TV-dosajävel!



Hur kan den försvinna hela tiden! hemma hos mig är det en ständig jakt efter tvdosan! Och det gör mig galen! Ska nog kolla upp om det finns så där tvdosa som gör ifrån sig ljud om man trycker på en knapp, då blir det ju lättare att hitta den.

Men då kanske jag får ytterligare ett problem, ATT HÅLLA RÄTT PÅ KNAPPEN!

HAHAHA!


Födelsedag!










































UNDERBAR DAG MED MIN UNDERBARA FAMILJ!

PS MIN MAMMA GÖR VÄRLDENS GODASTE POTATISGRATÄNG!! DS

Grattis igen mamma! Du är bäst!




Män är förjävla härliga!

















 

 

 


Svar på tal!



Anonym om Inkompetent personal!:
Men prova ut själv då inkompetenta jäkel. alla tycker olika, hon kanske tyckte att den passade din hud alldeles perfekt. Smink speciellt är ju väldigt personligt. Så ge fan i och kalla butikens personal inkompetenta. over and out


Kära anonyma läsare! Självklart kunde jag prövat ut ett puder själv. Men du missar hela poängen med detta inlägg. Som kund ska man kunna gå in i en butik och förlita sig på att personalen som jobbar i butiken vet vad de pratar om, och är utbildade! Om de står mellan två puder så ska du kunna fråga personalen om råd och det ska bli rätt! Och sen säger du att hon kanske tyckte att pudret passade min hud alldeles perfekt? Ja du, så kanske det ligger till. Men när samma människa tycker att samma puder som rekommenderades för mig även passar min vän som är mulatt.

 Då har jag all rätt att kalla den personen för inkompetent!








Grattis mamma!


Jag älskar dig älskade mamma!







Inkompetent personal!


För en tid sedan var jag inne på en butik (nämner inget namn) . Jag letade efter ett helttäckande beige nagellack. Gick inte och kollade runt lite bland nagellacken tog ner ett beige nagellack för hyllan och gick till kassan och frågade om det var heltäckande. Hon som jobbade där sa att det var det! Skruvade då upp korken för att kolla hur "tjockt" nagellacken var, och såg då att det inte alls såg ut att vara heltäckande. Utan det såg mer ut att vara ett sådant beige nagellack som man använder när man gör fransk manikyr. Gick därifrån utan nagellack, då jag var HELT säker på att det inte skulle vara heltäckande.

Samma butik säljer även puder. När man går dit så frågar man oftast om hjälp när man ska välja puder, så att det blir rätt nyans anpassat efter sitt FACE! . Köpte alltså ett puder där och sedan fick jag reda på att min tjejkompis hade gått in till samma butik och valt att ta hjälp av deras personal till att få rätt puder. DÅ ger de samma puder till henne som till mig. Och hon är ju för fan mulatt!

Det är alltså väldigt inkompetent personal som jobbar där. dom vet nog inte riktigt vad de pratar om och chansar hej vilt när kunder ber om hjälp. Och jag tycker att det är så jävla STÖRT! Som kund ska man väl ändå kunna förlita sig på att personalen som jobbar i butiken vet vad de snackar om?!

det där pudret har jag nästan aldrig använt då det är för mörkt. 400 kronor rakt i sjön pga att jag litade på personalen som jobbar i butiken!!


Patrik 24 år söker snäll tjej





Patrik är en snäll pojke som fortfarande bor hemma med sig mamma. Och nu tycker han att det är dags att flytta hemifrån. Men han behöver då en flickvän som kan hålla honom sällskap. hans framtida flickvän är en lång och tjock tjej som gillar hamburgare och hamstrar. Tjejen ska även vara bra på att laga mat och simma. Gilla promenader i trollskogen i järna för att plocka harsyra, vilket är patriks älsklingsföda.

Om någon känner sig lockad av denna mustiga sexiga man så skriv gärna till hans mail. [email protected]




Min skitsöta granna!


För en tid tillbaka så flyttade det in ett indisktpar under mig:) Vilket är mycket posetivt! Det luktar skit gott i trappen hela tiden, då de nästan alltid lagar indisk mat. Har sagt åt gubben min att vi måste bli vän med dom så de kan lära oss att laga mat, så även vi får trappen att lukta gott hahaha!

Kvinnan har kommit upp två gånger och frågat oss "grannsaker" Hon är inte så bra på svenska men förstår bra:) så det löser vi genom att hon pratar engelska och jag svenska.

Till saken! Idag plingade det på dörren, kickade i "kickhålet" och fick syn på en liten krabat som stod och höll i något. Öppnar dörren och där står hon, DYBLÖT men med världens största leende på läpparna! Hon förklarade att henne man fyllde år idag och frågade om jag kunde hjälpa henne "gömma" tårtan hemma hos mig i två timmar. SJÄLVKLART kan jag göra de! Nu är jag glad i hela kroppen, den söta tjejen med världens största leende gjorde min kväll! Tänk att glädje kan smittas av så lätt!

.






Si tacuisses, philosophus mansisses  "Om du hade hållit käften, hade du fortfarande varit filosof"


VILKEN POSEDAG!



















































SOLEN!:D:D




Har denna låt i bakgruden medans jag fixar mig! SOlen skiner och jag är skit glad idag! Ner på stan för att glassa på någon sunkig uteservering! Ikväll ska min mage festa i GRILLAT!!

Alla vårar så blir det hysteri om att träna och bli fitt till sommaren 2010. och alla är ju tjocka ändå när sommaren kommer. Så mitt tips är att SVULLA CHIPS och bara njut istället!





Smustiga så kallade människor


Jag HAR varit en sån människa som säger precis vad jag tycker och tänker, utan att ha tänkt på konsekvenserna. Jag är fortfarande sån fast på en annan nivå. Jag kan nog säga att jag har blivit äldre och därmed också lite klokare.

Men även fast jag har vuxit till mig lite så slutar jag inte störa mig på andra människor. Jag är en sån människa som stör mig fruktansvärt mycket på människor. Och när vissa människor öppnar sig käft och gaggar på om saker dom inte förstår så blir jag ärligt talat skit förbannad. det är förän nu jag har lärt mig att nicka lite snällt och svälja min ilska. MEN DET ÄR SVÅRT!



Sista dagen i veckan






























HAHAHAHAH!! VI ÄR SÅ UNDERBARA!


















Älskade unge







Helgens bravader!


´Kvällen började med grillat hemma hos my:) vin och prat om kvinnomisshandel stod också på schemat haha!:) efter det blev det ett äventyr i stan:) och kvällen avslutades med en ponnyridning! What a night;)






























































Dagens stora G





Grilla, Gilla, Gottmedvin!

The ugly truth


Ikväll har det varit filmdags! 7 olika skålar med olika Onyttigeheter och the ugly truth! helt klart sevärd! Men filmen fick mig att fundera lite!

Tjejer som går och gnäller över att det inte finns några killar där ute, och dom killarna som finns är bara AS! Ja så kan man uttrycka sig, eller är dom helt enkelt bara killar? Vi tjejer är kontrollfreak och har en STOR checklist med egenskaper ens nya kille ska ha. vi gör alltså upp fantasilistor som egentligen är till för killarna i sagorna som våra föräldrar läste för oss när vi var små. Det kanske är dags för alla hungriga tjejer där ute att kasta iväg den där listan och bara gå in för någon för att ha kul eller må bra. Sen får man ju se vart man hamnar.

Sen det där med otrohet. Visst vissa killar är faktiskt svin som är otrogan likaväl som det finns tjejer som även är otrogna. Men dessa tjejer som är skitsnygga när de väl träffar någon och sen när de går in i ett förhållande blir kläderna helt plöstligt dessa skitvidra mjukisbyxor, tuffs på huvudet och även lite mensfläckar överallt. Visst att dessa skitvidriga mjukisbyxor åker fram då och då, det är det helt okej tom lite mysigt. Men att helt enkelt bli bekväm i sitt förhållande och tycker att det är okej att se ut som skit, inte konstigt att killen är otrogen?

Tänk er själva. eran pojkvän är den snyggaste i stan när ni träffas. sedan blir han bekväm i förhållandet och helt enkelt förfaller. Och den där filmkvällen med mjukisbyxor med chips på magen helt enkelt bytes ut mot heta sexkvällar? Sen när du väl går ut, och den där killen som är skit snygg kommer fram till dig i baren. Visst fan är han mer lockande än eran pojkvän med ölmage, som ligger hemma och kollar på fotboll med chipsfläckar på sin älsklings t-shirt han fick av sin mamma i födelsedagspresent.

Think about it!






!







Männsikor som kan sy med fötterna är väl ett par häftiga jävlar! Det är väl en förjävla bra egenskap!

Tänk er sitta hemma och dricka kaffe och sy en fin liten klänning med fötterna! HELL YEAH!


Ett inlägg om GUD


Idag är ingen bra dag, inte alls. Var på en möte och det gick skit. Kroppen fylldes med ångest och jag ville bara hem och sova. Visste inte vad jag skulle ta mig till. På stan stannades jag av ett par "pojkar" från pingstkyrkan. Dom stod och pratade om gud och guds lära. JAJA tänkte jag och tänkte att jag kunde väl artigt stå där och lyssna på deras prat medans jag väntade på simon. Jag stod och lyssnade på vad dom hade att säga, svarade på deras frågar snällt och fint, var inte upplagd för Guds prat vid denna tidpunkt. 

Till slut fick jag faktiskt nog då dom säger fel saker och även säger emot Gudslära, så jag började ställa komplicerade frågor och ifrågasatte bibeln och även det dom sa. använde mina kunskaper man FAKTISKT lär sig i skolan om homosexuellitet och svenska kyrkan. Dom stod där som fån och sa mest " ja du det där en är komplicerad fråga" . till slut tyckte jag att det räckte och tackade artigt för pratstunden och gick därifrån.

Dom är skitsöta dessa pojkar som går runt och pratar på stan, men dom är inte så speciellt kunniga. Om man går runt och pratar med människor om någon sånt ämne som är ganska "laddat" ändå. Då måste man väl ändå vara insatt i ämnet nog att man ska kunna fråga på dessa komplicerade frågor!

Jag gråter!


MIN HY! jag har skitkänslig hy och använder bodyshop produkterna för blandadhy som jag även har gått på en hyananys för att få reda på! Det är faktiskt ett tips! gå på en hudanalys för de flesta vet inte vad de har får slags HY och använder fel produkter! Men i alla fall, min hy lever ett eget liv, ett liv jag inte alls förstår mig på! Ena dagen är den SKIT fin och över en natt så pruducerar den ACNE! PUFF säger det bara så har jag dom där röda finnjävlarna i ansiktet! Och gud vad jag hatar det!


Pupp Pupp


Jag är inte en sån människa som tror på gud, livet efter döden och allt detta. En människa som stod mig mycket mycket nära lovade mig en gång att om den dör före mig så skall den försöka göra sitt bästa att visa mig om det finns liv efter döden eller inte. Ett sådant löfte glömmer man inte så lätt. det blev så att människan dog före mig, och nu har det börjar hänt konstiga saker i mitt hem och även med mig själv. Det hela låter säkert skit konstigt, då även jag tycker att sådans här saker låter konstiga även i mina öron.

Men det är ingen inbildning, det finns flera människor än jag som har sett detta tillsammans med mig i mitt hem. det är obsolut inte skrämmande. det är det verkligen inte!

Men när en människa som alltid står vid sitt ord ger mig ett sådant löfte, och sedan sker det konstiga saker. Det måste väl ändå betyda något..

Beskriv mig med tre ord?


Tidigare idag så satt jag och fixade lite med CVn och sånt där tjaffs;) Fick hjärnstopp och ringde upp min syster och sa,

- du beskriv mig med tre ord (tänkte att det skulle få fart på hjärnan)
- eh va? varför de?
- ja men gör det bara!
- jaha okej, ehhh... okej nu vet jag!
(förväntansfull)
- bitterfitta, syster, blond
- eh okej tack KLICK!


HAHAHAHAH!! vad bra att man kan ringa sin syster om hjälp!

Kortfattat om dagen!


Skola, promenad med Alba och My i jakt om att finna oxbackshemmet haha! Fika med Syster, the little baby och Patrik. En annan fika med My och Malin. Lagat mat, tvättat och städat!

YES har hunnit med mycket idag:)







































size sero?





Tänk att det finns människor som strävar och VILL se ut på detta sätt!

Läste en gång en artikel om en ung tjej som led av anorexia, det hela gick så långt att hon TOM slutade duscha. anledningen; Hon var livrädd att råka svälja några droppar vatten, som kunde få henne att gå upp i vikt.


Någon försöker döda mig?







Någon har satt nålar in min soffa, så om man sätter sig på "fel" ställe så blir man stucken!

Jag har bestämt en vän som är en pskykopat!



Får jag lov!


Gnestamänniskor är väl för GOA! hahah! kvällen började hos Maria som var skitsnygg! (måste nämna det hihi) Det var det vin och sällskapsspel och sedan avslutades kvällen på Gnestas mest exklusiva nattklubb "hotellet" hahahah;)! Det var det mycket dans, bla med en äldre herre som bjöd upp mig och utförde robotdansen till skön housemusik!  hahahha och jag kan verkligen säga att den mannen tog robordansen till en HELT ny nivå hahaha!

Tack fina Genstaflickor för en mycket trevlig kväll:)!





























































MOT GNESTA!


Jag har en vän som heter Diamons Madde, hon är en snäll vän som är lagom mustig. Henne besöker jag ej så ofta då jag aldrig pallrar mitt ofeta arsle dit! Men nu är det fan dags, idag har jag bestämt mig. Jag åker fan till gnesta! JAPP!






Tampongjakt!


Simon och Robert skulle iväg så jag bad dom köpa med sig tamponger! Så här förklarade jag,

(jag) - det är en stor påse så här hög och så här bred. den är i plats och har sin logga i grönt. Och ni ska köpa normal

(robert) vadå påsen är i plast och tampongerna i grönt?

(simon) hahah meh du kan ingenting robert!

(jag) ja men vad bra simon då fattar du ju, vi hade ju samma tamponger när jag bodde hemma

(simon) JAHA då vet jag precis, or NOT!

(jag) äsch ring mig när ni är där nere istället

(förvirrade nervösa män trippar neråt mot trappen och vinkar hej då)

HAHAHHAHAHAH vi får väl allt se!



Vänner


Igår så kom Malin förbi för lite fika på morgonkvisten:) Trevligt som fan! Och så kom vi in på ämnet vänner, hur man nehandlar dom osv.

Vissa människor har vänner som de inte behandlar så särskilt bra. Det är hela tiden en tävling, vem som får mest ragg, vem som är smalast, bäst jobb mm. Om man håller på att tävla och trycka ner varandra på detta vis hela tien, vad är man då för vän? ingen bra sådan enligt mig.

Om en vän till mig är avundsjuk på mig eller liknande, så tar jag illa upp istället för att "bli glad". mina vänner ska inte vara avundsjuka på mig, dom ska glädjas med mig! likaså som att jag ska även glädjas åt deras vägar!

Det är sånt vänner gör! vi stöttar när det behövs, om en tjejkompis har en dålig dag så kan man ge en komplimang eller två!

Man behandlar sina vänner bra och ger dom mycket vänskaplig kärlek! Annars kan det fan vara enligt mig, jag tycker inte och vill inte heller ha vänner som inte får mig att må bra!

Dina vänner som ständigt tävlar med dig, ger dig så pikar för att få dig att må dåligt  mm. ÄR TYVÄRR INGA VÄNNER




Barn, barn, barn borde jag göra detta till en barnblogg hahah!

























































Underbar låt på Kvällskvisten!








Leende




Robert är den vackraste människa jag nånsin mött, och jag kommer nog inte möta någon som är mer vackrare heller!









Min dag i bilder!
















































































Grillning vid kanalen i vackra solen!


















































Det blev ett litet gäng nere vid kanalen, trevligt som skiten själv:) grillning och vin kan det bli bättre?:) Och jag får ju skryta lite med att min man är GRYM på kött, så jävlar anamma vad gott det var:)





WTF!


Jag sitter i soffan med datorn på magen när simon sätter sig och säger,

- nemen marie du börjar ju få lite kagge!

WTF! hahahahhahahahah!

Håll käften, jag är ju för fan sexig!

Promenad!

















Idag känns det som jag har suttit i telefonen HELA dagen! jag fixat och trixat med lite hemligheter, och jag tror faktiskt att det här kommer att bli bra!:)

Sedan blev det en promenad med Vischy och fättan. Albeno och matilda fick också följa med, vilket resulterade i att Alba sprang runt som en galning i hopp om att matilda skulle börja leka med henne. och den där matilda stod mest still, paralyserad av skräck hahaha!!

Kvällen bjud på kycklinggryta med rödtjut! så nu vet ni tillochmed vad jag har ätit! YES!!




DUMMA DUMMA MIG!


Tänkte göra lite nudlar då magen kurrade till! Och som alltid så ska jag SÄTTA PÅ fel platta! jag tycker att det tar väldigt lång tid, plöstligt börjar det lukta bränt så jag pallrar mig ut i köket och får se en platta stå där och ryka plus att den är KANONRÖD!!

Dettta är ju farligt!

Första Uteserveringen för i år, CHECK!



















Håkans bar!








Jag gillar detta program starkt alltså! Helt underbart! ett gäng muppar som är helt enkelt sig själva och driver en bar i thailand! det kan inte bli bättre hahahah!!

Fast den där Oliver är ju en riktigt f"tta alltså! jag hoppas att han får stryk när han väl kommer hem till sverige! för jag är ju knappast den enda i hela sverige som är trött på denna människans fula tryne!




Keller Maria!!





Denna människa blev vän med mig på facebook, som jag alltid brukar göra så accepterar jag förfrågan och sedan kollar mer på människan, om jag känner den eller ej osv. Om inte, tar jag bort den.

Efter att jag hade accpeterat hennes förfrågan började hon genst skriva på mailen och när jag inte svarade där började hon skriva på chatten. Hon verkade skit skum, och skrev på jätte konstig svenska. Och frågade om hon ville att hon skulle skicka bilder på sig själv till mig.

Hon blev även vän med Vicky och Fättan, så jag och vicky har kört "beckstylen" Vi tog reda på vad fan det var som stod på helt enkelt!!

Efter ett tag så skriver jag till henne. " jag vet att det inte är du på bilderna, har anmält dig nu så om jag vore du skulle jag ta bort ditt konto från denna sida så du slipper "problem" människan skriver "okej" och tar bort sin sida!!

Då har alltså jag och vicky haft rätt! det är förmodligtvis en kille som har tagit bilderna på en random tjej från någonstsn och sedan gjort ett falskt konto på facebook och använderna bildern för att locka till sig tjejer!

Och det är ju för fan vidrigt! Om denna människa har tagit bilder och gjort så här en gång, då ska ju ALLA tjejer som har varit vän med denna människa känna sig lite rädda. För denna människa kan ju använda vilka bilder som helst och starta ett nytt konto och använda DINA bilder!!

TJOHO Vicky vi är riktiga CSI människor!

Min mamma!




Hon är bra rolig! Hon var här för några dagar sen med lite papper som jag skulle skriva på:) hon klagade över att det var smustigt hemma hos mig och pllöstligt hukar hon sig över toaletten. Jag frågar förvånat vad hon sysslar med. "ska du spy" frågade jag. Då låtsasURKAR hon, hon låtsades alltså att spy men då att man förstod att hon skojja. Sedan efter ett tag gick hon, och plötsligt började det lukta Äpple i hela lägenheten. Robert kom hem och frågade vad det var som luktade och då svarade jag att mamma var här precis och hon tog med sig den här lukten.

Tänkte inte mer på det och sedan satt jag och kissade och det luktade jätte starkt, äpple alltså. Jag sitter och funderar på vad fan det kan vara! OCH VIPS! så hittade jag en "doftgran" bakom toaletten! då hon har alltså satt en doftgran inne på toaletten uta att säga något och sedan gått hahahahahahahhahahahaha!

Hon är ju förjävla söt min mor!



Sista dagen i veckaN:)













Dagen började med ett besök hos Mormor:) on bjöd på lite skavaller från påskens fyllor hahah! hon är bra skön den där Mormor. Och fikan i solskenet kan man verkligen itne klaga på! svettades ju lite grann och vet ni vad? det kändes förjävla skönt:D

Sedan svängde jag förbi minneslunde i Järna för att ge morfar en öl. Förklaring? Jo jag köote med mig en öl till minneslunden där jag sa skål tog en klunk själv och sedan hällde jag utan resten runt i minneslunden. Vissa tycker säkert att jag är bra störd nu, men morfar skulle inte gilla ljus han skulle hellre vilja ha en kall öl, så då fick han det! Men om skulle varit i liv så skulle han säkert skällt på mig för att det var en 3.5, det ska ju för fan vara stark öl:D ...Älskade morfar..:)

Efter det så blev det att fara till Roberts jobbarkompis som bor vid Ritorp ungefär. Han har stall med hästar och får:D Fick mysa med massa "LAMBIS" Alltså lammungar:) 4 dagar gammla var dom:D hihi!

Kvällen bjöd på tacos hemma hos Anneli och 007! En utmärkt bra slut på kvällen:D











































Skräck:S


Det blev inget fotande, inget städande och ingen linda! hahahah!

Men istället blir det bio med vicky och Fättan:) Vi skall se shutter island, en skräckfilm alltså. Vet inte hur detta kommer gå då jag verkligen AVSKYR skräckfilmer. Jag tycker det är skit obehagligt och jag vill mest börja grina eller springa därifrån. Men nu har jag med mig flickor som är minst lika rädd som mig. Så vi gör detta tillsammans, vem vet det kanske tom stärker våran vänskap hahahah! Jag vischy och fättan MOT skräckfilmerna hahahhaha!!




Jag hittade en rolig sak!


Det finns en sida som heter Googlad,nu där kan man kolla hur många sökningar folk gör om dig varje månad:)

Jag fick resultatet att ca 90 människor googlar mig varje månad:D hahahah!


I morgon..





I morgon ska jag väcka min syster och tvinga henne komma hit, sen vill/måste jag städa HELA lägenheten noggrant!

Jag är även grymt sugen på att knäppa lite kort! I morgon får ni/jag veta hur det gick!







.










 Jag satt precis och skrev en lång text om denna låt, men sedan raderade jag hela texten. Jag behöver inte skriva något...

Ni andra kan säkert också massor att skriva om denna låt!  Jag kan sätta en TIA på att dom flesta människor har ett bra eller dåligt minne till just den här låten.


Pratar killar snusk?


Vi tjejer pratar mycket snusk, vi delar med oss av varandras pinsamheter i sängen, underbara sexet, nya sexleksaker och hur väl "utrsustad" killarna är osv.

Och vi sparar verkligen inte på krutet, utan berättar för varandra i minsta lilla detalj! Hemska människor egentligen. Men jag kan faktiskt säga av egna erfarenheter så är det BRA att prata om detta med sin tjejkompisar. Något man tyckt var jätte pinsamt är inte alls lite pinsamt som du trodde efter samtalet med vänenrna. Eller en konstig sak i underlivet eller på pattarna är itne heller så ovanligt utan det kan faktiskt vara så att den där konstigheten sitter även på dina vänner. På så sätt är det bra! man slipper känna sig som en mongo, eller att du är faktiskt inte ensam över att känna på ett visst sätt eller SE ut som en visst sätt!

Men killarna då? Jag har alltid varit en sån tjej som trivs bättre i killars sällskap än tjejers. Då jag tycker att tjejer är fruktansvärt falska och komplicerade. När killar är mer ärliga och bara ÄR.

Men pratar dom snusk lika mycket som vi? Det tror jag verkligen! men killar frågar inte eller vill ventilera sig, eller vill ha lite svar när dom är osäkra på något. Nej jag tror att dom mer ska "äckla" till allt. Och berätta i detalj hur tjejens ponani såg ut när dom råbangade henne inne på toaletten på stanleys. Dom berättar och berättar men dom kanske gör det lite mer för att "styla" än vad vi tjejer gör:)

För jag har hört många killar pratar om när dom gjorde det här med så här många tjejer och gud vad det gick hett till. Men om jag ska vara ärlig har jag itne hört en kille berätta detaljerat om sin underbara sexkväll med flickvännen. det var tända ljus och den där skivan med Celine dion var på repet hela kvällen. Eller jo jag fick nog höra om den, men då var historien lite mer "grabbig" om ni förstår vad jag menar. Och då har dom väl ändå förstört själva innehållet, genom att göra något grabbigt som inte alls egentligen var det?



Så ni tjejer som tror att eran pojkvän inte pratar om erat sexliv på pokerkvällarna med grabbarna har nog fel enligt mig, dom pratar och dom är inte heller rädda för att berätta saker i detalj.




URK


Idag är en smustig dag! Lägenheten är städad men ändå känns den så smustig! Mitt hår tvättades igår men ser ändå fettigt ut! min hy ser grå oh blek ut, dags att peela den! men ändå var det inte alls länge sen jag gjorde det. Några dagar högst. Det luktar konstig och instängt i lägenheten.

Allting känns så smustigt och otvättat! Jag måste nog ge mig på att skrubba mig själv röd och städa läegnheten. Trots detta att ingenting är smutsigt. SKIT KONSTIG DAG!



Vissa dagar


Känns det som ingenting i livet går framåt, visst jag har mina underbara vänner, grymt familj och min älskade prins. Jag har det som ska göra en lycklig, jag har ett lycklig liv! Tak över huvudet, mat i magen och grymma människor runt omkring mig.

Men vissa dagar så uppskattar jag inte något av dessa saker. Jag strävar efter mer! Jag är inte nöjd, och kommer nog aldrig att bli nöjd. Men det är väl en bra sak? att inte nöjja sig med det man har, och vill alltid sträva efter mer i sin personliga utvecklig? Eller är det något dåligt? Jag vill alltif ha mer så jag glömmer bort att nöjja mig och vara tacksamför för det jag har?

Jag gillar itne ordet nöjja sig.

Jag har så mycket mål, drömmar och förhoppningar! Men ibland känns det som allting står så STILL. Jag har ett klart mål men ibland är det fan svårt att veta hur i helvete man ska komma dit?





Marie, vad har du hunnit med?


Jo det kan jag säga dig lite kortfattat! Pokerkväll med robert och hans crew;) Grillat i strängnäs med fulla grabbar med skit dålig humor! påskmiddag hemma hos syster och the little baby!

Korten får tala för sig!:D Hoppas ni har haft en våldsbra PÅSK:D



























































































































































Hur var gårdagen?


Den var len som bombull! Kvällen startade at Paulinas house, där det bjöds på trerätters middag som Paulina och Nathalie hade ordnat:) riktigt bra jobbat tjejer:D

Efter det slirade vi ner till the strip där studentskivan ägde rum. Där hade jag även mycket trevligt!:D HAHAHAHAHA det var ju helt underbart att se människor i klassen fulla! haha! för ibland är det ju så att en människa kan vara så ordentlig så man kan VERKLIGEN inte kan tro att människan kan "fucka" ur på dansgolvet och dricka sig packad hahaha! jag blev fan glatt överraskad av flera ordentliga människor.

Kvällen var bara ett stort plus, den enda minuset är väl att det kanske var 10 stycken svenskar på hela stället. Men sånt är väl det man får ta!:)

Det var ju en ordentlig guldgruva för svenskaflickor som letar efter håriga män med ett kors i backspegeln:D Tummen upp för er !


NU till min älskade vän JOHANNES! vi har känt varandra grymt länge och jag gillar killen skarpt! jag känner verkligen på mig att jag kommer ringa honom när vi är 70 och beklaga mig över något (som vanligt), och hans svar på det är " du är dum i huvudet" (som vanligt)I CANT WAIT BABY HAHAHAH!:D







Känsliga läsare varnas!



Igår anordnade jag en förfest åt mina flickor tillsammans med min man och hans vänner! Dom hade tydligen skit kul och det kanske bilderna visar från nettans kamera! Vips så hittade hon denna bild på sin kamera!

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Såhär kul hade dom!!








Förlamad!





Idag var jag hos tandläkaren! Dom frågade om man ville ha bedövning när jag lagade en gammal lagning. Varför inte tänkte jag! Frågade om det skulle synas, svaret blev nej! skit på dom! jag är ju förlamad i haöva ansiktet. Var inne på Jobbet, CAT och TOBBE fick sig en gott skratt i alla fall!

Och nu till det hemska! Min studentskiva är ikväll! Så jag hoppas verkligen att bedövningen släpper tills dess, Så här kan jag ju inte se ut!

RSS 2.0