Massa snygghet i ett kort!


öppna munnen och slappna av i ansiktet helt, därefter skakar du våldsamt på huvudet så kinderna börjar fladdra! och ta sedan ett kort, detta är resultatet hahahahahahahahah!!


 

Mysiga fredag:)


Först skola som gick snabbt och smärtfritt:) efter det så kilade My, Sandra och Fisa hem till mig för avancerat tjejsnack och kaffe:) mycket trevligt! det borde vi göra om fast med en middag och vin inblandat! Efter det fick jag skjuts till centralen av My, känns riktigt skumt att säga "tack för skjutsen" till henne, men jag kommer väl vänja mig hihi:)
 
Tog tåget upp till stockholm men blev tvungen att hoppa av i flemingsberg då jag allvarligt talat höll på att kissa på mig efter allt kaffe! fick stå i kylan och frysa i en halvtimme på nästa tåg som var försenat. Därför är jag alltså sjuk idag! Alltid lika trevligt!

Shoppade själv! för första gången i mitt liv. Jag hade laddat ipoden med massa skön musik så det var faktiskt riktigt behagligt att gå runt i affärerna i lung och ro med hög musik i öronen:) Borde göra det lite oftare.

Efter det blev det middag med bror, man och papi! Det var minst lika trevligt som allt annat under dagen:) man har ju så mycket att prata om. Jag tror att vi satt och diskuterade film/filmer i två timmar haha!
















































 

TACK:D





TACK TACK älskade sofie för att du hjälpte mig med min blogg! Jag hyser kärlekskänslor till dig nu! Jag skänker dig en smällkyss!


Rödtjut och middag med min man!

Jag har fått PIPPI på rödtjut! grymt gott, det har jag nog att tacka Diamonds Madde för:D

Jäkligt mysigt i alla fall:)






Svartvit Torsdag!






































Hatar jag robert jobb? JA


Gud vad jag hatar hatar hatar hatar Roberts jobb! han ska sluta klockan fyra varje dag, gör han det? nej...

Igår kom han hem kvart över sju, nu är klockan 5 och han har inte kommit hem än. Och så här det jämt! Vi har ju planerat in massa saker, och det slutar alltid med att jag får sitta och VÄNTA, VÄNTA och vänta! det är klart som fan att man är irriterad när han kommer hem. Jag som hatar att vänta, usch ja faktiskt det är det värsta jag vet. Att sitta och vänta på människor när man vet att man egentligen inte ALLS har tid med detta för du har så mycket att göra.

Kanske ska lägga fram förslaget om att han ska sluta upp med sitt jobb, så kan vi leva på socialen istället. Då kanske vi kommer i tid i alla fall? Helt klart värt det!

The little baby!

Linda och the little baby har varit här idag:) Tog lite bilder, och jag kan inte låta bli att avgarva när jag tittar på bildern! det är helt underbart vilket underbart mimspel ungar har!! Helt underbart hahahahahahah!!

Han är så jäkla söööt!








Vilken nedan är den mest underbara!!! hahahahahah!!
























UNDER KONSTRUKTION



:D

Textdekor

Det är många som har frågat vart jag köpte min textdekor i från. Tyvärr så kommer jag inte ihåg vad hemsidan hette. Men mitt tips är att gå in på google och sök på "textdekor" det var så jag hittade min hemsida.

Det finns massa saker! Det finns färdiga paket att köpa, dikter, romantiska, latin ja you name it! det finns allt! Men vi designade vårt eget med färg, text och stil. Tyvärr fick vi fel färg då vi skulle haft grå färg på texten egentligen.

Men det blev ju GÖTT ändå:D



MY HAR TAGIT KÖRKORT!!

Hon ringer mig och skriker och gapar om att hon har tagit körkort! Vi åkte hem till hennes föräldrar där det bjöds på fika. Sedan åkte vi upp till brukshundsklubben för att promenera med hundarna. Hela vägen dit sitter jag och klappar händerna och sjunger " vi har tagit körkort, tjoho, vi har tagit körkort tjojo" hahaha Grattis MY! nu kan magsåren försvinna och du kanske får sova lite på nätterna!!:)





















Tack snälla MYS mamma för lånat av den SUPERsnygga mössa haha!:D






Rolig Historia

Ett par skulle gå på en stor maskerad. Hustrun fick tyvärr huvudvärk och
bad mannen att gå själv.
Han protesterade men hustrun insisterade och sa att hon tagit ett par
tabletter och hon skulle gå till sängs och att han verkligen inte behövde
stanna hemma. Så han tog sin maskeradkostym och åkte iväg.

Efter två timmar vaknade hustrun, huvudvärken var borta och eftersom det
var tidigt på kvällen så bestämde hon sig för att byta om och åka till
festen i alla fall.

Hennes man visste inte hur hennes dräkt såg ut så hon tänkte att hon skulle
spionera lite på sin man och se hur han betedde sig när hon inte var med
honom.

När hon kom till balen såg hon sin man på dansgolvet. Han höll på för
fullt, dansade med en ung snygg tjej, flirtade och klämde både här och där.
Hustrun, som själv var en mycket attraktiv kvinna, började flirta med honom
och han blev mer och mer intresserad.

Hon gick och ställde sig i baren och efter en stund fick hon sällskap av
sin man. Efter ett par drinkar hamnade dom i baksätet på hans bil, hade sex
och efteråt gick de tillbaka till partyt.

Precis innan midnatt, då det var dags att ta av maskerna, smet hustrun ut
och åkte hem. Hon la sig genast i sängen och undrade vad mannen skulle
säga. När han kom hem frågade hon oskyldigt om han hade haft trevligt på
festen?

"Du vet hur det är, det är inte så kul när du inte är med", svarade han.

Hon frågade "Dansade du mycket?"

"Nej inte en gång, när jag kom dit så träffade jag Kurt, Kalle och de andra
grabbarna, så vi gick in i ett annat rum och spelade poker hela kvällen."

"Du måste ha sett löjlig ut när du satt och spelade poker i den kostymen,"
sa hon väldigt sarkastiskt.

"Nej ingen risk", svarade han, "jag gav kostymen till min farsa och han
hittade en riktig slampa som han satte på i bilen!




Ganska så onödigt!

Kämpade mig upp i morse, verkligen kämpade. Kände mig som en riktigt gladiator när jag "faceade" kylen och gick till skolan. Kom dit och alla lärare är försenade då det inte går att komma fram med bil pga snökaoset! Så det var inga lektioner. Så då var det väl bara att äta lunch och sedan palla sig hem.

Skulle verkligen vilja gå och lägga mig nu, men går inte! My kommer om ett tag så ska vi färga hennes hår. Malin, linda och the little baby också tittar förbi:) det återstår att se:)


Nytt hemma:)

Det var så tomt borta på väggarna vid sängen, så jag och robert tog och beställde hem en textdekor:) Vi valde texten "all we are is dust in the wind" det är namnet på vår låt:) så det betyder ju något:)

Blev dock lite snett på "pappret" den kom med och som man också fäster på väggen var inte rakt. Och det var den vi gick efter. Men det är ju lite charmigt!







Livsfarligt!

Håller på óch tvätta, städa sånt där ni vet:)

Nere i tvättstugan skulle jag ta ut sakerna ur torktummlaren, då var det så varmt att min nagellack på naglarna smälte bort!! Hur är detta möjligt? Jag skruvade ner värmen och gick upp med gråten i halsen haha!

Alla dessa hycklare!


Människor kan aldrig vara nöjda och stolta över det dom här, dom vill alltid vara bättre än alla andra. man kör volvo men om någon frågar då är det BMW. du tjänar 15 tusen i månaden men om någon frågar är det 25 tusen. Du har det skit med din pojkvän men om någon frågar har du aldrig varit lyckligare. Om någon frågar hur mycket du väger drar du alltid ner 4 kilo. Det är völ inte så speciellt ärligt. folk som påstår att dom är lyckliga, är dom verkligen det? är det inte bara så att vi säger till alla att det är bra fast egentligen är det skit? vilka försöker vi lura? oss själva eller dom som frågar? Vad spelar det för roll egentligen om jag kör volvo och tjänar 15 tusen i månaden? är jag en sämre människor för de? Varför ska människor alltid försöka få andra att tro på BRA om en? Är det för att man vill vara bättre än alla andra?

Ingen är den som dom påstår sig att vara ! Dessa människor kallar jag hycklare och mindre bra människor.

Varför inte bara vara ärlig och vara sig själv och sluta bry sig så jävla mycket om vad andra tycker och tänker hela tiden.

Alla dessa hycklare, vilka är egentligen äkta?


Vykort!


Vicky har varit i Indien i tre veckor, och jag vill så gärna få ett vykort! Och det fick jag! det finaste vykortet jag nånsin fått:) haha;)!



Jävla piss dag


Jag har en JÄTTEbra kamera som jag inte alls kan, kör på auto hela tiden. Och det går ju inte läsa den där instruktionsboken heller, förstår inte ett piss av den. Så mina bilder gör ju inte kameran rättvisa!

Datorn är skit seg!

Picasa stiker getanus och är skit segt!

Lägenheten luktar illa för jag inte kan vädra då det är 20 minusgrader ute

Det är stökigt!

Det är skit kallt

Inge mat hemma!

Jag har verkligen en skit dålig dag idag, det var verkligen jätte länge sen jag hade en sån här dålig dag. Allt känns skit och jag vill bara släppa allt här, sätta mig på en plan till bahamas och där börja cykla jorden runt!


Igår!

















































Mördar nässprejj!


Har du som sagt varit sjuk ett tag nu, förskyld ! Bad robert köpa hem nässprejj så jag kunde sova på nätterna. Och hem kommer han med denne (se nedan) och vilken jävla nässprejj! den skulle tydligen vara jätte bra, och det är den ju! Men lite för bra! Det är som att hälla MINTO i näsan haha! Man blir tårögd av denna för den är så himmla stark !

Ikväll ska jag förhoppningsvis slå klackarna i taket och då kommer denna MINTON att behövas!




.

Från när vi flickor var små har vi alltid fått höra i sagorna att det alltid finns en underbar man med en vit springare som alltid kommer till undersättning och räddar oss från allt som vi behöver bli räddade ifrån.

Sagor är tyvärr inte på riktigt. och har ni aldrig funderat på att det är faktiskt kan vara så att det är VI flickor själva som är mannen på den vite springaren som ska skydda oss och rädda oss själva från allt det där "onda"..

Värt att tänka på..







Fy vad fult!

Något jag inte alls gillar är korta jackor, kavajer mm. Sånt där som sitter taight och slutar vid naveln. jag gillar det inte på någon. Hittade en skit snygg ljusrosa skinnjacka som jag blev kär i! skulle gå till kassan och då upptäckte jag att jackan var i den korta modellen. Det var ju bara att gå till jackan och radera skiten. Såna jackor får ALLA att se oproportionella!


Klickade istället hem en jacka som var snyggare i modellen och färgen är beige! Jätte fin tror verkligen att den kommer bli en favorit! fast det suger ju i själen att jag inte fick den ljusrosa! skulle vara skittufft, annars är ju skinnjackor så svart, svart och svart!











Ge mig denna underbara outfit!




Exakt så här jag vill jag se ut i vår! Ljust och fräscht! Skänk en slant så jag kan köpa denna underbara outfit nu med en gång:D

bilden är snodd från Asos.com

handla mat och medicin på samma ställe!

Ica Maxi öppnar apotek

Nu tar Ica klivet in i läkemedelsbranschen på allvar och öppnar eget apotek för både receptbelagda och receptfria läkemedel.

Fotograf: LT-arkiv

Just nu pågår en stor ombyggnation av Ica Maxi i Geneta. En del av ombyggnationen beror på att man inom kort öppnar Icas egna apotekssatsning Cura apoteket.
– Det är bland annat därför vi bygger om, men det beror inte bara på det. Särskilt roligt är att vi nu får bidra med ett helt nytt apotek här i Södertälje. Här byggs ett nytt apotek, vi byter inte bara skyltar, säger Ica-handlare Jonas Berg.

Apoteket, som kommer ha samma öppettider som stormarknaden i övrigt, kommer handa både receptbelagda och receptfria läkemedel liksom egenvårdsprodukter. Därför kommer även farmaceuter, apotekstekniker och en apotekschef att anställas.

Exakt datum för när det nya apoteket slår upp sina portar är inte klart i dagsläget, men förhoppningen är att det blir i mitten av april månad.


Sitter här vid datorn med malin och fick syn på detta, malin dissar det hela genom att säga att det finns ju massa apotek nere på stan.Men jag hyllar det! Mat och medicin på samma ställe är ju skit bra!

Eller! sen en tid tillbaka så har jag apoteket sexlexsakeer. Så nu kan ni köpa grädde och dildo på samma ställe! LIKE IT PEOPLE! LIKE IT!

Artikel tagen från Lt.se


My body is a mess!


Nu är jag sjuk igen! härligt va!? gud vad jag älskar livet tider som dessa!

Förskyld och näsan DROPPAR! nej den rinner inte som på alla andra utan på lilla marie så droppar näsjävlen!

Jag måste ta tag i vad som är felet med mig. Jag är sjuk jämt jämt jämt, jag kan förfan inte leva ett normalt liv! för att jag ständigt är sjuk! Ska nog gå till doktorn i alla fall, måste bara hitta en bra jäkel först som inte ger sig utan att kan droppa i mig massa vitaminer och annat dylikt som får kroppen och fungera som den ska. Och att hitta den jäkel är ju bara en projekt i sig själv..

Facebook nörd!

Ja det är jag, jag kan itne göra så mycket åt det haha! det är min börda här i livet;)

Men nu när de bytt design fattar jag inte ett skit! alltså jag fattar men allting är så komplicerat och jobbigt. Allt känns inte lika lätt längre, så nu börjar mitt beroende avta! och jag är nästan säker på att det är många som tycker samma sak. Så varför kan de inte byta tillbaka! jätte skönt att det gör saker med sidan för att göra den bättre. men denna förändringen blev ju bara till den sämre! jag är besviken!

BAD FACEBOOK

Underbart!


Döden


Jag har aldrig trott riktigt på gud eller livet efter detta. Men jag tycker ju att det borde ju finnas något mer än bara det här? Fast det kanske är så att man bara får detta liv och sen är ju upp till en själv hur man väljer att leva detta liv. På senaste så har jag funderat mycket mer på döden. Jag är inte rädd för döden. Citat från mormor " vi alla skall den vägen vandra" absolut döden är någonting man inte kan undvika. Så jag är aboslut inte rädd. Men jag är livrädd för att mista någon som står mig nära, mycket nära. Det är inte många här i livet som står mig riktigt nära. Det är mycket få. Och förra året förlorade jag två av dom. Jag var helt förstörd, ville inte alls vara med längre. Kände absolut ingen mening med själva livet i huvudtaget. Men livet försätter ju utan mig, det kan jag ju tyvärr inte styra över. Det som är så stort! Så till slut måste man ju ta sig i kragen och fortsätta med sitt. Så är det bara, man kan inte försöka ifrågasätta eller styra. Livet och alla andra fortsätter med eller utan dig. Känn dig blåst..

Jag hoppas verkligen att det finns något efter detta. Inte för min egen skull. Men människor som står mig nära och som jag älskar högt på denna jord, det är dom jag vill att det ska finnas något för.

För deras skull..



Räkor och deppmusik:D















Igår!


Kvällen började hemme hos Anneli och 007! smet därifrån HALVA ELVA för att trippa ner till the strip. Det var något nytt att gå ut så pass tidigt men det blev ju lite roligare måste jag faktiskt erkänna. Man hinner ju med så mycket mer då haha! Underbara människor hela kvällen, alla var skit glada och fulla! vissa lite för fulla kanske haha! men dom är inte sämre människor för det. Nästan tvärtom;)

As bra musik och mycket glada människor = en mycket bra kväll!

Vad mer lärde vi oss igår då? Jo att Thomasos flickvän VERA är störthärlig haha!:D

TITTA!








Massa kärlek till min underbara karl!:D Tänk att något så "litet" kan göra en så GLAD:)

Jag och min nya vän "Mackan"









.







































Nattfika med Thomaso!

Thoaso kom förbi med biljetter till mig:) Tack! Så stannade han på kladdkaka, kaffe och blåbärspaj! Kul som snus att träffa honom! var skit länge sen, han har ju skaffat tjej och blivit för fin för mig hahah!;)

Gick in på converse.com och såg att man kunde designa sina egna converse! skit coolt verkligen! man fick helt bestämma hur sina egna PJUCKS skulle se ut! Så thomaso gjorde sitt par och båda var skit glada över att dom blev så snygga! sen skulle han beställa dom och då upptäckte vi att dom inte "skeppar" saker till SVERIGE! ibland är ju sverige ett skit land!















MY, DAG

Ärtsoppa, pannkakor, ligga på marken och skrika, leka hulligan! hahaha en riktigt My och Malin dag:)































































Detta med ALLA HJÄRTANS DAG!

Jag förstår verkligen inte varför människor har sån panik över denna dag, denna dag representerar väl KÄRLEK! hur svårt att det att visa kärlek till den man älskar? man behöver inte köpa ett hus och gröna skogar till den man delar dagen med.

Det räcker väl med en massage, middag, fika eller ett kärleksbrev. Jag har inte panik! Jag vet exakt vad jag ska göra! jag ska låta min man piska mig med ris nere i tvättstuga! Billigt och bra!


Citat från Marcus Aurelius



svar på tal om att man hittar lyckan via sexuellt umgänge.


" Sexuellt umgänge är bara en inre gnidning och ett spasmodiskt utstötande av slem"





..

Idag är en sån dag där jag inte riktigt kan minnas mina mål här i livet. Jag är en drömmarna OJOJ vad jag är en drömmare. Men nu på sistonde har jag slutat upp med det. Jag lever i nuet och känner mig bara allmänt irriterad på allt och alla. Inget känns så speciellt kul, och jag hittar liksom ingen meningen i det jag gör.

Jag har kommit till det stadiet där jag bara känner att jag ÄR! och sån är ju inte jag? visst jag är samma gamla irriterande och galna Marie, men inte alls på samma sätt. Det kallas mognad och att växa upp? men är det så att bli vuxen att man plösligt accepterar saker och ting som det är, och själv tappar man hoppet en snutta då och då? är det att bli vuxen? för i såna fall hoppas jag faktiskt över den biten. När något som är sån stor del av en kommer på villiovägar så kan man inte göra så mycket annat än att bara stanna upp och tänka

" vad fan hände? "


.

























Min dag, idag!
































Idag är jag ledsen! jag är moster till ETT barn! " the little baby" jag gillar han skarpt, han har mina öron jag älskar han. Men han skriker jämt när han är hos mig, jag är jämt förtvivlad och frågar linda " gillar han mig inte" "varför skirker han" linda säger att det är för att jag spänner mig för jag är så nervös.

Jag sa åt linda att ingen annan människa får röra honom förutom jag, för att han bara skulle känna igen mig. Men lyssnar hon? NEJ! hon låter alla andra kleta på honom med sina smustiga fingrar! så nu vet han inte vem jag är längre:( allting är lindas fel! dumma dumma linda!


Vackra Salome hann jag också med idag! fikade och pratade om allt mellan himmel och jord:) Grymt vacker tjej och har ni sett vitare tänder?







Faller offer till Marie med kamera, Robert























Slänga på mig en mössa som ser ut som skit för att bege mig ner på stan för att fika med älskade Sallybally!:)




Prinsessan och grodan!

Jag är helt tagen av alla Disney filmer! och nu har det alltså kommit ut en ny disneyfilm "prinsessan och grodan" den är ritat för hand, som back in the good old days! så jag måste ju se den!:)

Så låg jag och tänkte hur skall jag få tag på denna film! (glödlampa) AHA FABIO! Han kan fixa fram den till mig! så jag ringde ett litet samtal så nu är det ordnat! Fabio är en god farbror!




SvartVitt





Alba gillar fåglar, väldigt mycket! Idag gick vi längs kanalen på promenad och då får jag syn på en svan unge:) så jag drar upp kameran för att fota lite, plöstligt får jag syn på alba som är på väg ut på isen! och det är ju inte ens is! det är ju bara ett tunt tunt täcke över vattnet! jag skriker allt vad jag har så hon vände, samtidigt som svanen började fräsa ! Och jag är ju skiträdd för svanar, dom är onda djur men väldfigt fina att titta på. Plötsligt fick jag ett skräcksinario i huvudet, att alba ramlade i och att jag fick hoppa efter för att få upp henne, samtidigt som svanen kommer jag attackerar oss! gud alltså det var riktigt läskigt!















































.


Jag är lite nyvaken och är fortfarande trött! söndagar är mysiga men inte när man är själv, hungrig och hemmet ser ut som skit. Men läste precis en blogg där tjejen hade städat och beskrev sin känsla av ett rent hem. Då blev jag plötsligt sugen på att städa, eller egentligen inte städandet med resultatet! Då är det väl bara att sätta igång antar jag? usch



Bildregn



Jag sprang runt på krogen igår och visade upp stolt denna bild på syster haha! Av många kommenterar från människor av denna bild så är det nu bestämt linda, Du är en MILF! GRATULERAR!


















Så är det att vara fotograf! då tar ingen bilder på en själv så jag får ta saken i egna händer haha!



















































































Mellanlandar!

Efter en vända på stan med syster och några öl med en gammal vän är jag hemma och ska försöka göra mig vacker haha!

Syster kommer bli skit snygg till ikväll i alla fall:D

Bildregn i morgon;)


Snyggfällan?

Jag läste i en modetidning om Jennifer Aniston, att hon hade gått in i snyggfällan då hon gifte sig med Brad Pitt. Hon gifte sig alltså med En av världens snyggaste man. Efter det tog slut mellan dom så har hon likosm inte hittat någon som lever upp till det snygga hon blev van med.

Tänk om detta händer mig? :O haha! Jag tycker Robert är underbart jävla snygg! det tyckte jag från första stund och han är fortfarande det! Han är ju inte Brad Pitt men i min ögon är han sveriges Brad pitt hahah! Så om vi gör slut så kanske ingen annan duger för jag är så van med allt det där snygga? så jag kanske lever själv resten av mitt liv om vi gör slut för ingen annan duger! HJÄLP MIG! hoppas verkligen att det håller sig mellan robert och mig hela livet så jag slipper bli singel och kräsen och sedan DÖ ENSAM hahaha!


Ibland blir man lesbisk!


Jag personligen tycker att kvinnor är mycket vackrare än män! Tjejer har dessa underbara fina former, kan klä sig mycket mer än vad män gör. Oc kvinnligeten i sig själv gör att vi kvinnor är vackrare:) Jag är ablsolut inte lesbisk men skulle lätt kunna vara det, synd bara att jag inte känner mig attraherad av kvinnor haha!

Men i alla fall var inne på youtube för att hitta ett bra klipp där dom visar hur man lockar håret med plattång, och då fick jag syn på denna vackra varelse! Det hör till ovanligheten att jag känner " ÅH så där vill jag också se ut" men nu gör jag fan det! denna människa är underbart vacker!

Klippet är 10 minuter långt och hon förklarar hur hon sminkar sig men men. Sätt bara på klippet och titta på na! Skit snygg verkligen!



Jag yttar mig !

Någonting som "upprör" människor är när nyblivande mammor går ut på krogen. 

Jag är också en av dom! ska förklara!

 två exempel!

Ena mamman går ut för att supa sig full, visa världen att " titta vad snygg jag är trots att jag fött barn" Vill ha bekräfelse. väl inne på krogen är det den människa som hörs mest och helt enkelt flippar ut, dansar utmanade med andra killar, helt enkelt vill vrida tillbaka klockan i några år. bara för att försöka ha så roligt som möjligt.
Det är tyvärr dessa nyblivande mammor som ger resten ett "dåligt rykte"

Den andra mamman; har varit gravid i 9 månander och oftast lite till! sen kom barnet och har varit med barnet konstant sedan den kom ut. (samma sak med första exempel också) Det kanske råkar vara så att en kompis fyller år, det är en stor tillställning. Och hon bestämmer sig för att gå ut. Men gör det mer "städat" hon går ut för att vara själv för en stund, och bara ha kul med sina vänner. Går ut och äter middag och tar ett glas vin till maten. FEST är fest fast på en annan nivå. Här är inte målet att bli fullast och få bekräftelse. Men även hon tycker ju att det är kul med komplimanger! det gör väl alla tjejer!


Jag tycker alltså att den andra mammam gör helt rätt! klart som fan att hon ska ut och ha lite kul efter en gravididet! jag gillar det så länge det sköts snyggt! man visar sin mognad som mamma och som den nya personen som kommer med mamma rollen!

om jag ska vara ärlig med första mamman så har jag höjt på ögonbrynet många gånger då man sett nyblivande mammor ute på krogen stenpackade och faktiskt gör bort sig. klart som fan att dom älskar sina ungar mest av allt i hela världen det är inte det det handlar om. Utan när man bestämmer sig för att skaffa barn så betyder väl det är man har mognat på pass mycket att man inte tycker att det är lika roligt att supa sig stenfull på krogen. man har vuxit i sig själv så pass mycket att hon skulle kunna växa bra i en mammaroll:) Självklart ska dom också ha kul och roa sig! men att supa som aspackad på krogen tycker jag ej okej när man är spädbarnmamma!

Jätte svårt att förklara vad jag menar! men jag hoppas ni förstår i alla fall:)


.


Vicky är i Indien

Annakarin är i thailand

Jag sitter hemma och äter mig fet

Idag gillar jag verkligen inte tillvaron!


22.20

Härom dagen var jag hos min syster ändå till mitt på natten! då togs dessaa bilder!














HAHAHA GRODAN!





När mamma inte vill posa framför kameran får någon annan helt enkelt göra det åt henne!























Vacker!




nu skall jag berätta om min vän Malin! vi träffades första gången när vi var mycket små och hängde på församlingshemmet i Järna. Då var Malin oskuld, med turban på huvudet. rökte inte och drack inte heller. Hon var helt egen, det är hon ju nu också men inte riktigt på samma nivå! puberteten kom för henne och hon började röka hasch och snorta kokain hahahah! nej jag skojja!! malin är emot droger! men i alla fall hon började röka och hittade alkoholen! Vi fann varann mer än någonsin då vi hade samma intressen, cigg och öl ahhaha! (vi var fortfarande relatvft små;)

Sedan blev vi större och bytte ut LM mot malboro, och ölen blev utbytt med fint vin. eller fint och fint det billigaste på systemet som vanligvis var MATVIN hahah!

Som tightast var vi ändå då vi praktiskt taget bodde hemma hos Pati, malins ragg. Där har vi många minne, suddiga, luddiga med också väldigt tydliga! Vi satt ihop, vi blev nästan som en ahah! på gott och ont!

Vi växte lite till, och malin blev på tjocken! och jag flyttade ihop med robert! Jag var med under hela hennes graviditet och älskade det! det kändes nästan som att det var jag som var pappan till barnet några gånger ahahh! ( inte heller helt omöjligt ;) )

Men sedan gled vi ifrån varandra pga av skitsnack! pratade inte med varandra på ett år eller så! sedan en dag fick jag ett sms där det stod " hej vill du ta en fika" en kaffe senare så var isen bryten. man kan ju inte gå runt och tjura hela livet kände jag!

Malin är en väldigt komplicerad person samtidigt så är hon också den mest lättsamma människan jag känner! hon gillar och prata! massor om sig själv haha! Hon är väldigt öppen om allt, vilken kan ofast chocka människor! men jag gillart! hon kan även vara skitjobbig när hon väl hon väl sätter ihåg med en discussion då hon ALDRIG kan ha fel ahahahhahah!! Hon är även ganska på hysterisk! eller väldigt! en riktigt dramagueen!

Fast Malin är en faktiskt en god människa! hon kan även vara fruktansvärt djävulsk ;) Men i grund och botten så vill hon faktiskt bara väl, även fast hon kan vara lite svår att förstå sig på:)

JAG FUCKAR UR!!

Hon kommer vara min vän hela livet:D


Duktiga Simon!


Min lillebror Simon har bott hemma hos mig och robert i snart tre veckor:) men nu i morgon så "flyttar han hemifrån" "snyft" Och för att visa sin tacksamhet så lagade han i ordning en trerätters middag till mig och robert:)
SKIT GOTT VERKLIGEN! han är så duktig! han borde komma hit och bo här lite oftare haha!;)

Potatisgratäng med lufttorkad skinka




Oxfile med "potatis i ugnen" ost, och vitlökssmör





Gräddglass med smälta bär!





FINT VA! TACK SIMON!


Man fick inte heller vara i köket när han höll på, robert sov så jag fick underhålla mig själv genom att ta kort:)
























.

Hej!

Motion har jag fått!

Först var det en gymppass på idotten, blev lite svettig om jag ska vara ärlig haha! första gången jag är med på idrotten på LÄNGE. kan ju aldrig vara med för att jag ständigt är sjuk! Men nu är jag bra mör alltså! det skakar i armarna, det är ju nästan så att det blir pinsamt haha!

Efter idrotten slutade jag så jag gick genast hem och drog om till promenadkläder och gick på en promenad med Alba! det är faktiskt jätte kul för hon älskar snö, så hon springer runt och plumsar i snön. måste nog filma henne nästa gång haha!

Nu städning sen kommer Malin! och om hon inte har med sig klaaddkaka kommer hon inte innanför dörren! haha,)
















Min vän MY

My är en fruktansvärt nervös och framför allt stressig människa. Nästan så hon blir jobbig alltså! hon kan sitta hemma hos mig och kolla på film, hon har inte bråttom någonstans men ändå gör hon ingenting annat än att sitta och kolla på klockan! sån är hon , nervig som fan!

Och nu ska hon åka till berlin för att göra sitt projektarbete i skolan, flyget skulle gått ca 6.00 i morse, men pga snöovädret så är flyget försenat till 19.30 ikväll! och då kanske den inte ens går utan kanske blir inställt.

Där sitter alltså MY, och har suttit där sedan 5 i morse, och hon ska sitta till halv åtta!

Det är inte kul! , MEN Jag kan inte låta bli att skratta! jag ser mig MY framför mig när hon sitter och kollar på klockan hahahahahahah!!

Vill inte släppa taget!


Min lillebror kan verkligen inte släppa att Cimon inte vann paradise hotel!

Hela tiden säger han att det finns ingen värdig vinnare där inne längre, den enda han kunde se som värdig vinnare var Cimon haha!

SÅ!

Nu har jag alltså varit hos frisören! klippte av mig MYCKET av håret och det känns faktiskt mycket skönt! det växer ändå som ogräs så det gör inget att det blir lite kort. Är ändå långt och vidrigt igen till sommaren. Håret kan se lite lila ut på någon av bilderna, det är ej lila! utan ser bara ut så då kameran fick något spel!

















.















Min syster är vacker:)

Nu till en annan vacker människa TOVE! fast hon sitter ofta och bajsar bakom kassan och idag fick jag det på bild! hahahahah!!










Har klippt av mig håret också!

.

Jag vet att det inte är min rätt att kritisera och ifrågasatta andra människor liv. jag har även gjort mina dåliga val och haft mina stunder.

Men ibland kan jag inte hjälpa det, våld löser inget. Men ibland tror jag att människor skulle må gott av att få sig en käftsmäll.

ÅH!

Skolan var faktiskt väldigt skön, fort gick det och man behövde inte anstränga sig så himmla myckt heller:)

Är nu hemma och har smäckat i mig en hel chokladkaka så nu är jag mätt! ingen mat behövs när man har choklad;) Och nu vill jag gå och klippa mig, håret har blivit så långt, så nu hänger det bara! det är liksom ingen fason på det hela, så jag känner att jag måste fixa det hela:) fast det brukar inte bli så mycket skillnad men i alla fall, det hela sitter väl i huvudet. Om man repcis varit hos frisörer så känns håret mycket finare (om man har tur haha)

Fösökte få med mig min syster som en ser klok ut i huvudet. För ett år sedan typ så klippte hon ena sidan av håret kort, och då menar jag mycket kort! väldigt fint, det var det verkligen. men det växer ju ut och linda har ju bara låtit det vara så utan att gå till frisören haha! så nu tänkte jag att hon skulle följa med mig! men då velar hon, hon är rädd att hon ska bli tvungen att klippa lika kort som ena sidan av huvudet är! men det är väl smällar man får ta eller hur linda!

Hon ville ha tjugo minuters tänketid så hon får väl det! och det har redan gått tio!

RSS 2.0