NU sticker jag på äventyr!

NU sticker jag iväg! adios mutherfuckers hahahaha! hoppas ni kommer ha skir tråkigt här hemma:D:D Men jag kommer nog sakna ett par stycken i alla fall, så känn er hedrade! :D:D:D avskedsbilder ja tack!




Smart Marie!

Jag glömde ställa klockan i morse, eller så ställde jag den men stängde av den i sömnen. vilket aldrig händer! men men någon gång ,åste ju bli den första.

Vaknade upp och mötte en rastlös robert, han ville göra frukost och stressa på vad jag ville ha. och när jag inte svarade så skulle han laga hela världen. så jag blev tvungen att ta ton och säga att jag bara ville ha mackor och juice. Så han blev nog lite missnöjd hahah! jag vaknade vid tolvtiden och han hade varit uppe med tuppen klockan sex. Jag fattar inte, människan har semester men ändå vaknar han 6! galen männska!

Men i alla fall gick upp och hade mig sen blev det iväg till hundaffären för att köpa hundfoder till Alba. " då blir det 595 kr tack" Shiit vad dyrt det är med hundmat. okej att jag köpte "riktig" hudnmat eller ska man säga "märkeshundmat" hahahhaa men ändå behöver det vara så jävla dyrt! haha

Sedan blev det bodyshop och där var det ju ännu värre "då blir det 1467 kr tack" !!!!!! man va fan jag ä ju stammis ge mig kompispris.? plz haha. men man måste ju vårda om sig själv så kosta vad kosta vill;) Men jag skulle helst velat gå till Hm när jag fick höra summan. Men det kunde jag ju inte hahha tänk er själva " öööhh ee jag skojja bara, jag går till hm istället ha en bra dag" hahahahha! nej nu ska jag nog ge mig ner på stan igen för att kolla på shorts:S eller något EH jag vet inte!!

Duktiga svin

idag blev det lunch på tratten kände mig som en dålig flickvän då jag satt och svullade min toastskagen där robert satt magsjuk och bara ville spy hahahha! Tack baby för att du följde med mig:) Sedan blev det jobb, dagen gick fruktansvärt fort och det uppskattas verkligen, Thomaso jobbade idag oxå och jag var en riktigt nazist som tvingade honom att dammsuga sorry babe hahah!

kom hem ich åkte och storhandlade till min lillebror som ska bo här i två veckor när jag är i turkan. Jag ringde och frågade om han hade några speciella önskemål, då sa han lite grann och bla det här " men marie du behöver inte handla mycket, MAX 500" hahahah jag gav honom alltså ett stort skratt och sa "simon det kostar typ frukost när vi åker och handlar det på helgen" han är bra gullig min lillebror. :)

Just det min mamma är bra gullig, det var nämligen henne jag samåkte med till maxi. det var en fluga i henne bil och då kom jag å tänkte på en tamfluga jag hade när jag var liten, tror jag döpte den till pella eller något sånt liknande. Men i alla fall. Då började mamma skriva ocg gapa om att jag hade slitit av benen på flugan så den hasade sig fram på hakan, och då hade jag blivit så glad och sagt att den var tam. HAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH! men så va det verkligen inte, den kanske var skadad eller så men det var inte jag som gjorde det i alla fall haha!

I morgon, skola, luncha med My, packa, kalas, packa mera hahah!


Jobba jobba JOBBA!

NU har jag varit klar ett tag och ska försöka hinna med en lunch med robert, fast han mår lite dåligt så vi får se hur det blir, kanske får gå utan mat? nej aldrig haha!

Åker ju om några dar utomlands och det börjar bli väldigt stressigt känner jag, saker och ting ska tvättas man måste umågs med lite folk innan man åker, hjälpa till att baka tårta, köpa massa saker, hundmat, mat till simon ja massa! sen måste jag ju hinna med att gå till skolan och få alla saker så jag inte ska ligga efter när jag kommer hem. är ju trots allt sista året nu så det ör bara hålla käft och kämpa på!

Nu lite bilder, ni vet dom där alla ni älskar hahah!







Marie i lugg! Yes, man kanske ska våga sig på att klippa det någon gång! Hihi

ÅH!

Lägenheten ser ut som skit, verkligen,. och då överdriver inte jag som de flesta gör. utan nu är det på allvar hahah! tvättstugan började vid sex så jag tog min gigantiska tvättkorg och pallrade mig ner, när nere fick jag lite städeneri så jag gick med bestämda steg uppför trapporna, beredd och Faca skitheten. men så fort jag kom in så dog jag, all eneergi försvann POFF och nu sitter jag i soffan med en lika skitig lägenhet. Jag måste ju det vet jag, men robert då sen latmasken han ligger ju och sover! Äsch snart blir det smisk det känner jag verkligen!

Så nu fick ni ett roligt inlägg om min städning- ickestädning! hahah JIPPI


Bröllop

igår var det alltså bröllop, det var robert syster Tina som gifte sig. Har aldrig varit på bröllop tidigare:) Viglseln ägde rum i hölö kyrka och festen vid fin gård precis brevid. Och om jag ska vara ärlig blev jag lite tårögd :) det är ju så fint allt det här haha! så när man står där och tittar på kan man ju inte annat än att längta till sitt eget bröllop:) hihi så robert fria nu för fan! hahah! Nej men ärligt nu då, det var ett vackert bröllop. Tänk er själva, man har fruktansvärt lycklig man har alla man älskar och tycker om där, man har en jätte fin klänning, sminkning, hår och sin man därå haha en hel dag när man bara så massa fin ord och massa upppmärksamhet! I Like it!









Robert var så fin:)












GO GO

gudars vad jag har hunnit med! skola, tja vad ska man säga om det, trevligt att se alla feta männsikor igen! Sen blev det stan med anneli så det ledde till fika på nancys, anneli skulle visst ha allt på menyn men, daimtårta, muffins, bakelser mm. Mentill slut tog hon sitt förnuft till fånga och köpa en vanlig potion som vabliga människor gör hahahahahahah!

Sedan mötte jag upp Simon AKA lillebror, gick till jobbet där han shoppade tre finfin tröjor! och nu ska jag bege mig till elgiganten för att köpa en nya kamera:) JIPPI!






Kan inte sova ÖH

Äsch tänkte lägga mig i tid idag men ICKE! har legat i sängen nu i två timmar och försökt sova men nej nej, har bytt position hundra gånger, försöker ligga sked med robert men han är alldeles för varm. Och alba spver ju också, vad ska jag göra då? promenad vågar jag mig inte på, bor ju väldigt nära psyket, om såna där mnniskor älskar ju mig på gott och ont hahaha, Har skaffat mig många vänner och förföljare genom året jag bott här;)

Tänkte shoppa lite, har fått fnatt på skinn. hittade en fin klänning och jacka på hm båda i skinn. en klänning i skinn kan ni tänka er;) SMACK:D men vi får väl se. På tal om HM vill jag ha den där skitfulasnygga skinjackan i RÖTT. Men äsch i morgon är det blev någon "gigantisk" modebloggare som har skrivit om dom sakerna jag vill ha och då sitter den ju på varenda jävel. Det är väl bara att lägga ner helt på klädfronten och naken.

Man kanske ska baka?



Jag älskar den här bilden, den visar verkligen hur mycket emelie älskar mig och vill vara min vän hahahahah!

Skepp O ...!

vakande i morse av att jag frös! vad är detta! det är augusti och jag hade fönstret öppet och jag frös! äsch! men jag blev så himmla glad när jag vaknade och hade massa roliga sms, det är väl ändp dagens höjdpunkt haha! hade fått ett av min älskade johannes där det stod " jag kommer till dig efter vi har slutat för jag saknar dig" åh min lilla johannes:) Vi har känt varandra ett bra tag nu, johannes och jag. Han var den där tönten men som fick vara kompis med mig för hans underbara personlighet hahah! Och sen dess har vi hållt ihop. fast han kan vara en riktigt tjurskalle som ska vara min mamma ibland men SE UPP hahah!

Idag har det varit en bra dag, vaknade tog en morgon promenad gjorde äggmackor med juice och myste ner i sängen igen för att bläddra lite i Cosmopolitan bra tidning faktiskt, fick den på premination för jag handlade på nelly, tack för den:)
Sedan blev det lite sittandes för att sedan få hem robert, patrik och My, Var lite rastlös så jag bestämde mig för att ta en promenad och jag fick faktiskt lov att ta med mig My oxå. Så jag var en riktigt fejkstekarmorsa, mjukisbyxor, t-shirt (ingen bh) slickat hår och brillor. Sen sprang ju Alba så elegant brevid hahah! Just i solskenet gick jag med min lilla fejkmammabubbla OCH DÅ KÖRDE JAG PÅ EN ORM! hhahahahaha en kopparödla men ändå, den var ju stor hahaha!

Sen bar det av mot tahistället där jag åt anka! den du! sedan mormor på kaffe. och nämda jag att jag körde dit och hem:O hahaha jag var faktiskt duktig "klapp på huvudet till mig själv!

I morgon blir det skola, och vad känner man inför det,  tja du... det ska väl bli tråkigt . En behövt ont om du frågar mig. Sen hjälper det ju inte att man går i den största blatteskolan i telge, och nämnde jag den fattigaste oxå. Men det blir ju roligt det är som att komma till iran varje dag, miljöombyte!


.

Jaha robert sover och jag sitter vid datorn har kollat alla sidor minst 4 gånger och fejjan kommer man ju inte in på. Tänkte äta något men vi har ju inget roligt, så det fick bli lite viderbilder! varsågoda mina muffins:)











God kväll!

FY

Nehe fick ju panik så fort jag gick förbi en spegel idag! min ansikte är förstört, tänker från och med nu sitta hemma tills det har lugnat ner sig. GE MIG SOL! alla har ju kommit hem från semester osv och alla är så jävla cpbruna och här har man varit kvar i regninga sverige och är blek som en mother fucker. USCH tur att jag snart får det underbara solskenet!

Vilken sommar vi har haft, är det bara jag eller känns det som att sveriges sommar blir bara sämre och sämre, tror nof bestämt det. Träffade siggan vid sexprylhyllan på apotekeet hon var där för att införskaffa sig en ny dildo, hennes gick ju sönder i italien och det kan jag verkligen tänka mig, det måste gått hett till med the italianos där nerre siggan haha!

har oxå sprungit runt på stan i tappert försök med att hitta en klänning till bröllopet, men jag vet inte alltså, för det första finns det ju inget och för det andra så finns det ju inget hahaha! det är svårt. jag känner att stockholm kallar mig med sina underbara klänningar, Södertälje usch finns ingenting. Och det är ju synd!

Ikväll blir det film med anneli, som redan har hittat bikini och klänning den människan alltså. turkärring och ni frågar mig hahah! och jag ska också köra dit, så alla som tänker köra idag kan ju stanna hemma haha!



Fin lampa till salu! hahahahahahahahahah

DÅLIGT OCH BRA!

Hallå jag hittar ingen ny bikini till min utomlanstripp, tänkte beställa en på nelly men annaeli har redan beställt den! ÅH! jag får gå toppless med nallepuh string! Och sedan är det ju bröllop och jag har ingenting att ha på mig, nelly är ju min lover, men har fått in så mycket fult! och jag vill ju inte ha någon klänning jag redan har, usch det här kommer inte sluta gott:( Och sen är jag så jävla dum i huvudet och klämmer skitsaker i ansiktet som inte ens syns (jag letar efter saker att klämma) och när jag väl har börjar sklämma så SYNS det verkligen, det blir typ infekterat och grejjer . från och med nu ska jag sluta klämma sönder saker som inte finns i fejjan. lite i alla fall ;)

Nu till det roliga! som sagt jag åker ju till turkan i slutet av måndaden, sola sola sola sola:) Det ska bli så fruktansvärt skönt:) att bara ta det lugnt inte bry sig om något hemma, skola, jobb eller något. Hundvakt har jag oxå skaffat i två veckor. MIn lillebror ska bo i vår lägenhet och samtidigt passa Alba. Han är jätte duktig så jah är inte ett dugg orolig:)

NU ska jag hoppa in i duscha för att möta illis och sedan Emelie!

Jag vill också passa på att gratulera Ilona och Joakim (vet inte hur han stavas haha) För dom firar två år idag! Det minns det som om det vore igår han kom gående där ¨på stranden med rödis, Åh det var tider det, galna tider!

Grattis i alla fall, jag önskar er all lycka! <3



vad ska man säga, vad ska man säga?

Stugan? ja du kom rätt välkommen in!

idag blev det panik städning då Thomaso kom förbi med kladdkaka grejjer. Jag var helt svettig när han kom och inte så så väldans fräsch, men det var ju bara rumpdyrkaren så jag la min tjejsida på hyllan och var lite skabbig haha!  Kladdkaka blev det, och massa grädde. Tjejer och killar visste ni att Thomas dricker grädde som mjölk? hahaha plötsligt sög han tag i gräddpakette och halsade hahahah! härligt härlligt!

Sedan efter mat godis, kladdkaka och sex and the city blev det bara sittandes. Ni vet när man är grymt rastlös men man orkar ändå inte göra något, ja den känslan hade jag i kroppen hahaha!

För en halvtimma sedan åkte Thomaso och min man till gymmet för att vara lite grabbiga och sevttas tillsammsn på det där manliga viset ni vet, så då passade jag på att göra hemgjord inpackning och lägga ansiktsmask:) nu känner jag mig tjejig igen:) haha sen blir det peeling och massa:) känner att det är dags:) och vet ni att min hårinpackning är faktiskt god hahaha, receptet är en mosad banan, honung, ett ägg, olivolja och en skett mjölk:) hahah! den är superbra jag svär bruscchan! haha

Nu till det allvarliga! Tjejer ta hand om er, det är inte alls mänga tjejer som gör det nu för tiden och det syns. tjejiga saker som hårinpakningar, manikyr, peeling, PLOCKA ögonbrynen mm. är inte så självklart för alla tjejer. Ta hand om er för fiiin! man känner så mycket mer på det och det gör omgivningen också, Killar gillar ju tjejer som ser färscha ut. Tuttar och hårfärg spelat liksom ingen roll ( fast enligt thomaso måste man vara taight!) bara man ser fräsch och glad ut så har du redan halva inne. ;);)

Det tar en halvtimma om dagen att "ta hand om sig själv" så gört, era skabbtjejer! hahahahahah

NU blev det skittöntigt och jag älskar det!!


lovely day!

Dagen började med en lång morgonstund med Sherrykan haha ! sedan blev det en sväng förbi tempo för att låna Syrians bil, sedan bar det ut till en jätte mysigt antidkafe i järna:) där blev det glass och Kaffe, Sedan mormor för att ge henne en kram sedan till hölö där jag hade glömt mina nycklar. Sedan till affären för att inhandla saker till kräftskivan, sedan åka till morfar för att äta kräftorna haha! sedan sushi och hem till mamma för att äta mer kräftor. Hade nämligen dåligt samvete för simon som inte hade fått några kräftor i år och sen missade han ju min impuls kräftskiva med tre presoner hemma hos morfar:) och nu är jag hemma. Åt kräftor i går och två gånger i dag, kommer bajs kräftor i en vecka haha!
 Men nu lite bilder vett ja!


















Nu är jag bra sliten jag hahah!



Min vackra mamma!

Nu går jag och lägger mig känner jag:) My kommer ju tåga in här TIDIGT i morgon så jag känner att jag måste sova för att slippa påsarna under ögonen. Tack för en jätte bra dag allihopa:)

nu är det dags!

Jag har kommit på att jag gnäller allt för mycket, jag gnäller alltså GALET mycket. Jag kom precis på att jag är en riktigt fitta som aldrig kan nöjja mig. Jag har en fantastisk pojkvän som jag älskar högt på denna jord, en syster som jag äntligen har en "systerlig" kontakt med. Det om något har tygnt mig dom där mörka dagarna som denna, att inte kunna använda sin syster när man väl har en. Jag har fantatiska vänner verkligen:) Alla står mig varmt om hjärtat med alla på olika sätt. Jag är blivit vuxen:) haha! Har en superfin lägenhet som jag älskar! sedan har jag mitt jobb och mina jobbarkompisar, underbara männsikor en saligblandning. alla så olika med ändå lika. Och sen har jag min släkt, dom är på sätt och vis och för det mesta bara skumma och knäppa men när man tänker tillbaka på åren som gått så förstår man att dom är guld värd. Sen min lillebror som är som mig och jag älskar ju mig mer än något annat i välden så det är ganska så lätt att älska honom också. Min mamma! Morfar! ja jag kan hålla på hur länge som helst!

Men samtidigt som jag känner mig så lottad och lycklig kan man inget annat att känna mig så tom. det är ett fruktansvärt tomt hål i mitt hjärta som jag bara inte kan ignonera. det sägs att det blir bättre med tiden men fuck alla som säger så. Jag är inte mitt själv, en stor del av mig själv är faktiskt borta och kan får faktiskt börja Deal whit it och go vidare, och jag har försökt det har jag verkligen, håller allt för mig själv men varje gång jag går och lägger mig så känns det där tomrummet mer och mer för varje dag, det är något som saknas som alltid har funnits där så jag aldrig har behövt vara ensam, Det enda som man kan hoppas på är att det slutar verka så fruktansvärt i bröstet på mig när jag ska sova.



Min bästa vän.


Vet ni vad jag hatar!

alla dessa "stora modebloggare"  lägger upp massa kläder på bloggar, och så fort dom gör det så är kläderna slut överallt! Kläderna behöver ju inte ens vara fina, alla köper dom ändå. Det var någon som hade lagt upp den mest skitfula t-shirten på sin blogg och skrev "titta vilken ursöt" topp jag hittade idag" senare samma dag var jag inne ¨på bikbok och såg denna t-shirt och det fanns EN kvar i hela butiken. Visst att det kunde vara en slupm men det är ju som jag säger haha! Äsch jag tycker inte om det i alla fall. Köp det som är fint inte vad dom "gigantiska" modebloggarna köper. Tönt.

så nu är jag klar, hat jobbat hela dagen och är på väg att bli sjuk sjuk sjuk. Frös som en anus i dag och nu börjar huvudvärken hoppa in, och ingen mat har jag fått heller. Men en bra dag¨på jobbet hade jag i alla fall:) butiken sålde jätte bra och det är lika med bra för mig. För det betyder att det är massa människor i butiken som jag kan prata med och då går ju tiden fortare! Och myfittan är ju i bulgarien och steker, och den andra fittan annakarin har ju flyttat till Turkan, och här sitter jag lämnad och kall i min lägengeti regniga södertälje. Vilekn tur jag har som har den chicaste boyfrienden i världen som tar mig till mycket varmare klimat i slutet av Augusti:)

Put it in your pipe and smoke it;)


JOBBA JOBBA JOBBA!





NU sticker jag till the jobbo! solen skiner och jag hatar det! det ör nog det sämsta som finns, att jobba när olen vill göra ens kropp brun BUUH! KOm regn mitt älskade regn!

Jag måste förklara mig

de flesta männsikor som skriver blogg skriver ett inlägg och sedan ¨går igenom alla stavfel och kollar så allt ser bra ut. Men det gör inte jag, jag skiver på så jäkla snabbt och håller jämt och ständigt på med massa annat meddan jag sitter vid datorn, så det blir massa stavfel och konstiga saker. så jag vill bara säga att jag kan faktiskt och jag är inte dyslektiker, och jag kan engelsk (förklarar mig för använer lite english ibland) hahah! nu blev det här ganska så töntigt men kände att jag ville säga mitt. Det är säkert massa fel i det här inlägget också men, deal whit it!;)


Finally!

Mitt körkort tillstånd har kommit!! JIPPI!! Plöstligt var det bara där det var som triss. Man ska behöva vänta på istt körkorttillstånd i 4 veckor och jag fick vänta i 18 eller något! skandalöst haha! men nu har jag det i alla fall. Var ute och körde igår i en timme och det gick bra:) men det var ju lite läskigt att köra bland andra bilar, är ju bara van vid att köra i skogen hahah! men det här ska nog gå bra ska ni se:)

I flera dagar veckor och månader har man öppnat porten till vår strapp och mötts av lukten av god mat, för det mesta curry. Dom som bor där nerre är indier och lagar (bas in the smell) mycket indiskt mat. Så idag har jag tagit till hårdhandskarna och är reda att utmana dom:) hahah!

Grillat!

Grillat med Robert Anneli och Syrian. OCh vips så kom Patrik och My gående så dom var ju oxå med på ett hörn- Mycket glad för att My dök upp det är ju så grymt roligt att fotta Barn! kanske ska bli barnfotograf hahah nej tack dom skiker ju bara så mycket;) Jätte trött så jag låter bilderna säga sitt istället. I morgon JOBB!



Kolla vilken stor glasbit som har legat i min fot sedan 550 1 augusti! hahaha













Så nu blir det god natt!


New Love


Morfar:)

Hallå idag vaknade jag upp ganska så sent hade ställt klockan på 9 egetnligen för att åka till stranden och steka, men det var ju inte sol ute! så jag ställde om klockan för att hoppas på sol men inte då heller. så då sket jag it och sov så länge kroppen ville:)

Sen var det frukostdax på tratten med min lillebror, har smittat honom med mitt beroende av toast skagen haha! sedan gick vi runt på stan och så fick jag mina Levis jeans om simon i fördelsedags present:) TACK SIMON!

Sedan köpte vi tidningarna, 3,5or och sockerpullor och tog simons moppe upp till morfar och fikade! hahaha jag åkte moppe! Det var mycket trevligt :) spelade kort och så:)

NU sitter jag och väntar på att robert ska komma hem från gymmet för då är det grilla grilla grilla :)

Bjuder på lite skönt kort från gårdagen haha!











HAHAHAHA



HAHAHAH så fina var är!

Lovely day

stranden, fika, fika affären, gjort tårtor, bakat, badat, grilla, diska berg. Bästa dagen på länge!



















Tack för en jätte go dag!

Grattis Anna-Karin!

Nu är jag hemkommen från jobbet, sol den underbara sol kokade mig i en liten kastrull när jag gick hem. Men det gör inget för jag älskar den ändå!

Just de det kom in en jätte trög, jobbig kille på jobbet inget satt som det skulle och han hittade fel på precis allt men ändå gick han inte ! Jajaj han hade i alla fall en lukt ni vet när människor har sån där lukt. Det är inte äklig men inte god, men fruktansvärt stööörig! ja så luktade han i alla fall. Och nu sitter jag i soffan och nu märker jag att han har fått med mig hans lukt på något höger. Nej jag stod inte och kramade människan. vet inte hur detta kunnat ske. Måste duscha nu haha!

Annars var det en bra dag på jobbet, tack Cat! Det kom en en gammalt par och som ni vet att jag ju så svag för gamla människor så jag blir ju kär i dom haha! Dom var där inne ett bra tag och var bara skitsöta haha! Och tanten var smakråd för jag provade ett par byxor:) hon tyckte dom var fina. Hon blev nog alldelles till sig så hon skulle ge bort sig rullator till oss när hon gick. :)

Idag är det ju Anna-Karins födelsedag , fyller alltså 20! har skit mycket att göra och Robert kommer inte komma hem på ett tag så vet inte riktigt hur jag ska göra, klart jag måste dit men har inte kommit på hur och när än bara.


Nu vet jag!

Nu är jag hemma:) det blev en mysig dag på strandem med malin och söner, annakarin och jag. HAHAHA! har känt annakarin länge men har inte varit så klistrad vid henne på ett tag . Men i alla fall. hon skulle bada och tvingade med mig så jag följde ju med. Men det jag hade glömt var att när man är på det DJUPASTE av det DJUPASTe får annakarin jämt panik för hon är rädd för sjögräs. Och då får hon verkligen panik och sätter sig på migg huvudet så man drunkar! man kämpar som en djur och får slå, sparka, peta henne i ögat, dra henne i håret, försökte dränka henne men hon släpper en verkligen inte ! Sen efter ettt tag ville hon bada mer och då sa jag nej, och hennes försvra var " men marie jag lovar att inte dränka dig jag gör bara sånt en gång på en dag" hahahaha dumskalle! Men jag spottade henne i munnen sen så det var jämt hahaha!

Nu sitter jag och kollar på American Idol och vilka jäkla idioter!

Jag har blivit lite brun. I slutet av augusti sticker jag till Grekland och är bort i två veckor! love me!


Nemen !

Jag har visst glömt bort att skriva här på ett tag:)

Jaha nu måste jag tänka vad har ni missat? HUM? Jag har varit på presonalmöte och ledde till middag på minako:) den maten jag tog var inte alls god och jag satt och suktade efter Cats mat för den så jäkligt god ut haha! det var en låda men masssa fack i och olika rätter den ska jag tametusan ta nästa gång:) Efter det skulle det bli utgång men jag bangade i sista sekund var så jäkla trött, har svprt att hålla ögonen öppna. Men en mysig stund med vindrickbade hann jag med, men thomas vid mina uteplats:)

Idag gick jag upp emd tuppen för att åka till en ny badplats, brandalsund . Jäkligt mysigt och det fanns mest bara människor med svensk bakgrund skönt för omväxlingens skull:) Och det bästa är ju att man får ta med sig vovven:)

Jaha nu då, just för tillfället är min preggosyster här och har fått lite färg! hon blir ju så mycket vackrare med bruna kinder:) och det blir förståss alla: och snart blir det movietime hos Anneli:) hoppas det inte är en skräck ahhahahha förra gången hade hon hyrt det och jag sa att jag HATAR skräckfilmer. Men hon tröstade med att hon skulle ta hand och skydda mig men hahahahha hon var ju tammefan räddare än mig. Så det blev tusen kuddar och filtar sen låg vi typ på varandra och var skit rädda hahah!

Tänkte förpruda er tillvaro med osminkad nystrandade KVINNOR i sina glorydays!













EIRAM Är MARIE baklänges!

:)

Hallå idag har inte varit en bra dag alltså haha! mått inte bra alls, men men jag förtjänar det nog.)

Facebook funkar ju inte heller, så fort jag ska logga in så hoppas mitt internet ut, det är som om någon har spärrat sidan haha! men jag är ju skit ledsen fejjaär ju mitt liv hahah, jag vet jag är en tönt.

Idag kom min papi förbi med min födelsedagspresent.) jag fick en sån där kaffemaskin som gör riktigt kaffe. Ni vet en sån där dom har på cafe fast mindre:) jätte fin! TACK TACK!

Sen har man mest bara degat, gick till stan en snabbis för att inhandla fika. Folk måste ju ha trott att jag var en mupp för jag var en riktig HALTALOTTA hahah! Har ju inte fått ut den där glasbiten än. Just de träffade DAVID på stan han var jätte fin i sina lumpen kläder. riktigt tjusigt, blev bara tvungen att hylla hans klädsel kände jag:)














Så där ja! Tack alla era fisar för presnter och gratulationer! <3 Guld Värt!

ne

jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv, ont i kroppen, huvudet, glasbitar i hela fötterna. jag kan inte ens tänka. Halva kvällen är svart kommer inte ihåg något. Och nu har jag också kollat igenom alla bilder och videoklipp och jag har aldrig skämts så mycket!

Men trots det så hade jag en grym födelsedag, tack allihopa! TJOHO!

HAHAHAHAHHAHAH!!







SNYGGON HAHAHA! VIDRIGA! Jag vaknade upp med vicky i sängen en trevlig upplevelse !







GRATTIS TILL MIG!

Idag fyller jag år:) och jag har fjärliar i magen haha!

Dagen började med frukost på sängen och sång:) och en present fick jag allt:)

Robert har sprungit omkring med videokameran och filmat hahah!

Nu ligger han och sover, det var min ide och han sa att han inte skulle kunna sova för han var för pigg. Och vem är det som ligger och snarkar och vem är det som är vaken?

ÄSCH! men jag måste faktiskt sova lite granna annars kommer jag ju vara skit trött ikväll:)

KLOCKAN 7!

Hoppas ni kommer ha en trevlig kväll:)

RSS 2.0