Jag SKA ha denna blå snygging!



SÅ vidrigt snyggt, och snyggaste skärpet ever! Förr förstod jag inte mig på tjejer som kunde köa utanför butiker för att vara först inne! vissa sover ju tom på platsen! Men nu har jag förstott, jag skulle lätt sova utanför HM för denna skönhet! Och jag som inte ens passar i blått haha!

Robert är i duschen nu i alla fall, kanske skulle smyga mig fram och knäppa några kort på hans våta nakna kropp, för att få lite intressant här på bloggen. Men vi skippar nog det! fast om vi nu gör slut, så kommer jag visa er var så säker! alla bilder åker upp! hahaha nej nu skojjar jag och sen kommer säkert robert läsa detta så kommer jag aldrig få ta kort på homom igen någonsin. Men det gör ju egentlgen inte, han sover ju rätt mycket så då kan jag fotta honom. Det är ju det vi gör här hemma, fottar varandra när vi sover! Äsch nu ska jag slita upp dörren och säga åt honom att skynda sig! hatar att sitta ochh vara klar och sedan får man vänta! nej detta finner jag mig inte i!hahhaaha




Slickar min bakiskropp!

Jaha blev inte riktigt en hemmakväll igår, madde förförde mig med sina vackra ord och jag föll pladask!

Nu till My och Anders i Strängnäs för att äta massaa mat!

Popcorn kom till mig!



Blir hemma idag:( har verkligen inte lust att gå ut, inte alls! Jag tänker laga mat till mig själv, bädda rent i sängen sedan ta en lång dusch! Krypa ner i renbäddad säng är ju helt underbart, sen blir det idol. Tänker nästan stänga av mobilen också haha! Idag vill jag faktiskt bara vara själv. Bra att vara det ibland. Men något som tynger mig är att det inte finns några popcorn hemma! hahaha jag kanske helt enkelt måste dra mig ner på stan och köpa det. SMÖRPOPCORN ska det vara!!




Idag är jag fan bitter!

jag vaknar upp varenda jävla morgon med hat i kroppen! nej det är inte det att jag känner mig lite irriterad utan jag känner hat. Nu vet den där känslan i kroppen när man går runt och är skitsur på någon? ja så går jag runt hela tiden. Och jag vet verkligen inte varför. fast jag har en teori. Jag är skittrött på livet känner jag! om det ska vara så här tills jag går i pension så hoppar jag fan från bron redan nu i eftermiddag. okej jag överdrev lite. Men ibland så kommer man till en punkt då man stannar upp och tänker "jaha va fan nu då!" samma vänner, samma rutiner, samma dricka, samma krog, samma kläder, samma åsikter, samma upplevelser. När fan ska det hända någon nytt? Jag är en fruktansvärt rastlös människa men samtidigt den lataste! jag ligger i sängen och har skittråkigt och vill verkligen göra något, och sedan får man ettt förslag men man ORKAR bara inte gå upp ur sängen, ducsha fixa i ordning sig. Man är trött och vill sova fast man vill ut och slå klackarna i taket, men man skiter i det och istället blir man förbannad på sig själv? så kanske det är, jag känner hat mot mig själv? för jag låter sig själv vara så förbannat lat när det gäller sig och göra saker. Har jätte bra vänner så vill ta med mig ut på saker hela tiden, men hela tiden så känner jag "skulle vara as kul men njjaahhheeh"

Jag vill ha nya upplevelser, någon som jag skulle verkligenvilja göra så jävla hårt, är att bara sticka. Och då tänker ni så här, men bara för att du sticker marie så förvinner inte problemen" men jag har ju inga problem! om jag skulle haft det så skulle jag haft fullt om med dom och det kanske skulle vara kul, då skulle jag ju haft någon att göra hahah! nej men ärligt! Jag vill sticka, resa långt långt bort och bara vara sig själv, jobba träffa nya människor och resa vidare, det skulle vara så jävla skönt. jag vill inte resa iväg för all slippa problem, utan jag vill resa bort för det finns inger mer att hämta här! Jag utvecklas inte längre, och det skrämmer mig!

Alla snackade så jävla mycket skit om ANNA-KARIN då hon bara stack. Visst jag kanske snackade en del jag med, men det var ändp inte skitsnack för allt detta hade jag redan sagt till anna.karin men ändå, JAG SKÄMS ÖVER DET! Snacket gick att "åh ak stack för att hon är så jävla körd i denna stad, alla hatar henne, hon är störd, BLA BLA BLA. Men efter att ha pratat med AK själv så förstår jag verkligen henne. Hon hade inget mer här att hämta. hon gick i samma rutiner hela tiden så hon inte visste själv vem hon  var längre, och det är kanske det som håller på att hända mig. Men skillnaden mellan ak och mig är hon har mer "balls" för hon stack bara. Hon stack iväg i stora världen för att testa sin vingarm hitta sig själv igen och letade efter svar. Anna-karin gjorde det vi alla vill göra, men som ingen vågar! Sen sitter folk och säger att hon är så jävla dum som bara stack blabla bla. Men vad fan ni då? vad gör ni som är så jävla ädelt då?

Jag försvarar inte alls ak för det hon har gjort och inte gjort. För jag vet att annakarin är störd i huvudet men det är faktiskt därför vi alla älskar henne! Jag beundrar annakarin för hennes mod att göra detta! Jag önskar henne all lycka i världen!








Mina nya favoriter!











I am home!

Gudars så skönt:) har varit hemma hos mormor hela dagen:) skit mysigt! vi bakade bullar, och när deet är jag som bakar så bestämmer jag. SÅ det blev kanelbullar för hela slanten, HÖR DU DET LINDA DIN VANILJBULLEÄLSKARE!

nu är jag hemma har både hunnit göra mat och städat, gudars vad man hinner med när man går upp tidigt. Ska sluta med det hahahah!

Nu blir det rosabandet galan? äsch


Uppe med tuppen!

Laxmackan och juicen ligger i magen och nu är jag fit for fight! Jag och alba ska snart bege oss till mormor i järna där vi ska baka bullar! Alba ska åka tåg för första gången så håll tummarna för mig hhahaha!

Nu sticker jag! Adjö


MIN VÄN MY!



Idag hade jag tänkt att berätta lite om min vän MY. My är en trevlig dam som bor för tillfället hos sin pojkvän i Strängnäs, Hennes största intressen är Ryssland. Hon är väldigt besatt av just Ryssland kan ju ha något med att hon är halvryss. OCh det är något hon är väldigt stolt över och nämner det mist 4 gånger om dagen. Någon hon också är väldigt stolt över är att hon tänder på, hår på ryggen. Desto mer desto bättre, helst så hon ska kunna fläta det. och sedan sätta sig på ryggen och rider runt och använda flätorna som tyglar. Men det är aboslut inget krav, det är bara en plus i kanten.

Ja vad gör hon på fritiden då? Nej hon pluggar för det mesta. Hon har blivit besatt av denna tanke, hon tror att om hon inte pluggar så kommer världen gå under och hennes hundar kommer ta över jorden. detta är något My tar mycket allvarligt på och vill bekämpa denna händelse till 100%!!

Lite snabbfakta om my.

Ålder, 18
älsklingmat, sniglar
skostorlek, 42
brukar hon lukta svett? Nej mest pungsvett bara
är hon snål? GUUUDD JA!! HERREGUDD hon kan inte ens bjussa på en tuggummi!
älsklingsblomma? maskros med sniglar på
har många gånger om dagen kissar hon? Knappt 1 gång

Har MY svinis? JAA DET HAR HON, DÄRAV BILDEN!


GUD vad jag hatar detta par!



Visst jag är inte värsta HILLS nörden men man behöver inte följa seiren många gånger för att fatta att denna Spencer är en riktigt idiot, ett riktigt rövhål!

Dom var med på ett program och då satt han och berättade att han hörde om serien the hills och han visste att heidi var med i det. SÅ han bestämde sig för att hänga på samma platser som henne för att få vara med i serien! räcker inte det gott och väl för heidi att veta att han utnyttjar henne för sin egen fördel! Hon har ju vikit ut sig i playboy för ett tag sedan, och ändå sen det hände så har spencer gått runt med den tidiningen hela tiden. Och fotas med tidningen, han har tom tryckt upp omslaget på en t-shirt som han går runt med PLUS tidningen? OJ han vill verkligen bli känd. JO det är han kanske också en Bkändis och det blev han för att han är en riktigt RÖVHÅL.



HAHAHAHAHAHAHHAHA!! han är så vidrig! HAHAHA


Godmorgon, LAXMACKA!

Jaha nu börjar det tillhöra vanligheten att jag bestämmer saker men my och vaknar upp och har fått en sms där det står att hon är sjuk! HAHHA! fast nu har hon faktisskt fått sviniis så. hon får mer är gärna stanna hemma jag vill ju inte bli sjuk!

Baka bullar idag ville jag göra, men mormor tyckte att det var alldelles för sent att börja med det nu, kl är alltså 13. Så vi bestämde oss för att ta det i morgon. DÅ ska jag alltså vara i järna kl 11, PUH!  Men bullar är ju gott!

Godaste frukosten btw, Laxmackor!


Man har väl ett val?

människor kommer och går det vet jag, men jag förstår bara inte varför? varför kan folk inte bara stanna för evigt? ..

En vän som hade hade kär, du har nummret och det kan hända att människan bara bor ett stenkast bort? men ändå träffas ni inte, en gång i tiden så var det ni, du och denna människa. Men nu är allting annurlunda och ingen vågar ta steget till att ringa? MItt tips är, RING du vet aldrig hur länge du har chansen att ringa och få ett svar. I morgon kan denna människa vara borta..


today was a good day!

smällded i mig massa mat på thaibuffe med robert:) sen direkt efter blev det latte och kladdkaka med extra grädde med thomaso! skit trevligt vi hade mycket att prata om, vi har ju inte setts på ett tag haha:) alltåd lika trevligt att vara med den där skitkorven!

köpte ett nagellack ,ett blodrött! har äntligen hittat den färgen jag har letat efter, jag är skitglad!! hahaha

Nu blir det film och mat hemma hos Anneli och hennes gubbe:)

POSEBILDER HELLA YEAAHH!




Interljuv Med Roberto!

Cola eller fanta? fanta

Blåa eller bruna ögon? blåa

kramas eller slåss? (ler) varför välja? slå först krama sen haha

smeknamn? pastor hannes

Jobbar du med? käka köttbullar

Linje i gymnasiet? rast

sista människan du pratade med? vad är det för fråga!

Sista människan du skrek på? Marie

Vad stod det i ditt senaste sms? Varför svarar du inte när jag ringer?

Har du en bästa vän? a

Vad heter den  i sån fall? Jag ska fråga han på måndag

Första fyllan? håller fortfarande i

spydde du då? nej

favoritdryck? VIG vatten

Tror du på gud? om man tror på gud dricker man väl inte VIG vatten

har du någon gång bajsat utomhus? Jag bajsar bara utomhus

torkar du snoppen när du kissar? Nej jag doppar den i hinken

skostorlek? sånt skryter jag inte med

snoppstorlek? 47

har du någon gång borstat tänderna och svalt istället för spottat? Jag sväljer aldrig!

en låt som fastnat ui hjärnan på senaste? 118 800 låten!

haft/har en idol? A

har du vaknar upp efter en fylla och tänkt, jävlar vart har jag varit egentligen? a dagen efter min dopdag.

Filosofi? sluta gnäll gör något åt det

motto? sluta gnäll gör något åt det.

en sista kommentar? Jag ställer bara upp på interljuvar om jag får ligga!





HELL YEEAHH BABY!!





Det jobbigaste!

Jag satt och tänkte på en sak! det jobbigaste i ettförhållande är nog när det inte funkar. Med det menar jag, det spelar ingen roll hur mycket man älskar varandra. Ibland kan man bara inte vara tillsammans. Man funkar inte som par. Man bråkar och mår allämt dåligt med varandra men ingen vill göra slut för att man älskar varandra så mycket. Det måste ju vara skit. Och hur fan kan man gå vidare när man fortfarande älskar och leva tillsammans med någon men det helt enkelt inte går? hur kan man hitta styrkan som människa att verkligen inse snningen och må skit ett bra tag, hela tiden tänka på den människan, ta upp telefonen för att ringa men i sista sekunden låter bli? Bara för sin egen överlevnad. Det måste vara kasst!




Olivolja i håret och fejjan

Jag är väckt! vet inte av vad men jag tror att det var min hjärna som visste att MY skulle höra av sig snart så jag väckte mig själv. SÅ sant! efter fem minuter fick jag ett mess av my som frågade om jag var vaken haha!

Sitter med olivolja i håret och ansiktet, luktar typ sallad om mig hahah! ÄSCH ska duscha bort allt och sedan trippa min söta lilla sjärt ner på stan för att äta lunch med robert och sedan fika med Thomaso! GOOD DAY I HOPE!


Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här.

Dom här jävla låtarna alltså! Låtarna som börjar spelas och man hoppar till och får en klump magen för man relaterar denna jävla låt med någon stund man var så jävla ledsen, förstörd och vilsen!

Men samtidigt så kan det börja spelas en låt där man blir varm i hela kroppen och en behglig känsla biter sig fast. Och man sitter med det dummaste flinet på läpparna genom hela låten. Samtidigt som en "film" spelas i huvudet på hur det varit, Smärtan lyckan sorgen och lyckan!






Unikt








För ett tag sedan läste jag en bok som hette "inte som andra döttrar" det handlar alltså om En tjej som hette Nancy som är på bilderna. Hon kom från en fin familj och började redan i tidig ålder att uppföra sig annurlunda och blev väldigt svår för familjen att hantera. Hon ville vara fri, egen och tyckte att ingen hade inget med henne att göra. Hon blev självmordsbenägen. Boken är alltså sann och är skriven av hennes mamma. Jag blev mörkrädd många gånger när jag läste boken. Familjen gjorde allt dom kunde i denna tid och fanns inget annat altenativ att skicka runt henne på olika hem och medicinera henne. Ingen hjälp fanns att få och familjen blev krossad.

Nancy ville alltså bara vara egen, hon var störd det kan jag inte säga något om men ändå hade hon verkligen något som gjorde henne unik. Det var hon, ensamma hon mot världen. hon blev groupie och träffade då sid som var basist i sex pistols. Båda var två unika störda själar! det blev alltså de två mot världen. Detta ledde till att dom utvecklade ett stört förhållande. Dom klarade verkligen inte sig utan varandra. Pluset på det var deras sjuka kokainmissbruk. hatet dom fick från omvärlden gjorde dom starkare men samtidigt drogs dom bara ner till skiten mer.

Det slutade med att sid knivhögg Nancy och lät henne förblöda på ett hotellrum. Men ändå på ett stört sätt var det av kärlek. Sid var så förkrossad över detta, nu var ju han själv, helt själv. Innan han hann dömmas för dina handlingar så tog han en överdos i hopp att få vara med Nancy i livet efter detta.

Det värsta var att efter Nancys död så började doktorer utreda henne och hennes gamla filer vid olika institut. Och nu har det alltså kommit fram att Nancy led av sjukdomen schizofrenia.


Interljuv Med Simon!



Hur gammal är du? 16
Vilken är din favoritfärg? Tönrosa
Har du blött näsblod någon gång? två gånger
favoritdjur? manbeerpig
filosofi? till det vanliga?
motto? ha kuna mattata
favoritfilm? ridskolan och Laidy och luffsen
Snacks? leverpastej med kex
hur lång är du? 2,93
har du färgat håret någon gång? ja alla komplimentfärger
beskriv dig själv med tre ord? hata SSK
Det är ju två ord? PRECIS
Ditt foavoritord? Basfiolfodralsverksmästarlärling
chips eller popcorn? båda två samtidigt
sista personen du pratade med? spöket laban
cola eller fanta? cooks
skratta eller gråta? gråta
katt eller hund? manbeerpig

Är det någon du vill säga? Free Tibet!



Black and rock is the shiit!













HELL YEEAH!


Jag är jättekär idag:)

Hallå morgon vakande med att simon väckte mig, han skulle komma hit så då var det ju dags att gå upp. När jag vakande så hade jag fått två mess. Ett från illis där hon hade på sig blåa linser och hon frågade då "om hon passade som svenne" hahahahhah! det gjorde hon! det andra var från My som berättade att hon hadee blivit sjuk IGEN så vi kunde inte dela sällskap idag! Svikare, en riktigt liten judas är hon:) hahaha

Jag ska nog lufta vingarna!

Idag har det varit en lugn söndag:) känns verkligen bra att det är lov:) Städning stod på listan idag, måste man så måste man:) Sedan blev det en vända till hölö där Robert pappa bjöd på en god middag:) Jag vill också bjuda på middagar! Vill flytta till mycket större och ha som tradition att ha middagar på söndagar:) skit mysigt, fast man skulle få hjälpa mig städa upp på skiten efter, för det vill jag verkligen inte göra haha;P

Efter middagen så bllev det film och påökning till familjen, nämligen Anneli! Man blir inte av med henne, hon bara kräver och kräver fiser och kallar mig dumma saker! HAHAHAHAHAHA nej jag bara skojja hon är riktigt mysig den där anneli. Jag skulle lätt ragga på henne om jag inte hade robert hahahahahah! hahah nu kommer hon bli rädd när hon läser detta! hahaha


PAYBACK TIME!

Ja för ett tag sedan så berättade jag att robert fotar mig när jag sover! Och nu är hämden min!


Nu skall jag berätta om min lördagskväll!

Allt började med att jag och robert åkte till skärholmen för jag var nämligen på jakt efter en klänning som inte fanns kvar i södertälje. OCh nej den fanns ju inte heller, som jag misstänkte!

Men det gjorde inte så mycket, för jag fick ett par skor av robert:D:D ett par lårhöga mocka/skinn stövlar:)! superfina:) har velat ha dom länge men har inte riktigt haft pengarna:) Så jag blev skit glad verkligen jätte glad. Gick runt och flina som en jävla fåne hela dagen:)

Sedan bar deet av mot nettenthefettan:) där blev det en sån där "tjejig" förfest en sådan där som bara är skön och tillför massa skratt:) Och nu till en rolig händelse!

Vi tog taxi ner på stan, och när vi satt i bilen tog vicky upp sitt puder ur väskan och sa högt " jag ska bara pudra näsan" då trodde taxi chafförn att hon satt och drog kokain i bilen hahahahhaha så då började han berätta att han tolerar verkligen inte sånt och massa:) fast han var jätte skön verkligen:) Göran hette han!

Sen kom vi ner till olearys och då har ju vicky självklart glömt biljetterna och allt hemmaa hos sig i brunnsäng! HAHAHAHA! hon skämdes som fan och sa att hon betalar taxo fram och tillbaka för att hämta dom. Så vi slängde in oss i nästa taxi. I den så satt vi och pratade om att den andra taxichafförn hade trott att vicky tog kokain Då säger den nya taxichafförn.
- va är han tokig eller? har du det, dela med dig!! Jag ska ju fan jobba hela natten.

HAHAHAHHAHA STÖRT!






Mer bilder än det här har jah ICKE! Men vicky har:);)

God morgon?

har precis ätit en dunderfrukost och nu sitter jag här med blött hår efter en mrgon dusch. Jaha vad ska man göra nu då?

det ska säga er, nu blir det skärholmen på jakt efter en känning som inte fanns här i sldertälje. Så jag håller verkligen tummarna på att det finns. Den är ju ganska så snygg så skulle inte förvåna mig om den vore slut. Ikväll då? Jo det blir lite förfest hos Nettenthefettan och sedan vet jag typ inte vart vi ska? jag har tydligen köpt en biljett till något men vet inte riktigt. Det är vicky som håller i tyglarna idag så jag låter henne styra haha! Jag följer bara glatt med:)

Nu föna håret, som tar en timma!



God morgon?

har precis ätit en dunderfrukost och nu sitter jag här med blött hår efter en mrgon dusch. Jaha vad ska man göra nu då?

det ska säga er, nu blir det skärholmen på jakt efter en känning som inte fanns här i sldertälje. Så jag håller verkligen tummarna på att det finns. Den är ju ganska så snygg så skulle inte förvåna mig om den vore slut. Ikväll då? Jo det blir lite förfest hos Nettenthefettan och sedan vet jag typ inte vart vi ska? jag har tydligen köpt en biljett till något men vet inte riktigt. Det är vicky som håller i tyglarna idag så jag låter henne styra haha! Jag följer bara glatt med:)

Nu föna håret, som tar en timma!



Hur kommer det sig?

Hur kommer det sig att alla har minst en vän som är det där rötägget? Vännen är jätte bra, men är så osäker på sig själv och gör verkligen allt som står i ens makt att dölja att hon är osäker. Så hon istället spelar dryg och "viktig" i hopp om att folk ska tro detta om henne. Att hon går på rätt fester, hänger med rätt folk, har massa killar att välja mellan. Fösöker vara "tuff" . Om man är tillräckligt inne så får man hänga med henne? så jävla patetiskt. Och det är faktiskt massa människor som går på detta.

Ljuger gör hon också, hon var på den där festen med massa folk men egentligen var det inte alls många. Hon blev uppraggad av den där ASsnygga killen men egentligen var det en medelmåtta som sa hej!

alla har den vännen. Hon är så avundsjuk på din personlihet och ditt liv men framför allt att du är så självsäker. Det värsta är ju att andra också tycker om dig, då snackar hon skit bakom ryggen på dig för att visa människor att "hon är inte alls så bra som hon ni tror" men vad är det för vän. Ens vän är ju någon som vet om dina brister men samtidigt aldrig pratar med någon annan om det.

Men trots allt detta är hon ganska så gullig egentligen och det kommer fram ibland. Men det är just den där osäkerheten som förstör.

Alla har denna vän. Tyvärr.


HAHAHAHA!


Grattis Mickis! I efterskott!

Jaha idag då? skolan gick relativt snabbt men hungrig var jag, som en björn! sedan blev det mys på stan med my. Toast skagen stod på menyn!

Men sedan var jag skitjobbig när jag skulle välja skor. Dom på scorett måste verkligen hata mig. kommer in är jätte jobbig stannar en timme så det bildas en berg av skor runt mig och sedan går jag för att clear my mind haha! sedan kommer jag tillbaka och då hittar jag alltid nya jag måste testa. Så my blev lite trött på slutet haha! Men hon är ju en ängel, som sagt jag skulle ju bli ledsen om hon dog haha! Det är alltså mitt sätt att säga "jag tycker om dig" hahah!

Men i alla fall fick med mig två stycken stövlar i alla fall. Men saknar den tredje. Men vet exakt vilka det är, men plånboken skriker! Tråkigt as hell!

Och den där jävla fittmalin då hahaha! hon ringer mig och säger att hon har brytit benet och är på väg till akuten. PLUS att han som hon har barn med har brytit armen. så jag svor och förbannade henne och då börjar hon skrika att hon skojja. och då blev det ännu fulare i munnen hahahahhahah!! vem ringer och säger att man har brytit benet!? Störd människa, hennes hjärna är rutten som snabelkese! hahahahaha



OND MÄNNISKA!!



SNÄLL MÄNNISKA!!

Grattis Ursula och Thomaso!

Igår blev det aldelles bra! Igår fyllde alltså Ursula år:) skit trevligt, skrattade så mycket att det nästan kom i byxan flera gånger:) Good night:)

Här är lite bilder på mina ursnygga tjejer inklusive mig själv hahah!












Ursula Night!

Idag är det Ursulas namnsdag!! Och det ska firas med Ursulavin så klart:) Kvällen kommer jag tillbringa med Flickorna ett två tre fyra och fem! JIPPI! Girls night baby!!


Min man slutar aldrig förvånna mig!

Visst att jag visste att Robert var smart och hallå ahha!! hans slutbetyg i gymnasiet var 2,0!! Jag är fan imponerad av gullet!



"stötade" inlägg

Jag och min älskade johannes satt och pratade i skolan och plöstligt så frågade jag
- torkar du snoppen efter att du har kissat?
- ja det är klart, inte om jag kissar ute, springer ju inte runt med toalettpapper under armen jämt. men annars så gör jag det:)
- (förvånade blick)
- vadå? vad menar du?!
- nej jag trodde bara inte att ni killar gör sånt.

Och det gör jag fortfarande inte. Ni tjejer, hur många gånger har ni sett en kille torka snoppen? ingen gång! eller mycket få! dom håller i kissar, skakar av och stoppar in snoppen i "skalet" igen KLART! så går det ju faktiskt till HAHAH!




Så därför hyllar jag Johannes för att han torkar snoppen när han kissar!!




Nemen gud!

Jag är uppe! klockan stod på sex i morse. Jag vaknade och tänkte " det här måste ju vara helt fel, inte är väl klockan 7 än" det var ju helt kolsvart ute! Nej det lockade verkligen inte att gå upp. Slänge iväg ett mess till my och frågade när vi började och genast så blev hon misstänktsam och anade att jag inte ville gå upp. Så hon sa att jag skulle komma för jag slutade i alla fall vid 12. Det här är min teori, Hon ljuger! hahahaha hon försöker bara locka dit mig och sedan hålla mig kvar där hela dagen! hahaha fast nu är jag ju ändå mätt, fräsch och klar för att gå, så då gör jag ju det så klart!




Testar något nytt!

Jaha nu sitter jag i köket med alla mina nagellack och funderrar på vilket jag ska välja?

Jag har ju alltid haft fransk mainikyrm jämt jämt jämt. Så för ett tag sedan tröttande jag och körde bara på färg. Svart, rött, mörklila, nyon mm. Och nu ska jag faktiskt köra på modet på naglarna och bara köra beige! har inte någon snygg beige färg än men det ska inhandlas! Så jag tar nog bara franskmanikyr (beige) nagellakcket. Om det ser ut som skit får jag se hahah!

ska berätta en rolig händelse. Jag är ute och vägarna och kör, sen kommer vi in i ett skogsområde. Och plöstligt hör jag robert säga
- Marie det är vildsvin där!
- inget svar
-marie stanna!
- inget svar
- marie sakta ner då!

Då reagerade jag fast på helt fel sätt. Jag slog av ljuset på bilen så det blev helt svart i skogen fast fortsatte köra HAHAHAHA!! fattade ju vad jag gjorde väldigt fort och satte på ljuset igen och stannade.

SKITSÖTA var dom ju! mamma pappa och 6 barn:) KNORR KNORR:)






Måndag Hell YEEH!


Det är kul era idioter!



Ica reklamerna har ju alltid varit roliga! Det har alltid varit så. Dom har ju "förnedrat" och gjort saker som är lite stötande. Men så fort de tar in ett "mongo" så blir det plöstligt förnedrande? Den där praktikanten vet ju att Ica reklamerna är roliga och att folk skrattar åt de.:) han har säkert suttit hemma framför tvn och skrattat åt reklamerna många gånger. Så han förstår att folk kommer även att skratta åt den reklamen han är med i.

Så nej det är inte förnedrande. Det är ju skit gulligt och jätte roligt hahahaha!!

Behövs en utbildning?

ALLA gapar och suckar när jag säger att jag inte har skolan som prio ett. Varför? alla är så besatte av att plugga nu för tiden. Om man inte pluggar blir man inget, du har ju ingen utbildning hur ska du få jobb? är du inte smart nog?

Men va fan! Visst det är ju bara ett plus i kanten att ha gymnasieutbildning men det behövs verkligen inte till allt! man kan jobba sig upp och utbilda sig via jobb m.m . Men nej nej man behöver fortfarande utbildning!? jasså varför är det så att folk som försätter sig i lån och pluggar i 566 år inte för jobb nu när de är klara? Jo för att det finns inga jobb. Men om de är så jävla duktiga så borde de ju få något jobb i alla fall?

Likadant ser jag folk i skolan som pluggar ihjäl sig, får magsår kan inte sova på nätterna och lider av prestationsångest. är det värt det? Ni pluggar alltså ihjäl er för framtiden. Men vad ska ni göra i framtiden då?

Alla har sån jävla panik, MÅSTE PLUGGA VIDARE annars inget jobb. Varför kan inte alla bara njuta av livet och ta en sak itaget? folk som pluggar ihjäl sig , pluggar inte ens för sin egen skull och sina egna drömmar. Utan dom pluggar för att föräldrarna ska vara stolta, lärarna ska tycka att man är en "gudomlig" student. och för att man inte ska vara den "där" som inte sköter skolan för då är man ju ingen?

Förstå mig rätt, jag beyúndrar folk som kan sitta och plugga i 24/7 i 5 år tid. Men jag beundrar bara dom som gör det för sig själva!





Något vackert

När någon är vacker? Man är inte snygg inte söt utan man är allting på en och samma gång och då blir man vacker? Det är nog så det är. :)



Nu kom jag på det!

Jag har alltid funderat på vad jag vill göra med mitt liv! och nu kom jag fan på det! Jag ska bli egen företagare!! jag kommer ju på ideer hela tiden så why the hell not? massa männsikor gör ju det varje dag så varför skuöe inte jag kunna göra det? Jag kan ju inte dela med mig av mina ideer för då finns det ju någon risk att någon norpar mina ideer:( och det skulle ju vara fasansfullt tråkigt.

det måste nog vara en av dom värsta sakerna som finns, att folk snor ens ideer och lyckas med dom. Och ingen får någonsin veta att det var egentligen du som var geniet bakom det hela.

Därför håller jag mun hahahah! mina genialiska ideer och jag ska sova nu Godennatten



Yeeeehh BABY!

Min älskade morfar:)


<3


nemen

Jag satt precis och kollade in Kissies blogg ! Ja alla hatar henne men alla läser endå den människans blogg.

Men i alla fall, hon hade lagt in bilder på sina nya läppar. Och nej dom är inte fina. Men sedan såg jag att det var massa som hade kommenterat ionlägget och då var det bara,
- gud du är så ful
- kissie leker med sin dildo i sitt flickrum
- operara näsan
- du ska dö för att du är så ful

Jaja massa saker i alla fall. och då måste jag verkligen skratta åt alla kommentarer. Varför ens yttra sig och skriva dessa saker? hahahah så jävla patetiskt.

Ett gott skratt till er alla som kommenterar "elaka" inlägg



Sådär nu jag har skrivit om Kissie också hahah!

Vad ska man säga, vad ska man säga?

Jaha!..... här sitter jag en en gång och tycker synd om mig själv. Är så jäkla täppt och min Hy är verkligen ur balans. jag och min klämmeri, borde hugga av fingrarna på mig själv känner jag idag. jag klämmer så mycket att alltng bara blir infeterat och sårigt stället för att läka!

En till grejj då som helt enkelt är skandal! Ciggen har ju gått ner i pris, från 50 kr till 47,5.

Vad bra tänkte jag för mig själv! men då berättade simon att det är ju bara 19 cigg istället för 20 i nu! WTF! hahahahhaha dom sänker priserna men tar bort en cigg ! hahahaha

Äsch nu tänker jah äta mina nötter, överdosera nässprej och sova! Adjö


Det är som små sakerna som räknas:)

Har legat och varit sjuk! usch!

Men till saken., det ringde på dörren och jag väntade ju ingen? så jag gick upp och kollade i kikhålet och där stod min lillebror igen och tryckte sin näsa mot andra sidan av kikhålet haha!

Jag öppnade lite förvånat och frågade om vi hade bestämt att han skulle komma? men så var det ju inte han dök bara upp:) Och det gulligaste var att han visste att jag var sjuk och då hade had han köpt vindruvor och choklad till mig!

det är nämligen "sjukmaten" i vår familj. Jag blev lite rörd om jag ska erkänna, verkligen jätte gulligt gjort:)

Jahapp

Jasså nu ska jag berätta vad jag gör.

Jag är sjuk!

vad äter jag till frukost

Bullar

Till lunch?

Kladdkaka

Middag?

Chips och läsk

Gud vad min kropp måste må Tipp topp just nu!


Kvällsdiskning!

PUH! blev inga skola idag, vet ej varför det känns bara så ångestframkallande att gå dit! vaknade dock över att det ringde på dörren? WTF! det ringer aldrig på dörren! bara när jag vet att det ska komma någon. Låg i sängen ett tag och undrade för mig själv om jag skulle gå upp och öppna eller ej. Bestämde mig för att do it men kollade i kikhålet innan och där såg jag min brors nylle tryckt mot andra sidan av kikhålet hahah! Jag har bott här i över ett år nu och det är inte förän nu som han har hittat "ringaren"

somnade i alla fall om när han hade gått och vaknade av att robert kom hem med en STOR påse nubakta kanelbullar! LOVE IT!! Sedan bar det av mot heron där det blev bio, den där bradpitt filmen. Bra faktiskt, brad pitt är ju en grym skådelspelare plus att den var faktiskt rolig! men slutet är ändå bäst:)

Jaha i morgon då! då ska jag skriva kontrakt för en stor modellargentur!!! hahaha nej jag bara skojja ska skriva på ett annat fast det är minst lika roligt:)

EHH nu finns det inget mer att skriva lägger upp lite posebilder! YEEHH BABY! VÅLDSBRA!




Kick off!



galnaste festen ever! Fy fan vad roligt jag hade alltså! HAHAHAHA! ni skulle ha sett vårat gäng. Först har vi tove som inte har varit på en uteklväll på typ 1 år! cat som längtar efter sin pojkvän och var fruktansvärt hångelsugen, thomas med sin leverinflammation och hans raggande, tobbe som säger ingeting och spelar på sin luftgitarr Och sedan jag som skrek och drog och slet i allt och alla! HAHHAHAHAHHA!

Löve it, just de nya grejjjen är "tove är bisexuell och tvåbarnsmamma"HAHAHA LÖVE IT

Ja men till själva ferren då, vi var fan 250 personer från hela sverige och tom med från finland mm. Helt galen kväll alla var taggade till tusen och det var bara massa skratt, skrikandes och skålandes! Inga sura miner på hela kvällen, främmlingar var som bästisar och kramades och skojjades! Carlings forever in my fucking heart säger jag bara! HAHAHHAHAHAHAHHAHA






Nu drar jag!


Stressad!

nu har jag jobbat klart! var inte ett dugg jobbigt att jobba idag, hade skitkul hela tiden:) sprang omkring med en pälsmössa hela dagen och thomas i en söt gubbmössa hahah!

Nya mottot är! skit i gymkortet köp randigt! haha

Nu måste jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig för att sedan ta mig till bromma där carlingsgänget väntar och det blir alltså kick off! kommer bli grymt kul:)

Om vi nu hittar hahah! thomas och jag fammlar i mörkret känns det som. Vi har bara fått en adress och vi hittar väl ändå inte i bromma haha! önska oss lycka till!


Kvällens dilemma!

Jahapp nu sitter jag och tänker på om man kanske skulle bli glad för att bli blek nu då? Det är ju fint när man är "fint" blek nu till hösten med rosiga kinder. å andra sidan är det ju jätte fint att vara lite solkysst:) Äsch tänkte ju köra på helsvart i morgon och röda läppar så man kanske kör på blek ändå? nej det vill jag nog inte vara! hahahah




Idag är jag en tråkfitta

jasså vad har jag gjort idag? eh inget! hahah! dagens höjdpunkt var då dock när min liellebror tog ner mig på stan och bjöd på en tacotallrik:)

men sen är det dött haha! robert är ju borta på millitärsak, och alla andra super! skulle gärna ha gjort dom sällskap så jag skulle sluppot vara en tråkfitta haha. Anledningen till att jag stannar inne idag är för att jag börjar bli sjuk + jobb i morogn. Sen efter jobbet drar jag och thomaso och möter resten av sveriges Carlingsgäng för en stir fest:) kommer bli skit kul!

Men just nu är det inte det haha! Men när jag känner mig lite mobbad så tänker jag på Carie i sex and the city. Hon sa i ett avsnitt att männsikor som klarar av att göra saker själv, och att vara sjäva är människor som är trygga i sig själva:) så det känns ju bättre att höra det:) HÖRRNI jag är trygg i mig själv JIPPI!!

Men är sjukt nöjd över min insats i kväll i alla fall. Diskade ett jävla berg till disk, lagade mat och bakade kladdkaka! Nu är det bara mitt the kvar!



HAHAHA jag hittade min nya stil i gårnatt! Like it;)

Jag skulle vilja

- hitta på något nytt och roligt med håret
- åka utomlands och plugga
- Shoppa en massa mysiga höstsaker
- skaffa större lägenget
- vilja göra ansiktsbehandling
- skaffa min dobbis
- ta studenten väldigt mycket fortfare än tillåtet
- börja träna ordentligt för att KROPPEN ska må bra
- baka en kladdkaka
- pussa och krama på robert!


opa opa


mitt i natten

jag saknar min man:( usch och fy och blä

Nu på nätterna så försöker och trösta mig med något fint och turen som jag har så hittade jag en klänning på nelly:) den är superfin och kommer förhoppningsvis sitta som smäcken.

Och vet ni vad? jag har blivit en riktigt musikdyrkare! haha! jag lyssnar verkligen på allt nu för tiden, rock, opera ja verkligen allt. Sitter med högsta volym och lyssnar verkligen sönder alla låtar som kommer i min väg. Fan jag vill verkligen också kunna sjunga skitbra och verkligen kunna spela gitarr eller piano:)

Om det är lite tråkigt vid lägerelden så kirrar marie biffen. Hon drar fram gitarren och drar lite sköna sommarhits, det skulle vara något! gud vad bra jag skulle passa i gitarr hahaha! thomas ledin here I come!

Och jag skulle också vilja kunna sjunga som en mörkhyad människa. dom har liksom skönare flyt i sina låtar:) haha!

Min favoritlåt!!





Och sedan lite dansband till min mormors ära!


Jag fattar mig kort!



Så här skulle jag se ut om jag vore gravid! haha



Och så här ser jag faktiskt ut:) Varje dag:)



Robert och hans goda vän patrik som har brutit sin arm hahah!



Och sedan till världens bästa mamma! Hon kom förbi och skulle lämna lite kläder till simon, då hade hon med sig chokladpudding!!! jag som verkligen har suktat efter det under en längre tid! Tack mamma! älskar dig:)

Godmorgon!

nu har jag varit uppe ett tag, vaknade till en helt tom lägenhet det var bara alba fisen som syntes till:) nhade inget bröd hemma och jag ville ju vrekligen inte gå till affären. SÅ ringde jag my och hon befann ju sig nära en affär så hon fick köpa med sig bröd till mig:) tänka sig att hon räddade min morgon JIPPI!

Min bror kom precis förbi och fixade håret, eller jag fixade hans hår, Gud så bra jag är på det känner jag. Kan itne fixa mitt eget hår man killars hår kan jag minnsaan fixa;) man kanske skulle spara tid och humör på att bara operara om sig till en grabb. Och jag vet exakt hur jag skulle vilja se ut då!








Spelas idag:)





Såg filmen som handlar om henne liv, as bra faktiskt:) efter blev jag operafantast hahah!
Alla gillar ju folk som har haft ett tufft liv:( tyvärr:)




BIO !

Igår drog kosan iväg till heron där jag vicky och lind gick på bio. Såg flickan som lekte med elden, det var bra men den första var ju bättre:) En mysig kväll men mycket skratt hahah det finns ju verkligen så himmla mycket att skratta åt i denna värld;)

Efter det så hade jag och vicky ett litet prat. Ni vet den där tjejen som var med på efterlyst, hon blev alltså våldtagen och efter så skulle förövaren strypa henne. Hon överlevda alltså genom att spela död! det är ju ganska så jävla bra gjort ändå. första instinkten är ju att försvara sig för allt man har! men då hittade den där tjejen lugnet och förnuftet under en sekund och bestämde sig för att spela död. Och då överlevde hon.

Så nya mottot är alltså, Spela död om någon håller på att döda dig hahah!!


USCH

Vaknade upp för en stund sedan, jag drömde att jjag och frida var på gotland och hon mådde dåligt. så jag blev ju tvungen att messa henne för att kolla så att allt stod rätt till. Tycker inte om sådana drömmar!

Men i alla fall låg och drog mig lite i sängen med Alben. Hon är ganska så mysig på morgonen hon. Hon står där vid sidan om jag viftar på svansen tills hon ser att man är vaken då hoppar hon upp och lägger sig jätte nära (nästan på) och kryper ner under täcket. Mycket mysigt, plus att man har inte så bråttom ut med henne då;)

Och vet ni vad då? satt i fönstret och tog en morgoncigg, och då ser jah tre "nysvenskar" som vandrar bort från min port. Och då tänkte jag "tänk om någon har fått inbrott" hahah! jag vet att det är konstigt men det bor bara "städade svenskar" i mitt hus så det blir ju en relfex att man reagerar när hovsjö ligan står utanför. Men i alla fall sen skulle jag ju ut med Alba och då var det en jävla rökruta utanför porten. Ingen var ju där men det var fullt med fimpar och MASSA och då menar jag MASSA spottlosker på marken. Och jag som har lite fobi för spott USCH!!

Och nu till det värsta, mina grannar har redan beskyllt mig för EN liten fimp som låg på marken en gång. Vad ska de nu säga när det ligger 138383 stycken utanflr just min port? bäst att låsa dörren. Och vad ska jag göra om dom säger något ska jag skylla på hovsjö grabbarna? eller bara svälja beskyllelserna och ta det med en nypa salt? Fundererat i 2 sekunder nu och det blir att skylla på hovsjögrabbarna. Det var ju trots allt dom!

ELLER!!? så kan jag lägga min bloggadress i allas brevlåder som bor i huset och sedan får dom läsa detta inlägg så slipper jag inte säga något alls hahahahahha!


HAHAHAHA



Hissen går faktiskt till Roberto idag! han har varit sjukt gullig och gjort mig en stor tjänst idag!
PLus att mannen är fett snygg jaaaooo




Dissen är att jag kupar robert "mansbröst" på kort! hahahaha

Mys...från min sida i alla fall:)

Efter jag kom hem från skolan så blev det skitmysig fika i mångfaldenshus i newkvarn;) Efter det bar det iväg mot min mami där jag blev bjuden på lasange:) och valpmys förståss. Fast min syster var ju inte på toppenhumör. hon bad mig hålla tyst och tyckte inte alls att jag var rolig när jag drog mina ASROLIGA skämt. ÄSCH och vet ni vad det värsta va då?

Jag satti bakluckan på vägen hem för linda ska jag förståss sitta fram " hon är ju gravid" jaja JAG DÅ? Äsch låt gå för den här gången då. Men i alla fall. Sen när jah blev avsläppt så måste jag ju någon öppna för mig och då hör jag mamma säga till linda
- kan du gå och öppna till marie.
- nej då ska hon bara hålla på att kramas!

Så mamma släppte ur mig ur "buren" kände mig verkligen som pojken som kallades det. När jag väl var ute skulle jag smita fram till linda och ge henne en kram hade hon låst dörren!! HAHAHAH!! sen när mamma skulle öppna åt mig innefrån fick linda damp och skällde ut henne. OCh där stod jag och såg dum ut! ingen kram utan dom körde vara iväg:( hahaha










Jag bjuder på dom;)

OCh nu till det värsta? vad gör robert när jag sover? se nedan!



































































Han fottttttarrr mig när jag sover! hahha! och hur sover jag egentligen? haha






Jahapp

Nu sitter jag här i soffan igen, skolan är avklarad och mössprovatgningen är also avklarad. Kändes bra att prova ut sin studentmössa och känna av slutet är nära:) jag ska ha brilliant mössan:) mycket fin:) eller det hoppas jag i alla fall:)

NU ska jag göra lite mellis:) blir nog snorisar och oboy. Snorias är alltså skogaholmbröd med ost på sen in i micron:) ordet snorisar kommer alltså från min mamma. Det var nog ett litet roligt kknep när man var lite, man låtasdes nog att äta snor. HAHHA jag är min störda familg. Love them<3


idag är det kanelbulledagen!

Trots att jag precis har ätit en dunderfrukosst med massa ägg, juice och mackor. Så vill jag faan ha en kanelbulle:D jag får nog ta och fixa det.

OCh vädret då? jo alla klagar p vädret med jag älskar när det regnar på söndagar. Då har man en anlening till att ligga i sängen hela dagen och mysa. Kolla på massa olika filmer och äta massa chips hahahah!

kanske ska lägga ut lite bilder på allt och ingeting;)

Nu lite bilder!







I onsdags vid middag tid så hände det en olycka i centrala södertälje. Olyckan inträffade i Jacklines lägenhet då hon diskade, hon skar sig i handen så illa att hon blev förd till södertälje akut där de stabiliserade skadan och hon fick x antal stygn. Hur jackline mår idag efter det fruktansvärda traumat är ännu oklart.




Det behövs sägas

Robert, japp han ska jag skriva om nu, det blir säkert vidrigt töntigt. Men det gör inget:)

först när jag träffade robert var han den där snyggingen som jag vill få vantarna på, men tuff som jag är så gjorde jag ju det med stil. Spelade svårtflörtad, dryg men ändå med glimten i ögat. Om jag ska vara ärlig så blev jag kär i robert från första gång. jag var faktiskt kär men sa inte det till någon. Det skulle jag vara snyggt " jag är kär i en grabb jag har träffat en gång" och det är ju verkligen inte så likt mig. Jag är sån som hatar förhållanden. Va fan man hade ju hela livet framför sig, massa människor att utforska;) men när jag träffade robert så kändes allt så jävla rätt. och egentligen vill jag bara kasta mig in i förhållandet men jag var så jävla rädd. Va fan jag hade ju aldrig gjort detta förut? hur ska jag bete mig? tänk om han inte känner samma sak för mig? det resulterade i att jag nästan behandlade honom som ingeting så jag inte skulle bli sårad. och för en stund så slant jag med min dryga plan och bara flöt med i stunden och visade mina känslor och fick dom besvarade. Fan va bra det kändes! sen var det kört.

Och nu sitter jag här i våran lägenhet 1 år och 9 månader senare. Och jag kan ärligt talat säga att jag aldrig har ångrat en enda sekund tillsammans. inte ens dom dåliga för det är ju dom som oxå har bidragit med vad vi har i dag. Robert är den vackraste människan som jag nånsin har träffat eller känner. Han är verkligen något som man inte kan sätta fingret på. Och han förstår mig så jävla bra ibland bätter än mig själv. han vill mig aldrig illa, utan är verkligen genomgod. han är den människan som jag har berättat saker för som ingen annan på hela jorden vet. Saker som jag burit med mig i alla år och har tygnt mig. Och har inte vågat berätta för någon i rädslan för att bli dömd. Men robert gör inte de, han älskar mig ändå och det är det som är så jävla underbart. Underbart med en människa som inte dömmer mig, eller påpekar utan låter mig bara vara. Låta mig vara vidrig och göra dumma saker för att han älskar mig. det spelar ingen roll han låter mig vara fri, vara mig själv.

Robert är min bästa vän, han gör mig hel





Nu blir jag djup igen

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! jävla film!!! Så känner jag!! har precis kollat klart på "the reader" fan vilken jävla film! den började väldigt segt och trodde att jag skulle somna, sedan hoppade det igång och jag satt som klistrad och grät. Så jävla bra film, helt sjukt. Det finns ett sånt jävla djup i den filmen, man kan inte gissa sig ffram i den filmen inte, nej den är bara så bra att man måste sitta och verkligen TITTA på filmen för det är ju så jävla bra så man vill inte missa en jävla sekund.

Jag kan inte ens försöka förklara filmen, den måste ses! men se den rätt för fan! inget snackade vid filmen, inga pauser och sitt bara helt tyst!!


;)


;)


Idag känner jag mig lycklig:)

Sitter i soffan och det är mörkt i lägenheten, ljudet av regnet och skön asgammal musik som spelas på spotify:)
Today I am happy:)









vart ska jag börja?

Madde fyllde alltså år igår, kalasroligt! hon fick många fina gåvor från en flock med ugglor:) bara tjejer och det var så jävla niice!

En rolig händelse; en viss asskön människa spydde i bilen och på emelies rygg! hahaha

Idag gick jag med mamma på stan, och shoppade loss den där då hahaha! Tre par jeans, en t-shirt, en par skor och en skinnväst. Skit snyggt:) två av byxorna har jag själv;) och skorna och skinnjackan är oxå svinsnygga och jag har länge tänkt köpa dom men det har inte blivit av. Så det är ju skitroligt attdom får göra mamma snygg i alla fall:) för det var hon verkligen;)

Har inte så mycket att skriva, Det är regnar ute!










HAHA!



HHAHAHA så jävla söt:)



GUd så pinsamt!! Hon hörde fel hahah!!





Och den här jävla Erik är jag kär i haha! jag skojjar inte, ja är skit töntig och har en förälskelse i denna människa haha! Han är ju bara grym!

Några sköna dagar från sommaren:)




Idag är det maddes fördelsedag!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS.

En u till en pinsam historia om madde, en gång var vi i mölnbo och festade. Madde fick in sig lite för mycket sprit och blev alldelles kalas full, (madde kan inte dricka sprit) och gud så jobbig hon var! det enda hon sa hela tiden var "marie jag är så full" "marie?" INgen orkade med henne hahahah!

oBSERVERA ATT DETTA ÄR OCKSÅ FÖR CA 4 ÅR SEDAN HAHAHAH!!



Men jag gillar dig ändå:) grattis gumman<3

Premiär!


:)

God kväll mitt herrskap:) thomaso ringde mig i ett enda syfte, ville mötas på stan! självklart går jag med på detta och möter honom:) gick runt lite och tittade, mi vet som mupparna gör, eaxkt så var vi hahah! nej men sedan fick vi ju tillökning i flocken med ilona och en man vars namn jag ej kommer ihåg, förlåt haha! vi fickade i alla fall maddes present:) mycket bra kommer det bli:) men i alla fall !

NU sitter jag hemma, malin och my har precis gått då de kom förbi ett tag på en kaffe och lite låtvisningar;)





Mitt carlingcrew!! vi kommer ha så jävla kul på kick offen! Alla är överns att supa MILF `en Tove under bordet;)? hahaha



Lite roligt. Alla carlingsbrudar har samma armband haahahah! slumpen;)

RSS 2.0