GOTT NYTT ÅR!!!






Gott nytt år!,  önskar jag mina medmännsikor, nära och kära!!!


God morgon!

Har inte kunnat sova något alls inatt, pga rädslan att försova mig. Sån är jag! om jag är rädd att försova mig så kan jag inte somna! det finns inte så mycket att göra åt:) Idag är det årets sista dag. Och enligt mig har detta varit ett piss år. jag vill aldrig mer ha 2009!

Det har inte hänt något nytt, många som jag hållt kära har lämnat mig. Skolan har varit skit, och sommaren för kort.

Nej usch jag välkommnar 2010 med öppna armar..


Ibland blir man bra trött!

började klockan ett idag och vaknade upp dum som jag är kvart i ett!!!!!! slängde på mig kläderna och sprang! kom ner med fettigt hår och kudden kvar i ansiktet. Men jag var ändå nere på jobbet fem över så där blev dt en guldstjärna. Det tog väl en timma eller två för mig att vakna till liv! och det gick inte alls bra på jobbet. jag har ju glömt bort allt för jag inte jobbat på ett tag. Så jag var förvirrad och bara i vägen! uscg detta var inte alls någon bra dag! tur som jobbade Cat och thomaso, dom gjorde allting lite lättare hahah! så en guldstjärna till dom alltså:)



Åh jag är så kär i lilla Petri!

Hur skön är inte denna människa! Jag vill ha honom hemma i en liten burk som jag kan ta fram när jag behöver piggas upP! gillar han skarpt! Försökte leta på google om lite fakta om honom, för om jag inte minns fel så kom det fram sen att han var uteliggare? att det fanns en film på youtube där han sitter och sjunger med en sån där skylt typ "jag är hungrig" fast inte vet jag! jag kan ju också bara ha drömt skiten!


Nyår!

Just nu vill jag bo i en stor fin lägenhet där jag kan ha en STOR nyårs middag för alla min vänner! då skulle det bli gratinerad hummer! japp Mys pappas recept;)

Men nu bor jag ju i en liten etta, planen gick i krasch

Mellandagsrean!

Fyndade lite bassaker igår till garderoben, har nämligen inga sköna vardagskläder! Men enligt mig så var detta den sämsta mellandagsrean på länge, eller så är det att jag blivit kräsen!










Onödigt

Nu när min syster linda födde barn så tyckte jag verkligen att folk var väldigt respektlösa mot henne om jag ska vara ärlig. Jag är väldigt mån att inte "inkräkta" på lindas födsel eller barn. Jag frågar linda om lov att lägga upp bilder på henne eller Babyn. Men det är innte alla som gjorde det. Folk skrev på sna bloggar och diskuterade öppet på facebook om henne födsel och la upp kort på babyn. och jag gillar det inte! Dom snodde ju lindas grejj anser jag, hon ska väl själv som ska berätta och visa bilder! det är svårt att förklara men jag tycker det är lite taskigt att ta ifrån linda detta. det är trots allt henne första barn!

Jag vet att linda har delat med sig mycket om henne graviditet på bloggen och att denna unge är väldigt efterlängtat av MÅNGA! men ni kunde väl tänkt ett steg längre?

Det är allt jag har att säga, Tack för mig! (bugar)




Måndag



Linda luktar det illa?





Istappen utanför mig! den ser inte så stor ut med den är MINST 2 meter lång!



LILLPATRIK



Thoamso the greastest!














EX EX EX EX EX alla dessa jävla EX

Jag och my satt och pratade lite om ex idag. Och jag har en liten sak på skallen. Är det inte så att vi tjejer bryr sig mer om killens ex, än vad killen gör om tjejens ex? Jo det tycker jag fan att det är. Vi tjejer ska alltid prata om dom, undra, vill veta mer om denna människa som ens partner har haft ett förflutet med? men varför egentligen? mår man bättre av att veta saker om henne?, gör man verkligen det? vill man veta saker i behov av att höra av man är så mycket bätter än henne? jo så är det nog! man kommer nog alltid vara lite nyfiken!

Men killar bryr sig inte alls lika mycket? visst dom kan fråga och så men det är inte ens i närheten av vad vi tjejer gör. Vi vill veta nästan allt, sexet, humor, kropp, tuttar ALLT! men egentligen vill man ju itne ens veta, men dumhuvudet i huvudet måste ju ändå veta!

Killar tar allt med en nypa salt ocg viskar itne till sin killkompis på stan att "där är hennes ex" eller gör dom det utan att vi tjejer vet detta?! Vi tjejer är bra dumma i huvudet om man tänker efter.

 Varför ska vi alltid tvinga ut våra män på den sista droppe information utan att ens egentligen vilja ha den?



Avatar!




GUD! vilken bra film!! Jag satt fastklistrad som en idiot, grät, skrattade ! satt på nålar genom hela filmen! den får helt klart 5 M av 5 möjliga av mig hahaha! Nu vill jag också bli en krympling som möter en blå jäkel så jag kan få kriga och bli ett med naturen! ha min egen lilla fågel att flyga på! jag vill också bli en avatar! ska nog hälla målarfärg över mig och gå till robert och fråga om han vill leka avatar med mig! sen ska jag fräsa så där sexigt också som dom gör i filmen hahah! wish me luck!


HUA

Tomten är dar till alla barnen är på medans jag nu har suttit i många timmar för att försökte få in låtar på ipoden! inte fan kan jag detta känner mig som en uppblåst dräktig höna när jag gör detta! USCH! Mellandagsrean i morgon, med eller utan vänner. dit ska jag i alla fall! jag har tom börjat tycka om att shoppa själv. Då får man gå i egen lugn och ro med musik i öronen:) kanske ska dissa alla andra! eller jag väntar nog med det tills jag ser att låtarna har kommit in hahah!

Jag känner mig som snusk!

Nemen ROBERT!

Kvällen igår alltså, kvällen började hemma hos mig där vi körde fuck the dealer. Simon och My fick storstryk och det ledde till att vi fick hoppa av tåget i hamn för My blev tvyngen att uträtta lite behov hahaha! Vi kom upp till bryggeriet efter mycket om och men. Hittade nathalie som fyllde år! massa skumpa till henne och plöstligt var hon bara borta och kvar var bara en liten spyfläck hahahah!!

Dansade hela kvällen och hade faktiskt skit kul, dansa dansa dansa! Massa roliga människor måste jag erkänna! skumma typer men väldigt roliga hahah!! träffade också på ett väldigt LÅNGT mongo som var skit söt. han skulle man ha när man behöver damma på hyllorna!

Vicky sprang också runt med en alkoholmätare hela kvällen som alla ska blåsa i. hon trodde starkt att denna funkade! ALLA fick i alla fall köra:) sen skulle hon tuta i taxichaförn att blåsa också för att kolla om han var nykter. men han tyckte inte att det var så speciellt roande haha!!

Men bästa citat är ändå,
"
Nej marie nu får jag panik, jag klarar inte av det här! MARIE!

Hur hur hittar jag robert när jag kommer hem? nej det kan jag inte ens berätta, usch nej hahah! men han är bra söt den lille!







Kalla mig BIG HEAD! hahah!!












JULDAGEN!

solat klart! jag vet att det är inne nu att vara blek med röda läppar. och jag tycker verkligen att det är skitsnyggt! men jag kan verkligen inte vara blek! jag ser ut som en riktigt sjuk människa! jag får typ massa finnar, blåa ringar under ögonen som är gigatiska. USCH nej marie kan ej vara blek:)

Vad ska jag göra idag då? JO! jag ska upp till sthlm med MY och VICKY för att fira juldagen:) där uppe möter vi upp fisen nathalie och ska slänga ihop sig med dom! Och idag får jag inviga mina fina vinglas jag fick av min PAPPI måte leta rätt på resten av dom vinglasen så jag kan ha hela setet. ÄLSKAR vekligen dom:) JAPP DET GÖR JAG!



Glöggen var för stark för vissa hahah!



Och jag blev glad:)









MIN ASSNYGGA MAN!!



Roberts mormor! Jag gillar henne skarpt:)



The little baby var finaste klädd i sin lilla fluga:)






Tack alla för en jätte fin jul:) <3


GOD JUL

har haft en undebar jul med mina nära och kära! 3 kilo tyngre av mammas urgoda julmat!:)







Mer bilder kommer:)

Jag är lycklig!!

Har precis varit och solat! tom roberts mamma sa att jag var väldigt blek hahah!

I Morgon är det julafton! gud vad det här året har gått fort, dom säger att åren bara går fortare och fortare, men herrgud så kommer jag snart vara en riktigt hagga!

Sen ville jag bara säga att jag känner mig lycklig just nu! har en underbar pojkvän som jag snart firar två år med och hur vi ska fira detta är LOVELY! sen har jag blivir moster till den sötaste ungen ever, hur fan ska jag kunna slå detta? min relation till min syster har blivit SÅ mycket bättre, och det är verkligen någon som jag är så glad över:) Har många fina vänner runt omkring mig som gör mig glad! Har en störd och dum familj men samtigt så älskar jag denna övre allt annat! Är väldigt tacksam över min bror också som är som en liten mig och man skrattar alltid med han:)

Tack för alla stunder du ger mig!








HELL YEAAH PEPPARKAKA!

Jävla hund!

Vi passar roberts pappas hund övr julen. den lilla hunden har legat ch gosat mig mig hela dagen, sen kommer robert hem och då bestämmer sig den lilla hunden för att mysa med robert itsället. Och när jag skulle gå ut med den, så lyssnade den inte när jag ropade så jag skulle bära ner den från sängen? ja vad gör hunden då? den biter mig? eller rättare sagt tuggar på mig! Tur att hunden är typ 25 år gammal så den knappt har några tänder kvar, men i alla fall!


Min systerson!

Det hela började med att linda ringde mig och sa att hon hade ont och visste inte riktigt vad det var eller något. Så jag ringer upp barnmorskan och då sa dom att det var lugnt inne på förlossningen och att vi kunde komma in för att kolla upp vad smärtan var. Så vi rullar in där och var fullt beredda på att åka hem igen, men för att göra den hela historien kort för linda får ta detaljerna, så kom vi in ca 1.30 och klockan 4.13 var han ute!

Jag fick mysa med han i en timma eller två medans linda vilade upp sig, då hann jag med att sjunga "ja må han leva" minst 15 gånger och han är helt underbar! suger på sina fingrar och göra sina miner och är helt KOLUGN! Jag är fan blivit moster alltså! sån jävla häftig grejj att få vara med om det hela!

Och han är den sötaste bebisen! dom nykläckte brukar inte ens vara så söta men det är tametusan han! Linda och the little baby mår jätte bra och linda får massa berömm från personalen på BB ! Hon är smidig för att precis har fött, och dom trodde tom att det var hennes 3 barn hon fick för hon var så duktig med ungen:) Hon är en naturbegåvning helt enkelt! vilket vi alla visste att hon skulle vara!:)













Hur luktar folk?

Simon- han luktar alltid nytvättat! Så fort han kommer hit så luktar det sköljmedel i hela lägenheten!

Vicky- hon har en speciell lukt, hon luktar sig själv inget annat. NI vet när en människa har en speciell lukt.

Malin - hon luktar rökelser och spya hahaha!! Hon är tvåbarnmamma därav spyan!

Linda- Hon luktar en speciell parfym

Robert- han har olika lukter, men för det mesta så luktar han verkstad för han jobbar så mycket haha!!

Ilona- ja hon luktar som sin parfym

My- Hon har alltid haft en speciell lukt men sen hon blev tillsammans med anders, så har hon börjat lukta annurlunda. hon kanske luktar anders?

Thomaso- Han luktar sin parfym som ser ut som en mp3, en liten bakfyllaluft brukar också finnas med hahaha!

Mormor- hon luktar alltid bodylotion!

Mamma- luktar parfym blandat med skog och hund haha!

Tove- luktar barn! inget negativt, det är så svårt att sätta fingret på. Hon lukta aldrig illa men om man luktar på henne så känner man på lukten att hon har barn:) hon luktar gott med doften "barn" ;)

Chefen- luktar alltid MYCKET parfym eller vax!

CAT- hon luktar hemma! en sån där lukt som känns hemma. Så luktar hon:D!

Jag själv! luktar vattenpipa! bodyshops söta lukter blandat med rök haha!!


ni måste tycka att jag är störd haha! men jag kommer ihåg att om någon hade glömt kvat tex en tröja hemma hos oss och mamma frågade vems det var. så luktade vi barn alltid på det, för då kunde vi veta direkt vems tröjan var!:D För alla har en speciell lukt:)




OJOJOJ

Sthlm idag då! p vägen upp var det jätte mysigt. Inte alls mycket folk, det luktade jul på tåget tom. Satt och kollade ut genom fönstret och såg all snö! det var faktiskt mysigt!

Och sen var jag den jobbigaste kunden i världen och begärda så mycket och krånglade. Jag skämmdes faktiskt! och det gör jag väldigt sällan. När man själv jobbar i butik så vet man hur jobbiga kundar kan vara, och idag var jag den värsta sorten hahah!

OCh vet ni vad som hände i duschen idag då! jag råkade ta sönder en ljusstake som stod där!. den ramlade ner och glasskärvor flög överallt och en träffade min fot så det började blöda som fan! såg ut som någon hade blivit mördad i duschen. Fy vad man kan blöda alltså!

OCH NU TILL DET BÄSTA!!! MIN NYÅRSKLÄNNING KOM IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lång dag igår!

Igår gjordevi en liten roadtripp till min papi! mycket trevligt och jag fick min underbara wook som bara han kan göra! försöker jämt "bajjta" honom men det blir liksom inte äkta som hans. Han gör ju sin över riktigt eld sådet blir ju annan smak! det blir alltså äkta! ;)

En mycket trevligt dag men massa prat om minnen, fika, hästar, snö, snowboardåkning och annat:)






















Jag vill också!

Jaha jag och robert skulle gå på bio och mysa idag men så blev det inte, har fått sitta här helt själv så jag är faktiskt lite smått föbannad. Fast lite dum är jag ändå för han har inte sovit på länge och behöver verkligen det. Men som den största egoisten i världen så kan jag inte råför att jag blir förbannad!

Sen till en annan sak, man kollar in allas bloggar bilder mm. och alla ser ut att njuta över snön. åker pulka, går ut och gör snöägnlar! och jag vill oxå! men har inga kläder till sånt! ska nog införskaffa mig lite snökläder så jag också kan åka pulka och sånt!

Jag är nog lite mobbad

Det är lördag, och jag är rent runt hela dagen efter julklappar. Nu sitter jag hemma helt solo. Eller solo är kah ju egentligen inte simon och robert hemma men dom sover. Fast lite solo är jag ändå. Jo vad har jag gjort då? Jo marie lagade lite mat åt sig själv samtidigt som hon har tvättstugan. This Sucks!

Lördagkväll TJOHO!

Linda gillar idol skarpt!

- ska du med till stan och kolla på idol kl 2?



-kan vi nog göra, ska åka runt och köpa lite julklappar idag:)



- ok men man måste ju se errik. det är ett måste
 

Min syster höggravida syster ska alltså vanka ner sig på stan för att kolla på flickidolen erik. hon är alla flickor kommer stå och skrika hahahahha!! KLOCKRENT!


- det var bara mitt tuggummi

Dm flesta som känner mig vet att jag finner tuggummin mycket vidrigt! jag gört bara, fråga mig inte varför. och igår blev det äkligt! Det kom fram en kille med ful sidenskjorta, och sa
- när hade du tänkt att dansa?
- glatt humör, jo för fan ska bara svepa ölen så kommer jag som en storm!
- a visst (killen blir troligvis ofta dissad haha)

Han lutar mig fram för att prata med mig och då mister han kontrollen över sitt tuggummi och det ramlar ner i knät på mig!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH usch jag trodde jag skulle dö! och han skämdes inte ens han sa bara,
- det var bara mitt tuggummi
Jo tack jag vet det!




Nu drar jag!





Dilemma!

jag vet inte riktigt hur jag ska göra tonight! Självklart vet jag mina planer, Först till frida och fira henne sedan sthlm för att fira vickys syter Jenny:) men dilemmat är dom skorna! om man sättter på sig skyhöga klackar så kommer jag ju ramla hur många gånger som helst. Det vet jag med säkerhet. OM jag redan halkar runt med låga stövlar så kommer jag verkligen halka runt med 14 cm klackar med några öl i kroppen. Så jag funderar stark på att ta converse! men det är ju finare med höga skor. Ja som sagt barnen i afrika svälter och jag surar över skor, dumma mig.

jag tror nog att jag tar med mig båda skorna så får man känna hur det känns:)


Vart fan är mina pengar?

Nu har jag varit på stan och shoppat lite, jag tror att det mest blev skräp och nu är jag bara arg på mig själv att jag ens köper saker när allt ändå är rea! Och plusset på det så fattas det ca 1300 kronor av mig! när jag kom hem satte jag mig ner med kvitton och allt och räknade ut för jag visste att det inte kunde stämma! och det gjorde det inte heller, så därför är ca 1300 kr på vifft. Antingen har jag blivit bestulen eller så har jag fan tappat pengarna! usch detta förstöde helt min partyglädje!!!!:(:(:(






Hej mitt vinterland nu somnar jag!

Jag ska berätta om Frida, vi har känt varandra jätte länge! Vi lärde känna varandra när vi gick i lågstadiet i tavesta. Då hatade vi varandra! hon var den där tysta snälla tjejen och jag var monstret! i sexan slutade hon till oxelesund, men efter ett tag kom hon tillbaka så om jag inte har helt fel så började hon i min klass i eneskolan i sjuan. Och då tog jag henne under mina vingar på en gång. Sedan var det Marie och frida jämt jämt jämt. vi har gjort många roliga saker tillsammans, och många roliga stunder, och allvarliga för den delen. Sen slutar man ju nia och då går man åt skillda håll. Hon skaffade nya vänner och jag med. Man glider ifrån varandra bara, inte med flit men ibland blir det ju bara så. Men ändå så är vi vänner och kommer vara det för hela glatta livet och jag misstänker rätt!

Hon fyllde år för några dagar sedan och redan nu i morse fick jag ett mess där det stod att nu har hon körkort! så jävla bra jobbat!!! Grattis till körkoret och Grattis i efterskott!



Jag ska tala om att Frida är en jävel på att sjunga! hahahahahahhaa


Orken är som bortblåst

Hur många gånger varje dag, varje vecka, månad stannar man inte upp och känner "fan jag orkar verkligen inte" man vill bara att någon ska komma och säga "gör du annat marie, jag fixar detta åt dig"

Men det gör ingen vissa saker måste man bara göra själv, när hjärnan är full och kroppen är slut och man vill bara lägga sig i sängen stänga av mobil, släcka ner hela läegnheten och sova länge länge! Men det kan man inte! hur mycket man än inte orkar så kan man inte bara skita i saker, vissa saker måste man bara göra. Ångest i kroppen för man inte hinner med allt, och när man väl hinner så har man fått avboka och tackat nej till hur många saaker som helst.

Orken och kämparglöden håller på att brinna ut, och det kan man inte tillåta men vissa saker kan man inte styra över. Men får helt enkelt hålla käften och fortsätta ändå, stänga ut allt annat.

Jag hoppas bara att allt slit kommer belönas i slutet av det långa loppet...


Usch!

Jag la massa pengar i fickan är kilade ner på stan för att göra mig av med dom! vad speciellt ute efter en outfit till fredag, men fanns det något eller? INTE ETT JÄVLA SKIT! fy vad ledsen jag blir! men ändå känns det lite onödigt att köpa massa kläder som ändå kommer vara på rean om en vecka. Får väl städa i graderoben då hittar man alltid en massa bortglömda saker!

Det enda jag hittade var ett armband och en duschtvål hahaha!



körde på frallan igen! men mycket kortare så det var förändring nog för mig, har nog inte haft så här korta naglar hihi:)

-Du älskar verkligen dig själv va? - JAPP.


Yrar runt som vilda möss!

Skola skola skola skola det är det enda som talas om nu. Det ligger skolsaker överallt i lägenheten, almenacken är bara full med skolasaker, tankarna i huvudet har bytts bort från roliga saker till skolasaker. Det suger!! Men fan! jag måste ju och jag gillar verkligen inte, man har ju inte tid med annat. Det ska bli så skööööönt med att få sluta på fredag. Men sedan måste jag ju plugga röven av mig på lovet för jag har sjukt mycket omprov att göra! jag gillar inte detta, det ska gudarna vet!

Nu till en sak jag inte heller gillar! Ingen vill följa med mig ner på stan, ingen vill ju gå ut när det är svinkallt ute och en storm är på väg. (verkar det som) Så jag får väl kila ner på stan och köpa min nagelsaker! om man vill bara fin får man lida pin. Jag funderar på att klippa ner naglarna rejält och bara ha dom beiga! men så tänker jag ju jämt sen sitter jag där och fixar och trixar, och innan jag ens har upptäckt det så kör jag på samma grejj i alla fall...









Just de! glömde säga att jag på lunchen idag förstorade läpparna, målet var att få kissieläppar för hon är min idol! Jag tycker resultatet blev kanonbra! HAHAH;)


Tysk modell

Trött är jag och trött vill jag fortsätta att vara så jag kanske äntligen kan få lite sömn!

Nu i slutet av kvällen la jag faktiskt böckerna åt sidan och hade lite mys med mig själv:)





Linda är bra rolig!

Idag halkade hon på snön, hon ställde sig upp och skrattade och sa aj sen kläckte hon ur sig
- fan marie jag tror att jag sprack!


idioter finns det gott om!

Idag har varit en väldigt skön dag:) först var jag i skolan där vi kollade på film, kill bill;) sedan gick vi sluta! jag brukar tyck att det är lite onödigt att gå till skolan på en sån dag men nu gjorde jag inte det. Det var bra att ajg gick dit för då kommer jag ju igång för dagen istället för att ligga hemma och dega när man har så jävla mycket att göra. Sedan gick jag hem och väckte linda som nannade här i natt då hon skulle till bm tidigt nu i morse:) Men jag väckte henne i alla fall så gick vi ner på stan och kollade runt lite och jag tog vuxensteget att köpa en jävla kallender. känns lite jobbigt att terorisera MY hela tiden då jag aldrig vet något! så nu har jag köpt en så nu jävlar kommer jag ha stenkoll, om jag har tur hahah!

Sedan bjöd linda på lunch och en gubbe hoppar in i hennes mage! så jag blev ju tvungen att öppna käften och fråga vad han höll på med egentligen! Istället för att då på nytt be om ursäkt (rätt denna gång) så börjar han skrika på mig och gjorde en scen av det hela. Jävla idiot alltså, inte fan ska någon hoppa in i min höggravida syster utan att kyssa henne fötter och be om förlåtelse. HAHAH nej nu skojjar jag, men ni fattar! borde han inte skämmas istället för att börja skrika? ÄSCH


Vinter














Jag beundrar....

Detta med bloggar, nu för tiden har alla en. Och det tycker jag är jävligt kul, man får följa intressanta människors liv! vissa bloggar får en att skratta, gråta och fundera. Jag startade framförallt min blogg för det var en kul grejj. Jag behövde ett tidsfördriv där jag fick göra som jag ville! jag är ju en sån person som är väldigt öppen om mig jsälv och mina tankar, åsikter. Men det finns faktiskt en gräns för mig, jag vill itne blotta mig helt. Kanske för att jag är för rädd och medveten om att folk läser faktiskt denna blogg och då vill jag inte skriva allt för personliga saker om mig själv. Men vissa gör det! Folk kan berätta om sin ångest, att dom ifrågasätter livet, skriver sina innersta tankar. Det beundrar jag, när dom uttrycker sig mycket via sin blogg och blottar sitt inre om man får säga så. Jag beundrar det!

Men sen finns det folk som gör det fel, blottar sig själva. Skriver alltför personliga saker om sig själva, visar alldeles för mycket att sig själv. Varför gör man detta? jag dömmer ingen, men ni som gör detta är ni verkligen medvetna om att det ni skriver i eran blogg kan tekniskt sett hela världen ta del av? Vill ni då att varenda människa i världen skall se och veta allt om er och erat inre?

usch jag kan nästan tycka att det är obehagligt när folk blottar sig FÖR mycket. ja för sitt eget bästa. Är ni inte medvetna om att det finns grymt sjuka typer här ute i världen som letar efter sån info för att använda det emot er och rent utav skada er, men den infon som egentligen var oskyldigt från er sida?

ÄSCH....


En dikt till min vän MY

Varför ska du nu gå när julen står på?
Varför sola och bada när du kan glassa med lassa!
Varför lämna din vän ute i kylan som har dig så kär när du kan stanna och köra missionär?
Varför rikskera livet genom en flygresa när du kan stanna hemma med din vän och riskera ditt liv på sjöresa?
När du väl ligger vid poolen och steker tänk då på din väns plättor hon stekar.
Ett schema måste din vän fixa när du alltid har trixa!
Vännen förförväntar sig en kram när hon kommer hem så ge henne inge hulligan.

Vännen kommer missa sin ryss så ge henne kyss.
Vägen till teneriffa du vandra och kom hem med en sniffande anda.

HAHAHAHHAHAHAH fan vad jag suger på att göra dikt/ramsa måste faktiskt träna!


Mina favoriter!

I brist på annat så tänkte jag visa min favoriter i badrummet!:)

Den första är olivolja, jag är en trogen användare av det minst en gång i veckan. då tar jag olivolja i längden på håret. Gör en boll av håret och sätter en plastpåse över bollen och sedan gummisnodd runt:) Har det över natten och sköljer sedan ur det på morgonen och tvättar håret som vanligt och avslutar sedan med inpackning!




Den andra favoriten är en blåbärsinpackning för håret som ska vara i håret i 3 minuter bara. SÅ den använder jag varje gång jag tvättar håret! håret luktar jätte gott och blir supermjukt. Denna produkt ärfrån bodyshop!
 
Den andra lilla flaskan är ett serum från body shop som är till ansiktet. Superbra då den verkligen ger huden en riktig fuktexplosion men på ett bra sätt då den är anpassad efter känslig hy. Bra på vintern då man blir lite törr i fejjan!:)



Den sista och bästa! är ett lermask från bodyshop som är värmande när det läggs på. Anledningen är för att den verkligen verkar på djupet. Brukar har den när jag duschar länge då den ska sitta på en kavrt tjugo minuter. anledningen till att jag har den i duschen är för att porerna öppnas upp då och då passar jag på att rengöra ansiktet på djupet.



Johannes är en man som bär på glada nyheter!

Trodde att vi slutade skolan på tisdag nästa vecka, men johannes berättade precis att det är NU på Fredag, aldrig någonsin ska det bli så skönt med lov som nu!

Och MY är snart på väg till teneriffa, VI har snö på backen och fryser rövarna av oss medan hon snart komemr ligga med en kall öl ( visst MY;) och sola skiten ur sig. Neeeeeeee, jag e int`bitter!!





Jag är ett as!

Gud vad trött jag blir! Klockan ringde i morse, och var jätte jätte trött. Men upp måste man ju. så jag vandrade iväg till duschen som en zoombie! stod i duschen lite VÄL länge så jag fick stressa som en liten tomte för att hinna på klar, så jag skulle slippa bli sen! Hade skorna på mig och skulle precis gå när jag gick till datorn för att kolla vilka lektioner jag ska ha idag, så jag vet vilka böcker jag ska ha med mig. OCH VET NI VAD!? jag börjar ju inte förän halv tio och trodde jag började klart över 8! Mitt larm startade kl kvart övre sju i morse när det gentligen skulle gått halv nio! sånt här förstör verkligen min dag, vad fan ska jag göra i en timma nu då? bra sitta och uggla och bli ännu tröttare. Ringde robert och frågade om han ville fördriva tiden med mig, men han är ju fullt upp på jobbet. OCh det är knappast så att man kan ringa en vän, alla ligger väl och sover för dom har kollat rätt på schemat!

Jävla piss morgon!


Inlägg om PORR som man uppfattas som stötande!

Vicky och jag satt här om dagen om pratade om killar om porr. Vicky är bra, henne gillar vi!

Men i alla fall, de flesta killarna på denna jord kollar ju på porr. Det vet vi tjejer mycket väl om. Flickvännerna, fästmön och fruarna vet om det. Vi alla vet! Det är ingen big deal! killar är såna. Dom vill kolla på silikontuttar, blekta anus, bortopererade blygläppar, stön, och nästan gruppvåldtäkt med 5 killar med hästdasar som knullar söder en liten kvinna! det är porr, det är sexigt. Sexigt med en tjej som i vissa fall är så hög att hon inte ens fattar vad hon själv gör, och ställer upp på allt. Sätter på sig klädern får sin paycheck och staplar hem. I alla fall, det är sexigt som fan.

De flesta tjejer accepterar detta för att dom tycker att det är en oskyldig grejj. Men jag fattar inte, vad är det som är så oskyldig med att din partner sitter och runkar till en annan tjej och blir askåt av det?? Men vad skulle killarna säga om att vi tjejer satt och kollade på insmorda assnygga killar med kukar stora som mount everest! och pulla till det och tycka att det är så jätte upphetsande! skulle killarna tycka att det var lika okej som vissa tjejer gör med killar och porr? nej det skulle dom inte, då skulle dom också få komplex över sina kroppar. Likaså som alla porrkollande killar ger tjejer i samhället komplex. för det är egentligen inte samhället som ger alla dessa unga tjejer komplex när det gäller sina intima delar, utan dets står faktiskt dom porrtittade killarna för.

En tjejkompis till mig har inte sex med lampan på och låter inte hennes pojkvän pulla henne för att han inte ska se och känna hennes NORMALA blygläppar. Hennes kille kollar mycket på porr. HUM undra varför hon har komplex över sin fitta!?

Hittar inga bilder så måste fan rita istället!







Lite bilder!






























Thank God its saturday

Jaha vad har jag gjort idag då? Jo jag var taggad till tusan för julfesten med jobbet och plötsligt när jag skulle börja fixa mig så hände det något så det slutade med att jag inte kunde gå! gud så ledsen jag blev, hade ju sett framemot att dansa loss och drägga mig med Thomaso! som btw har tjej nu, You go man! hahah! Thomaso gillar vi, han är snäll:)

Så vad har lilla marie gjort idaag då? Jo hon har fixat och trixat sedan sovit, ätit tacos. Robert var skit gullig och köpte en kasse med öl till mig. Och den jävla kassen står och hånar mig ute i köket. Den ska se på fan! så kaxig är den inte när jag väl dricker upp den som en alkistant på stan! neh! då ska den nog få se... kassjävel..

Nu sitter jag med ansiktsmask och funderar på om jag ska knyta mig eller om jag ska dra på mig klackarna och vandalisera Ninves nere på stan. äsch..

Hemkommen och JÄTTE trött!







Fruktansvärt god julmat! mätt som en strandad gravid säl! Lägger upp lite bilder och så i morgon är allt för trött! men en sak måste jag säga innan jag går och lägger mig. Ni vet såna där folk som uppträder på julbord, tillställningar mm. Dom ska alltid få igång publiken med att stå upp, prata och sjunga i micken, man ska tala om vad man heter sen ska folk applådera. ÄSCH! det är ingen som tycker om sånt, ärligt! Sen hjälper ju inte dom där jävla strålkastarna som riktas mot än när uppmärksamheten riktas mot en. missuppfatta mig för fan inte. Jag älskar uppmärksamhet och är inte blyg för fem öre. Men när jag äter med min "familj" och för en samtalsämne vill jag väl för fan att jävla jippon ska låta mig vara ifred!

Men det säger jag GOD NATT! Dröm mardrömmar! , (lisa du ska drömma om den där flickan med svart hår! HAHAHA!)

Kul jul!



JULMAT SKA NER I MIN MAGE!


tänk att vara tillsammans med en skådespelare!

Dom kan ju spela ledna, arga, glada, kära JA YOU NAME IT! hur ska man då kunna lita på dom. HUM måste nog komma på det tills jag börjar dejta brad pitt. Det första jag ska göra är att tvinga honom raka av sig sin könshår till skägg!

Style by stars!

Usch vad jag verkligen inte gillar detta företag! beställde en klänning därifrån för ett tag sedan. Fick hem klänningen men fick ingen faktura med i paketet eller inte heller senare. Klänningen var inte alls fin så jag ville skicka tillbaka den men visste inte hur jag skulle göra för jag inte hade fått någon faktura. Så jag mailade deras kundtjänst och förklara läget. Då sa dom att jag skulle skicka tillbaka klänningen så skjuter dom upp fakturan och sedan makulerar dom den när klänningen har kommit tillbaka. Att skicka tillbaka klänningen kostade bara 150 kr i sig själv, och hon på posten sa att jag kunde kräva tillbaka dom pengarna för det skulle aldrig ha blivit så dyrt om DOM inte hade gjort fel. Men sket i det, vara bara glad att bli av med den. Och idag fick jag ett brev hem om att jag inte har betalat min räkning och att detta komemr gå till inkasso om jag inte betalar inom 7 dar plus att dom har lagt på en jävla massa avgifter pga försening med faktura. Men jag har ju skickat tillbaka klänningjäveln! ringde upp företaget som gav mig påminnelsen så han skulle kolla upp med företaget och återkomma. Så nu håller jag verkligen tummarna att detta löser sig.

Och en sak är saker, jag shoppar aldrig mer på denna vidriga sida!USCH!

Var en av luciakandidaterna i LT förra året



Viktoria Björnsdotter heter hon alltså, tjejen som gubben valde i "mammas pojkar"

Långa nätter...

ett stort problem som jag har nu är att jag inte kan sova. Går upp ca 07.00 varje morgon och sen går jag och lägger mig vid elva men somnar inte förän 4. jag sover inte på dagarna längre. Jag är så jävla slutkörd, jag behöver semester! när man sover mellan 3-5 timmar om natten i en måndads tid så tar det verkligen på en. Går runt som en zoombie, folk märker det inte för jag är ju en glad prick men jag känner många gånger att jag skulle vilja få sova någon gång. Sen hjälper det ju inte att jag har 138383 prov hela tiden och sen 3839202 omprov på det. det är nog därför jag inte kan sova, har kommit på mig själv med att ligga och gå igenom svaraet till provet i huvudet så jag ska kunna allt. För jag måste klara alla prov. Det är en så enorm press att går inte ens beskriva i ord. För mycket att tanka på, för mycket att göra men för lite tid helt enkelt. Jag är en tänkare men visar det för många, men visst tänker jag gör så det räcker och blir över.

Som jag sa idag. " man måste vara lite dum i huvudet för att klara av denna värld och inte bryta ihop"
Tur att man är dum i huvudet då!

Låten var till mig en gång i tiden..! hahaha!!


Jag har tänt ett ljus för din skull:)



Jag älskar dig..

Saker som gör en glad!

Kollade igenom mitt block efter en CV som jag behöver nu som jag skrev i engelskan. I ALLA FALL och medans jag letade hittade jag massa gulliga meddelanden från robert som poppar upp ibland när jag sitter i skolan:) då blir man så glad:) hittade även massa saker som, recept, teckningar, tävlingar, packningslistor. Lite kul faktiskt:)










Några av MÅNGA !

Nu sticker jag iväg till moraberg och sedan till järna!:)


Nobelmiddaag!

Skönaste dagen i skolan på länge alltså:) Först blev det skridskor, gud alltså jag kommer ihåg när man var liten och hängde med dom tuffa grabbarna i rinken och åkte skridskor hela tiden. då var jag fan bäst. men nu kan jag inte riktigt påstå att jag är det. Gud vad dålig jag är! hahha stapplade mig fram men till slut var jag faktiskt lite duktigt i alla fall. Efter jag åkt runt med läraren hahaha! Sedan blev det prov och det gick nog ganska bra. sedan fick jag tillbaka ett annat prov där jag hade fått vg. Mycket bra och då blev jag lite förbannad på mig själv. varför kunde jag bara inte gjort bra ifrån mig från första början? då skulle jag fan haft topppenbetyg, attan att man ska vara så jävla lat och "odriven". Äsch men får väl rädda det man rädda kan!

Sedan blev det nodelmiddag, god mat för en gång skull och sedan slutade vi:) Och nu sitter jag här och pillar mig i naveln, ska börja knepa på mitt engelska tal som är till i morgon också..


Dagens funderare!

Vicky var här, den lilla räkan! hon är bra mysig. när hon kom hade hon med sig blommor och en cigarr till mig. sedan sa hon att jag skulle följa med ut, SO I DID. och där hade hon byggt en kojja där vi fikade!

Men vi började prata om svartsjuka, om vi har varit med om det. och om vi själva varit det. Och då frågade jag vicky vad fan är svartsjuka egentligen? vet fortfarande inte det. och det verkar som att alla har olika uppfattningar om vad det egentligen är. Min syn på svartsjuka är när man känner sig hotat av någon eller sititautionen och därför agerar på ett "hotfullt" sett. Expempel. Robert fikar med ett gammal flamma" om jag skulle blivit svartsjuk då är för att jag ser denna flamma som ett hot. och om det är svartsjuka är man inte så säker på sig själv?

Sen har vi ju att bara vara förbannade. Jag blir förbannad INTE svartsjuk iblnd. Tex när tjejer råflörtar med robert framför ögonen på mig. Då blir jag förbannad att tjejen inte respekterar att han har flickvän. DÅ blir jag alltså inte svartsjuk, jag blir förbannad!

det är fasiken svårt att förklara!

En till grejj inann jag säger god natt! Varje gång jag träffar vicky har hon alltid nya olika cigg med sig! vissa har jag ens en sett förr. hon shoppar cigg på konstiga ställen alltså. hon håller sig itne till som vanliga märkerna hon inte. hon ska alltid vara värst!! HAHAHA



Detta hade hon med sig idag!

Jag hann inte.....

Jag kan inte kapa klänningen denna gång heller:( jävla fittskit alltså!

Kan berätta om min dag istället! gick ner på stan med lillebror och åt toastskagen och kollade på skor. Måste ha ett par kängor typ, är så trött på stövlar och det känns ju så tråkigt. Så jag köpte ett par kängor, helt svart . stilrena helt enkelt. Inga spännen eller nitar. Men det fanns typ ett par coyboysboots som var skit tuffa!! med fullt med nitar på! ville kapa dom men så blev jag ju tvungen att tänka smart. Så jag tog dom stilrena som jag kan ha till allt. Plus att cowboysbootsen var alldelles för spetsiga för mitt eget bästa. men kommer nog köpa dom ändå! bara för att dom är så coola!!

Sedan gick jag och gav blod! japp ska också donera mina organ när jag dör. folk är så kinkiga med detta. " åh nej min själ följer med mina organ in i den andras kropp" ni har kollat för mycket skräckfilm? fast hjärtat vill jag inte donera bort. hjärtat känns så blottat , det är mitt hjärta. Nej det vill jag att det ska bli begravat. bara för symbolens skull. Men i alla fall, fick inte ens lämna blod! nej fick fylla i massa papper och mer papper. sedan skulle dom prata med mig, det var som att dom drog ut på allt och sa samma saker om och om igen. tills slut avbröt jag henne och sa hejdå och gick. Jag orkade verkligen inte mer, jag var helt slutkörd av att bara lyssna på henne tjat. usch.





Nya skor och hjälpa Johannes!




ROBERT KOM HEM DET ÄR PANIK!

Som jag berättade tidigare så har jag haft så otur med mina nyårsklänningar, men nu har de fyllt på storlekar. och jag nappade en med en gång! men sedan vet jag ju itne hur jag ska kunna betala för jag har elaktronfittkort och robert har inga pengar på kortet bara kontanter. och det hjälper ju inte mig! Jag ringer robert i panik och säger att måste komma hem för han måste hjälpa mig innan det är försent. mitt hjärta klarar inte av att mista ännu en klänning!!

PANIK.....


Motion på morgonen!

folk som joggar på morgonen har jag alltid tyckt är dumma i huvudet. varför jogga när man kan sova en timme extra? Jo för man får så mycket energi hela dagen säger dom, dumma i huvudet tycker jag, man blir väl piggare av att sova en timme till istället!

Men nu tror jag att jag har fattat lite. Jag är en sån människa som vaknar sent på dagarna och är en zombie hela dagen och kan lätta gå och lägga mig igen utan problem. Men idag gick jag upp satte på mig kläderna, la ipoden i fickan och tog en långpromenad med alba i rasktakt. Detta var mer för albas skull då det har slavats med promenaderna. Och nu är jag inne och har ätit frukost och jag är inte alls trött? kan det bero på den raska promenaden som fick igång blodet och allt sånt tjafs i kroppen så jag blev piggare?

Jo man blir nog piggare av att röra på sig på morgonen, men det är allt bra skönt att sova också:)








Syns inte så bra men det är en bild på en spindel! vi var hemma hos my och hon börjar skrika helt hysteriskt så  hjärtat hoppade upp i halsgropen! sprang och frågade vad fan det var som stod på! då pekar hon på spindeln och skriker. "MY HAHAHAH det är ju bara en spindel" " nej den är skitäcklig hahahah"

Har halft gett upp!

Jag har hittat 6 olika klänningar på nätet, till nyår! och varje gång jag skulle beställa någon av dom har inte inte haft lösenordet mm. allt har helt enkelt skitit sig med att komma in på sidorna varenda gång! och när jag väl kommer in så är klänningarna slut! SLUT!! snart ger jag fan upp och går naken på nyår! det är ju ändå så jävla överskattat! " åh nyår, hit nyår dit" äsch dra dig i brasan . det är nästan bara mobbade människor som tycker om nyår för då "äntligen" händer det något. JIPPI! sitta i en unken lägenhet med 3,5 och röka vattenpipa och sendan nuppa med en random kille och skryta om det dagen efter.

NEEPP.. Jag tar nyår som det kommer! fast jag vill ju faktiskt ha en klänning! 





Fabio datordoktorn!

Jag har varit datorlös!! hujada mig ! datorn ville inte allt samarbeta och jag när nära på att förlora den. sedan kom jag ju på att en datordoktor hade gett mig sitt nummer och sagt att jag skulle ringa honom om det krisade sig. Detta hände sent på kvällen men som alla andra doktorer har ju fabio jour! hahha skämt och sido han är en lifesaver alltså! tack fabio du förtjänar en bulle!

Vad mer finns det att berätta då? jo jag kan ju kanske meddela att min syster ska sluta skrämmer skiten ur alla hela tiden. Hon är ju som sagt höggravid och kan kläcka när som helst. ja då ringer hon folk och man missar samtalet , man ringer upp i panik och då är det antingen upptagen i 2 timmar eller så är mobiljäveln avstängd. så detta resulterar i att alla ringer till alla som yra höns i jakt efter linda eller information om något har hänt. Så börja svara i telefonen när någon ringer upp !

Gissa min älsklingsbutik!




Jag kan också göra en "GYNNING POSE"



Jag har också hakat på trenden med fuskpäls!


GRANMANNEN!

Nu ska jag allt berätta! det började med att jag tog tåget! tåget! på perrongen så stod det en riktigt knäppskalle och pratade med sig själv i hundraåttio och skrattade. Vad skit rädd att han skulle hoppa framför tåget. sen oturen som jag har med att puckon alltid gillar mig (robert) så står han så klart vid mig, jag flyttar på mig han flyttar efter. en obehaglig typ alltså! sen kom jag på tåget och där var det fullproppat! satt på golvet ett tag men bestämde mig att förflytta mig till 1a klass istället, där fanns det ju plats! och fick två vänner!

kommer till strängäs och blev upphämtad av anders och MY gud så glad jag var att se dom! tacos stod på menyn! och vips vaar den i magen, sen blev det ju dags att fixa sig. och det görs ju bäst med att trängas, lyssna på skön urfånig musik. (my får tips på låtar från lekis) Sen blev det färd ut på BYN! inte en jävla kotte ute. började med den första krogen. där fick vi höra från vakten att det inte var något drag, så då gick vi vidare till någon annan krog . och där blev vi kvar, eller det var mer som en PUB uppmärksamheten var nog på mig och MY vi likosm smälter inte in i degen i strängäs. Vi stod på dansgolvet och dansande negerdunk fast det var dansbandmusik, gav mig på att dansa lite bugg också men det var tammetusan inget för mig. Dansa dansa dansa i alla fall. På hemvägen träffade vi på gulliga människor, men det gulligaste gänget var nog dom som koom gående med en julgran och julgransbelysning! dom skulle vi följa med på efterfest med. men vi blev stoppade! av polisen! nej nu ljög jag.... inte om grabbarna men om polisen hahahaha

Vi kom hem till My och kröp oss till korgs, och en sak MYS MAMMA SNARKAR!!!! GUD VAD MÄNNISKAN SNARKAR!!

Vad har vi lärt oss av detta då? jo my måste alltså flytta med mig till amsterdam där vi ska spendera hela dagarna med att äta massa haschbrownies och dricka örtte.







Girls just wanna have beer!

Hallå i stugan! jag är i strängnäs! vilken resa hörrn ni! ska allt berätta om detta galenskap!

Sminket är snart på! snart är man alltså snygg hahaha!! Tacos i magen och har bajsat i bastun! inatt kommer det bli en dimma av dansband hahahah!!

Alben the toebira



Nu sticker jag till strängnäs där jag och my ska gästa dansbandskampen!!! YEEAHH BABY!!

Och det blir tom converse ikväll, inga klackar här inte, det måste man ju också prova!

Önska mig fan lycka till på att jag kommre fram , ska nämligen åka TÅG!!

Nej jag slår inte min hund..

Vart ska du!
till america! så jag får lugn och ro!

Hund jäkeln har varit ute, hon skämmer alltid ut mig alltså. ibland känns det som att hon vill sätta dit mig! som i morse. då springer hon in i ett staket och börjar pipa som fan, högt också. och genast så vänder sig alla människor om från alla håll och blänger på mig som att det var jag som slog henne eller något. Och sen trippar hon iväg lite kaxigt. HAHAHAH

Och nu har jag ätit mackor, ägg och chips mycket bra frukost om jag får säga det själv. sen är ju min favoritfilm på tv. RASMUS ON THE FUCKING LUFFEN! hahaha bästa filmen ever, som sagt jag längtar till jag får barn , då ska jag sitta och kolla på barnfilmer hela dagarna. men inte dom där nya filmerna utan dom gammla godingarna. För barnfilmer är ju som sagt bäst. Visste ni förästen att disney ska sluta med animerade filmer och börjar göra allting för hand som back in the old days! japp, mycket bra!



Det roligaste jag vet!

Jag sa höromdagen till Vicky att jag har sån lust att vara så brutalt ärlig om folk på bloggen, vara ärlig om vad jag tycker och tänker om alla. Hänga ut dom och visa för världen att dom är inte så bra som dom säger. Jag kan sitta och skratta i år när jag berättar för någon vad man egentligen vet och inte vet om människor.

Men jag har väl min kära mor att tacka för att jag inte gör det. Jag är uppfostrad att vara ärlig, ärlig men på ett bra sätt. Jag har blivit uppfostrad att man säger vad man tyckr och tänker till en viss gräns, men m någon frågar så frågade dom faktiskt och då vill dom ha ettärligt svar, då ska dom självklart få det. Men man får inte vara dumt ärlig och berätta saker som gentligen inte behövs. Och framförallt så ska man stå för vad man säger.

 Dom flesta borde gå runt med en tröja med texten! "DIVA på dagen men gråter mig själv till söms varje kväll...."

Synd om dom


Jag älskar verkligen gamla männsikor!

deras liv och vardag är så lätt! du går runt och lullar för sig själva. när jag blir gammal vill jag vara  lite galen som min mormor ungefär. henne är det drag i, hon är rapp i käften och är ständigt i nya konflikter med alla, men alltid sitter och skrattar när hon berättar om det. hon vill ha allt på sitt sätt, jämt och ständigt om man inte gillar det kan man fara och flyga. Och hon blir också glad för det där lilla:) även fast hon kan vara lite krävande.

Gamla människor i mitt grannskap då? JO! den äldsta gubben i huset har sin gammla saab parkerad utanför. han går till den ca en gång om dagen men lite kassar. möblerar om i bilen och öppnar motorhuven, han kör aldrig bilen. han har den bara som sysselsättning.

En annan gubbe går runt och krattar, plockar skräp och fimpar. Sedan går han ut till sin bil och torkar bort vattnet med en svamp om det har regnat, vet itne riktigt varför? men det gör han i alla fall. Sedan har jag nog sett att han smugglar med sig en öl eller två när han går kvällsrundan med hunden. hahahah störtskönt!

Och jag vet hur jag vill ha det när jag blir gammal. Jag vill spela bingo, fika med mina vänner, sticka kläder åt mina barnabarn. Jag ska nog itne vara sån som lägger mig i mina barns liv för mycket. men de ska i alla fall få veta vad jag tycker och tänker. Sedan vill jag ha en lägenhet i stocholm men också ett litet hus i thailand eller ngpt varmt land. dit jag kan åka när det är vinter här hemma. Jag gillar  ju inte kyla och kommer nog aldrig att lära mig det heller. Jag är en värmemänniska:) Detta vill jag alltså ha när jag är 60! fram tills dess vill jag ha fart och fläkt!












God morgon

Igår vankades det mys hemma hos malin i järna:) hon rä bra duktig hon måste jag fan tillägga. Ni vet när man flyttar så står det ju alltid kartonger och sånt överallt. och gärna någon månad efter och så också. Sen tar det ju typ ett år innan det ser bebott ut. Men malin har bott i sin lägenhet i två veckor, för det första har hon ingen kartong någonstans och sedan ser det ut som hon har bott där i 4 år minst. Hon har verkligen bebott sig där nu, as bra och verkligen mysigt blev det också, malinstyle liksom:)

Sen kommer jag hem och ville mysa lite med robby och då visar det sig att han är dunder sjuk? han har sprungit upp och spytt hela natten, stackarn. hahaha lite gulligt när han berättade att han var sjuk, då blev jag skit glad och sa
- vad bra! då kan vi mysa heeeeeelllla dagen i morgon:D:D
och då säger han med en "tröttpåmarie" röst,
- marie ny ska vi inte bli glada över att jag är sjuk.
Men det är jag! kan inte råför det! då kommer man ju äntligen träffas hahahaha!!

Och en grejj jag ogillar med vintern! SALTET! tjejer ni vad vad jag pratar om när jag pratar om  saltfläckarna på ALLA skor!

Badminton

Jaha, var intemed på idrotten i dag så jag fick gå till bibblan och skriva ett arbbeta om badminton sitället så nu är jag bäst på detta!! jag ska ju slå simon någon gång alltså. Han säger nämligen att han ärbättre än mig på detta. och jag är helt säker på att jagslår honom ärbäst. så en vacker dag ska vi ha en match! jag ser verklkigen emot att krossa honom och helst ska han börja gråta!! MOHAHAHA

Idag blir det film hemma hos malin om jag inte har helt fel? nej det tror jag inte att jaghar alltså.hahah!!

En till grejj i detta onödiga inlägg.



Min lillebror hade läst min blogg sen säger han,
-marie varför har du lagt upp dina tuttar på din blogg???!!
- det har jag ju inte, jag tog bara en bild från google!
- nej det gjorde du inte..
- jo det gjorde jag visst, vadådå,tycker du att min pattar ser ut så eller?
- " TYSTNAD"

HAHAHAHAHAHAHAHAHA


Vad har vi lärt oss idag?

Linda är socialt missanpassad.

Rökare blir fruktansvärt ensamma på vintern.

Killar kan ju inte vara lika sexiga som vi tjejer.

Det heter cheesebollar.

Jag kannske ska plugga vidare trots allt.

Julklappshandlande!

idag blev det en färd till stockholm med MY. julklappar måste ju inhandlas, dock bara saker till robert denna gång men ändå:) Jag hoppas nu att detta blir bra hihi:) När man gick med hundrafemtio kassar, trött och det är kallt så gick jag och My och fantiserade om när my tar körkort, hur skönt det komemr bli! gud ja! då kan man ju bara lasta in alla jävlar kassar i bilen och fära hem. istället för att trängas bland griniga människor som är på väg hem från jobbet, och alla dessa jävla tider man måste passa. Nej men är helt enkelt fri när man har körkort. Så nu får du fan ta det MY allt hänger på dig nu. om du inte tar körkort kommer vårt shoppande bli lidande! HAHAH!

Sen vill jag bara passa på att säga tack till världens sötaste gulligaste människa, ROBERT! han ringde och sa att jag hade en surprise när jag kom hem. Och när jag kommer gem ligger ett stort paket på sängen med en urgullig lapp. Och vad är det nu då? Jo en adventkallender från Body shop. Fick samma förra året. det är ett paket som man öppnar varje dag fram till julafton. Varje dag är alltså en sak från deras sotriment. som shampo, lermasker, body lotion m.m


RSS 2.0