En yngre Barbara!

Min morfar har sagt detta i många många år, och visst har jag hållit med. men det var inte förän idag som jag insåg det på riktigt. Och det är verkligen en komplimang, för sofie är väldigt vacker. Och om du åldras lika ljuvligt som barbara så ska du vara jävligt nöjd:D ;) haha



Och en till sak jag ska börja med HISS och DISS hahaha!!

feminist MARIE!

Slog på tvn och det är ett program om förlossningar på tv. HJÄLP! vilken jävla grejj. Folk skriker på varandra, blod, smärta! man ser verkligen hur ont dom där kvinnorn har, och förlåt men jag kan inte göra annat än att känna hat till männen när dom står där vid sidan om sin kvinnor och ler. kvinnan kämpar i vissa lägen för sitt och barnets liv och mannen står bara där och ler. Va fan! varför får inte dom vara med oss samma greejj? dom kan väl få föda barn? bli fet, så bristningar på magen, massa vätska i kroppen, hängpattar, illamåande! allt sånt slipper dom ju! äsch nu blir jag förbannad hahaha!

MEN! när jag väl kollar blir man ju lite rädd och det är ju inte så smart att äta frukost när man kollar på detta hah! men ändå, när ungen väl kommer och man ser glädjen och trots allt blir jag faktiskt lite tårögd ;) det är ju frutansvärt fint, det är det ju verkligen. Men jag håller inte om att HELA förlossningen är vacker, det som är vackert är väl ändå slutet?

Jag beundrar verkligen kvinnor och våra kroppar, fan vi är fan bäst! vi klämmer ut någon som kan vara upp till 4 kilo! prova på det ni män! ni knäller ju bara när man ska klämma en finne åt er!  hahaha!






.

jaha somnade vid 5 igår kväll, men ställde klockan i alla fall i ett tappert försök att komma upp då klockan skulle ringa. Vaknade upp vid ett och då hade jag varit så trött så jag hade inte ens hörrt att klockan hade ringt typ konstant sen klockan 7. Så trött var jag!

och nu sitter jag här i soffan igen och har precis ätit frulle;) Blir stan med Ilona från barcelona när hon slutar:)

JIPPI!



Sitter fortfarande och tänker på att klippa lugg eller ej? ska jag våga hahah!

Natt

jag har en problem, ett stort problem faktiskt. Jag kan inte sova om nätterna:( jag gör saker och är verkligen trött på kvällen men kan bara verkligen inte sova. det har pågått under en tid nu och jag undrar vad fan som är problemet? robert frågade om det är så att jag ligger och tänker på något speciellt på kvällen så att jag inte kan sova. Men det gör jag ju inte! folk säger att jag ska gå till doktorn och få lite piller. Men vem fan vill ha det? NEH sömnpiller tänker jag inte börja ta USCH.

I morgon så ska jag börja med att gå en långpromenad på kvällen kanske tom springa lite? då kanske det gör så att kroppen oxå blir trött. En trött hjärna+trött kropp = sömn?? äsch vi får se, det är ju värt att testa i alla fall:)


Good day!

Hallå ! vaknade ett av att min syster väckte mig med att jag skulle komma ner till banken och hålla henne sällskap, never. nordea och 50 nummer före lät inte så roligt hahaha!

Efter det blev det en impulsfika med en gammal god vän:) mycket trevligt, två latte och en kladdkaka så var isen bruten. HAHHAHA! Äsch vem fan orkar vara sur och bitter, livet är väl ändå för kort för att hålla på med masssa dumma saker hahah!

Efter det blev det middag med roberts mamma. mycket god mat, kaffe och kladdkaka:) sen får man ju inte glömma idol:) jag tror att min systers beroende för detta program har smittat av sig lite ;)

I morgon blir det skola och förhoppningsvis stan med ILONA från BARCELONA!



A old picture from old days;)

Till sist! Grattis My! hon klarade halkbanan! visste ju det;)

Mysig day

Hejsan hoppsan i mörka regninga sverige!

Idag blev en riktigt seg dag till en början, men så fort Roberto kom hem så blev det fart:) han lärde mig betala räkningar själv, och ACK så tråkigt! hahaha jag trodde det skulle bli spännande men NEJ NEJ det var ju en ren besvikelse att se saldot på kontot efter allt var klart EH jag ska nog deala med någon som får betala min räkningar åt mig istället hahah!

Vi gick till banken och kollade läget, och där såg det ju inge vidare ut heller, dom gör ju inte som jag säger dom jäklarna. ÄSCH! sedan blev det en sväng förbi jobbo för att köpa ett par nya jeans och lite sakeer till robert:) Sedan affären för att införskaffa saker till middagen i morgon då robert mamma ska komma:)

Efter det så blev det hem till mamma då jag trodde hon skulle bjuda på mat, men det var hon inte alls så sugen på. men som bra människor vi är så möttes vi helva vägen var, så det blev en middag hemma hos mamma som jag lagade! haha!



Titta vad jag hitta! en franskbulldog vaalp! den ville jag ha med mig hem och döpte den till bobba! men fick inte:(
















Tänkte visa en ny sida av min man hahah!




.


































det gäller att bjuda på sig själv HAHAHA!






?

Jag kom på en sak när jah surfade runt på datan i brist på annat att göra;) men i alla fall visst fanns mode när man var liten, då skulle man ha dom där ASFULA byxorna från manhattan hahahha! Den där toffsen mitt på huvudet mm. Men idag har väl mode blivit lite för mycket? nu när man går på stan ser alla likadana ut? Det som är inne har alla, och det är ju lite tråkigt. eller tråkigt det är ju jätte kul emd mode, men som sagt alla är ju intresserade av mode nu för tiden? det finns ju 138383839 miljoner sidor med bara mode då, modeveckor hit modeveckor dit, elin kling och hennes crew, tidningar, tv. Allt handlar ju om mode känns det som?

Man kanskr får skippa modet och bli någon slags emo blandat med nunna, då skulle jah väl vara lite annurlunda? hahaha

,

Kom och tänka på en rolig sak,

när linda fick sin första lägenhet så frågade mamma om hon ville ha med sig några hjorthorn.
Hon svar på detta var "vad ska jag ha dom till då?"

Hon var tyst ett tag, kliade sig i huvudet och sedan sa hon,

- kan man ha dom som jackhängare?

HAHAHHAHAHA

.

















Jag kan inte låta bli att skratta åt denna bild (på en snällt sätt) då jag tycker hon är lik mor sin när hon ska imitera en mört hahaha!
























Dumma männsikor

I brist på annat att göra då alla är så upptagna med att vara bakis, vara med sina män och annat tråkigt så går jag en långpromenix med hunden och fotar naturen hahah!

What happend?

En gång var jag en riktigt skräckfilmälskare, men idag är jag en rädd jävel haha! men tänkte på det, när man var yngre så vad man inte rädd för så mycket det är nu på "äldre" dar som man har förståndet nog att vara rädd haha!

Ikväll så var det en skräckfilm på tv och jag vågade inte ens bläddra förbi den kanalen det var på hahah! jag satt på ljudlöst och blundade när jag bläddrade förbi. Jävligt jobbigt pga jag är en riktigt "bläddrare" haha!

Fanns inte så mycket att göra, just de kan berätta att skorna jag köpte idag gör mig illa! kunde ju itne prova dom i butiken då dom itne hade ett enda skohorn på Zara! skandal. Men i alla fall jag köpte dom i alla fall och jag har ju sånt jäkla problem med skor pga min superfeta anklar haha! efter en timma fick jag på mig dom, ONT ONT! jätte bra i längden och så men det trycker ju på som fan över anklarna så fötterna får inge blod. När det började klia hyteriskt i fötterna var det dags att ta av sig dom. Men fan för den som ger sig hahah!



Skorna som gör mig illa! haha



Och saken som inte gör mig illa:) Hittade denna sak i kylskåpet när jag kom hem, han vet att det är dit jag gör först så han lägger saker där hahahahha! Han är bra söt, den där babystjärten:)

Sthlm

Hallå idag blev det storstan med kära MY, väldigt skönt att få komma ut lite och få mina shoppingbegär tillfredställda:) Skönt att tänka på annat också för en stund, och my är den perfekta personen att göra det med. Hon låter en liksom bara vara, och just idag var det precis vad jag behövde. Bara komma ut och lukta vingarna:) Tack my:)

Till shoppingen:) blev massa roliga saaker och testade inget! hahah! köpte bara och tänkte aatt det är bara byta om det är så, för det var så JÄVLA mycket folk i stan fy fan. Nya Hm på drottninggatan hade öppnat och folk var ju som galningar, knuffas, skiker och trängs GUD hahah! Hittade i alla fall en klänning jag har tittat på så då blev jag mycket glad, hittade dock inte den andra jag ville ha då den är så supersnygg så det tar ju slut! fy för människor med bra smak hahahahah!

Men det jag fick med mig var, Två jackor, en par skor, ett armband, tre t-shirtar, en tröja, strumpbyxor, två halsdukar, ett PANBAND HAHAH!, och en väska. Sen får man ju absolut inte glömma strumporna hahah!

Till det viktigaste! Vicky fyller år idag!!! 20 ÅR!!!!! hon är så stor, jag minns då hon var en liten råtta och var så full att jag fick mata henne med teskep full med vin hahah! låter fruktansvärt dumt men just då var det, det enda rätta hahah! observera att detta var för 4 år sen hahah!



HIPP HIPP HURRA FÖR VICKYS DAG!!!

.




Lördagen










Jasså du

idag vaknade jag med tuppen och begav mig till storstaden med lillebror:) han skulle shoppa, och hittade massaa fint. Jag själv gick runt med en klump i magen för jag vågade inte titta på tjejavdelningen i fruktan av att fall in love i något plagg hahahah! Men mycket trevligt var det i alla fall.

Gårdagen då? ja då fyllde ju emelie år! 20 år tänk vad fort tiden går:) Där blev det ju lite sjungade, presentöppning och mysade haha! vi hann också med att dela med oss till varandra om pinsamma saker. Och gud vad jag fick höra hahahahah! hur många pinsamma saker har man egentligen inte gjort? hahah jag vill inte ens sitta och försöka komma ihåg alla hahah!

Men en grejj vi alla kom ihåg var för länge sedan emelie var så jävla snål och kunde inte ens bjuda mig på ett paket nudlar! Så jag och vicky fick köpa ett för 20 kr!!!!!!!!!!!!! hahahahahahahhahahahahahahahahah!!

Nästa fredag är det dags igen då vicky fyller år, sedan fredagen igen blir det ytterligare en birthday då älskade diamonds madde fyller år:)

Men grattis EMELIE!


USCh

kändisdjungeln är väl det sämsta programmet ever, fan ibland skämms jag fan över att vara svensk. Svenska filmer, svenska program allt suger verkligen. Sverige ska alltid kopiera USA och vi gör det så jävla dåligt!

IDAG!

ny dag ny energi. idag är det en sån där dag då jag känner mig som en superhjälte!! . Allting startade med att jag slog upp religionsboken och kände men va fan det här kan jag väl ändå? hahaha!





Godmorgon

Jag ska erkänna en sak för er, det finns en låt med ken ring som jag verkligen tycker om haha:) Ken ring är ju en tönt det vet ju alla men jag måste erkänna att han gör vissa bra låtar. och just den här låten har sånt djup eller vad man ska säga så jag får gåshud när jag lyssnar på den hahaha! jag vet inte varför men sätt ¨på den här på hög volym och bara sitt och lyssna. Den är gooot!




kommer de att lyckas?

HALLÅ! jag kom på en sak. Alla känner sig ju speciella , alla tror att de kommer lyckas, dom är verkligen bäst. Och går runt och säger för sig själv " jajaj det spelar ingen roll vad någon säger, jag vet att jag kommer bli något. Jag är speciell"

Gynning är ju en sådan person, hon har ju sagt i så många interljuver att hon har alltid vetat att hon skulle bli något, hon skulle bli stor, känd. Och visst fan känner alla igen sig i det. Men då undrar jag, va fan om de flesta tänker så. vilka fan är det som kommer lyckas då? de som är snyggast? bäst i sängen och kan knulla till sig saker? eller de ödmjuka? de som har sinnen för affärer? vilka förutsättningar ska en människa ha för att lyckas egentligen? Måste man göra silikon och knulla i tv för att få en fot i branchen? det finns så många människor runt om i världen så varför skulle det bli något av just dig?


IDAG!

Idag hade jag verkligen hjärtat i halsgropen, kunde inte andas för en stund. Det enda jag kunde tänka var att nu har jag förlorat någon, hjälp ett sådant där samtal vill jag aldrig mer få, ALDRIG

Mörka kvällar

Nu börjar det bli höst och det kan bara inte lukta annat i luften än just bara det, HÖST. Och det är dagar som detta som man sitter i sin mörka lägenhet med tända ljus och lyssnar på gråtmusik. Och bara tänker. Idag tänker jag på det som varit, hur kul det har varit, hur jävla jobbigt det har varit. alla fyllor, bästa tjejkompisens tårar i min famn pga någon idoitkille och mina tårar i hennes. Kärlek man aldrig trodde skulle dö ut med som gjorde det allt för snabbt och man kunde inte göra så mycket åt det. Den där kompisen som man skulle dela lägenhet med när man blev stor men så skaffar man en själv och pratar inte ens med människan i dagens tid. Alla känslor i sommarvärmen. alla skratt. Allt det där sköna Nakenheten som är så pinsam men ändå helt värt det nu när man tänker tillbaka. den där studen då man tänker "nej nu ger jag upp. fuck it all jag bryr mig ibte längre, det är kört" men det ordnade sig i alla fall. Alla underbara männsikor man har haft i sitt liv och som har försvunnit. Alla gånger man bara har velat ha någon trogen vid sin sida som höll om än så hårt att man verkligen kände dess käslek till lilla mig/dig när allting kändes hopplöst. Och tänk när du hittar denna människa! jag kan fortsätta i hundra år men det jag ville ha ut av det hela var att. Även fast man har gått igenom så jävla mycket i sitt liv så har det ändå gjort det till den du är idag. och därför tänker jag alltid tillbaka på det förflutna med ett leende på läpparna för det är det som har gjort mig till den jag är idag,  och jag skulle inte gjort något annurlunda och jag ångrar inte en enda sekund. :)

le för dig själv, du med:)







ni vet?

jag kom på en sak när jag kollade runt på facebook som jag inte gjort under som närmsta 4 månaderna för min dator ej velat gå in där. Men i alla fall kollade runt på alla möjliga människor!

Och ni vet såna där människor man gick i samma skola som, vänner man också umgicks med för länge sedan. Då var dom så snygga, vackra och dom populära! men nu när man ser dom kan man inte annat än att skratta. Vissa förändras verkligen inte. Dom ser likadana ut som förr i tiden. och dom som en gång var så snygga blir heelt plötsligt en i mängden som man inte ens lägger märke till. Samma klädstil, kläderna undrar man ju hur dom har tänkt? människorna dom umgåss med? och vad har dom egentligen gjort med sitt liv. Dom som hade så stora drömmar och ambitioner? dom är ju helt bortblåsta! Folk och JAG trodde ju verkligen att det skulle bli något av dom men Icke. Och jag känner mig faktiskt lite besviken:I

Prove me wrong!

Till min dag! Det blev en heldag med my, shoppade lite granna och tog en tacotallrik på milano som entligt mig har den bästa:) hihi träffade på ILONA i en sekund eller två, mycket trevligt då jag saknar mig älskade vän men hon tycker inte om mig längre BÖLAR haha!

Nu har jag inget mer att skriva, Tack och Adjö!



Hittade ett par nya brillor som ville bli mina idag, Mys KOmmentar till mig var SUCK "du och din brillor, det är onödigt att köpa ett par nu marie det finns ingen sol" Men MY!! jag köpte dom i alla fall!;) haha

:)





Idag blev det skola, det var faktiskt lite roligt. Jag ska fakttiskt försöka vara där varje dag nu då missar jag ju inger och då blir det ju inte så jävla jobbigt!

Anna du gav mig fel adress till din blogg! och till anna och linda. jag försöker lägga upp alla bilder här så kan mi ju bara ta dom härfrån hahah! sådär ja!







































Tjejer på kräftskiva!

igår var det kräftskiva, denna höll alltså malin i som inte ens äter kräftor själv hahah! Det var bara massa tjejer och det var jätte trevligt! träffade massa människor som jag inte träffat på mycket länge, så alla hade ju mycket att prata om:)

Sedan blev det utgång på 550 där tjejgänget intog dansgolvet. Jag förstår inte folk som går ut för att dricka en jäkla massa, man går väl ut för att dansa röven av sig? eller hur! som linda säger "om man bara ska dricka öl kan man väl stanna hemma" mycket bra sagt. Drick öl och dansa samtidigt;) haha!

Mycket trevligt var det i alla fall hahaha!



 






.

idag blev det ingen skola, det kändes inte bra att gå dit på en fredag. måndag låter mycket bättre, varför är det egentligen så? allting låter så mycket bättre på måndagar en ny start känns det som. " jag ska sluta röka på måndag" " jag ska börja äta nyttigt på måndag" osv osv.

Men i alla fall, dagen startade med att gå till banken med min syster vilket jag inte gör ingen, typ 50 nummer! nordea suger ju getpung. HAHAH under tiden vi satt och väntade så satt jag och berättade om vilken bra bank jag har och attt man bara behöva vänta i typ 5 minuter. Och sen hatar jag min syster. ni vet när man inte sitter och väntar och när det kommer nummer och den som hade nummret har gått? ja i alal fall, då sa jag till min syster att gå upp när det kom en sådans tillfälle tror ni att hon gjorde det? NEJ!!! hahah men jag tiggde åt henne en rosa spargris i alla fall:) varsågod. Och sedan köpte jag en overall till the little baby! kul:D

sedan blev det taco på milano och sedan hem till malin, där det var en riktigt tjejdag, naglar skulle målas, hår skulle färgas, ögonbryn skulle plockas mm. HAHAHHA och linda sa den skönaste kommentaren, eller två! det spelades skön negerdunk hemma hos malin och det gillar inte linda, hon vill ha dansband, Så hon sa åt malin att sänka musiken som ignorerades så sa hon tyst för sig själv på ett sådant töntigt sätt "det är ju ingen fest" HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH jag asgarvrar nu när jag bara skiver det!

Och det andra var när malin pruttade, en sån där blöt en. Då påpekade jag att malin var slapp i fisan. Linda, "nej det är ju tvärtom hennes får ju verkligen kämpa sig ut" hahahaha!

JAJAJ nog pratat om poppi.

Kvällen spenderade jag med morfar:) vi drack 3,5or chips och kollade på Idol:) mycket bra:) och nu sitter jag h'är och har precis klippt klorna på alba. Det värsta jag vet är när det låter när dom går pga att hon har för långa klor USCH dom hinner verkligen växa på 2 veckor:(

Nu lite mer bilder kanske;)
























 

Nu orkar jag inge mer! Barnkalas och kräftskiva i morgon;)




Hemma:)



Och det är jätte skönt, fast BURR vad kallt det är! Ja resn har varit mycket trevlig:) hade det superbra, hotellet och allt är bra, turkiet är ju ett bra resmål att åka till det är bara turkarna det är fel på hahah! Kom hem igår och väskan vägde 40 kilo och jag shoppade ingenting till mig själv bara till andra, är man snäll som ärman ju hahaha! och lägenheten såg ju ut som när jag lämnade fast städat kök. ingenting hade brunnit ner eller så:)

Praatade lite med my som berättade att jag hade missat skit mycket i skolan så det känns ju inte så jäkla bra, sen läste jag i siggans blogg att projektarbetet har vi fått godkänt till, men om jag inte minns fel så fick jag tydligen inte vara med där för lärarna, dom tyckte att vi var för stor grubb. så det känns ju vidrigt för det var ju vi fyra som skulle åka från början. Men UPP till kamp haha!

Nu slänger jag ut lite bilder från turkan, se det med en nypa salt;)





















Nu lägger jag mig godennatten:)


marie kontaktar sverige marie kontaktar sverige!!!!!!!!!!!

vi hade visst ett internetcafe i hotellet! hahahahhaha hoppas ni har det skit vidrigt hemma med massa regn hahaha! har ar det 40 grader och inte ett enda moln pa himmlen jippi!!

i alla fall,, vi bor pá valdens storsta hotell med massa roligt, vi bor pa 8 vaningen sa det ar skit lackert haha utsikt mot mosken jippi igen! nej men jag triva som fisken i vattnet om jag ska vara arlig. har varit har i 6 dagar nu och jag vill aldrig hem. sa nu ar det sagt marie kommer aldrig hem hahah! jag ska gifta mig med en bergsturk och leva mitt liv genom att salja rosor pa gatan hahaha! >)

vi har inte gjort sa mycket pa dom har 6 dagarna utan bara tagit det lung och stekt, fast lite grejjer har vi ju hunnit med, robert har gjort en lite rolig grejj men det far ni se sen hihi

Nej ni vantar solen era suckers har verkliigen inte tid med er hjahah men ha det sa grymt gott sa hors vi nog igen om jag inte har helt fel.

Simon, jag ringer ikvall och kollar sa att allting ar bra!!


RSS 2.0