roligt att alla bryr sig om henne så mycket och vill verkligen försöka förpesta hennes tillvaro med misslyckas så hårt. Men va fan! det kan ju vara ett problev vi kan diskutera på våran dag tillsammans på skansen på freddag:) ta också gärna med er egna förslag på hur vi kan få våran dag att bli speciell. ! Hasch till alla som sagt!

åhhh <3

Ja som ni kanske har märkt så var Vikcy min gästbloggare igår:) hon skrev om sin dag och sin tå hon hade slitit bort ( eller nageln menar ja) Men vicky! kolla in kommentarerna från ditt inlägg, du har fått en beundrare hahaha! Stefan hette han!

Idag har jag ätit frukost och massa frukt och kollat på massa tjejfilmer:) the bridewar och sex and the city the movie:)!!
Fy fan vd jag älskar sex and the city filmen! Jag får gåshud och bara gråter innan filmen ens har börjat!

Nej nu måste jag börja städa får tydligen främmande:)



Inte av johannes men jag saknar honom lite granna så jag lägger upp denna bild:) HEJ JOHANNES! Min gullepånke!


Gästbloggande av Vicky Hamberg! Läs det med en nypa salt hahah!

Hej här har ni den eftertraktade vicky som marie alltid skriver om, hon ville att jag skulle skriva lite i hennes blogg för att locka lite mer läsare. Tycker ni läsare att jag ska skaffa en blogg ;D;D;D nu vet jag ju inte om min goda vän marie har några läsare men jag är i alla fall en trogen sådan stumpan!! Vad ska du göra i midsommar stumpan, supa som vanligt eller? Tack Marie för att du förgyllde min kväll för jag har haft så himla tråkigt med att städa toaletter och haft nageltrång hela dagen, försökte rycka bort det inne på hifab, fick bort en bit, så nu ligger min nagel somm har varit inne i skinnet
på min stortå där. nej jag har haft en fördjävlig dag. och marie. det här är inge svenskakurs så påpeka inte ett enda jävla stavningsfel! Puss gumman!



Tyck synd om mig ;)

Nu är jag sjuk igen! inget ovanligt när det kommer till mig:( fan att man aldrig bara kan få vara frisk som en vanlig määännsskkkaa! Har druckit massa vatten och ätit massa vattenmelon bara för att jjag ska få in mig mycket vätska:) Då blir man tydligen frisk forrtare:) Men det är inge kul alls att ligga hemma hela SOLO! hittar ju inte heller den där jävla dvd kontrollen så jag kan inte glutta på sex and the city heller:( den som är så grymt bra, filmen alltså:)

Igår fick jag hem mina klänningar från Nely, JIPPI! jätte fina var dom! Passade som handen i fickan eller vad man säger:P

Den "festiga" klänningen blir nog perfekt till midsommar:D men egentligen ska man väl ha tärmobraller och regnställ på sig då:( Neh nu tycker jag att alla håller tummarna för att vi ska få en bra midsommar. PANG PANG nu öppnades denna pakt;)



Jag bjuder på en gullig bild på pimpovitch och moffis:)

Vidrigaste dagen på länge!

ÅH! jag börjar med det roliga:) igår var det alltså dags för mitt jobb att festa tillsammans med resten av carlingsregionen:) Det börjades med en kapten morgan sedan var det av till monako eller hur det stavas:P där år vi as god mat verkligen:) ni vet när man får in ett stort fat med saker och typ en stekpanna så får man tilllaga maten själv:) socialt och mycket trevligt:) istället för att gluffsa in sig allt med en gång:) Men det är nog inte så bra ide att beställa in detta när man har bråttom , det tar tid hahahah!

Sedan bar det vidare till Snaps där resten av Carlingsgänget väntade, och en sak bara , vi låg efter med ölen hahah! sjukt galet gäng:) Träffade en kille som kom från göte men flyttade hit för att plugga, jaja han i alla fall, han var urskön! hahaha älskar honom alltså. Dialekten tar ju allt hahah!

Och på hemvägen så åkte busschaffören in i något och krossade hela bakdörren så det var ju bra kallt ! Och ingen kisspaus fick man heller, det är ju för fan en resa på typ 2 timmar borde dom inte ha en kisspaus då? jag och min lilla blåsa hahah!

Kom hem vid 5 somnade vid 6 och upp kl 9 för att jobba! den här dagen har gått sååååå sakta, fu bubblan:) men fick lite sushi när jah kom hem så glad blev jag:) och nu väntar lite laktris och en rulle:) Tända ljus på det när det regnar utanför är LIFE PEOPLE!




inte så fin bild med hon är ju skit söt:) hon ser ju ut som en liten MUS:)

Mys ner er i sängen med massa gott och härligt sällskap! det regnar ute!

Klantarsel Marie

Nu sitter jag här redo och klar kl är tjugo över nio, trodde jag började jobba kl 10 så jag ville bara uppe i god tid och inte stressa som en galning. Och nu kollade jag på shemat, jag börjar ju inte förän kl 11!!!!! va fan ska jag göra så länge? jag kan ju inte gå och lägga mig när vardagssminket och allt sitter på. plus att det går ju inte att lägga sig i bara en timma? då kommer jag ju aldrig upp igen. Det är nog bäst att bara hålla sig vaken:( men jäkligt surt är det!

Igår var jag på madde och mickis studentmottagning:) den bjöd på mat och dryck och öven skratt och tårar:) en lyckad mottagning kort sagt:) Emlie och vicky gjorde en kupp och skulle ta fula bilder på mig och ni skulle sett hur glada dom blev när dom lyckades, seger!  Sedan tog jag och en lite fullare Sara sällskap till nordea för där skulle jag bli upplockad av min man:) Sara mina damer och herrer där har ni en fyndig lite pärla! på inte tal om hennes mustig läppar hahah! jag har alltid tyckt och trott att jag har ganska så normalt fylliga läppar, men dra åt pipsvängen hahah! jag och vikcy snodde saras läppglans för att piffa till oss och framförallt testa:) Sen tog vi massa kort på oss alla tre för att jämföra läppar (ja, vad ska man annars göra när man sitter på tåget från gensta till södertälje hahah) I alla fall, plötligt så blev mina läppar som små streck och vickys var inte så mycket bättre med en gott skratt fick vi i alla fall:)









Bilder från igår:) Grattis än en gång tjejerna Alkesjö:)

Nu blir det jobb ocm en och halv timme!! Sedan ska jag jobba till tre och sedan blir det firmafest nummer 2. Den här festen är bara med alla carlingskedjor:) så först ska vår butik äta middag och ha det mysigt sedan drar vi upp till sthlm och möter resten av carlingskedjan för att goina dom:) Om jag inte har fel kommer det bli en toppenkväll:)

HA det gött!

USCH!

vakande i morse och sen var det ju klart för lilla lben att gå ut på morgonpromenad, pratade med illis samtidigt oxå:) och plöstligt så började hon rulla sig i slänten vid kanlen och gled ner för typ halva slänten och sen sprang upp och gjorde om det några gånger. samtidigt så beskrev jag albas beteende för illis i telefonen. då sa hon,
- men hon kliar sig säkert bara
- nej hon rullar säkert i bajs
Sedan gick jag en bit i förväg och ropade på henne, då kom hon springandes med BAJS på hela sig!
"det här händer bara inte mig, jag orkar verkligen inte hahahahah"
-Illis jag måste lägga på måste ringa robert hahaha!
så det gjorde jag, och han är ju en ängel så han kom hem och duscha av alba åt mig:) tack robert baby:)



BAJS ALLLLBBAA!!

Ikväll blir det madde och mickis studentfirande:) lite sent men bättre än aldrig;)! Det ska bli väldigt trevligt dock:)


karatefylla

Hallå jobbat jobbat jobbat jobbat:) men väldigt kul dock. Idag kom det in en kund som jag stod och pratde väldigt länge med, och sen blev han så fäst vid mig att han ville ta med mig till mq och köpa kläder till mig hahahah!

igår var det firmafest med alla som jobbar i kringlanhuset:) riktigt jävla roligt om jag får säga det själv:D:D fan vilka härliga jobbarkompisar jag har! love them:D nu ska jag gå till morfar och hälsa på:) Ha en jätte bra dag:)

Hemma:)

Idag tog jag en liten sovmorgon pga jag inte fick mycket sömn alls i natt:S hade verkligen jätte ont i magen:( men men, började jobba två och det gick verkligen superbra på jobbet! slog massa rekord mm så pluspöäng för marie:) pnegar rullar in som det ska, det går bra nu:) hahahaha!

I morgon blir det jobb från tio till sju och sedan måste jag fixa iordning mig på jobbet för att sedan gå på party med alla som jobbar i kringlan:) typ som en firmafest:) ska bli riktigt roligt om jag får säga det själv:) men nu måste ajg laga mat sedan duscha och soovvvvva det ska bli fruktansvärt skönt hahaha!

kisskiss

så kan man ju oxå göra!

Idag blev det skola och sedan jobbat fram tills nu. Fick reda på att jag ska stänga i morgon:O helt själv haha är fan livrädd tänk om jag gör något fel:S haha! Men vet ni vad! när jag gick hem så såg jag en gubbe som satt på sin rolator mitt inne i stan, och det droppade om honom så jag tittade lite extra. DÅ fick jag syn ¨på hans SNOPP! då sitter alltså gubben på sin rullator mitt inne i stan, och stoppat ut snorren genom gylfen och kissar! hahah blev lite illamåande för jag skulle precis dricka min vitamindricka när jag fick syn på snoppen hahah! Men gud sånt där får ju inte ske haha! Jag lev fan helt paff.

Sedan lite längre bort stod det några och bråkade för en kärring hade tydligen snott pengar ur fickan på en gubbe inne på hm. så det var full rulle och väktarna var på plats. Tänk så mycket man hinner att bevittna på vägen hem , som tar 5 minuter! hahaha!

Ikväll blir det tacos och plugg:( ha en trevlig kväll allaihopa:)




Förfinar inlägget lite med en fin bild på världens bästa MAMMA:)



klubben sedan mamma

hejsan idag har jag åkt ut till södertölje brukshundsklubb. Där agerade jag fotograf åt min mamma.  Hon ville nämligen ha lite kort på sina valpar/valpköpare:) det var mycket trevligt:) sedan åkte jag med hem till mamma för att lägga över korten direkt till hennes data men hon har väldens sämsta data, seeg som faaan !! så min kamera hann dö innan bilderna kom in på datorn, så seg var den alltså:) sedan bjöd hon på mat, et blev självklart kyckling som stod på menyn. Hon gör ju som sagt jätte god kyckling:)

Och nu sitter jag hemma och skulle göra ett arbete i svenska men har tappat bort lappen som jag måste ha för att göra arbetet så jag får gott göra det i morgon. Men jag ser verkligen inte fram emot det, kommer nog vara supertrött i morgon. först skola sedan jobb!









Ser ni visst blev det fina bilder:) tog 800 bilder idag haha! Här sitter bara och sippar på en bira efter en hård dag;)

misslyckad kväll hahah!

Igår, ja vad ska jag säga hahaha! det började med att man fick gå genom halva gnesta för att komma till partyyyytt. När jag gick hemifrån så undrade jag om kjolen min var för kort och det fick jag verkligen bekräftat när hundra miljoner ilar tutade och hade sig så fort dom åkte förbi! Sedan var det ju så så jävla kallt! Men tårta fick jag i alla fall:) mycket bra! väldigt god! sedan var det dags för hela parajjjet att gå till ishallarna men jag emelie vikcy och cassie följde intee med utan gick till statiol och åt lite gosaker och tittade i moretidningar hahah. Där satt vi alltså för att bli upphämtade fr att åka in till södertälje. Skjutsen kom igen södertälje vart de utan vi åkte till bjärnlunda, ännu längre in i skogen! Hamnade hon robin och hans flickvän, fint inredat btw! Sen var det dags att åka igen WIIIIEE men nej nej då skulle vi bara åka till ett annat ställe i björnlunda  där värdinnan dansade på bordet efter efterfråga! emelie somnade visade hela baken för allmänheten, tappade bort sina saker osv. Jag satt och tjurade och var allmänt deyg. Sedan vid halv fyra så åkte vi hem, åkte förbi statiol och kenny bjöd mig på en korv så nu är vi vänner:) mycket bra jobbat kenny! sedan somnade alla där bak så och jag Adib hade disco där fram! Sedan staplade jag in inannför dörren kl 4 kall som en motherfucker fixade i ordning mig för natten och ville mysa mer robert men nej nej tror ni att man fick någon kontakt med den dära! Sover ju som en stock!

Men jag fick toast skagen till frukost i alla fall:)

Nu har jag avreagerat mig lite grann haha

i förgår jag var jag på bio med lillebror det blev änglar och demoner:) Bra film men jag tror simon blev lite besviken för han hade ju läst boken så han hade ju höga förväntningar, det ska man aldrig ha! och man ska inte heller läsa en bok och sedan läsa boken. Gör tvärtom istället!


fullsäckad dag:)

ja du hahah, igår jobbade jag som sagt från 10-19 sen var det hem och fixa iordning i raketfart för att sedan åka till ilonas studentmottagning:) Väldigt trevligt och annicas mat är ju som sagt den godaste i världen, (annica och ilonas moster). om jag skulle bo hos henne så skulle jag fan rulla fram hahah! skulle äta hela tiden:)

Och ilona var så söt i sin studentmössa och man får ju inte glömma resten av klädseln, sexxy mama;) Emelie hade tydligen också sin studentmottagning tillsammans med ilona men det visste jag inte:( så jag kom ju tomhänt till emelie:( hade väldigt dåligt samvete om jag ska vara ärlig. Men men man kan ju inte veta allt. får bjuda henne på en öl eller så nästa gång vi ses;)

Idag blir det nog lugnt börjar känna mig lite sjuk om jag ska vara ärlig, men det kanske bara är för att det är så JÄVLA KALLT ute! För några dagar så låg man på stranden och svettades som en gris och badade. och idag när jag gick ut med alba hade jag fan jacka på mig. sveriges väder alltså! opålitlig in i det sista hahah!






Grattis tjejer!!!!

satans regn!

idag skulle jag gå upp tidigt för att gå till jobbet, var på väldigt fålkigt humör direkt när jag vaknade, men det försvann lika fort igen! anledningen= Hittade robert sittandes i soffan sovandes, och på bordet hade han dukat upp frukost:D:D så han hade alltså suttit och väntat på att jag skulle vakna och råkat somna:D åhh jag blir varm i hjärtat jag bara tänker på det:) Det var tamefan det finaste han gjort på länge:)

Sedan gick jag till jobbet gäspade 1009939343748 gånger och var allmänt trött, så chefen blev nog lite gring. Men vad skulle jag göra då? et fanns ju inga människor i butiken och dom som kom in tyckte jag att killen som provjobbade kunde få ta hand om. så kunde jag och chefen fixa reasakerna. Men men! sålde i alla fall ett par byxor och en tröja innan jag gick på lunch:) Och nu sitter jag här och har precis ätiti lax och potatis, gtönsakerna jag ahde till var dränkta i vitlök, kanske inte var så smart att äta vitlök trots allt hahah! men det är ju alltid lätt att vara efterklok:)

Ska tillbaka till jobbet om en kvart eller så, sedan jobba till sju och sedan stressa rövvvaa av mig! måste nämligen hem och fixa mig för att sedan gå på illis studentmottagning, missar typ halva:(:( men men man ska vara glad för det man får:) eller snarare tacksam:)

Grattis till er allla som har tagit studenten:)!!!



Tack baby för att du gjorde min dag superduper! Älskar dig!


puh

igår blev det bio och tahimat:) vi såg den där volverin eller hur det stavas vet ju knappat vad den heter. ni vet den där filmen om han som har klor som kommer ut ur knogarna? ja den i alla fall:) och den var jätte bra:) tycker egentligen inte om såna filmer men det var verkligen bra:)

Idag blev jag tvungen att ställa klockan för att gå upp till tvättstugan , det är tammefan det värsta som finns. Ställa klockan för att göra något så tråkigt men dock SÅ nödvändigt. Har använt Robert kläder under en lång tid nu för alla mina ligger i tvätten hahah! Men jag älskar ju oversize! jag bara gört! och robert kläder sitter ju som jag vill att skjortor ( ett ex) ska sitta:) Plus att jag får jätte mycket komplimanger för jag har på mig hans kläder mer än han tror jag bestämt hhahaha;)

Men vet ni vad jag har kommit på? killar är så dåliga på att ge komplimanger till varandra. tjejer dyker alltid på varann och berömmer och frågar om kläderna, smyckerna, skorna och väskorna. Men killar är dåliga på det, dom tycker bara att det är coolt när någon av killarna har köpt en överdrivet dyr, onödig sak. ;) hahaha

Är jätte glad över mitt jobb, det är jag verkligen känner mig lite duktig när det var så många som sökte och just JAG fick det:) glad till hundra. Men det värsta är att den förrsta dagen jag jobbar är på Ilonas student:( och det är jag verkligen jätte ledsen för:( hade sett fram emot att vara med henne hela dagen och knäppa MASSA kort på henne! och nu missar jag typ hela och kan bara komma efter jobbet som blir kl 8! men vad fan ska man göra, jag kan ju inte ringa och begära ledigt. det är bara bita ihop och jobba:) pengar är ju pengar och pengar älskar väl ALLA!

Lovely evning:)

Idag kom jag hem från stranden och fräschade till mig lite grann, men är ju inte så jävla fräsch när man legat på stranden hela dagen:)  sedan bar det av till kanalen:) det blev jag, robert, pati, peppe och Albii:) Alba trvides som vanligt som fisken i vattnet:) Grillade och hade det trevligt hahaha!

i morgon blir det lunch med en vän sen blir det nog inte mycket mer, det återstår att se:D:D
Hoppas verkligen att ni har haft en superdag för det har verkligen jag:) !




Här är grabbarna:)

Och vet ni vad? bilderna tog jag med nya systemkamera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

ÅH JA!

idag stack jag och emelie till farstanäs kl 10 och kom precis hem och klockan är sex:) mycket trevligt:) Och vet ni vad? när jag var på stranden så ringde min "chef" och erbjöd mig jobbet som jag provjobbade för:):)!! Det skulle verkligen firas så jag gick upp till kiosken och köpte en 3,5a och en påse chips hahaha!

Har bråttom ska in i duschen sen grilla och hem till mamma:)


RSS 2.0