Fortfarande ingen sladd!

Kan ju bero på att jag inte hann städa idag, blev en mycket behövlig tupplur istället:)

Men ack den som ger sig!

något som jag tänker på just nu;
Fick ett jobberbjuande i thailand och jag är så jävla sugen på att tacka ja och sticka efter studenten. Har pratat lite med robert om de, och han tycker att jag ska göra det. Men ajg vette fan alltså kan man verkligen ha ett serisöt förhållande och medans bo på andra sidan jordklotet? resa ska jag göra, det har jag alltid sagt-. det kanske just inte blir thailand. har nämligen också ett erbjudande på Malta. Lite närmare i alla fall:) Och jag har ju inga planer på att stanna jätte jätte länge. ÄSCH det är fan svårt det här, tur att robert är så pass underbar att han förstår att jag vill göra saker och låter mig göra det med ett leende på läpparna. Men faktiskt så är ju resten är ju upp till mig.


Hittar inte min kamerasladd!

Jaha och då kan jag ju inte lägga in några bilder från igår! ÄSCH! det blev mycket fina bilder om jag får säga det själv alltså! Jaha vad hände igår då egentligen? jo jag kom till my och hjälpte henne med ditten och datten sen blev det att göra bål, japp as god verkligen! sen strömmade människorna in, blev fulla och lisa blev inlåst på toaletten och fick panik, och då menar jag PANIK! det var det roligaste på länge alltså. hon bakande och skrek som en liten flicka och man hörde verkligen paniken i rösten HAHAHA!! Sen blev det ollan, inte så mycket att hurra för om jag ska vara ärlig, alldelles för mycket folk, så istället för as mycket drag så blev det nedstämt typ! äsch men man kan ju inte lipa över det, hödpunkten var i alla fall när MY inte längre var vid medvetandet, vatten hit och vatten dit, kissa här och kissa där. skrika hit och skrika dit, gick runt med strumpor och klagade över att det var kallt. HAHAHAhAHAHHAHAHAH!! " En till ÖL till my tack" HAHAHAHA

JAHA nu då undrar jag, robert sitter på dass och där kommer han vara ett tag. så jag bjuder på lite bilder ja! och vet ni vad? jag har fan utsläppt hår idag, dra på fan..












Nu beger jag mig till mormor, måste ju passa på att köra lite granna. KÄRRINGSTOPP HERE I COME!

EGO YEESSS



Nu ska MY firas!! PIZZA, ÖL, HÖGA KLACKAR!!

hajar!

har länge länge varit skit rädd för hajar, såg filmen hajen hos min morfar när jag var liten och sen dess har jag verkligen varit livrädd. Till en början så kunde jag inte ens bada i pooler själv. och även idag så tycker jag att det är fruktasnvärt obehagligt att vara först i och sist upp när man badar i sjön. När man är utomlands är det värsta! när jag är på stranden så håller jag mig vid strandkanten och skriker på robert när han får för sig att simma långt ut. Är han knäpp eller?! en haj kommer äta upp honom. Så jag försöker tvinga honom att vara nära strandkanten som en liten unge bara för att det finns hajar. Sen säger folk, men dom är inte farliga blblabla. nej dom kanske inte biter människor men flit men en tugga gör jävligt stor skada, plus att den kampar dom ju med en i vattnet. Tänkt så obehagligt. Du simmar och sedan sliter något ner dig i vattnet och försöker slita dig i stycken!! AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH usch jag blir rädd jag bara tänker på de!!

Sen ssitter och jag kollar på animal planet där dom berättar om folk som har blivit attackerade. och vad söger dom? jo " jag får skylla mig själv, jag simmar i havet och havet är ju faktiskt hajjarnas" WTF? och efter dom har blivit attackerade och nästan dött än gång så fortsätter dom att bada på det djupaste och simma ut långt. knäppa människor, jo jag säger det alltså.



YEEAAH KÄFTFITTOR


Tillbaka till boet!

Jaha nu är jag hemma lite fattigare. Blev inte alls om jag ville men det löste sig ganska bra ändå hoppas jag! Det kändes som att vicky och jag gick runt där i hundra åt utan att hitta något. Jag som alltid brukar hitta massa, är fan bäst på att shoppa. vad idag blev det inte alls mycket. det är ju ändå bra för plånkan men jag ville ju hitta massa:) Fick grymt mycket ragg av 3killar, vicky frågade hela tiden "raggar du eller" hahaha hon skämde verkligen ut sig!

Sen gick vi in på oasis där hon som jobbade där frågade om jag ville känna på henne bröst, skulle precis krabba tag i patten när hon sa att hon skojjade PUH tur att hon hann säga det alltså. Det kunde ju verkligen kunnat bli pinsamt haha!

Och nu blir det snart kräftor med Vicky the slicky och nettan the fättan. Poppi kanske också är med på ett hörn. vi får allt se!

Vad är slutsatsen av denna dag? JO PATTAR OCH KRÄFTOR




Nu lämnar jag boet!

På första gången på en vecka ska jag visa mig bland folk! det har gått så lång tid sen jag var bland folk så jag kanske inte kan uppföra mig? hahah! ska ner på stan nu och möta upp en hemlig person för att göra något extremt hemligt hahah!

Sen blir det skärholmen med vicky, har ju fått min veckopeng från robert så nu ska det handlas kläder inför i morgon då My ska firas! bra dag känner jag på mig alltså!

Ironiinlägg





Den här vill jag ha!




PÅ tal om bananer så försökte jag kampa lite med alba i sängen! haahah låter lite konstigt! men jag ville prova om kolla hur hon reagerade. Så jag slet runt med en tröja i sängen för att kolla om hon ville slita i den. Men ICKE hon fattade ingenting, hon tyckte att det var skit kul men det var mest för att jag var en cp och hoppade runt. Så hon fattade ingeting och gjorde som jag, AGERADE SOM ETT CP hahahaha!

Inspiration!
































Gulliga Robert

Jag börjar bli frisk eller man kan väl säga att jag är det, men ändå har jag lite sjukhet kvar. Ni vet den där som gör att man inte orkar göra något fast man har blivit sinnesjuk av att ligga hemma. JAPP så känner jag. Finns liksom inget att göra hemma. städa skulle verkligen behövas men vem fan vill göra det då? ingen. Inget bra på tv. alla bloggar har man kollat igen hundra gånger. ÄSCH det är alltså bara en jävla massa tråkigheter.

Men då köpte robert en jävla massa tidningar till mig! så nu har jag fått något roligt att göra hihi;)


På akuten finns det roliga typer

På tal om akuten, så var det ett par där. mannen hade fått en propp i lungan, inte alls kul. En söt gammal man med sin kvinna. dom var skitsöta ihop! det bästa med det hela var att gubben var halft döv så när doktorerna kom och skulle förklara för honom blev de tvugna och skrika. Men hans gumma, hon därimot skrek vaerkligen inte, hon viskade. Hon hade en sån där liten och späd röst som knappt hördes. Och jag tycker det är så fantastiskt att gubben kunde höra gumman fast hon viskade. men han hörde inte doktorerna när dom skrek åt han, och han sa VA flera gånger. Det visar väl att de paret har varit tillsammans i många många år och helt enkelt har växt ihop till en person så han hör henne:D

Jätte söta, jag hoppas verkligen att det gick bra för gubben så han fick komma hem och äta kakor och dricka teh tillsammans med sin gumma!:D ärligt så hoppas jag verkligen det..




Snälla ord redan nu på morgonen

Gick ut med alba som en zombie som vanligt. När vi hade kommmit utanför vår gatan så stannade en man och sa att alba var så fin, hon var den välvårdaste hund han någonsin sätt. Att jag måste vara jätte bra med hundar. han frågade också om hon sov på bomull för att hon var så ren, jag svarade nej inte bombull sängen. Då sa att att han aldrig har sett en så ren hund ute en regnig morgon.

HAHAHA han verkade lite annurlunda men ändå det är fan kul när folk säger sånt när jag gör en hel del för att hundfan ska se bra ut. Det värsta jag vet att hundar som luktar hund. ni vet när man kliver in i lägenheten så vet man att det bor en hund där för i lägenheten luktar det just HUND. Nej usch! och långa klor det är det värsta jag vet, det får absolut inte låta på trägolvet när hunden går omkring hahaha! men allvar det är det värsta jag vet.


Välkommen hem till mig



En klänning hämtade jag också ut idag, den var mycket välkommen tills jag prövade den. för första gången i mitt liv kommer jag skicka tillbaka något. skit ful USCH

Vem gillar jag att sova med mest?

Jag har precis suttit och skrivit om hur det ör att sova med oliak männsikor som, annakarin, ilona, vicky, robert mm men det blev bara så jävla fel. alltinf lät så förbannat snuskigt hur jag ön skev det. och så ville jag ju inte att det skulle bli så jag raderade allt och skrev detta istället. Så nu vet ni haha!


M is for music

HHAHA kom ioch tänka på en sak, alla dessa reklamer för hårstyling och sånt. en av reklamerna lyder typ så här "men 20 år i branschen så vet jag vad som krävs för bra bra hår. tre steg, shampo balsam och stylingprodukter" HAHAHA jag har inga år erfaranheter och jag vet väl också det, skit töntig reklam. man får känslan att det enda den människan har lärt sig av 20 år i brasnchen är det, kanske så misslyckat enligt mig. Jag vet ju att det inte är så men reklamen är jävligt töntig enligt mig hahah!

Har kollar runt lite och så på en nyårsklänning, har redan beställt än som kom idag men jag har hittat en annan, väldans dyr men det kanske går att ordna, det är ju trots allt inte bara nyår utan också min och robert 2 års dag och då måste man väl ha extra fin klänning?.. JAPP!

På tal om bananer så är ju min Jobbarkvinna Tove modell, och nu har hon tagit lite nya fräscha bilder. Helt i min stil. Skitmörka och helt underbara. ska nog fråga henne om jag kan få en liten bild som jag kan få hänga upp här hemma, så mycket tycker jag alltså om bilden:)

Hoppas det inte gör något att jag snodde bilden från hennes blogg. (tovelicious.blogg.se)


Ha den äran My:)

Idag fyller ju My år! gud vad skönt alltså, det har varit så jobbigt att hon inte har varit 18! hon har ju liksom inte kunnat vara med på roliga äventyr:( visst hon kan ju komma på förfesten men sen måste hon ju tyå gå hem när alla andra ska ut. Men no more, visst MY:D








Jo tack, jag lever! ... knappt

Nej jag bara skojja fast jag har varit räjält sjuk alltså och igår sa kroppen att nej marie nu får du pallra dig ner till akuten. So i did. Dom la genast in mig i ett rum och började sticka mig överallt efter blod. Dom stack fel, stack igen, stack i andra armen, stack lite längre ner på samma arm ja ni förstår blev en hel del stickande! blodproverna visade inget förutom att jag hade en rejäl infektion i kroppen men som vanligt vet dom inte vad det är. Fick ligga i det där rummet i 8 timmar medans folk kom och gick tog flera prover men fortfarande samma sak "du är ju riktigt sjuk men vi vet inte vad som är felet med dig" dom satte i mig drop i alla fall, kroppen min var uttorkad, och vips så blv jag mycket piggare. dom ville ha mig över natten och jag gick allt hem efter att jag blev placerad i ett allmänt rum pga platsbrist, där stod en gubbe och snöt sig på golvet, och en annan tjej skrek så fort någon närmade sig henne. Usch det var fan obehagligt alltså, knäppa människor. Sen ska ju folk prata och titta på en. Jag förstår att folk är ensamma men är akuten verkligen den rätta platsen och bekanta sig med nytt folk? Nej.

































Jag är hemma och nu iväg!

skoldagen gick fort skönt ssom smör i grytan! och ska jag fixa i ordning min kasse med bakingredisenser och kameran och bege mig till systra min för att baka äppelpaj och sitta barnvakt i en halvtimme eller så, men ändå! det räknas ändå hahah! sen kommer vi väl sitta och dricka kaffe tills jag mår illa och åker hem. Så blir det alltid när man är där haha! när man åker hem så är man alltid illamående pga kaffe!

På återseende medmännsikor!




Hjärtat får inge luft


Akta snoppen så den inte blir mos

Jag ska tala om för er hur det är att sova med linda. Linda har en kudde som är rund och avlång i sängen. den ligegr hon och håller om hela natten, hon behöver nog en karl tror jag bestämt. Men i alla fall hon kan inte sova utan den. Hon behöver inte täckte eller någonting. hon ligger bara intill den där kudden men ena benet över den och sover. Som en liten unge. I morse gick jag upp och ringde lite telefonsamtal och så. sen gick jag och la mig igen och då tog bort bort kudden från linda. Och geneast så blev hon som en orolig liten baby som hade tappat nappen. Så jag la kudden vid henne igen, då röck hon genast tag i den och la den på plats. å blev hon lung. HAHAH! hon är som en liten unge alltså, skit söt faktiskt där med sin lilla kudde.


Jag vill jag vill!

Jaha här är min nya önskelista som jag ska skicka in till tomten:) kan man skicka mail till tomten, det borde man väl kunna göra?





klockan är sex är jag befinner mig fortfarande hos min Systro

Jaha här sitter jag! inte har jag fått komma hem, och här ska jag sitta i några timmar till:) men det gör inget linda är ganska så snäll idag. Hon har ju i alla fall inte slagit mig än. igår när jag var här slog hon mig 2 gånger, hårt som fan! man tror inte att gravida människor har mycket kraft men ACK!

kilade ner på stan på att inta tacotallriken på milano:) men på vägen så blev vi stoppade! det var en alkisgubbe som slog på sin kärring pga hon hade råkar tagit sönder hans glasögon, är det var fjärde gången också fick man höra! HAHAHHA människor alltså, männsikor. Sofie agerade som efterlyst uppmanr en till, hon ringde polisen! Så om ni ser saker på stan ring polisen Hhah;)

nu KAFFO

God morgon!

Nu sitter jag här vid kökbordet (för en gång skull) och äter min gröt, dricker min juice och lyssnar på spotify. En bra dag på morgon kan jag tycka:) fast lägenhetten är inte så fin. Det står saker överallt verkligen i hela lägenheten! Det kommer ju målare idag som ska tapetsera mitt RUM:) hoppas dom godkänner tapeterna jag har köpt annars blir det krig på riktigt alltså. Men framförallt att tapeterna jag valt är fina när dom väl sitter uppe. Men om det är benvit/ljust beige hur fel kan det egentligen bli då?

Sitter och väntar på gubbarna, sen tänkte jag ta allt jag äger, hunden, ciggen och mobil HAHAHA! och sticka till min systro. Jag kan ju inte sitta i köket hela dagen medans dom fixar. och om jag stannar hemma är jag rädd för att störa dom i alla fall men skit dumma frågar om deras liv, fruar mm. PLus att jag skulle ju säkert fråga om jag fik hjälpa till också sen skulle något bli galet! äsch! ¨det bästa är nog att dra sig undan för en stund, ända till saltskog! buss eller proemnad har verkligen inte bestämt mig. Det regnar väl ute? ÄSCH


Lång dag alltså!

Vaknade upp gick till varnmorskan med systra min. Och gud alltså! hon är ju gravid, pratar om det hela tiden, har barnvagn, massa kläder, känt bebisen många gånger men jag har ändå inte fattat att hon är verkligen är GRAVID: sen när vi var hos BM så pratade hon om förlossning, lindas tankar, frågar, kände och klämde. Och då slog det mig, va fan är hon är ju fan gravid, shhitt det är på riktigt alltså. Och då börjar jag böla! vet inte vad som flög i mig, jag är ganska blödig ändå... tror jag. Äsch va fan! Barn är ju en jävligt häftig grejj alltså!

I alla fall nog om mitt bölade hahah. vi drog ner oss på stan och mötte upp lindas faster och farmor, sköna brudar det där. Under två timmar hann lindas farmor säga båda neger och blatte hahah! sen pratade vi om julklappar vilket fick mig falla i skratt! vad ger folk sina barn egentligen? HAHAHHA!!

Sen drog jag till affären och köpte tapeter! japp nu är det dags. Började direkt med att fixa när jag kom och hem, mycket att göra och så ensam. Så jag ringde om Vicky och befallde henne att komma! hon sa att hon var sjuk men jag brydde mig inte om det idag, det fick bära elleer brista! jag ville ha sällskap hahah! hon kom och hon hjälpte mig med saker, kladdkaka och kaffe hann vi också med! Vicky hon är bra att ha, jag ska berätta varför. Hon berättar spökhistorier, hon är väldigt lättroad, hon luktar aldrig illa, hon gillar öl, hon kan knäppa saker, hon är bra att ha när tjejer prövar skor då ingen vill visa sina fötter förutom hon. Fast hennes tånaglar är gula av svamp. Just de nämde jag att vi ska skriva en bok tillsammans? Vicmars Tankar! KÖP DEN FÖR FAN! jorden går ju ändå under snart vad har ni att förlora?












En tanke jag har!

ni vet ju att dom dära indianerna säger att världen ska gå under 2012. Kan det vara så att vaccinet för svininfluensan kommer att få spel och förinta männskligheten?

.


FAN FAN FAN FAN FAN FAN

Jag försov mig! och då kan jag ju itne gå på hela dagen för att jag får inte vara frånvarande från en enda lektion! så det är bara att sjukanmäla sig och känna sig skitdum!! fick ett mess från My alldelles nyss också hon sa att hon skulle stanna hemma idag. Kändes bra att hon också är lite "dum" så slipper jag vara det själv:)

Sen då! ja det ringde på dörren och målarfirman stod utanför och skulle börja tapetsera! va fan det hade jag jutyp glömt! kände mig som en jävla åsna när man måste stå där och be om ursäkt i bara morgonrocken. dom blev lite sura men jag charmade dom med min morgonandedräkt så dom blev faktiskt jätte snälla till slut. och hjälpte mig med en massa:) så idag blir det att åka till affären och inhandla tapeter. Ja det blir så.

Och nu på morgon ska jag följa med min syster till barnmorskan! måste ju göra någe nytta nu när man är "ledig"

Äsch vilken jävla åsna jag är idag, jag känner det verkligen.

Give me, give me!



































SvartVitt

Jag har inte så mycket att säga idag, egentligen har jag det men låter det bli osagt;) jag kan berätta en ny grejj jag har för mig. Jag sätter mig vid spotify, skön musik på högsta volym och det sätter jag mig vid google och söker på olika bilder. När andra människor bara hade massa bilder på sina bloggar. Dom hade bilder på alla förutom på sig själv, jag fattade liksom inte varför man vill ha bilder på okända människor.Men nu har jag fan fattat det. Det är grymt med inspiration att kolla på bilder på människor än dig själv. Jag har fattat...
























Söndagar är till för att älska någon!


















Känsliga Tittare Varnas!





vietnamkriget. bilden högst upp är en av krigets mest kända bilder. Detta just bara för att den nakna flickan i mitten överlever kriget.







Hiroshima. Japan efter Pearl habour kriget. Ett krig som ödelagde hela Hiroshima och dödade tusentals. Och nu ca 50 år senare så föds det barn med medfödda missbildningar pga radioaktiv strålning som kom med bomben.





Folkmordet i Rwanda.  På två månader så dödades ca 900 000 männsikor. FN drog tillbaka sina truppor, och en hela nation stod och såg på hur 900 000 människor dödades utan att göra något

Observa att folkmordet ägde rum 1994 inte på stenåldern, ändå gjorde ingen någonting.



Bästa citatet någonsin.

A womans body is like a violin, it takes a genius to play it right.




















Min lägenhet!

satt och kollade på lägenheter! och jag hittade min lägenhet! jag skojjar verkligen verkligen inte! det var Marie över hela stället. Högt i tak i alla rum, öppenspis i alla rum, vitt trägolv i alla rum, mitt badkar, min filt ALLT VAR MITT!!!!!!!!!!!! Och vem är det som stoppar mig? Jo robert! ni som säger att min man skämmer bort mih kan ju gå och dö! Jag kan ju inte ens få en lägenhet! jag mutade tom honom med barn, vad fick jag som svar? NEJ!

Det här måste ordnas upp! Upp till kamp på riktigt alltså! denna lägenhet är min!

Telgebostäder är skit!

Jag berätttade ju hur dom knackade på och sa att jag skule få tapetsera om:) KUL tänka jag! MEN VA FAN! bläddrade igenom hela pärmen och allt såg verkligen ut som skit! jag förstår verkligen verkligen inte! hur fan kan någon vilja ha dessa urfula tapeter? dom är verkligen skit fula, ni vet såna där mormors tapeter? ja precis såg alla ut, USCH jag spyr.

Sen ringer jag och pratar med dom och detta och dom sa att "ja det finns ju bara dom att välja mellan" jag tönkte att det kanske fanns ett annat sätt. Tex att dom skulle kunna måla EN vanlig färg i hela rummet. MEN NEJ NEJ!

SÅ nu får jag köpa mina tapeter själv! blir bara benvit i hela rummet. Hoppas dom verkligen går med på att jag köper tapeterna och dom sätter upp dom. Det blir ju tom billiggare gför dom- Äsch detta känna verkligen inge kul. Varför kan det bara inte bli rätt utan att man själv för fixa allt?

Sen vill man ju inte heller kosta på sig en förmogenhet på tapeter då man har planer på att flytta. Man kanske helt enklt ska skita i allting helt och hållet. Alltså bo som man bor, för jag har ju inge problem egentligen med tapeterna jag har nu. Men man tackar ju inte nej till att få göra om gratis. Men det är ju bara det, Göra om gratis och det kommer se ut som skit. Göra om och kosta på sig en slant. skita i allt, bo som man gör och sedan flytta!


Bra är jag!

Jag har hittat min nyårsklänning på stylebystars:) jätte fin, svart men väldigt fin:) har alldelles för få svart aklännigar känner jag. Har typ 10 stycken rosa, och jag som inte ens gillar just förgen rosa men ändå så håller jag på att köpa rosa klännigar hela tiden. köpte nog alla i sommras, det är väl för att man är brun, så är ju faktiskt rosa fint:) hahah!

Ett par skor från nelly klickade jag också hem:)

Hemska natt!



Igår hade jag och my lite kräftkväll:) hur den kvällen såg ut orkar ja inte berätta för jag skrev nämligen dt på henne blogg, men kolla in där vett ja! myalexandra.blogg.se .

Den enda jag kan säga är, I came whit my hangboobs and my batpussy and i kicked ass! HAHAHAH!!

Mycket trevlig kväll:) sedan kom också johannes och gionade oss:) härligt typ, vissade upp lite foton och videoklipp från min fördelsedag:) det var lite roligt, och nej dom är verkligen inte för allmänheten bara dom ska kan lita på får se detta, det var skandal HAHAHAHHAHAHAHAH!!

Och nu till det tråkiga, fick CPont i magen, låg och krälade i sängen av smärta. Blev illamånde också, ett sådan när man har så ont så man måste spy. hade ont i hela natten och kunde inte sova. Var på väg att trippa ner till akuten flera gånger men hade för ont för att ens röra mig. Sedan efter många många timmar så lyckades jag somna i fosterställning i mitt egen kallsvett. Ja jag vet skit vidrigt men fan vad ont jag hade.
Skulle egentligen hjälpa Malin att flytta idag men pga min natt och att jga hade ont i morse så vågade jag faktiskt inte gå upp i fruktan om att det hela skulle sätta igång igen. Sen hjälpte det ju inte att man led av sömnbrist. Usch hoppas verkligen inte att det sätter igång nu på kvällen igen. Har en tenedens att göra detta:(










HAHAHAHHA!!


Jag somnade visst!

Jaha va fan nu då? jag sov ju till halv elva i morse och gick upp lagade frukost och la mig ned och läste min bok, och jag somnade ju! vakande till nu och robert har stuckit iväg till jobbet, men diskade gjorde han i alla fall det lammet. Gick upp gjorde en talliban på huvudet, fast det heter ju turban men ni förstår. Sedan gjorde jag havegrynsgröt i micron, kände mig så jävla sugen! och gott var det! drack tom mjölk till! en röd mjölk! som btw smakar smält gräddglass USCh men idag var det namnam.

Vicky då, ja hon är ju sjuk. hon skulle gentligen hit så vi skulle kolla på film. men om hon är sjuk är hon verkigen inte välkoommen hit den smutsiga räven. HAHA! jag och min immunförsvar! skulle bli sjuk jag med och det kan jag ju inte bli. Ska ju fan ha kräftskiva och pokerkväll här i morgon! japp i hörde rätt jag ger blanka fan i att man inte ska ha kräftskiva denna tid på året. Och vet ni vad jag kunde inte care the less. Jag är marie och simmar mot strömmen och har kräftskiva i november. Put it in your pipe and smoke it bitches! HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH




Kan du vänta jag måste klä på mig?

Ja igår var det fikamys med Thomaso den gubben. presenterade honom för toast skagen och jag hoppas verkligen att han blev kär så vi kan börja med toastskagen varje dag haha! Mycket prat om massor men det viktigaste är ändå det nya mottot. "vem behöver flickvän, jag har ju iphone" hahahah vilken jävla mobil det där är alltså. var helt faccinerad måste nog skaffa en sån, bara för sakens skull!

Jaha idag då, jag vaknar av att det ringer på dörren, näck går jag upp och kollar i kikhålet. Ser att det är en arbetargubbe som står utanför. Så jag öppnar brevinkastet och säger "kan du vänta lite, jag måste klä på mig" sprang och satte på mig min morognrock och öppnade. Då räckte han över en pärm och sa att dom skulle tapetsera om hemma hos mig på måndag, så jag skulle välja tapet. Tackade för mig och stände dörren. Tog med mig pärmen till sängen för att kolla igen den? och WTF? allt är ju skit fult! inget jag kunde tänka mig:( måste nog ringa dom och tala om för dom att jag vill ha andra altenativ eller något sånt. Äsch vi får se.

Kanske ska välja denna, mycket chic!




Fittbok

Äsch den tar ju aldrig slut!! och jag som är så jävla trött.! USCH det enda roligt är min bokpaus jag ska göra nu och gå ner på stan och fika med Thomaso!




Det är väl bara att sätta igång!

Boken ska vara färdigläst på fredag och jag har inte ens börjat. Men jag har i alla fall börjat att dela upp boken i tre delar. så då ska jag läsa en del varje dag, Då hinner jag ju! min egen lilla deadline! 

SÅ vad ska marie göra ikväll? Jo nu ska hon göra sig en kopp kaffe, tända ljus och läsa din bok. Shiit vad lame`t ! HAHAHA;)


Foto












Detta är min käre vän Tove som för övrigt är modell. man kanske ska fota henne lite granna fast på närmare håll:) skulle bli skit coolt. Nakenbilder pratar jag om då alltså, och sedan kan jag sälja dom till herrtidningar:) hon är ju trots allt en MILF hahah! nej skämt och sido, hon är mycket vacker och en fantastisk människa. Idag  hyllar jag alltså TOVE:) Du är en stark tjej!



<3


Hur gick detta till?

igår städade jag och fixade hemma, allt var rent och fräsch och luktade gott! och nu kommer jag hem och det ser ut som en bombnedslag? disken kan jag förklara för anneli, 007, simon, robert och jag käkade mat här i går. det blev oxfile, fläskfile med potatis i ungen och en supersalt sallad hahah! anneli snålar inte med saltet kan jag berätta hahah! Sedan sov ju simon över, och tar han bort sina sängkläder när han gått upp? nej det får ju jag göra. så det är väl bara att börja städa då, usch.




















HAHAHAHA jag har tänkt på en sak, jag gillar inte godis. jo visst en bit eller två men jag är verkligen ingen godismänniska. men förbannat så måste jag äta upp det så fort det kommer i mina händer. det kanske är snålmarie som kommer fram "jag tycker inte om de, men jag äter det i alla fall så ingen annan får de"


Söndag...

lägenheten är mörk detta är inte likt mig, jag brukar alltid vilja ha det så tänt. men inte idag, idag ska det vara mörkt. Har en klump i magen men förstår inte varför, saknaden är enorm. Jag blir deprimerad av bara tanken att folk alltid kommer lämna. Man börjar tycka om en människa, sedan älska och sedan kan man inte leva utan en människa. Den var min bästa vän, saknaden är enorm varje dag, varje morgon, varje kväll och varje sekund. Jag fick alltid höra att det fanns bara en som jag och att jag var unik. jag skulle vara rädd om mig, inget skulle få hända mig. Nej för min bästa vän älskade mig över allt, och den människa satt ofta och sa hur mycket den just älskade mig.

man blev bortskämd, nu har jag inte fått höra dessa ord på ett tag. Och det är egentligen inte orden jag saknar utan just den människan som sa dessa ord. Och jag älskade den människan..


Vad hittar man under sängen???

Jag har saknat en jävla massa kläder och jackor, satt och tänkte vart fan jag hade gjort av allt. Sedan kom jag på! under sängen! så jag kröp under sängen och drog fram allt skit, har inte tänkt på att kolla där under för det är ju bara resväskor och sånt där. men se på fan! jag hittade mina t-shirtar och jacka! mina favoriter desssutom ! fan vad glad jag blir! HAHAH!!

Vad lärde vi oss av att vara under sängen? jo att dammsuga där! usch

Kort om min kväll

gick och beställde pizza, hade med mig Lukas som skrek på en gubbe på pizzan och sa att han var spöket vi letat efter. gick upp smällde i mig en HEL jävla pizza själv, mamma kom sedan och rapade mig i ansiktet, sedan sa hon att inte hon tänkte köpa julklappar till mig. Men hjälp skulle hon ha att ta kort på sin valpträff i morgon.

Bra kväll visst! hahah

Älska supermörka svartvita bilder!


God morgon!

När jag vaknade så vakande jag hittade inte robert någonstans så jag skickade ett mess och frågade vart han var och när han skulle komma hem. fick som svar "är på toa, det är väl att vara hemma?" hahahah då hade han suttit på toaletten hela tiden. Det enda jag sa när han kom ut från toan var "pinsamt" och ett litet skratt hahah!

Sen frågade han vad jag hade drömt om i natt egentligen. Jag hade nämligen legat och "jagat kaniner" hela natten och min aögonlock hade fladdrat! men dah robert jag gick ju modeshow med Tyra Banks hahah! ja och mina drömmar alltså drömmer nästan jämt, och det bästa av allt är ju att jag kommer ihåg allt efter också!


Helt klart det fulaste på kroppen!

Jag har frågat massavis med människor om vad som är fulast på kroppen. Dom jobbigaste tjejerna säger "min haka" eller mina bröst" de som inte bryr sig säger "typ lilltån" och de som är riktigt smarta och vet vad dom pratar om säger RÖVHÅLET! inget är väl mer fult på kroppen än detta? Säg fan till i sånna fall, för om eran näsa är värre än detta tycker jag fruktansvärt synd om er hahahahah!!


Åh jag mår inge bra!

Jag har nog gått robert på nerverna hela dagen, hahaha men jag kan inte rå för det. Jag blir extremt Myssjuk när jag blir sjuk:) fast det gäller bara när jag är lite sjuk annars vill jag bara att man ska låta mig vara.

blev tvungen att ställa in med my idag oxå:( kände verkligen inte att jag skulle vara rokigt sällskap till denna dag ikväll. men som tur är så förvinner hon inte (peppar peppar ta i trä) så vi får helt enkelt omboka.

Jaha vad har jag gjort idag då? diskat? sen vet jag inte, mest legat jag gnällt på stackars robert som fixade städningen och matlagningen, han är ju en liten gullunge visst då:)

i morgon måste jag ta mig i kragen!




Min kropp behöver värme, kanske ska ta en tripp utomlands med tjejerna? ne det är väl ingen som har råd, som vanligt fattiglappar haha!!


Jag längtar!

Som det ser ut nu så vill jag ut och resa jag vill se världen, för att en gång titta tillbaka och känna att jag inte ångrar någonting. Jag vill kunna sitta och titta i min albumm och känna att jag har gjort något med mitt liv. Bara tanken på att jobba på konsum i 40 år skrämmer mig verkligen! jag vill leva livet, göra dumma saker men ändå inte ångra det!

Men på ett annat sätt längtar jag till att "slå mig till ro". köpa ett hus/lägenhet ha middagr för vänner och släkt! ha ett stabilt liv, tillsammans med robert. Ha några lån med ändå råd att åka på den där familjsemestern til Mallorca! skaffa ett bra jobb där man kan växa, skaffa olika jobb så erfarenhetten växer. Vill trivas med mitt vuxenliv, känna att jag gör något som jag mår bra av. Inte bara vara eb slav under samhällets gång. utan att kunna göra vad jag vill, ha denna frihet kvar som man har nu som "lillvuxen" i det rikiga vuxenlivet. För alla har väl lite panik över att skaffa sig en jobb, gå upp kl 6 varje morgon och sluta 4 på dan. massaa arbetskollegor, samma rutiner? ingen vill ha detta. Men vill pröva sig fram, alla vill fortsätta utvecklas och även jag.

Vuxen livet känns så mycket skrämmande, visst det ska bli kul att komma in i det på riktigt men i alla fall.
Men en sak är säker, det spelar ingen roll vad som händer och sker för jag kan inte veta i förväg. Men en sak som jag vet är att Jag vill ha med mig Robert hela vägen:)


Robert har varit otrogen!

HAHAHAHAH nej jag bara skojja, det var ju en dröm. Jag och robert firade nyår i turkiet så plösligt ser jag honom smyga iväg med en tjej in i en hiss. Så jag smög efter och tröck på knappen så hissen öppnades. Och då inne stod dom och hånglade!! jag blev ju så jävla förbannad att jag tog tjejens huvud och började slå in det mot hissens spegel. Efter ett tag ramlade huvudet av och hjärnan rann ut. och vad hände sen då? ja kroppen förvandlades till aska! hissen började åka upp och jag blev skiträdd av någon skulle komma på vad jag hade gjort. In steg två dameer och den enda som gjorde var att klaga på att städningen på hotellet var väldigt dålig!

Robert fick ju också rejält med stryk men hans huvud ramlade i alla fall inte av, på gott ont ont haha!

Och vad har vi lärt oss av detta? Jo om robert nånsin kommer vara otrogen mot mig kommer det vara med en häxa! hahahahah!!


-vill lilla fabror ha stryk?

utanför mig så håller dom på med något, vet inte vad? dom tar i alla fall bort massa träd och står med lastbilar och sånt. JAja det blir säkert bra till slut. Men i alla fall, jag gick ut med alba på morgonnen min vanliga klädsel är då, ett par långkalsonger i stl XL för män, en toffs mitt på huvudet, jympaskor och min vinterjacka. Japp snygg ddet är jag och det kan ingen annan säga denna morgon. Om jag vill vara extra fin så väntar jag inte på att kuddavtrycket ska gå bort i ansiktet utan traskar ut. Men behöver dessa arbetsgubbar titta och le åt mig på detta vis? jag vet att jag är asvidrig på morgonen, men stå för fan inte och le hahah!

ÄSCH


700 kr tack!

Jag har känt mig skit konstig och haft jätte ont i magen under en längre tid och idag blev det inte alls bra. Fick panikont i hela magen och när jag inte fick upp mig för trapporna i skolan, så var det nog dags att uppsöka skolsköterskan. Hon är ju ingen läkare, men hon var orloig och skickade mig till akuten. So I went! Så jag har varit på akuten från kl 10.30 till 15.00 idag, och det var ju inte så att jag bara satt i väntrummet utan jag fick prata med olika läkare, ta blodprov mm. Till slut hittade dom felet! så nu ska jag äta två olika sorter antibiotika i 10 dagar, och dricka får jag inte heller göra då en av medicinerna har en antibusseffekt.

teorin är att jag har gått med detta under en längre tid, men ingen har hittat felet. Känns ju bra! Grädddet på moset så har jag blivit sjuk, förkyld trogligvis.

Och sen till det värsta, jag får ju betala massa för skiten. Inte nog med att jag är sjuk, jag ska behöva bli fattig!



Sätt för fan på KAFFE! "vart är Malin när man behöver henne?"

Jag överdriver inte alls nu på bildern, så här mycket är det!






OJ OJ OJ OJ

fruktansvärt mycket plugg jag har att göra, det var inte förän idag som jag insåg hur mycket det egentligen är. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att börja plugga, jag börjar nu och är klar lagoom till 2020!

Jag hoppas verkligen att det kommer vara värt mödan!

Står en sak, men visar en annan?

Lite roligt är det väl ändå? man hittar en ny blogg, någon man känner eller okänd. Så står det ¨på header i stil med att "jag skriver om mode" man bläddrar igenom bloggen och man hittar ju inge mode. Jo visst den där tröjan från gina tricot som är ny, men inget mer? det är så roligt att alla vill skriva om mode. Visst det är klart man ska få skriva om vad man vill i sin blogg utan att folk ska dömma och kritisera en. Men jag kan liksom bara  inte släppa det hela. OM man skriver ett inlägg i måndaden om en tröja men köpt på rean, skriver man om mode då?

NEJ

Önskelista!

I år är jag faktiskt mycket chockad över min önskelistan till julen! Jag kanske har alltig som jag behöver nu? känns jävligt tråkigt i sånna fall. Fast citat från robert när jag säger vad jag önskar mig " ja marie så där säger du alltid i början, men när det börjar närma sig har det blivit betydligt mer!" HAHAHA

Önskelista
- duntäcke med kuddar
- bidrag till körkortet
- ansiktsbehandling
- kamera, En canon TACK!
- bidrag till kläder
 
SE!! nästan inget alls!



Titta vilken "julig" sak! As bra present jöö!


En sång av tom och Jerry

Visst ska solen gå i moln, men vad gör en droppa regn? nej vi klagar inte alls för det spelar ingen roll. om det regnar lite grann vi har kul i alla fall. vi beger oss ut i tripp och dropp, ta en regnrock nanananna. den största gåvan är en vän, ja en riktigt nära vän, en kamnrat som bryr sig om, vi håller ihop! JA DET GÖR VI KOM IGEN

Denna låt skuttade jag runt och sjöng för My på vägen hem, försökte få henne att sjunga med men hon tyckte mest bara att jag var sörig och knäpp och ville inte alls sjunga med! vad är det för människa hahahah!


Affärskvinna!

Idag har jag varit i skolan! var lite kul faktiskt, har mysigt med johannes hela dagen. Sen fick jag ett telefonsamtal från telgobostäder som sa att dom står utanför min port med min nya spis. Det hade jag ju tolalt glömt!!! så det fanns ju inge mer att göra än att lägga benen på ryggen och springa hem!

Efter skolan trippade jag ner på stan och har fixat med mina fonder, och mitt sparande, räter hit ränter dit. det är ju svårt det där egentligen! Efter det gick jag till jobbet och pratde lite "jobb" med Tobias. Det är ju skönt att få lite idder och tips av någon! Efter det blev det fika med robert, då jag babblade i hundraåttio och han somnade nästan !

Sedan hem till min syster idag igen! men idag har jah varit lugn så vi får väl hoppas på att man slipper "gud vad skönt att hon gick INLÄGG" på sin blogg hahaha!

Allt känns så jävla lätt och bra just nu! idag är ju superman med kallsonger!

mary has done it again!

Nu har jag klämmt söder min acnefejja igen! det svider och det droppar var om hela ansiktet. Jag är så jävla dum i huvudet! fan jag och mitt jävla pillade!

Jo jag vet vidrigt inlägg " du är så opryd" som Malin skulle säga hahah!


At home !

Idag gick jag nästan upp med tuppen för att åka ill ikea med min syster och moster! Jag handlade dock inte men det är ju alltid kul att gå runt på ikea! om man inte behöver dra på massa skit som inte är sitt eget hahahah!! och det bästa är ju korven för 5 kronor som är bäst i slutet!!

Efter det fick jag följa med hem tilll min systers nya crib! as nice, det där kommer bli skit bra verkligen! är as stolt övre henne:) även fast hon bara för den mesta skriker och inte alls vill kraamas! Och idag kände jag "the little baby" för första gången!! FLERA GÅNGER!! JIPPI! den älskar mig redan nu, jag känner det verkligen. Idag tryckte jag ner hela huvudet i hennes mage och skön fransk opera, den diggade det! I SWEAR TO GUD NIGGAH!

nu sticker jag peace!



Så här glad blir jag över en ynka 50-lapp!!


Mysig kväll!

Vi åkte till strängnäs! hem till my och anders förståss beställde lite tahimat som inte alls var god, satte på en film som var as dålig hahah! sedan hade vi ett hett prat om att övningsköra haha! Sedan blev det marängswish Mary style! Och nu sitter jag i soffan och robert har redan somnat, äsch!

Hittade lite bilder jag kan visa:) JIPPI



Simon och 007!














hahaha vad påminner denna om? god var den i alla fall!



Hemma hos anders och My är det redan jul!



Så därja gott folk, nu tackar jag för mig och kryper ner i sängen omjag får plats! hahah!


RSS 2.0