Härliga dag!

Hallå ikväll grillade jag robert pati och storm längs kanalen:) mycket sol och trevligt:) alba var oxå med och hon var verkligen superglad hela tiden, hon trvides verkligen som fisken i vattnet med alla grabbar:)  tigglisa nummer ett var hon också:) Efter maten så lämnade jag grabbarna för att gå hem till morfar och fika med han och mamma. det blev kladdkaka och kaffe:) men kladdkakan var inte så värst god, den hade hunnit bli alldeles för varm så det var bara smet, men men det är tanken som räknas:) Sedan var det dags att gå hem så jag svängde förbi kanalen och "hämtade" upp pati och robert. Sedan bar det av till affären för att köpa diskhandskar (får verkligen inte förstöra naglarna!)





HAHAHAH så jävla skön bild på Alben, pati sitter i bakgrunden och klipper sitt kött hahaha!






Jag och lilla moffis:)


Mamma gled södertälje runt;)
Grattis på morsdag mamma, jag älskar dig!:D

Nu väntar disken FY fy fy

GUD så varmt det är!

Har tillbringat dagarna med Emelie och solat, var bla på mälarbadet och badade! idag blev det farstanäs och blev bad där också:) Men tar det lugnt nu i början har ju en tendens att bränna mig hahah! igår tillbringade jag och emelie kvällen hos tuttis i gensta:) det var väldigt trevligt:) Madde var ju självklart också där:) kul att se henne hon jobbaar ju soom en liten jude så man har ju aldrig tid att träffas:) men man ska inte klaga utan vara glad för den tiden man får:) haha!

Nu ska jag börja baka kladdkaka, det är ju trots allt morsdag idag:) kvällen bjuder på grillning och fika! som jag ser väldigt mycket fram emot. ska nog passa på att ta en powernap också, ladda batterierna:)



Här skulle vi se förälskade ut hahah! visst lyckades vi:D:D hahaha

död åt alla tråkiga människor

visst att EN människa eller TVÅ tar det lugnt på en fredag men man blir ju besviken till hundra när när är jätte peppad på att få en lyckad fredag och så ligger alla andra och sover!

Tyst robert



Idag har jag varit i skolan, hade uttal med franskan det gick nog inte så bra men men vad kan man göra nu i efterhand? inte så mycket:( Sedan gick jag hem och var hemma en stund sedan bar det av ner på stan med fridiiisen:) Där sprang vi omkring och flummade (mig). Frida var mest trött och deppade hahahahah nej då frida;) Köpte en jeans kjol och två linnen så nu är jag lite nöjd. Fick också en STOR suprise av robert så jag blev så glad att jag började böla. Men ni får inte veta vad det är förän på måndag;)

Nu ska jag byta om till tränningskläder och invänta sofie och fabbiiioo:) Sedan möta upp min liellebror och gå till morfar och hälsa på:)

Vad har jag gjort?

Jag har besökt min morfar mycket, provjobbat, shoppat på min älsklingbutik body shop! Skolan, och varit på en förskola i enhörna:) Just de! Och den där cpmy fick mig att gå hundra mil för hon hade kollat fel på busseen! Att kolla upp förskolan var en uppgift vi hade i pedagogisk ledarskap! Har inte så mycket att skriva just för tillfället men men.

Vad ska jag göra idag? Fixa naglarna städa lite sen SOOOVA gudars vad skönt:D:D
Men jag kan lägga upp lite bilder på min nya älsklingssaker:)





Fick en söt liten väska på köpet:) myckET BR, den blir nog min beachbag 09;)

SOLA SOLA SOLA SOLA SOLA

Hejsan idag har jag leagt i solen HELA dagen:) så jävla underbart, det har ju varit riktigt varmt idag:) Somnade till på gräsmattan och vakande upp och blev jätte rädd för några sekunder. Jag visste ju nämligen inte vart jag var hahah! man är ju van vid att vakna upp i sängen inte ute på en gräsmatta. Men nu är den kalla vintern över så njut allaihopa haha!

Efter ett tag så fick jag även sällskap av vicky emelie och sofia:) vi satt jag pratade om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt:)

Lite röd blev jag dock men brukar alltid vända till brunt över natten så jag är supernöjd:)

Nu ska jag fixa mig fötter;) Dom måste ju oxå bli lite sommarfina:)



MONGO bild haha:) nu är det sommar nu är det sol nu är det koskit i hagen!

jag har blivit utsatt på mordförsök!

Ja det är sant, jag ska berätta för er ! Jag och sofie gymmade igår. Sedan bestämde jag mig för att träna magen lite. Ni vet när man sitter i en sån där stol och drar ner överkroppen och underkroppen upp. Ja men i alla fall sofie skulle hjälpa mig att ställa in stolen, vad snällt tänkte jag men va fan!!! hon satte ju inte ens fast stolen ordentligt. Så den for ju ner i en väldig fart! trodde jag skulle dö hahahahahhah och det värsta va att hon säkert gjorde det med flit, hon vill bara sabotera för mig så jag inte kan träna och blir as TJOCK. Är det det du vill sofie, är det det? HAHAHHAHAHA

Igår spenderade jah med min tid med morfar sov över hos han oxå. Det är tuffa tider för han just nu och jag ska vara där för honom som han alltid har varit där för mig. Mer har jag inte att säga om detta:)

Idag är det sol:):):D:D:D:D sommarvärme JA TACK! det ska tydligen bli ännu varmare i helgen. HELA 25 GRADER! Jag ska tametusan dra mig ut till farstanäs och vara där hela dagen- BARA ligga och sola. Ett dopp kanske? För tusan det är ju snart juni, det är nu livet börjar damer och herrar!



Dagens jordgubbe till till moffar:)

ÅH

Inatt fick jag sova ensam för robert åkte till strängnäs och festade:( men lika glad är jag för de, sov ju trots allt med två hundar i sängen så myssig men dock väldigt varmt hahah:) Så ni sitter jag och väntar på att han ska komma hem så vi kan gå och sola. Man måsye ju jobba li¨te på brännan. Ska inte sommaren komma snart btw? Det är ju för fasiken snart juni, men men what to do what to do:)

Jag vill verkligen åka utomlands, va inne och tittade på sista minuten resor, billigt som smör. Synd bara att ma inte har penga för att åka på en fattig resa hahah! Äsch får väl ta det efter man har jobbat i sommar.:) Men ack så niiice det är att få lite sol på sig man blir ju som en helt annan männnska!

Sitter med tränningskläder på mig och väntar på att bli upplockad av sofie och fabio men jag är så jävla trött och har så jävla mycket att göra så jag vet inte hur jag ska göra. Vi får se hur jag gör. Lägenheten MÅSTE i alla fall städas idag! Snuskigt här ju, jag hatar när lägenheten är smutsig men va fan!

Neh nu ska jag sluta, men en sista sak först. Vad är det med den där killen som vann hela skiten han från norge.
Vadå söt? vadå bra? Ni är ju för fan störda i huvudet!  hoppar omkring och sjunger om sagor. NEH tjejer skärp er för fan! hahahahah

Ha den äran lillebror!

Idag blev det frukost med roberts lillasyster anneli:) Efter det blev det ut och äta tårta för min lillebror blir nämligen 16 idag:) lurade honom hahahah! Mamma sa att jag skulle åka och hämta upp tårtan med sedan ringde igen för att säga att jag inte skulle göra det för hon skulle göra det. Så jag tog tillfället till akt! HAHAH åkte dit och snodde en tårtkartong och pulade ner simons present i den. Sedan kom jag ju till simon och lurade honom att jag inte fick mammas besked om att jag INTE skulle hämta tårtan trots allt. Så han börjar skratta och kallar mig för mongo för jag hade stulit en tårta , men sen öppnade han ju kartongen och fann sin adidas tröja som jag och robert hade köpt till hoonom:) Väldigt surprised och glad blev han hahahah! Jag kan vara en liten luring;)

Efter det så blev det raka puckar hem för att gå ut med hundarna för att sedan gå på bio med illis och jocke. VI såg natten på museum 2, får 3 av fem:) det var rolig och bra :)

Tack för en mycket trevlig dag allesammans:)



Titta så fin han blev i sin tröjjja:)


Min läpp fastnade haha! största leeendet i världen ja tack



Morfar och jag:)





Illis du har väl inte mjukisbyxor på dig, du vet väl att man inte får ha det på sig när man går på bio? hahahaha



En till sak bara innan jag ska sova. Den där nikki är ju lite kockobello alltså. När man kommer hem har hon burit mina skor till soffan och raddat upp dom så snyggt så! så här såg det ut när jag kom hem. Man undrar ju hur hon orkar bära dom, skorna är ju fan större än henne hahahah!

Nu god natt!

fullt upp!

Idag har jag virrat omkring överallt känns det som har haft det väldigt stressigt. Men hann med en fika med mig själv haha det blev en stor latte och en mini brownie:) Vid 1 tiden åkte jag hem till min syster linda som hade en as fin soffa btw. Där satt jag ett tag och gjorde deras vardag mycket trevligare hahha men sedan var dags för mig att pallra mig på pedalens körskola för handledarutbilnding och det var DET DRYGASTE JAG NÅNSIN GJORT I HELA MITT LIV!!! Att sittta i 3 och en halv timme för att lyssna på en gammal gubbe i tajt turkos tröja som inte alls var smickrande för hans kropp och bara lyssna på massa prat! visst det var ju nyttigt vissa saker man lärde sig. Men det mesta visste man juredan. Och det gick så jävvla trögt. kan dom inte bara prata om det vigtigaste och höja tempot en aning så hinner man ju det på 1-2? Men nej nej här pratar man om allt mellan himmel och jord. Skön var han ju hahaha men för det mesta jobbig, det märktes verkligen att han älskade sitt jobb och det är ju bra. Men nog pratat om gubben:)

Sedan gick jag tillbaka till min syster och fick med mig hennes nakenhund Nikki med mig hem. Så nu ligger hon här på kudden brevid och nannar:)

Tacos har jag fått i mig! gott men har så jävla ont i magen känns som att jag ska börja bli magsjuk:(:(:(
TIll alla er som var hos linda; sa jag inte att jag skulle bli sjuk när den dära ungen hostade på mig? Sjukt hahahah!

Nej men nu ska jag nog gå och väcka robert, vill ju att han ska klappa på magen som mamma gjorde när man var liten när man hade ont i magen:) Kommer nog misslyckas men håll tummarna ändå:D:D

God natt hoppas att ni har haft en underbar dag trots regnet!

god morgon

Igår blev det middag med my och frida, efter maten satt vi och kollade på greys och pratade skit:) Väldigt tevligt, den där frida är ju så sööött hahahahahhahahah!

Idag vaknade jag klädde på mig och blev upphämtad av Sofie och Fabio och sedan bar det iväg till gymmet! ja du tänka sig, jag går upp tidigt för att gå till gymmet. Idag var det inte lika roligt, tiden gick ju så jäkla sakta hahah! men två goda skratt fick man i alla fall. Ena var åt gamla tanten som tränade men det var inget elakt skratt utan ni vet sånt där skratt man skrattar när man tycker något är gulligt? sånt var det:) men det var riktigt skratt när jag såg en riktigt spännis stå och spänna sig i speglarna och hade halft stånd hahahaha han blev nog lite kåt av att titta på sina BIG GUNS hahahah!

nu vill jag vila lite tror jag eller åka och köpa skor:)
Ciao!

så där ja!

hejsan kom precis hem från stan. köpte tränningsbehå och tränningsbyxor:) skor skulle jag oxå köpt, hittade ett par jätte fina men tyvärr har jag ju inte storlek 42 i fötterna så letandet fortsätter:) Gjorde oxå syntest klarade det gallant men fick reda på att jag ser dåligare med högra ögat (men fortfarande bra!)

Nu ska jag börja sätta igång att stöda och laga mat:) Dagens meny blir rotfruktsgratäng med klyckling:) Dagen fortsättning kommer jag tillbringa med My och Frida, ett par glas vin och en film kanske? Ddet blir helt enkelt mys:)

Men nu måste jag börja fixa i ordning här:)

Ha en bra kväll:) Ciao!

Onsdag:)

hallå igår tränade jag:O ja ni hörde rätt haha! Frågade sofie och fabio om jag fick följa med dom, man vill ju inte träna själv, Och det gick faktiskt jätte bra plus att det var roligt att träna med andra:) det var verkligen inte lika jobbigt som jag trodde det skulle bli, att stå bland massa andra och svettas och jag som blir så röd i ansiktet oxå:) Så vi var väl där i en timme eller så:) och jag har inte ens tränningsvärk! gud vad glad jag är för de:) Efter tränningen som åkte jag och robert till mamma som ville ha lite hjälp med att äta upp kyckling, och självklart så hjälpte vi henne med de! hon gör ju så god kyckling:) Och äppelpaj fick vi till efterrätt som simon gjorde:) god men inte lika god som min;) haha!

Idag blir det nationella om ett tag sedan glider jag vidare ner på stan med illis. Ska göra syntest, titta eftertränningskläder och hämta ut biobiljetter vi har paxad, filmen är natten på museumet 2! fire power! hahaahha det ska bli superkul att se den.

Men nu måste jag fixa mig:) ha det gött suckers!

Jag är rädd!

Hejsan idga blev det skola är verkligen jätte stolt över mig själv att jag gick upp till skolan idag, för det toog verkligen emot då jag inte fick någon vidare sömn inatt. Sedanblev det lunchbuffe med robert på long garden var väldigt gott och uppskattar det verkligen:) tack robert<3! blev så mätt att jag blev tvngen att ta bort skärpet jag hade i midjan hahah! sedan åter till skolan och gick på konsert! Det piggade verkligen upp, det var skolan brevid för speciella behov så hade konserten GUUUUD VAD SÖTTTA!! speciellt den där niklas:) ahahah! Man blev verkliigen glad av denna konsert!

Sedan var det samprov och kunde inte så mycket men jag gjordei alla fall alla frågor. man får ju inte ge upp. Och den sista frågan var vad min åsikt var om att man skär ner på den svenska försvarsmakten, och då blev nog marie lite crazzzyyy gick verkligen loss och blev en liten rasse hahaha! brukar ju inte vara det i vanliga fall men men. plus att det var skit töntigt. Skrev typ; jag tycker det är helt sjukt att man skär ner på svenska försvarsmakten, i just detta nu så sitter det såkert några i en grotta i irak för att bygga en atombomb för att kunna spränga hela världen. Och då är det viktigt att vi har en arme uppradad och klar för att kunna skydda och försvara sitt fosterland. HEJA SVERIGE ha en bra dag" hahahah blev mer än så men det jag skrev nu var nog det viktigaste hahahah! Nemen gud nu känner jag att jag måste göra något för att inte somna.

Ikväll blir det gym med sofie och fabio och jag är skit rädd! vad fan gör man på gym egentligen? jo visst man tränar och så men jag hade ju bara tänkt att sitta och trampa lite. men vem vet jag kanske får smak för det där och blir värsta muskelknutten hahaha!

Nu läsning !

ny kärlek igen:)


jag har så tråkigt!!!



hatar när folk lägger upp spna här bilder, men jag måste för det här är min nya kärlek. robert köpte den till mig när han var i thailand och jag bara avgudar den, jätte skön vrekligen. och sen kan man välja om man vill ha rosa eller svart det är ju bara att vända ut och in på den:)

Och nu kom precis min älskling hem med två stycken chokladkakor:);D:D:D:D:D:D han är så snäll:) och för tillfället ligger han på golvet med alba på sig och busar:) skriker och gapar hahahahahahahhahaha

skäms

idag blev det ingen skola är så jävla trött hela tiden, idag sov jag till ett men är fortfaramde jätte jätte jätte trött. Känns som att jag ska gå och tuppa av när som helst. Robert tjatar jämt om att jag ska gå till doktorn men det blir liksom aldrig av. Har verkligen det minsta förtroendet för läkare, dom hittar ju aldrig vad som är fel med mig. Jag kanske ska söka till diagnos okänd hahah;) och lägeneheten ser verkligen ut som piss och vad gör jag åt saken? ingenting! och jag är skit sur på mig själv att jag inte kravvlade mig upp till skolan och att jag inte har pluggat något denna helg även fast det verkligen behövs.

Nej nu blir det väl frukost, kanske ska ta lite tahimat från igår. Och filmen som ska sättas på är ju SJÄLVKLART Rasmus på luffen den piggar upp och kan göra en glad hela dagen:)



Och den här lilla typen kanske oxå vara bra på att pigga upp:) kom hem och hjälp mig att städa!

urk

Hallå igår firades roberts kusin anders:) det var en mycket händelserik kväll och ordet karatefylla har verkligen fått en helt ny innebörd hahaha! fy... Idag har jga och robert bara myst, jag är verkligen så jävla kär! pirr i magen:) först har vi bara legat i sängen och sen kravllade vi oss upp och åkte iväg och skaffade oss thaimat och hyrde tre filmer:) En av som var pojken i randig pyjamnas, fy fan. man blir ju så jävla ledsen när man kollar på förintelsefilmer och man kan ju inte tänka "marie var inte ledsen det är ju bara film, inget är på riktigt" men det har ju varit verkligenhet så jävla sjukt hur fan det kunde bli så där! varför sköt ingen bara hitler när man hade chansen? fan ni gjorde det ju med olof palme, varför inte hitler! ne nu ska jag sluta... i morgon blir det skola och ska nog släpa ner mig själv ner på stan och göra syntest för körkortstillståndet:) snart är det nära, ska verkligen bli super kul:)











DO IT! Goden natten

man kanske ska vattna blommorna dom ser lite torra ut:)

Hallå igår gjorde jag inte så mycket satt hemma och grina för att min ansikte ser ut som skit. har fått en rejäl hormonrubbning så jag har acne typ:( usch ... men sen tog jag mig i kragen och åktener på stan och hjälpte robert att köpa fina saker till sig själv. Det älskar jag med robert, jag går runt och tittar hittar jätta fina saker och sen går jag ner med och visar robert sakerna och han köper dom:) (saker till han förståss) Så igår köpte han en rutig skjorta som jag har spanat in känge cool som smör, och ett par brillor:) sedan åkte vi och handlade köpte vinigummin till mormor och fortsatte vår resa till henne. hon blir ju så glad när man kommer förbi och gladare blev  hon får vinigummina haha:) Sedan solade och sedan kom hem:) mysig dag:) idaag blir det solning igen men för robert del jag skippar:) sedan ska vi hem till mamma och se in en klänning jag hade visst blivit för liten för den.:)

Och till sist! Anders fördelsedagsfirande i kväll:)

GOD DAG:)

drömmar

hallå jag drömmer så jävla konstiga drömmar, i natt drömde jag att jag skulle flyga flygplan med malin och vi hamnade i bråk med en tjej så det slutar med att jag springer fram och hoppar på hennes huvud, sedan var jag plöstligt med i top modell och åkte gummiringar efter båtar och det var tydligen jätte farligt sedan var jag pirat hahahah! sjuka drömmar alltså:)

Och nu sitter jag i soffan har precis ätit frukost och my har precis gått, hon var nämligen här och skulle prova ett par byxor men var tyvärrförstora för henne hon är ju trots allt pytteliten hahah! senare blir det myskväll med robert och kanske en sväng på stan med my. Allt återstår att se:)

Men nu in i duschen och göra mig ren!

PS jag har acne i fejjan, poff, poff sa det bara!

Grillat:)

Hejsan idag blev det skola och sedan bokade handledarkurs för att få övningsköra:) så snart kommer de, se upp haha;) Efter det kom min lillebror och hjälpte mig lite med spankan, fick mycket skällningar för att min spanska sitter i och uttalar orden på spanska istället för franska. Men det blir ju lätt så efter man läst spanska i typ 5 år haha:) sedan åkte vi ut till mamma och tittade lite på valparna, blev oxå bjuden på middag så vi stannade en stund eller en stund vi åkte dit vid fem och kom hem nu och klockan är ju tio haha:) men det var trevligt och mycket god mat även fast mamma brände kycklingen. Hon kan nämligen inte prata i telefonen och göra mat samtidigt det slutar alltid nästan med attt hon bränner något: haha:) Kameran följde tyvärr inte med idag men det får bli ett fotolöst inlägg idag. annars brukar man ju vilja ha med hur mycket bilder som helst för det är roligare att läsa då , men men :)

Nu ska jag tillbringa min natt genom att fixa mina naglar tar nämligen 2-3 timmar. En väldigt pillergöran men är lätt värt det sen när man får mycket berömm:) det är dock väldigt mycket ENKLARE att göra med helfärgat istället på fransk manikyr. Så det sparar verkligen tid:)

Men nu måste jag få saker gjort annars kommer jag aldrig få någon sömn:) god natt på er! I morgon är det fredag HÅLL UT!

hemmafru

hallå hallå:) idag blev det mycket sovande och hade en jääte konstig dröm. Drömde att jag var polis och jobbade med mitt "gäng" och plöstligt började alla en efter en bli galna och började mörda folk, så vårat gäng började leta efter alla mördare men man visste inte vem som stod på tur till att bli galen och skulle börja mörda folk. Sedan efter en tid så fick vi ett larm om att det hade skett ett mord i ett hus så vi åkte dit då visade det sig att det var min gamla barndomskompis som hade blivit mördad så då fick jag ta hand om hennes barn som var 5 dar gammalt. Så jag hade panik så jag gick hem till mamma men där fick man höra av att "sluta kom hit och gråt gå hem med dig" och simon gjorde det inte mycket bättre genom att dra i ungen för att titta på den. sen tog det slut hahaha det är ju jävligt komiskt men ämdå läskigt.

Min dag; mycket sovande som sagt sedan en kvälls promenad och bakning. Blev blåbärspaj och kladdkaka. Robert har nämligen skrytit om mig kladdkaka till hans chef så jag fick ställa mig och bevisa att jag faktiskt är bäst för att göra kladdkaka:) Choklad is my passion you know;) så kommer robert ta med den till jobet i morgon. Är lite nerväs haha. Det är väl väldigt hemmafrusakttigt, att baka till mannen chef;) hahaha

skola i morgon så nu blir det sängen:) God natt!

ingen skola idag

my skrev ett meddelande till mig igår och sa att jag inte hade några lektioner idag. HAHAHA den där människan är som min presonliga asstient haha men det är ju tur de! måste ha någon som håller ordning på mig:)

Idag hade jag ingen skola så jag gick bara på mitt möte som jag hadse ny i morse:) sedan ikväll har jag ett till möte i skolan, onödigt med en massa möteen hela tiden anser jag:)

Men nu blir det ingen mer så Ciao!

:D

älsklingen är hemma:D:D nu mat :) har inget mer att skriva är verkligen jätte trött:( kortaste inlägget hittils;) men bjuder på en vidrig bild på mig och emelie hahahaha!



Varsågod:)

gammal kärlek:)



min gamla kärlek är alltså toast skagen jag och min vän malin åt det mist 3 gånger i veckan förr men nu har det liksom inte blivit av.( men jävligt gott är det så jag åt det idag:) Var nämligen och fikade med Sofie:) sedan blev vi flera för fabio cilla och hennes bror linus kom oxå. väldigt trött blev jag på slutet men det var väl bara för att jag satt och körde sten sax påse med linus hahaha. det sög verkligen musten ur mig haha:) tack för en trevlig dag allihopa:)

Nu till det tråkiga, städning!



HAHAHAH sofie:)



stensaxpåseGALNINGEN linus haha:) checka in ögonen;) black is the new colour;)

back in the uggly days;)



HAHAHAHHA hittade en så jävla vidirg bild på mig och vicky, den måste vara as gammal om jag inte har fel? jag hoppas verkligen att jag har rätt med att den är gammal!!

jag brukar sitta och kolla på gamla bilder och tänka VA FAN! hur såg man ut egentligen!? hahahahah! det värsta var ju att man tyckte att man var så jävla snygg också men det var man ju VERKLIGEN inte. Men man måste ju kunna skratta och bjuda på sig själva;) tycker ni inte?;)

man ser ju ut som sjig själv men kläder, sninket allt tur att man utvecklar sig utssende haha. Brukar säga det var innan dust it!

en till sak ; Robert kommer hem inatt:) LOVELY:D

söndag avklarad!

Idag blev det färd mot skärholmen med johannes, hans inköp blev ett par skor och jeans, riktigt fina om jag får säga ddet själv:D Och vet ni vad? plöstligt när vi gick i affärerna så började jag svettas som en gris och började må jätte illa, det var nästan så att man ville spy. Och då blev jag jätte rädd att jag hade fått maginfluensan:( mamma och hennes familj har nämligen haft det och jag var ju med henne häromdagen:S men spyan kom adlrig, men jag har mått dåligt hela dagen, helt slut i kroppen och jätte trött:( vill inte bli sjuk!
träffade oxå min kusin Andreas i skärholmen det var jätte länge sen jag träffade honom:) riktigt trevlig, han är ju så söt:)

Sen kom jag hem och har bara legat i sängen och försökt sova men kunde inte riktigt. Och nu har jag precis lagt på telefonen har nämligen pratat med min syster hahah! Och magen är full med spagetti och köttbullar:=)

GODEN NATTEN

så där ja!

igår fick jag snatt och bjöd hit johannes my rico och sofie:) blev tvungen att tvinga my hon kan vara väldigt torr från time to time;) Blev lite vin oxå, ja menar det var ju ursula haha. grannarna hade oxå fest så det var livat i holken här ska ni veta, gamlingar är ju för fan as vilda haha. min granna kom förbi och plingade på att frågade om det var jag som spelade hög musik och då kändes det så jävla skönt att kunna säga
- nej inte är det jag inte det är grannarna som festar här över;)
 Men sedan lämnade dom mig som alla göra:( haha! men dom måste ju gå hem någon gång med det tycker inte jag dom får gärna flytta in om dom vill:) bara dom inte stökar ner hahah

Idag blir det skärholmen med johannes, han ska leta efter något snyggt och jag ska vara smakråd:)

Nu blir det stektpotatis och korv till frukost:D

torsk är inte bara kattmat haha!

Hejsan idag har jag varit och solat med illis:) solade i 18 minuter och gled omkring i mitt eget svett, det gällde att ligga stilla för annars gled man ut ur solariumet hahahah! Och det var så jävla varmt jag höll på att dö! fy bubblan det var inte ens skönt någonstans! Sedan gick vi hem till mig och satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Väldigt trevligt:)

HAHAH sen var vi ute med alba och en människa ute från psyk var ute, han tyckte väldigt bra om alba så jag lät honom klappa:) men sedan följde han efter oss det var ju midre trevligt haha:) så illis var rädd att han skulle sitta i trappen när hon skulle åka hem haha!

Och vet ni vad jag åt torsk till middag! hemma hos illis är det kattmat men hemma hos mig är det MAT HAHAH
illis hälsa annica det;);)


TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORSSSSKKKKKKKKKK!:) haha




Titta så hungrig hon är hahahaha:D TIGGlisa:D

god morgon

nyvaken, maten full med frukost och alba fått sin morgon promenad. Det är bara att hoppa in i duschen och möta illis som är kvar:)

Ciao:)

PS ROBERT KOMMER HEM I MORGON! <3






hahahhaha vi passar så bra ihop! kan ni tänka oss på hem tillsammans när vi blir gamla! det blir rock and roll baby!!!!

Fredag

igår efter 5 koppar kaffe så va ajg bra pigg, lite för pigg kanske! ringde runt till olika och ställde en massa gåtor. ringde bland annat vikcy och ställde gåtan om en getbocka står med frambenen i sverige och bakbenen i norge vem ska då mjölka den? Hennes var va; Asså marie jag är skit dåligt på geografi! HAHAHAHAHAHHAHAHAHAhAHA!!! hon är så söt lilla vicky. Det rätta svaret är ju en getbock går inte att mjölkas;)

Ringde runt till typ 10 olika personer och det var bara en som hade rätt och hennes namn är Sofie Halvardsson så hon får veckans jordgubbe:) Varsågod Sofie!




Hittade några gamla bilder på sofie och annakarin när vi var i gnesta på hotellet:) remember;)

Och nu tillbaka till mig själv haha:) som sagt det är frdag men måste ju plugga sen en jude till nationella i matte. Så det kommer nog inte bli en så kul helg för min del:( MEN MEN snart kommer mamma så ska vi pka på en tur:)


jupp jupp

Idag var det skola med prov, gud vad mycket prov och saker man har attt tänka på nu, helt galet!!! Men det är ju bara att bita ihop nu det är ju trots allt slutspurrrten:) Det gjorde det hela mycket trevligare när jag fick höra av siggan att det är 25 dagar kvar till the end:)

När jag kom hem så cyklade jag en tur med Alba, hon var jätte duktig som vanligt:) Sedan städade jag lite och my kom förbi för att visa en sak (hemligt, men vet ju aldrig vem som läser denna blogg haha) blev jävligt bra i alla fall. Sedan lagade jag mat, uppfann en ny sak så jag är mycket stolt för gott blev det:) Kycklingröra med grönsaker i ett tacobröd. Kanske likt tacos fast med kycklig hahahha men lite kom jag ju på själv:) Och nu sitter jag i soffan och dricker en stor kopp kaffe för att försöka hålla mig vaken:) Ska ju gå och möta ILONA FRÅN BARCELONA om ett litet tag.) jag hoppas att hon stannar en stund alltid trevligt med sällskap:)

En till höjdpunkten! I morgon så är det 3 dar kvar tills min älskade Robert kommer hem:) Längtar!:D


HAHAH kolla in siggan på ena bilden, henne skulle jag inte vilja vakna upp med på natten hahah!



Det var allt för nu, men vem vet det kanske kommer mer efter illisbesöket;)

Ha det gött suckers!

storstan here I come tjohhho!









Tyvärr hinner jag inte mer har massa plugg att göra, men det är ju ändå bildderna ni vill åt;)

Grattis oxå till min syster linda som fyller 21 idag!

Duktig:)

Idag bled det skola och stan mycket trevlig, siggan fick ragg utanför bankomaten hahaha;) Efter det så gick jag, mynochn siggan hem till mig för lite kaffe och bildvisning:) efter det så fick jag nytt ryck och ville fixa iordning my, ni vet sånt som tjejer gör:) blev riktigt fint måste jag säga! Tog självklart bilder för att dokumentera.












Titta så fin hon blev <3

Efter my hade gått så bestämde jag mig för att gå till macken med cyklen och Alba för att pumpa däcken, och motionera alba på vägen hem:) Så jag gick till macken, som var jätte jobbigt, och där fanns inte ens någon pump! Blev väldigt irriterad så jag började gå hem. och på hemvägen gick jag förbi en cykelaffär som jag redan hade gått förbi på vägen TILL macken. Och där fanns ju så klart en pump! DUM DUM! Så jag pumpade dom och cyklade mig väg hemmåt:) duktig som tusan, och alba var inte så dum hon heller. Hon var jätte duktig att springa "fint" brevid cykeln:)

Nu väntas plugg och besök av mamma:)

Torgbajsaren ALBA!

God måndag! Idag kom illis förbi med skvaller och skitprat haha mycket trevlig:) hon tar studenten snart! måste hitta en fin present, visst illis:) Tyckte att hon kunde bjuda på räkmackor men det ville hon inte, inte ens göra en till mig! HAHA! Men hon sa att jag skulle få komma förbi någon dag och äta det! Älskar dom dära! Skojjar inte:) Sedan kom min liellebror var här i någon timme. Och vet ni vad som hände då? Alba är ju en försiktig DAM, för det är hon verkligen en DAM:) Till saken, jag och simon började skojjbråka och då hoppade hon nästan på simon och skulle försvara mig:) Blev ju riktigt förvånad det trodde jag inte om henne:) haha:) Så höll dig borta i fortsättningen simon hahahaha!
 Sedan skulle simon iväg så jag passsade på att gå ner till affären och köpa frukost för mina sista pengar och rätt var det så satte sig Alba mitt på torget och bajsade. Jag brukar inte tycka att sånt är pinsamt men nu var det verkligen det, hade ju ingen påse med mig hellr, dum som jag är! Och det hjälpte ju inte att simon sprang därifrån heller, jävla unge!

Men men sitter nu i soffan och ska snart plugga kriminalogi, har nämligen prov på onsdag:) :(
Ikväll blir det spagetti och köttfärssås!





Titta så roligt vi har haha!


ja blir så depremert!

Nu är jag vaken har precis varit ute med alba och magen är full med frukost:) Så ni hade jag tänk att ge mig på att ringa min tandläkare som jag länge har tänkt göra men det har liksom inte blivit gjort! Så jag ringer och ringer i 10 minuter och det enda jag får höra är, du är först i kön, du är först i kön. Men om jag är först i kön varför svarar ingen då? Lite störande att få sitta och höra att man är först i kön i tio minuter, fy! Det var allt jag hade att säga nu, lite tråkigt kanske men jag lägger upp lite mer fula bilder på mig och MY hahaha!















HAHAHAHAHAHAH som sagt se och läs det med en nypa salt;) Så här roligt hade vi en dag;) Och jag bjuder på alla:)

hahahah



U like;) hahah så här går det!

Man måste ju testa!

Idag har min dag varit mysig, har varit helt för mig själv pratat i telefonn, förbättrar mittt useende med pedikyr, manikyr och ansiktsmask. Läste på en hälsokostsida att tomater är bra för hyn. man skulle ta en tomat och skära den i två bitar sedan gnugga in tomaten i ansikte och hals, låta verka i 15 min. Det ska vara mycket rengörande och bra för pormaskar. Så testa vett ja! för det gör jag nu i alla fall:) Det kostar ju tgyp 2 kr haha:)Just de det är bra för fet hy oxå:)

Storstädat har jag oxp gjort, fy attan vad duktig jag är:) Duktiga marie:)

Och höjdpunkten på hela dagen var att jag fick prata länge och ostört med robert. Det blev på msn men ändå. Båda fick igång sina camar för att få se på varann (inget snuskigt haha) Och marie börjar störtböla fy, då insåg jag hur mycket jag verkligen saknar honom:( Han var jätte söt i alla fall:) Det var ju bara skönt att se honom. Sedan fick jag massa skvaller:) men fick inte säga vad, visst:)

Nu är det dags att skölja av tomaten haha!

Sov gott i morgon är det MÅNDAG!

gunga hit och dit!

HAHAHA igår var en toltalt fiasko men allt blev bra till slut i alla fall:) Först solade jag och emelie ett tag på dagen fick ingen färg alls om någon undrade haha! Sedan fixade vi iordning oss för att gå till brunnsäng för att spela brännboll:) Så vi kom tidigare än alla andra så vi passaade på att köpa mackor och svulla i oss dom, emelie hade potatisgratäng i ansiktet och håret hahhaha, hon är så äklig haha! Hon kallade oxå en liten mulattunge för blåneger! Sedan tipsade vicky om en jätte rolig gunga som fanns, ni vet en så där jätte stor rond som man kan sitta jätte många i? JA i alla fall så jag övertalade dom att gå dit och gunga för jag är nämligen as bra på att göra fart ¨på dom där hahahahah! Det var riktigt jävla kul, både jag och vikcy skrattade så jag fick on ti bröstet och vikcy var helt röd i ansiktet haha! Men emelie stod bara vid sidan om som en  mobbad unge för hon vågade inte åka !!! hahaha!! Barnsligt kul var det i alla fall!

Sedan fick vi reda på att det inte blev brännboll så vi gick till godisaffären och skrammlade ihop alla mynt alla hade och köpte oss godis! Och anna karin stal! HAHHAHAHAh hon snodde typ 30 jordgubbsgodisar haha! jaja men sen åkte vi hem till mig sattt här och pratarde om allt mellan himmel och jord:) det var mysigt. Sedan bestämde vi oss för att åka till ax som bjö på vin, där satt vi oxå ett tag men vicky var trött och ville åka (bra ide!;) SÅ vi åkte först till statiol för att köpa typ hela affären. MICKE hon som stod i kassan hatar dig! Hoppas du kan sova om nätterna hahahahah!

Ciao!

SOLA SOLA SOLA

man har både hört och läst att alla solar under dom här dagarna, så ni är det fan min tur haha! jag kommer bränna skiten ur mig haha! Emelie ska oxå komma snart och göra mig sällskap:)

Ciao!

SOLA SOLA SOLA

man har både hört och läst att alla solar under dom här dagarna, så ni är det fan min tur haha! jag kommer bränna skiten ur mig haha! Emelie ska oxå komma snart och göra mig sällskap:)

Ciao!

Bob marley

Har precis vaknat, tro det eller ej, så jävla skönt att sova länge fast detvar ju lite fusk för jag gick ju upp vid tio för alba måste ju ut. Men sen somnade jag och sov till nu. Och nu sitter jag i soffan och degar spanar in min platta mage som är bara platt för att jag inte ätit något haha! Så jag passar på i fem minuter till för sen skajag äta och då är min degmage tillbaka igen! Men jag älskar mig själv i alla fall, om man har tråkigt kan man ju alltid sitta och göra teatersaker med magen, prova på du me;)!

Idag ska jag illis och jocke hem till mamma och fika, och sedan blir jag nog kvar där tills i morgon:) om jag nu får för min mamma haha! känns ju lite kostigt att fråga mamma om jag får sova över hos henne haha. men men... nu är det färdigtittat på magen nu kommer maten!

RSS 2.0