Min dag igår:)


 Promenad till blombacka, sedan från blombacka till saltskog, kaffe hon sini och lekte lite med hennes gullungar, kaffe hemma hos syster där "the little baby" skrek så han nästan tappade andan. Stackarn håller på att få tänder så han har jätte ont och hög feber! han gråter så det rinner tårar det lilla knytet:( Det gör ju lite ont i hjärtat:(


Sedan avslutades dagen med middag på Crazy Town:D




































"In hoc signo vinces" I detta tecken skall du segra..





Först skola där jag mest satt och pratade med Fisa länge då vi hade håltimme i två timmar:D Efter det ner på stan och mötte upp Malin och MY! My har lärt sig säga Marie, eller det låter mest "arri" men ändå! jag har väntat länge på denna dag, kom ihåg när hon var liten och jag sjöng negerdunk för henne, som hon btw älskade haha! Då satt jag och fick henne att säga Marie! jag förstod inte alls att spädbarn inte kunde prata haha! så man blev lite varm i hjärtat idag när man fick höra henne säga mitt namn! gullunge där!

Efter det så blev det kaffe med malin och vicky, där vi pratade om helgens ballader och jobbsökande.

Och kvällen avslutades med middag på texas men Roberto! Skit goda revbenspjäll, och gott vin!

Älskar dagar som denna !









































Jävla träning!


Jag köpte ju ett gymkort för ett tag sedan, var skit duktig och tränade typ 5dar i veckan, sen blev jag sjuk och nu känns det som att det har runnit ut i sanden! Man tränar och tränar med känner inget och ser inga resultat! då  tycker folk att jag är dum i huvudet och säger " meh det tar ju längre tid en 1 vecka för att se resultat"

JAHA! men jag vill ha resultat nu! om jag tränar men inte ser något eller känner hur ska jag då känna mig peppad?

Nej jag ska nog skita i det här och göra som min syster istället , skriva " det blir inte bättre än såhär" i badrumsspegeln!


That will do the trick...



Söndagen





"Adhuc neminem cognon poetam qui sihi non optimus videretur"



"ännu har jag inte lärt känns någon poet som inte ansett sig själv som den främste"





















































Min idol!


Han är en sån söt äldre herre!




HEJ!


.


Smycken!





























Middag:)


My har precis åkt hem:) kvällen bjöd på skitsnack om våra män, MYS fickparkering som tog tio minuter plus att hon höll på att köra in i bilen bakom HAHAHAH!! Hemmagjord tacopaj som blev grymt bra! Kvällen blev alltså mysig som snus!





























Mobbade lilla mig


ligger i sängen med datorn i knät och vinglaset är där det ska, mellan benen haha! Använder ofta benen som bord!

Just nu är jag så ensam att jag sitter och pratar och sjunger med hunden alba, hon är inte lika road som mig. Utan hon sitter mest och tittar konstigt på mig med sina hundögon, då och då kan man få sig ett slick av hennes vidriga andedräkt. Men vem fan är jag att klaga? Hellre en puss än ingen alls. man ska fan itne vara bitter utan man ska glädjas åt det man har eller får, eller så sägs det i alla fall!

Ikväll blir det tacopaj och vin med My:) Fredagar är faktiskt en "tadetlugntdag" . det är lördagar man kan ju göra något helt crasy på, som att åka och bowla! det är galet, det är så galet att man kan bryta en nagel eller två. Och jag menar då måste man ju leva farliga än Mr bond, tycker ni inte!


Fegfittor


Jag tycker det är skit kul när folk kommenterar det man skriver. Gärna lite "svar på tal" kommentarer också:)

Men när folk kommenterar anonymt så tycker jag bara att det är FEGT! jag har aldrig kommenterat något och valt att vara anonym för den enkla anledningen, jag står för det jag säger/skriver.

Så jag anser att dessa människor som kommenterar anonymt är FEGFITTOR! om ni inte kan stå för det ni säger så behöver ni inte ens yttra er till en början. Men visst är det lite kul för såna kanske, som inte vågar stå för saker och ting. då är det jävligt skönt att ha en dator man kan sitta och gömma sig bakom och välja altenativet "anonym" när man vill ha något sagt, en sak man egentligen inte vågar men just bara för att man kan vara anonym så slår man till!

Tyck en sak, men stå fan för det!


Skärp er!


Något som jag verkligen inte gillar är när människor har sina förhållanden på facebook. Visst man kan väl skriva "jag älskar dig" eller något sånt gulligt NÅN gång ibland. Varför jag skriver om detta är för att jag blir skitförbannad när människor skriver att dom är ett par, sedan bombar dom varandra med massa hjärtan och kommenterar varandras bilder men saker ´HELA tiden, sen vips så gör dom slut, som man också ser i deras status, då är det djupa filosofiska menningar och ord. Dom slutar kommentera varandras bilder , status mm. och istället berättar öppet för sina vänner på facebook att det inte funkade, och varför det inte funkade osv.

Sen vips! så det dom tillsammasn igen, då står det på facebook igen att dom är så kära och nu har dom blivit tillsammans, och folk kommenterar "jag visste att ni skulle bli tillsammans igen" och även "grattis" mm. Detta gör mig GALEN!! WTF! Vad är det med människor?

Dom har alltså sitt förhållande på facebook, jag undrar om dom ens träffas i verkligenheten eller om det är någon hemlig dröm att ha ett cyberförhållande och göra bort sig totalt. USCH


EN ANNAN SAK OCKSÅ! likadant med bloggar, självklart får ens flickän/pojkvän vara med på ens blogg. Vissa bloggar handlar ju just om folks liv och deras vardag. Men det går ju för långt när det enda som skriver om är sin respektive i denna blogg. " idag gjorde jag detta med älskling, idag åt jag och älsking mackor, vet ni vad han hade så sin?, idag ska jag följa med älskling och kolla på när han skiter" okej men ni förstår vad jag menar! äsch dom gillar jag inte.

I headern på sin blogg som brukar man ju skriva något fiffigt exempel " fiffi, min blogg om livet" Men borde inte dessa människor bara skirva med en gång "fiffi, min blogg om min pojkvän/flickvän" På så sätt är dom ju ärliga om sitt skitinnehåll och deras läsare blir ju inte heller lurade!


Hur som, som tycker jag att både bloggare ocg facebookanvändare som gör på detta sätt, borde sluta omedelbart. Folk tycker bara att deta hela är skittöntigt och ingen bryr sig ens. Om ni älskar varandra och vill dela resten av era liv tillsammans, skicka ett mess, ring människan, skicka blommor, träffas, bjud hon/han på middag! gör vad som helst ÄN att ta detta via internet.

Pinsamma människor!




Hundbajs



Nu har det börjat pratats om att hundägare ska kanske skulle kunna få böter i framtiden när man inte plockar upp skiten efter sin hund. MEN VAD TUSAN! det vill jag ju inte, jag är skit dålig på sånt. Men just för den enkla anledningen till att jag nästan alltid glömmer påse. Om jag har en påse så plockar jag ju självklart upp det. Men alla människor kan ju glömma! dom kanske ska bli lite bättre på att sätta upp såna där stolpar med hundbajspåsar på? då kan man ju norpa en om man har glömt. För jag tror att anlendingen till att folk inte tar upp det är för den enkla anledningen är, Man har glömt påse!

Visst det är ens eget ansvar men ändå! Sätt upp stolpar med påsar på så hjälper ni mig att inte få böter i framtiden hahaha!!

Ett inlägg om bajs




Vilket lyckorus hörrni!!


Studenten hit, studenten dit! jag har faktiskt inte brytt mig så värst mycket, inte haft det där pirret i magen som många har! Men idag när jag fick min mössa så blev jag som en liten unge! fan fattar ni hur fort detta har gått, nästan lite läskigt!

Men nu ser jag bara emot att stå där i min vita klänningm mössan på huvudet och ett champangeglas i handen och skrika "för jag har tagit studenten, fy faaan vad jag är bra!"









Me new LOVE


DOCK så stod det inte på hemsidan att den var i modell kortare! FY modekungen:D Men annars är jag super nöjd:)
Fintaste gåvan jag fått på länge, så nu gäller det bara att solen jobbar med mig så jag får chansen att använda den:D









Fotograf Simon








































Nemen ALBA!













HAHAHAHA hon är så jävla sööt!!







Falsk?



Det här med att vara falsk uppfattar folk på olika sätt.

Jag anser att om man inte gillar människan och har saker att säga om han/henne så ska man säga det direkt till människan. Efter det behöver man inte vara övertrevlig, man ska vara trevlig utan att vara otrevlig. Om man gör detta så anser jag inte att man är falsk. Men ändå tycker folk att detta är falskhet. dom asner att detta är falskhet för den enkla anledningen att man pratar med människan man inte gillar och tom är trevlig. Jag tror nog att det hela handlar om mognad. Om människan vet att man inte gillar den , och det man velat säga har man också sagt till mönniskan, då ser jag ingen anledningen till att vara otrevlig. Sånt gör bara 14 åringa tjejer tyvärr.

Sedan kan man ju också diskutera vilka det är som better sig som 14 åringar haha;)






Roberts snälla Mamma:D

... lånade oss en dator! Prisa gud! Tack snälla ´svärmor!


Jaha vad har jag att skriva dÅ? Ingenting fáktiskt! ´Det har ärligt talat nästan hänt för mycket, så nu när jag varit datorlös och VÄL sitter här så kommer jag inte på något vettig att skriva. Och när jag väl kommer på något så skulle det ta alldeles för lång tid att skriva. Så jag slänger upp lite bilder! det giillar ni JÖÖ haha!







Tänk att folk finner detta roligt! HOOST ROBERT hahah!







































Datorproblem!



Häromdagen så kraschade min dator! jag började gråtaoch ringde fort som tusan min datorexpert FABIO! fick tigga skjuts och övertala min syster om att hon fick passa ALBA i en timme eller två.

Väl hemma hos Fabio så fick han igång datorn och LYCKLIGTVIS så fanns alla bilder kvar på datorn. Datorn skiter jag i, men bilderna! bildern alltså! dom kan jag ju inte bli av med! men som sagt alla bilder fanns kvar. Fick mig även en städning av datorn, och fy fan vad äklig jag är med datorn. Hundhår,gamla matrester, och döda hudceller fanns i datorn! usch! Kom hem och datorn kraschade igen så Fabio sa åt mig att ta tillbaka den til affären där viköpte den. Sagt och gjort !så nu är jag datorlös i 3-5 veckor! VECKOR! jag är en störd datormänniska och tillbringar ALL min tid vid älskade datorn! och nu då? vad fan ska jag göra nu då? Jag får gå till bibloteket för att !surfa". HAHAHA  min reaktion till robert när jag fick reda på beskedet om att datorn skulle ta 3-5 veckor va,

- oj hjälp robert, då måste vi ju umgås med varandra!

SÅ om någon känner att domvill låna ut en skitdata till mig somligger någonstans och samlar damm, så skrik fan till mina medmänniskor!


 


Snusk





Linda pratadé snusk, då sa jag fint åt henne att tvätta munnen med tvål.

då svarar hon

"om du skulle veta hur många sekunder det tog att göra den där ungen skulle du inte kallá det snusk"


HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!


Fittlinda!


Jag ringer till henne helt förstörd! Jag fick ett socialt anfall då jag blev tvungen att prata med en människa. Om man nu kan kalla henne det efter detta. Jag ringer, glad som en lärka i skyn med synen på öppet hav! säger hej hej och undrar vad hon gör. Hon säger att hon städar garderoben och har inte tid att prata! Men jag då undrar jag! Jag då? nej det ger hon blanka fan i, och ska slänga på luren i örat. Och hon gört! Jag ringer upp igen för att skälla ut henne, då svarar nog annan konstig figur, jag uppmanar figuren att blöta sitt finger med spott och köra upp den upp den i röven på linda, som straff för sina handlingar. Figuren sa att den skulle göra detta,

Håller figuren sitt löfte? det får ni veta i avsnitt två att lindas galenskaper!


MIN HÄMD!








Alben!









Alben och jag sitter och kollar på Animal Planet! Idag är det är program om Vagar, båda sitter spända i soffan och glor ögonen ur oss, båda lika roande hahah!D


Solsken i mitt fönster!










Solskenet i mitt fönster! vad gör jag av det? jo jag sitter här och känner en pytteliten känsla av lycka! fan människor tänk er, SOL! Skulle gärna vilja ta en sista minuten redan idag, bara för att få komma bort ett tag och ta det lugnt. Man tänker ju och mår så mycket bättre när man har sand mellan tårna och hör skriket av någon "utländsk" strandmänniska. Dom underbara varma kvällarna när man sitter och äter på en uteservering och dricker olilka drinkar. Inte ens för att man gillar drinkar i huvudtaget utan för att man har blivit pålurad "happy hour drinks" När man sitter där och halsar detta skitvidriga söta drinkarna kan man inte annat än tänka, nu har jag blivit lurad igen, men va fan gör det när man är utomlans?

Aboslut ingenting!

Dumma Dumma flickor!


Vem har inte haft den där tjejkompisen som är störtkär i en kille som behandlar henne som skit? Verkligen som en skit! Visst att man är en bra vän och tröstar och tröstar gång på gång när tjejkompisen vill ha någon att ventilera med, en axel att gråta emot. Det tar ju på en själv också att se sin tjejkompis så ledsen! Dom första 50 samtalen med gråt om hur mycket killen sårar henne och hur han har betett sig osv, dom samtalen kan man ta samtidigt som man fösöker vara uppmuntrande och tröstande. Men alla människor har faktiskt ett gräns. Till slut så slutar man bry sig "nu ringer hon och gråter igen" . Det är jävligt tråkigt när tjejer inte kan inse hur dumma dom är så går tillbaka till killen gång på gång. Jag har även vart i den situationen då jag var kompisen som fick ta emot alla samtal. Till slut fick jag även nog, jag nådde min gräns. Och sa faktiskt till tjejen " du vet mycket väl hur han är, och han kommer inte förändras, SLUTA tyck synd om dig själv, för det är faktiskt bara ditt eget fel att du blir sårad. För du tillåter honom att såra dig. SKYLL DIG SJÄLV"


Det är inte för att vara elak som man säger så utan för den enkla anledningen, det hade gått så långt att hon får faktiskt skylla sig själv. Hon väljer att hela tiden gå tillbaka, ringa tillbaka och svansar helt enkelt efter hans minsta vink. Men det värsta är att man kan inte göra något eller säga något till bruden.

Hon måste helt enkelt inse det själv för att kunna göra något åt saken..














Gårdagens Mysmiddag:D


Middag hemma hos Johannes och Malin:D Sällskapet var jag och Anna:D Jätte god mat och väldigt gott vin! Prat hela natten om allt men fokus låg faktiskt på döden- Vi pratade om döden, hur den påverkar människor, vart kommer man efter döden? osv. Väldigt intressant och höra hur andra upplever denna sak, döden.

Som mormor alltid säger , "Vi alla skall den vägen vandra"



















SOL MED MIN MAN!:D






























































Välkommen hem till mig!











Vissa tjejer får nallebjörnar av sina pojkvänner, jag får VOLYM!


ANNA...KARIN





































































Nya männsker!


Igår var jag trött jag sliten, bestämde mig för att åka till järna förtära lite vin med malin och bara ta det lugnt. Träffade ett underbart syskonpar! helt underbara människor hahha! efter att vi hunnit med danslektioner och maskerad så begav vi oss till en annan ort:) Malin är ju lite antis, och därför har hon antiskompisar. Såna människor har aldrig fallit mig i att vara med, men nu fick jag träffa på Malins vänner:) Skit trevliga typer:D nu gillar jag antisar, dom är kretiva människor som målar, sjunger och dansar! Man blev lite inspirerad själv att signa upp sig vid antisbrödrarskapet!:D

Efter det blev det en spontant utgång på Flamingo, där en väldigt mustig kvinna bjöd på en riktigt sexshow på dansgolvet, medans henne pojkvän filmade det hela! hahahah!!

Vilken kväll, damer och herrar! Trevligt som snus!!




















































DÖ vinterjacka, DÖ!!



Jag kan inte beskriva hur trött jag är på min vinterjacka, eller alla vinterjackor i huvudtaget! Dom är fula, smutsiga och vidriga. nästa vinter ska jag inte ha någon goosejacka, fjällräven eller liknande. jag har börjat utveckla ett hat till dessa jackor!

Nästa vinter ska jag ha en grymt fin päls !!


Drömmer mig bort..






Idag vill jag klä mig i skinnjacka, en stor halsduk, SOLBRILLOR, ljusa fräscha färger. Sätta mig på en uteservering, frysa lite lätt men samtidigt som solen värmer och dricka mycket kaffe men underbart sällskap!










.




Hellre att folk pratar om en, än att ingen märker en.


































.





Kryssningar är vidrigt.. Människorna på kryssningarna är mer vidriga och deras handlingar är enbart pinsamma och skrattretande...


Kryssning..




Sitter och äter frukost och FÖRSÖKER ladda upp inför kryssningen som jag ska delta i idag. Johannes och jag kom på iden om att åka iväg med ett gäng från klassen, för studenten är ju ganska nära ändå. Vi beställde biljetter och allt för en månad sen. Jag trodde jag skrev upp mig på en pensionärkryssning med goa vänner. Men nu har det helt plösligt förvandlats till den STÖRSTA fjortiskryssningen av all times. Allas södertäljes "skolor" som har lov ska tydligen med. MUMMA! 


Men hur är det man säger?  "det blir vad man gör det till!"  människorna som jag åker med gillar jag ju! hahah! så det blir nog härligatider:)


Mitt älskade Carlingsgäng:)


Kom precis hem från middagen med the carlingscrew! skit trevligt, vi har alltid så myvket att prata om (på gott och ont) hahahah!! Skönt att alla är så lika men samtidigt så olika! skön blanding av individer! och tove! hon var så vacker med sin lilla skorpa i magen:) så vacker, så vacker:)




































I "snap" ya were U stand niggah


Dagen började med en tripp upp till storstan med the little brother:) Där kilade vi runt i affärer och kikade lite! satt och åt såna där snören som man åt när man var liten, ni vet såna där med en elefant på? Hade tävling om vem som kunde äta upp ett snöre först, simon fattade inte alls hur man gjorde vilket resulteterade i "asgarv" . Den gamla mannen mitt emot oss tyckte också att det var fruktansvärt kul, jag lever i tron om att vi gjorde hans dag:D hahah!

Snart ska jag svepa om till middagskläder, och fylla glaset då det är middag med mitt älskade carlingsgäng idag:)!



"tummis"


Vicky och nettan var precis här, vi har spenderat eftermiddagen tillsammans med alla konstiga saker haha! kolalde runt lite på människor på facebook. Och hur ser folk ut egentligen och vad har de på sig. Blev förbannad på mig själv också vissa gånger då vissa kort såg förjävliga ut. Hur tänker man egentligen? Hur tänkte jag? hahahah!! det är helt sjukt att man kan tycka att man ser ju jävla kalasrolig ut när man itne alls gör det? äsch!

Fick i alla fall nettan ovh vicky att tumma på att om jag är helt ute och cycklar någon gång , så får de fan säga till!

Det tycker jag fan att alla borda tumma på! säg för fan till om man ser ut som skit och inte har förstånd till att inse det själv!


Lax LAx lAx laX lax LAX






RSS 2.0