.

Jag sa ju att vi skulle på bio! vi åkte upp med då fanns det bara 7 platser kvar och kön var en mil lång! sså vi sket it och då kom jag på att vi kunde gå till ikea och köpa gardiner och äta korv för 5 kronor:)! så vi gick till ikea, men inga gardiner och ingen korv. BARA EN JÄVLA MASSA MÄNNISKOR! KAOS!

Efter det åkte vi och handlade och så! dagens höjdpunkt var ju helt klart oxfile för halva priset hahah!

Sitter nu i soffan med turban på huvudet och ansiktsmasken och självklart med. Duschat alba har jag också hunit med! och städat!

Äntligen har alba slutat LÖPA! fy fan ska nog kastera henne! hon har försört hela mitt hem, det är blodfläckar på precis allt, då hon ålar sig ur sitt tikskydd! Så nu när det är över så har hon sanerats!





GODEN NATTEN!

BIO på ljusa dan!

Ska snart slänga mig i duschen för att sedan åka på bio! bio börjar 15.10 har aldrig gått på bio på dagen! men någon gång måste ju bli den första:D

Skulle ju åkt hem till min syster och pussat på the little baby men hon är ju inte hemma. Och då undrar jag varför hon inte bara sitter hemma hela dagarna och väntar på att jag ska ringa för att komma på besök.

MEN NEJ NEJ hon har väl visst bivit för fin för mig! hahah;)

GRATTIS ILONA!

























Sista bilden är lite skum, då ILONA fick en uppgift på spelet våghals att sätta alla i en skön position där alla skulle ha det skönt! Härligt spel måste nästan köpa det alltså haha!:D

.

Igår firades med ILONA med bål som innehöll ingen sprit (host ilona) hahah! Jätte trevligt! spelade spel och njöt av varandras sällskap haha!

Jag kan passa på att säga att vi spelade spelet "våghals" som innehåller att man bla ska skicka skumma sms till folk på sin telefon. Så nu som fick något sms så är jag inte dum i huvudet, utan det är  ett spel. hoppas ingen tog illa upp! haha!

Nu har ju även älskade Vicky stuckit till india! Skit kul för hennes skull! pussade sönder henne igår vilket resluterade till att hon nog tyckte det skulle bli skönt tt bli av med mig hahah! men jag kan inte räför det! man kommer ju inte träffa henne på 3 veckor, kommer ju sakna den grisen!

Jag ska också sticka så folk har anledning till att pussa på mig, för annars tycker jag faktiskt att folk är VÄLDIGT snåla med pussar och kramar till dom man tycker om. Fråga bara min syster! frågar man om en puss blir hon obekväm och skiker att man är dum i huvudet hahah! Pussa oc krama på dessa människor ni tycker om!

Men det sagt så slänger jag upp massa bilder på mig själv där jag kollar ner i backen! haha! varsågoda!

Fotograf SIMON

























.

Jahapp skärholmen är ju inge speciellt bra känner jag! Hittade ingenting, verkligen ingenting! Eller jo jag hittade en söt klänning på HM trippade in och frågde dom som jobbade där vart man kunde hitta den. Dom sa att den var tyvärr slut. Så då undrade jag om jag inte kunde få ta den som är på skyltdockan, men då får jag till svar " nej tyvärr man måste boka den" BOKA? wft? vadå boka? Ska jag ringa och säga "hej jag skulle vilja boka klänningen på eran skyltdocka?" Äsch det där blir man ju inte klok på!

Men robert shoppade som en liten galning så jag fick mina shoppingbehos tillfredställda genom han:) Det var lite roligt att han shoppade loss, det hör ju inte till vanligheten om jag säger så. Han brukar mest bara gå runt och sucka och sätta sig så fort han får chansen. Frågar man om smakråd säger han bara "det är jätte fint" om man ställer någon följdfråga får han panik och nästan skiker " jag vet inte " .. hahah !!

Så falsk alarm ILONA jag kommer vara skit ful på din dag!

ÄSCCH! jag får väl slänga på mig en gammal trasa som jag förmodligen kommer hitta i grannens källarförråd ;)

Min man är snell med ett E




JIPPI! Jag kommer till skärholmen trots allt! fast det blir nog en super snabbis då Robert kommer börja sucka efter fem minuter! men ändå! ILONA jag ska bli fin för fin DAG! HAHA! HURRA!

Drömmar

Inatt drömde jag igen!

Massa drömmar, massa drömmar!

Jag var i en bassäng och badade med massa okända människor. Och plöstligt stormade det in massa hitler människor! jag tog en djupt andetag och gömde mig under vattnet. de två som stod brevid mig i drömmen hjälpte mig med luft när jag var under vattnet. De ville inte att hitlermänniskorna skulle få tag på mig. Så jag stannade där jätte jätte länge och såg hur hitler människorna började plocka upp människor från bassängen och förde bort dom. dom förde även bort vännerna som hade hjälpt mig, till en annat rum. Till slut var det bara några kvinnor kvar. Till slut kunde jag ju inte vara under vattnet längre och blev tvungen att åka upp till ytan. Då hörde jag att alla vi kvinnor skulle gå upp ur bassängarna, så då gjorde vi alla det. sedan fick vi en varsin mapp. det var som en kontaktannons med män. Jag fick alltså min "mans" mapp. han som hade köpt mig. Sedan skulle vi duscha och göra oss fina för "våra män" men innan vi skulle duscha kom det en tjej som hade varit hos mannen tidigare men som nu blev utbytt mot mig, då han hade tröttnat på henne. Hon berättade att han var riktigt psykysikt störd, och att han våltog henne och slog henne jämt. hon hade brännsår och skärsår över hela kroppen. hon var knappt vid liv men ändå pratade hon. Plöstligt skriker hitler människorna åt oss att gå till duscharna, då blev jag så rädd att jag tvingade mig själv att vakna!





Måste handla med sats.

Jag är sjuk:( fast mycket bättre nu:) så nu börjar jag bli odräglig. Jag är ju en fruktansvärt pratglad människa och när jag är sjuk så pratar jag ju inte så mycket utan ligger i koma och sover hela dagarna. Dom stunderna jag öppnar käften så vill jag ha vatten eller liknande.

Men när jag börjar bli frisk så måste jag ju ta igen allt pratade som gått förlorat under de dagarna jag varit sjuk! så det har jag gjort idag. har skrattat åt allt och alla, americas funniest home videos är min bästa vän dagar som denna! då får jag ju alla fall skratta av mig lite hahah! för idag har jag överdriven humor;)

Men jag har nog varit lite jobbig i alla fall, simon har somnat. robert har somnat. Och jag har lyckats få båda att bli irriterade på mig idag! människor det är ett tecken! jag är snart frisk! JIPPI HAHAH!!


Kalla mig störd


..men är det något jag verkligen gillar här i livet så är det att äta chips och kolla på the biggest loser!


OM jag hade massa pengar!

- skulle jag bjuda mina bästa på en resa!

- köpa mamma ett hus

- köpa mig själv ett enormt hus

- bygga en veranda till mormor

- köpa en lägenhet till min bror

- plugga utomlans

- starta ett företag

- skänka pengar till behövande

- sätta in en summa pengar till syster och the little baby varje månad

- bygga papi ett ridhus

- köpa kläder till folk ! haha!


MÅSTE SÄGA!

När jag läser igenom min blogg kan jag inget annat att skratta åt vad som står ibland. jag måste alltså försvara mig! jag är jätte duktig på att stava och NEJ jag har inte dyslexi!

Det är bara det att jag skriver ner allt så fort och läser inte genom det innan jag publicerar det! därför blir det mycket fel haha! det är säkert massa fel i detta inlägg också:);)

;)


Jag läser på folks bloggar och facabook att alla börjar bli sjuka eller är redan det, förlåt men jag blir så glad! haha! jag kan inte råför det jag blr bara så glad när andra är sjuka samtidigt som mig:)

Drömmer gör jag mycket, aldrig mardrömmar bara drömmar. Här om dagen drömde jag att jag och my skulle leta i ett träsk efter henne pojkvän. jag höll på att drunka så jag skrek på hjälp. en båt dök upp i närheten och sedan kom det en människa farande som var typ som en vattenskoter hahah! han räddade oss i alla fall. När vi väl var på båten så frågade jag do vart som skulle. dom svarade att dom skulle till åland, det låg bara 100 meter bort. Jag tittade på MY för geografi och sånt kan jag inte. Men my gav mig blicken på öland är långt borta! jag spelade med och frågade om dom skulle släppa av oss i södertäöljee och det kunde dom. Vi mellanlanade i en lada där de skulle binda fast oss! jag kravvlade mig loss, men my var för svag så hon kom inte loss. Så sprang och gömde mig i ett dike och sedan vakande jag:)

Nästa dröm, Sofie hade fest hemma hos henne. folk kom med massaa block som man skulle färlägga saker i. det gav alla till mig. jag hadee tydligen sagt att jag ville börja måla så då kom folk med färgläggningsblock? haha! Min syster flög in i rummet och sa att jag satt och runkade kuken! hahah! jag skitförbannad och hoppade på na, bet sönder henne i ansiktet och slog henne med en bok, då kommer henne vän sofie till undersättning, så hon fick också bitmärken och en bok i huvudet. Sedan blev vi alla sams och plöstligt var det nyår, sen tog drömmen slut!

HAHAH!

Jag gillar att drömma:D

usch

Varför kan inte alla andras världar stanna upp när jag är sjuk? det är ju så jäla tråkigt att just min gör det, men alla andra fortsätter med sitt, jag missar ju så mycket!!

Ni andra kan också vara sjuka och rulla runt i erat eget svett!

.

Jag är sjuk, mycket sjuk och jag går nu i ide. Tur att jag har haft simon hemma hos mig som har pysslat om mig. Frukost på sängen, hämtat isvatten mm.

Igår kom även mamma förbi med vindruvor och chokladpudding med grädde:)

Jag har alltså världens bästa mamma och bror:D:D Tack:D


18.29





 jag vill ha sexuellt umgänge med denna människa..






Fotograf Simon






































blackandwhite photos... and rock and roll.




































23.08



Man blir mysig i kroppen av denna låt..


:(!

Idag var jag och robert bjudna på middag hos robert och anders. VI kommer dit och äter tacos! det heta samtalsämnet var valkar och vad man kan göra med dom/ i dom hahah!

Hade det jätte trevligt! satte oss i soffan för att göra plats för efterrätten som MY har varit så duktig och gjort. Spelade det roligaste spelet i hela världen " men andra ord" heter det:)

Och vad händer sen då? JO robert jour telefon ringer och sa att det hade krisat sig. Så det var ju bara att slänga sig i bilen och köra hem! det sög rejält, blev fruktansvärt irriterad måste jag erkänna!

Men tack Anders och MY! :D

Nära döden upplevelse!

Jag och MY går hem från skolan, går och pratar om ditten och datten! och plötsligt börjar det att rasa istappar precis vid våra fötter!

Är skit rädd för såna! man dör ju om man får se sådan i huvudet..

Jag skriker och sliter ut my på gatan som också skriker. Då var det unga byggmän som tog ner dom där från taket. Skrattade lite åt oss och vi skyndade oss därifrån. Man kände sig som 10 igen !!!

09.57

Jasså nu sitter jag här i skolan och har skit ont i halsen! Idrotten kan jag ju inte vara med på då jag är sjuk! men är i alla fall i skolan ändå så jag ska nog köpa mig en gobit efter detta för att belöna mig själv hahah!

på tal om idrott så har jag en väldigt skum idrottslärare. hon är en sån där lärare som har jobbat här i hundra år och ska ha allting på sitt vis. När vi började ha henne så sa hon att om man var sjuk någon gång så fick man göra annat istället. tex skriva en uppsats om det vi höller på med på idrotten. tex om vi har fotboll en dag om man inte kan vara med på det så ska man istället skriva en uppsats om det. Det är en fruktan att gå till lektion och säga att man är sjuk! då kan hon nästan skrika på en, och få en att känna sig som ett fetto för man inte är med på lektionen. Och idag hade jag tom mig sjukintyg, då hånar hon nästan mig för att jag har med mig intyg. hon tyckte att det var onödigt jag kunde ju bara sagt det. Jag som kände mig så duktig ich seriös när jag kommer med mitt lilla intyg ahahah! nej men då skulle hon dryga sig och sa att jag skulle gå till sjuksköterskan och visa detta för henne och att sjuksköterskan skulle ta upp detta med henne istället. Hon hånade mig först för jaghade intyg och sedan spårar hon ur! hahahah!

man är nästan lite rädd för henne, varje gång man gör något fel tror man att hon ska låsa in en i en sån där bollkorg och peta en med en bandyklubba som straff! hahaha!!


HEMMA!

Nu är jag hemkommen från GNESTA! man pallrar sig aldrig dit för att det känns så jobbigt, men när man v äl åker så är det inte alls jobbigt!:)

Jätte roligt att träffa MADDE! Det blev pizza, ett glas rött och naturgodis och myckete prat:D bland annat om hur killar suger på att städa hahah!

Men kladdkaka i magen och sommaren med göran på tvn, så tackar jag för mig!








Jag skickade med madde en femtiolapp så hon kunde köpa något fin till mig i thailand HAHAHAHAHAHA!!


Anneli just nu "marie ligger västkusten i Sverige?" hahahahahahha hon är skit söt JU!

Jag lämnar hemmet!

Mot vildmarken GNESTA!!







HAAHAHHA! jag ser drogad ut! men jag bjuder på dom för jag är generös!

14.14

Idag skulle jag egentligen har fikat med en supergammal bästis, nämligen ELIN:) Men nu ringde hon och sa att hon hade feber och skulle gå hem från jobbet:( Var väldigt tråkigt! hade sett fram emot att snacka skit med henne:) OCh gammla vänner är det ju alltid jätte roligt att träffa! jag brukar gå runt och tänka på vänner man inte träffat på länge och undrar vad dom gör och så nu för tiden. Så man har ju alltid mycket att prata om!.)

Så jag hittade en annan asbra sak att göra istället! MADDE! Såg att hon hade kommenterat här så då slängde jag på telfonen och frågade om jag fick komma till henne:) och det fick jag! hon har blivit så stor! jag gillar madde skarpt, hon är en fin människa. Hon har skaffat lägenhet, fast jobb, fast pojkvän (haha) och katter! Jag är stolt över henne! fast jag hatar henne också lite granna för att hon pratar engelska på fyllan, slutar inte heller prata och att hon ska till thailand på lördag! HAHAH!


Nu in i duschen !

Oprah

Jag sitter här och tittar på Oprah! Idag pratar dom om våldtäkter och tar just om KONGO som också kallas "våltäktsstaden". Smeknamnet beror på att TRE FJÄRDEDELAR av kongos kvinnor har blivit våldtagna!

I programmet så besöker dom en sjukhus i kongo som inriktar sig helt på våldtäksoffer. Och där pratar om med en kvinna som har fullt med brännskador över hela kroppen. hon berättar att hon blev våltagen om och om igen av soldater. Efter att hon hade blivit våltagen så sprang hon in i sin hydda med sin barn för att söka skydd. Då tuttar soldaterna på hyddan med henne och hennes barn där inne. Så hyddan kollapsar och barnet dör. hon klarar sig med har stora men för livet.

Visst fan blir man förbannad!

Visst att jag klagar på sverige hela tiden, klimaten är för kallt för mig bla bla bla.

Men jag har i alla fall rättigheter som kvinna i detta land. Om någon bara taffsar på mig så kan ajg utan problem anmäla detta, och den skyldige blir åtalad. Men i kongo har kvinnorna inga rättigeheter alls! dom kan inte anmäla något, dom kan inte söka skydd någonstans, dom kan inte ha några drömmer. Dom är värda mindre än en hund där!

Och det värsta är att om man blir våltagen som kvinna i kongo så är det kvinnan som får skulden! det är alltså kvinnans fel anser dom där!

Jag vet att våld inte löser våld, men vad fan! Man blir ju bra sugen på att åka ner med en massa skjutgalna soldater (haha) och skjuta skallen av alla våldtäksmän eller bara de som står i vägen för kvinnans rättigheter och utveckling.

Dessa män förtjänar inte ens att leva!







Låt mig presentera ....!























































Tankar just nu

- måste plugga

- köpa mera kryddor

- simon diskar väldigt segt

- skönt det skulle varit om jag hade tagit stundenten nu

- hundar förstår nog mer än vad man tror

- orkar inte städa

- har sjukt mycket att göra, men jag gör det inte

- onödigt att sova till klockan fem idag

- jag är skithungrig

- måste köpa gardiner

Sådär ja!

Trött jag blir!

NU har jag suttit och skrivit sida på sida , raderat och raderat! SÅ nu skiter jag it!

Madde ringde idag :) jag blev glad som tusan!:)


Nu yttrar jag mig igen!

Jag satt och pratade med en vän om fester, vad alkohol gör med kroppen och vad människor gör på fyllan.

Och en grejj som jag verkligen ogillar det är när människor har sex i en säng, soffa (ni fattar) när vännen ligger där och sover! Jag gillar det verkligen inte, jag kan inte säga att jag är ängeln själv när det kommer till att göra saker. Men att ha sex i samma säng som min tjejkompis har jag verkligen inte haft! jag tycker att det är billigt, ja faktiskt riktigt billigt.

Det spelar inte roll hur full man är, man kan faktiskt visa respekt och hänsyn till sin tjejkompis och gå och nuppa någon annanstans. Det finns ju faktiskt många som skulle ta illa upp av att vakna av kompisens stön! Och jag är en av dom! Jag tycker faktiskt att det är fjortisfasoner aatt ha sex på detta vis. Det är som när man var liten och ljög om hur många man hade haft sex med. Och sedan när man väl har sex med någon så måste man ha ett vittne? kan det kanske vara så?

Jag är inte den som är den. men knulla gör man faktikst inte i samma säng som en vän. eller folk i huvudtaget!

SUCK

Nu är jag deprimerad! Alla klagar jämt på att jag är sjuk hela tiden! och vet ni vad! jag börjar också tröttna rejält!
Det tar så jävla mycket på psyket att hela tiden vara sjuk, ständigt gå med olika infektioner varje gång. Sen säger alla "gå till doktorn" ja men det gör jag ju! Innan jul var jag skit sjuk och låg på akuten med den största infektionen i världen och fick massaa dropp och sånt. Dom tog alla olika blodprover som de kunde men ändå får man höra "ja marie, vi se ju att du är rejält sjuk men vi hittar inte felet" OH NO SHIT ! dumjävlar. Då det är klart att jag inte går till doktorn längre. Dom gör ju inget i alla fall, eller de kan inte göra något för de hittar aldrig felet.

Dom säger att jag har ett dåligt immunförsvar men sen säger dom inget mer. Och när dom väl hittar "småproblem" skiver dom bara ut en jävla massa medicin.

Jag kommer nog aldrig ha en bra liv, nej nej när jag är 90 och barnbarnen frågar vad jag har gjort i mitt liv, kommer jag nog svara " ja kära barn, jag har varit sjuk!"

på tal om bananer! så ska jag till läkaren nu! och jag är inte rasist men jag kommer få en läkare som inte kan prata svenska, jag kommer inte förstå han, han kommer inte förstå mig. sedan kommer jag få en massa mediciner och gå hem. sen inget mer med det.

Dom utländska doktorerna är säkert jätte duktiga, men borde det inte finnas ett krav på att man ska kunna prata svenska när man jobbar på ett svenskt sjukhus i sverige? Bara en fråga..

Malins låt hahaha!


Malins låt hahaha!


My day so far:)

































Min morgon visa till er!

(lugn takt) (intro)

God god god MORGON

God god god MORGON

( jag rappar )

Sitter här med blöten i håret och funderar på vad som skall hända åter.
Och nu kom jag på det! Jag ska till MORMOR, MORMOR, MORMOR!
och äta en fet lunch gjort på para!
Nej jag bara skojja (skrattar i låten)
det skall bli rotmos och fläsklägg!
Oh yeahh jo jo jo oh yeah jo jo jo

Sedan till malin och slå ihjäl hennes man och gräva ner honom när solen står i öst!
För det är det vi ska göra! sverige är ett iland och här får kvinnor döda män!

Sedan till min syster och gosa med THE LITTLE BABY! THE LITTLE BABY!!

(lung melodi)

Därför tackar jag för mig och hoppas vi snart ses igen, igen igen..


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA!!!!! Tack för mig!
(bugar)


Humor på hög nivå!

Säg följande ord på engelska och se vad det blir hahahaha!

KÖPA HAV STOL TIO

Så det kan bli!

Jag blir förskräckt ibland när man får reda på vad "barndomsvänner" gör nu för tiden. jag kommer ihåg dom när man var liten och lekte med kottar i skogen och nu är en del porrstjärnor och strippor. Vad hände?

Tex en tjej som jag var bekant med när jag var liten, vi var i stallet tillsammans och skottade bajs haha! i alla fall jag hörde att hon hade gjort porrfilmer och sånt snusk. Men jag trodde inte riktigt på det, för jag menar alla snackar ju jämt om sånt. så jag la alltså inte så mycket vikt vid det hela. Men igår då fick jag nog så jah teg!

Jag fick det bevisat! såg det med egna ögon! Usch jag blev helt förskräckt!


Ta en till vett ja!

Jag lever! HURRA!

Igår blev det vin och sockerbulle tävling hemma hos mig. Tävlningen går alltså ut på att man ska äta en sockerbulle utan att slicka sig om läpparna. Deltagarna var Vicky och Jenny, det var mycket spännande haha! Vinnaren blev Vicky och hon fick det finaste priset, en öl.. haha!

Jag bjöd tom på champange i kaffemuggar!:) se vilken jävla värdinna jag är!



JAG ÄR EN BRA MÄNNISKA, JAG LOVAR HAHAHAHAH!!



Detta med att dricka .

Det finns många tjejer som jag har stött på och känner som har druckit när dom har gravida. Fast dom har bestämt sig på att göra abort. Så dom dricker alltså på helgen för dom tycker att det spelar ju ingen roll i alla fall för dom ska ju ändå göra abort på onsdag.

Men jag gillar det faktiskt inte! Jag är FÖR abort, och tycker att det är helt upp till kvinnan själv om hon vill behålla barnet eller ej. Men även fast de ska göra abort så tycker jag inte alls att det okej att dricka. Jag kan inte sätta fingret på det, jag vet ju själv att det är en liten degklump som ligger där. Men det handlar nog om moral och resepkt mot degklumpen och sig själv. Ävens fast degklumpen inte får någon chans att bli en baby, så tycker jag ändå att man kan FAKTISKT hålla sig med att dricka tills degklumpen är borta...


New Moon

Godmorgon världen här kommer jag!

Var på bio igår med Anneli och roberto:) ät lite thaimat och kollade på bio, det blev den där vampyrfilmen New moon:) Den var väl bra, inget mer. Så jag förstår verkligen inte hysterin kring denna film. Så bra är den faktikst inte;)

Jag tycker faktiskt att den är ganska så töntig. den ändå posetiva var väl att alla killar gick runt halvnakna hela tidden haha! Ögongodis eller vad säger man;)





12.46


Detta är så fruktansvärt fint:) Det handlar om en son och en pappa:) sonen är handikappad men hans största passion och önska här i livet är att genomföra ett maraton:) Så pappan gör det åt det honom med honom, dom gör det tillsammans:)



21.46

Har precis duschat väldigt väldigt länge. Ni vet så där länge när det till slut inte finns något syre kvar:) skönt var det:) håller nog på att bli sjuk, har gått omkring med huvudvärk i tre dagar nu, och känner mig konstig:S håller tummarna på att det inte bryter ut på riktigt:(

Lermasken är på medans jag äter min älskade smörpopcorn:) Efter det blir det att hälla i olivolja i håret, slå en knut på huvudet och en påse på detta så är min dag slut. Sedan väntar sängen och mitt underbara duntäcke:)










Gissa!


Gissa vem jag hittade på youtube när jag sökte på Tobbe i en annan del av Köping?



Vill Ha, vill ha, vill ha!

Bilderna är tagna från modekungen.se





15.49

























Alla tjatar om sommar hela tiden "ge mig sommar"

Självklart vill jag också ha det men jag nöjjer mig faktiskt med vår! Kan inte bara snön försvinna! Jag hatar mion vinterjacka. Eller jag tycker den är fin och så, men det är så jävla tråkigt att gå runt med vinyterjacka. Men känner sig inte så fin och man tröttnar så fort! Och man kan inte vara så fin när man går ut heller, höga skor är ju en ren mardröm att gå ut i när det är 20 minus ute, och en meter snö! Man kan inte heller gå med bara ben eller något sånt. Om man inte vill frysa ihjäl innan man hinenr komma fram, och om man kommer fram så kommer man ha blå ben hela kvällen. Nej man måste ha uggs, vantar, mössa, skidbyxor och vinterjacka när man går ut! Usch! och sen är man jätte blek och fryser hela tiden!

Nej nu vill jag ha känslan av värme. Hur skönt är det inte när man kan gå med skinnjacka en stor halsduk, tygskor Och ETT PAR BRILLOR!!! fan vad jag saknar solglasögon! Dt är lite kallt men man kan ändå sitta ute och fika:D

Nu vill jag ha vår!

12.36

När jag åt frukost i morse så kom jag på en sak!

När man var liten så uppfostrade min mamma mig så sitt sätt, och hennes sätt hänger jag kvar i.

Läs detta med en nypa salt haha! Tex om det kommer något runt munnen när jag äter gröt så gör jag så där med skeden runt munnen. (hajjar ni) som man gör med små barn. Det gjorde min mamma på mig när jag var liten så nu när jag blivit vuxen så kommer jag på att jag gör det på mig själv i bland haha!

Man skulle alltid ta upp maten! Så jag lämnar aldrig mat! kanske när jag och robert gör mat hemma. men aldrig om jag blir bjuden!. då känner jag mig skit dum och otacksam så då sitter jag och pinar i mig maten bara för att jag är uppfostrad ill att alltid äta upp maten. Om jag verkligen inte orkar, och då menar jag när jag håller på att dö av mättnad. Då äter jag i alla fall upp köttet på tallriken. Så sa min mamma att jag skulle göra när jag var liten, så det gör jag! hahah! om robert och jag är ute och äter brukar jag aldrig tänka på att inte äta upp. För robert äter alltid upp sin mat på tre minter sedan sitter han och väntar på att jag inte ska orka mer så han kan få det. Det är as bra för mig, för då vinner vi båda på det. Jag slipper känna mig dum och han blir mätt:D hahah!!

Hon sa en gång en gång till mig att man inte skulle dricka mjölk till blodpuddingen för då gör inte blodpuddingens närng någe nytta för mjölken "slår" ut blodpuddningens näring. Så det har jag aldrig heller gjort:) haha!


Hemkommen

vaknade halv tio i morse och gick upp som en zoombie! gjorde ordning mig i koma, kilade ner på stan. Är glad över att jag inte gick ut i vägen eller något då jag inte kunde se något. Solen i ögonen plus att det var skit kallt och blåste. Det kunde gått illa då jag var blind för en stund:) sedan blev det bodyshop och nya nancys med My. Nya nancys för bra betyg från mig alltså:) god mat och bra service!:)

Sen kom vi på en sak! Det här med att vara tjock eller tro att man ser tjock ut. Visst man har väl frågat någon gång när man tycker själv att man ser lite pluffig ut. Men då frågar man pojkvännen eller bästa vännen. Men det finns fakitiskt folk som frågar människor som dom inte ens känner:O och oftast är dom ju lite mulliga, dom som frågar alltså. Men jag tycker det är oförskämt och onödigt att fråga en sådan sak till en människa man inte ens känner.

Egentligen borde man ge dom en örfil och säga att dom att dom ser tjocka ut. Om man frågar sånt till människor man inte känner så förtjänar dom att få höra. Örfilen är bara en plus;) haha!

Musik gör hjärtat glad!


Simon humor..

Bröder som skojjbråkar och sedan spårar det ur ! hahah! Ha tålamod, det roliga kommer:)


23.13

Jag gillar inte när man gör en onödig sak och en människa tar illa upp. Om jag gör en dum grejj kan man väl inte göra mer än att be om ursäkt. Jag menar gjort är gjort och man kan inte få det ogjort. Onödigt att ha ångest över saker man gjorde igår, förgår eller förra året. Man kan inte ändra på något. Jag lever i nuet inte i gårdagen.

Det är bara så synd när människor bara inte kan ta det hela med en klackspark och skratta åt det. Istället överanalyserar och tjatar om det. måste ha en förklaring på en sak som inte går att förklara.

Såna människor kanske borde lära sig släppa saker, och inte ta saker på fullaste allvar..


Priceless!


Mitt i natten

Jaha, idag blev det kaos. Skulle åka till min moster vid 2 och vi var redan försenade, då ringer robert jourtelefon så han fick åka och jobba, de andra hade redan hunnit dit så ingen kunde vända och hämta mig. Så jag fick ta tåget. ! tåget! kom dit vid 5 inte illa pinkat med 3 timmars försening. :)

Där var det full rulle, rulle. Med ungar alltså gud vad mycket barn! men dom är ju för gulliga dom små liven. Alla satt och pratade barn och jag söp. Jag gillar grejjen, kanske lite väl mycket men fortfarande. jag älskar ju att prata men vad händer om folk pratar om saker jag inte begriper. Jo då får jag hitta på något annat, saken jag valde att göra var kanske inte den bästa och det var nog därför jag var HEMMA i min säng kl 22.

och nu kan jag inte sova, robert bara grymtar åt mig när jag säger att han ska vara vaken med mig. Äsch ..


23.22







Idag kom det en väldigt ondskefull kvinna vid namn Benita oxå känd för "mamma" och hämtade BOBBA:( nu är det ganska tomt här, visst alba är ju här men hon springer ju inte runt efter mig. elelr springer in i duschen och leker med vattenpölen som samlats där:) jag gillar bobba, jag tror att jag måste hämta tillbaka henne:)

Just nu sitter jag hemma alone! har tänt hundra ljus överallt och inväntar malin! har inget att bjuda på men hon får väl prata istället för att äta hahah!!

...

Att inte människor kan tänka till, tänla lite länge någon gång. Jag tycker fan att alla gör misstag hela tiden. Den människan knullade den killen, han har varit otrogen, hon har fått sparken, denna chef har taffsat på henne. bla bla bla detta är ju bara almänt skavller som alla pratar om. Det är ingen big deal. Men när det kommer ett riktigt smaskigt skvaller, då menar jag alltså något hemskt, något allvarligt. om jag får reda på det så tycker jag inte att det är så roligt att skavvlra vidare om. Jag har alltså moral i kroppen vilket säger mig att detta ska man inte skavllra om. det är för allvarligt. Men vissa tänker inte så, alla kan visst snacka på om allt. spelar ingen roll hur allvarligt det är eller hur mkt skada detta skvaller kan göra. Vissa har ingen moral i kroppen....

Jag gillar det inte..


MysMys

Nu är jag precis hemkommen från Spat! hur skönt som helst! fick ansiktsbehandling och massage. Under tiden låg vi på dessa stolar och mys, drack te och åt massa frukt:) sedan bubblade vi, simmade och badade bastu:)!

Dagen har varit underbar och ska snart dit igen;)!! Måste köpa deras asniktsprodukter också! grymt bra:) kostar skjortan men det är det fan värt! ansiktet kommer du bära med dig hela livet och det är det första folk ser hos dig:) då kan man faktiskt kosta på sig lite om produkterna gör skillnad:)

Nu hoppa in i duschen och sedan gå ut och äta:):D

Pannkakor!
















Simons kommentar på morgonen.

Från ingenstans säger han,

Marie tänk dig om ni fortfarande kommer bo kvar här jätte länge, du får tvillingar, alba får ungar och hennes ungar kommer få sex ungar. och sedan kommer ni har kvar bobba som inte har blivit rumsren. Vilket kaos!

HAHAHA!! vad får han allt ifrån den drummen!

Hemmafru

Usch idag har jag varit hemmafru! jag har städar, skurat lagat mat och nu håller jag på med pajjen! och jag har kommit på varför jag har hållt mig sysselsatt! jag har skjutit upp pluggandet jätte länge, och idag bestämde jag mig för att börja med allt. nej nej då håller jag på med massa annat bara för att slippa, eller skylla på att jag hade en jäkla massa att göra. Men äsch.

Sen beslöt jag och robert oss för att bo kvar i denna lägenhet tills studenten är över! så i morgon åker fan allt upp igen och det ska bli mycket skönt:) har lite nya ideer också, så det kommer göras om lite! alltid skönt. Robert och simon mobbar mig alltid för att jag hela tiden skaffar mina saker och sedan en månad efter ställer ner till i källarn. Men det är ju bara för att jag tröttnar så fort på saker! och jag byter ju bara ut så saker som är billiga! då får man ju en ny "look" fast det kostar inte skjortan:) Typ som tavlor, fotografier eller ljusstakar!

Oj vad blondinbella aktigt detta inlägg blev... hahah!


En Tanke..

För ett tag sedan så tyckte jag att jag hade det jätte fint i lägenheten:) jag var nöjd:)

Sedan tapetserade vi om och då tar man ju ner alla grejjer från väggarna och så. samtidigt som vi gjorde det så började vi leta efter ett större lägenhet, så man vet ju aldrig när man får någon. Därför har jag inte satt upp alla saker igen. Och nu står allt huller om buller och så, inte så värst fint alls. Men ändå tycker jag inte att det är värt att sätta upp alla saker igen så väggarna får massa hål och sånt när man ändå vill flytta så fort som möjligt.

Men jag får nog se hur jag gör:)


12.55

Jaha jag är vaken:) och det suger, skulle faktiskt vilja sova bort hela dagen idag! men det kan man ju inte;) men skulle bra vilja görat!

Igår blev det lite vin med nettan och vischy:) planen var utgång men när klockan väl slog utgång var jag inte så jäkla sugen längre som jag hoppade det, men de två musketörerna trostade kylan och knallade ner. vet ni förästen att LT tipsar om hur man förhindrar sköldskador, SKÖLDSKADOR! det ska alltså bli så kallt att man riskerar att få sköldskador:O

En annan grejj!:) När man festar med vicky så brukar man ju bli under fötterna ungefär samtidigt men igår blev det inte så och vicky ledde med hästlängder. Det var då det slog mig hur rolig hon kan vara hahahahha!! det märker man ju itne när man själv är lite salongsberusad hahah! men hon får fan till det alltså hahahah!














Låt mig presentera BOBBA!


















Bobba är den underbaraste frallan jag har mött:) just nu när jag skriver detta ligger hon på min mage och snarkar högre och högy hahah! hon ska mysa och gosa hela tiden! Inatt fick jag henne tom att sova under täcket:O haha! Hon låg där och snarkade! och jag tyckte hon kunde ligga sked, NEJ NEJ sa hon och ville ligga på ansiktet, där trvides hon. Tog ner henne från ansiktet, somnade om. väcktes av att hon hade lagt sig på ansiktet igen. och till slut blir man ju förbannad! så då sa jag åt henne att ge fan i mitt anisikte. Då kollade hon på mig på det där busiga frallsättet. och började pussa på mig hysteriskt, sedan gick hon upp och la sig i ansiktet på mig igen hahah!



Nu är det klart:)

Jag och robert har ju precis firat 2 år tillsammans, och då bestämde vi oss för att åka på Spa weekend men det vi inte hade räknat med var att man ska helst boka i en månad i förväg och detta kom vi alltså på några dagar innan. SÅ vi fick göra det bästa av situationen! Så vi har bokat in en spadag istället:) då kommer vi dit klockan 12 på dan och får behndlingar och sånt hela dagen:):D:D ska bli så jäkla skönt!! jag längtar verkligen:) jag ska föreslå till robby att vi gör detta varenda år, tills vi dör!!





11.13

Det är svinkallt ute! Usch och fy alltså! jag ville bara ha snö över julafton sen fick det försvinna. men det verkar ju inte göra det. händerna fryser så att det gör ont när man är ute, och vantar hjälper ju faktiskt inte så mycket!

Men jag måste ut på en promenad med hundarna i alla fall! Det är i dessa svinkalla tider som man önskar att man vore hundfri hahah!! man kanske ska lära Alba att gå på låda under vinterhalvåret? hahaha

21.22



För ett tag sedan köpte jag ett gymkort, japp det gjorde jag! köpte ett halvårskort och tyckte jag var skit duktig. Jag var där 3 gånger! Alla gånger med sofie och Fabio, då tyckte jag att det var kul då sofie halft dödade mig och jag skrattade åt roliga människor! men sen blev det liksom inte av, vet inte varför. det var inte det att det är jobbigt på gymmet, men det är så förbannnat jobbigt att TA SIG TILL GYMMET!

Men nu skall jag göra ett nytt försök, nu får det bära eller brista! jag, robert och anneli köper gymkort den 15de!

Anneli sätt på sig benvärmarna och rosa tightsen nu skall vi visa pensionärerna hur det skall gå till!

Dansar med min egen spegelbild!




Håller på att tvätta och städa, men blir tvungen att göra pauser och ha denna låt på repete bara för att kunna dansa med min egen spegelbild! ;)

14.48

jag gav mig på att duscha bobba, det skulle jag inte göra hahah!  helt jag är dyblöt då hon flög omkring som en kotte och jag tappade duschslangen! hon är jävligt snabb hahah!

nu ligger jag i soffan och kollar på ett tv-program som handlar om ett par som har 10 ungar eller något sånt. Och då började jag undra, älskar man sina barn lika mycket eller är det någon man älskar mer än de andra?

Så borde det väl vara? visst att barnen har olika personligheter och att man älskar dom just för vad dom är. Men det måste väl finnas någon som man älskar LITE mer än andra.

Expempel. I de flesta familjer tyr sig ungarna mer åt en föräldrer. Tex pappas flicka osv. Då betyder det väl att dom har skapar ett stakrare band mellan dom för dom fungerar bra tillsammans. Ett bra team som stöttar och hjälpet varandra i vårtt och torrt. Men i alla fall , betyder det då att pappan älskar sin dotter mer än sina andra barn bara för att just dottern och han har en bättre relation?


Melissa horn



Hur ska man älska någon, som har älskat någon förut...

11.13

Natten har varit hemsk, jag är dum, mycket dum.

Jag ska tala om för er hur min hund alba har blivit. För det första luuktar hon inte hund, hon skäller aldrig eller morrar. Istället för att gå ut i skogen ligger hon hellre i sängen och kollar på tv , helst animal planet. Och efter det vill hon äta lite räkor:)

Så då tänkte jag att hon kanske behöver få en hundvän i några dagar så hon blir påmind om att hon är en hund. Så jag lånade en franskbulldog valp/unghund av mamma. Hon heter Ebba men jag säger Bobba! mycket mer fräsigare än ebba! men i alla fall hon är skit jobbig! hon ska promt ligga i sängen fast där är det för varmt så hon ligger och flåsar som jag vet inte vad, plus att hon bara krälar omkring efter en kyligare plats. Till slut fick jag nog och bar ner henne till golvet. NEJ NEJ sa hon och började hoppa vid sängkanten för hon skulle upp. Efter ett tag tröttnade jag på det också och la en filt i köket så hon fick vara i hallen och köket. NEJ NEJ sa hon och började yla och kraffsa på dörren.

Detta gör jag alltså för Albas skull, så hon ska få en vän. Men hon gillar ju inte ens BOBBA! hon är typ rädd för henne och vill inte alls har något med henne att göra. Jag tror att hon tycker att bobba luktar konstigt, alltså bobba luktar hund hahahah!!

Fast hon är bra söt den lilla knorren!

13.50

Underbar dag!!



































Avundsjuka ..

är det fulaste som finns. Visst att en människa kan vara avundsjuk, det är väl alla ibland. men när avundsjukan är med en varje dag i sitt liv, varje dag. Att hela tiden känna sig avundsjuka på en annan människa. Börja hata sina medmänniskor för dom har allting du inte har. Börjar snacka skit om allt och alla för att få dom att se sämre ut så du kan få sin chans i rampljuset. Men det du skiner med i rampljuset , om du väl hamnar där är ändå bara en stor fet lögn. Du har ljugit och smusslat med hur bra du är, vad du gör, dina erfarenheter. en sån människa kan inte må bra, en sådan människa tycker jag synd om. Att vilja vara så mycket men ändå inte är det. Varför inte ta itur med sitt liv istället för att försöka låtstas? om du kanske bara lyckas med något litet så är det väl något ärligt du kan skryta om i alla fall och försöka skina med det?

Varför kan bara inte alla människor vilja skina med det lilla dom har istället för att försöka skina med stulet innehåll?

22.06










Idag var en bra dag:)





10.07

Jag är vaken och blöt, kom repcis ut ur duschen. sitter i soffan och äter min makrill macka med juice. Makrillmacka är det bästa som finns, man springer ju runt och luktar kön hela dagen men det är det helt klart värt.

Jobba idaag:) Efter det blir det fika med en gammal god vän!

Nemen hej!

Anna-karin ringde mig iddag!!! gudars vad glad jag blev:) har inte hört hennes fittiga röst på skit länge, kändes nästan skumt haha!! jag brukar gå runt och tänka på annakarin ganska ofta, hur hon har det, vad hon gör och sånt. Har alltid hundra frågor till henne i huvudet. men sen ringer hon och då blir man bara så glad över att höra henne så man glömmer helt bort sina frågor man vill ha besvarade:) hon sa att jag skulle komma ner och hälsa på! jag flög på datorn och kollade sista minuten resor, allting är så jäkla dyrt och så just nu. Men jag vill verkligen komma ner och hälsa på! om det inte blir denna månad så blir det säkert nästa eller nästa efter det. För dit ska jag i alla fall:)




Som i en film:)

Min nyår började hemma hos anneli och 007! anneli hade varit jätte duktig och gjort mat för 300 personer fast vi bara var 8! hahah hon är bra gullig! ostar, kräftor, räkor, hummer, kyckling och you name it! Efter maten så korkades spriten upp och det blev lite för mycket för vissa hahah! anneli fick något ryck och kastade tårtan i golvet och skrek GOTT NYTT ÅR! hahah !

Vid tolvslaget hoppade vi in i en taxi och körde i raskande fart ner till maren där det var mycket glada miner och fyrverkerier! Jag tom tyckte att det var mysigt fast jag är störträdd för smällare och sånt!

Nu kommer jag till filmbiten;)
 Robert hade åkt i förväg för att fixa lite saker! men vi bestämde oss för att mötas vid den dära kiosken! jag stod och väntade där och kollade efter robert, Alla skrek gott nytt år ! Gamla vänner kom från ingenstans och pussade på mig. Men sen stod jag där helt själv i folkmassan och väntade som FAN på robert! Klockan slog tolv och plöstligt dök han upp från ingenstans och gav mig den största kyssen ever!! Det blev två år för oss på tolvslaget!

Efter det skulle alla partajja vidare men jag och robert stod kvar och kollade på fyrverkerierna och pussades! sedan tackade vi faktiskt för oss och gick hem och MÖS!:)



















Hej 2010!:)































RSS 2.0